Partyflock

007 XTC Pil

 
Forumonderwerp · 742570
Hoi kent iemand witte xtc pillen met een soort (bruinachtige) spikkels / vlekjes die 007 heten? Gewone breekrand op de achterkant en op de voorkant de op druk ''007''???
laatste aanpassing
Haha :D
Als je wilt weten wat er inzit raad ik je aan je pil te laten testen :) Het uiterlijk zegt nl. niets :no:
Testadressen kun je vinden op www.unitydrugs.nl
moet dat nou zo vroeg op de morgen????
Ik begrijp natuurlijk dat ze getest moeten worden om precies te weten wat er in zit, alleen ik wil gewoon even snel checken of niemand ze toevallig kent en er iets over kan zeggen.......­
bruine spikkels?? hij is vast gewoon op de grond gevallen..­
wij hebben ze hier wel ffies gehad maar ik vond ze niet echt van wow...­
Wahid, als je begrijpt dat ze getest moeten worden om zeker te weten wat er in zit, waarom begrijp je dan niet dat het uiterlijk niets zegt?? En dus de antwoorden die je hier krijgt ook niet?
Ze zijn niet op de grond gevallen....­ Zo zien ze er gewoon uit.­ En ik vraag het hier omdat als er iemand is die dezelfde soort pillen op dit moment in de zuidelijke regio heeft dat het dan zeer waarschijnlijk is dat ze dan van dezelfde drukker en van dezelfde partij af komen.­ En dat kan dan dus zeker wel een indicatie geven over de kwaliteit van de pillen.­
Tinkerbell,de volgende informatie wordt verstrekt als het gaat om het testen van pillen bv hier in Eindhoven bij de JIP bus of bij de infowinkel op de Grote Berg:

Hoe werkt het testen

Pillen

Voor pillen hebben we een herkenningssysteem. Aan de hand van de uiterlijke kenmerken van een pil (o.a. diameter, dikte, kleur en logo) en een zuurtest wordt gekeken of de pil voorkomt op de herkenningslijst. Op deze lijst staan pillen die in de afgelopen periode meerdere keren in het laboratorium geanalyseerd zijn. De lijst wordt wekelijks ge-update. Wanneer de pil op deze lijst staat, krijg je meteen de uitslag te horen. Welke stof(fen) zit er in en hoeveel. Wordt de pil niet herkend, dan kun je de pil laten opsturen naar het laboratorium.

Bron: www.drugs-test.nl

Dus het is wel degelijk mogelijk om op basis van uiterlijke kenmerken te vragen of iemand ze toevallig al kent en/of er ervaring mee heeft als het in dezelfde tijdsperiode en regio valt.
laatste aanpassing
Ik doe dit werk zelf en slecht 15% van de pillen die binnen komen worden herkend op uiterlijk....­
Ik had al begrepen dat je dat werk deed, ik laat ze sowieso toch wel testen....­ Maar goed niemand die ze een keer voorbij heeft zien komen afgelopen tijd?
Ik Heb zelf wel eens van die 007 dingen gehad...
Egt Super zijn ze niet... :/
die bruine spikkels zijn heroine....mijn advies is om de pil te verkruimelen, en op te lossen in water.....vervolgens in een spuit gieten (kan ook een plantenspuit zijn)

je linkerarm afknijpen, en in je ader gieten!

veel plezier :flower:
(heroļne wordt via de maag niet opgenomen, dus dat lijkt me sowieso stug Toob ;) )
speedpilluh!!!! %)
dat gerucht ging vroeger altijd he....­met die bruine dagobertjes etc....­
Ja, dat weet ik, maar de opname van heroine in de maag wordt tegengegaan door een ander stofje (ben de naam ff kwijt) en het heeft dus geen zin hero in pillen te mikken, is alleen maar kostbaar en t haalt nix uit ;)