Partyflock

mxstream adsl etc

 
Forumonderwerp · 716427
Ik ga verhuizen en zoek een internet provider die goedkoop is en rond de 2 Mbit down zit..

Nu zie ik al die mooie prijzen van rond de 20 tot 30 euro maar komt daar niet van kpn nog extra kosten bij naast je telefoonrekening??

Ik heb nu adsl maar deel dat met de buurman kan het dus niet meenemen.
Hier betaal je provider adsl planet,mxstream(kpn) en je telefoon.
Dus 3 verschillende bedragen.

Wie geeft advies met evt kosten plaatje?
Je hebt een vaste telefoonaansluiting nodig bij het aanvragen van een ADSL verbinding. Dit kost dacht ik 30 euro/2 maanden.

Dan heb je nog het abonnement van je provider. ADSL Basis van HCC Net : 2240 kbit down/416 kbit up 47,35 euro/maand(opgesplitst in 19,40 euro abonnementskosten voor HCC en 27,95 euro abonnementskosten van KPN)

Dit is gewoon ff een voorbeeld. Voor HCCnet ADSL moet je namelijk ook nog lid worden van HCC dat 40 euro/jaar kost. Dit haal je er overigens weer dik uit omdat je 11 x per jaar het blad Computer Totaal opgestuurd krijgt en 3 x gratis toegang tot de HCC dagen in de Jaarbeurs.

Bij http://www.adslwinkel.nl kun je providers vergelijken (Y)
ja die providers ken ik wel maar dat aanbod van bv speedlinq van 32.50 is leuk maar bij kpn is alleen een telefoonlijn niet genoeg..

komt toch altijd naast je telefoonlijn en adsl provider mxstreamkosten bij?

zo kom je dus altijd uit op min 50 euro ofzo
laatste aanpassing
www.speedtest.nl kun je ook kijken welke goedkoop/snel/in jou buurt zit.
rond de 50 euro moet je zeker rekenen.

Kzit al een hele tijd bij Planet voor 55 euro per maand.
Iets duurder als een aantal andere adsl-aanbieders, maar heb tot nu toe nog niks te klagen gehad. Stabiele verbinding en het belangrijkste: geen datalimiet.

Ik weet niet of je van nieuwsgroepen download of wil gaan downloaden? dan moet je goed kijken naar de kwaliteit van de nieuwsserver van de isp
laatste aanpassing