Partyflock
 
Forumonderwerp · 676006
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Eindelijk zeg!!!!! Hier mogen wel meer organisaties een voorbeeld aan nemen!!!

bron: nu.nl

Werchter bindt strijd aan tegen woekerhandel op internet

WERCHTER - De organisatoren van het Belgische popfestival Rock Werchter (1 t/m 4 juli) binden de strijd aan tegen de woekerprijzen die momenteel op internet gelden voor toegangsbewijzen. De organisatie werkt samen met onder meer het parket van Leuven en de dienst Internet Opsporingen van de federale politie.

Vorige week werd bekend dat alle 60.000 beschikbare combitickets voor vier dagen Rock Werchter in de voorverkoop de deur uit zijn. Dat is ook het geval voor de dagkaarten van 4 juli. Alleen voor de festivaldagen van 1, 2 en 3 juli zijn nog dagtickets beschikbaar.

Aanbiedingen

Enkele dagen later doken al de eerste berichten op over aanbiedingen op internet waarbij tot vier tot vijf keer zoveel werd gevraagd voor de combitickets dan de oorspronkelijke verkoopprijs (112 euro).

De organisatoren doen een oproep om elke aanbieding van kaarten tegen abnormaal hoge prijzen via het internet of een ander kanaal te signaleren via het mailadres klachtenoverwoekerhandel@rockwerchter.be.

Prijzenwet

De Belgische justitie kan winsten die via woekerhandel gegenereerd worden op basis van de prijzenwet van 1945 en de besluitwet van 1946 op de woekerhandel in beslag nemen. Rechters kunnen op basis van deze wetten eveneens gevangenisstraffen van één maand of langer opleggen evenals boetes van 550 euro tot 5,5 miljoen euro.

Rock Werchter, waar jaarlijks ook veel Nederlanders op afkomen, behoort tot de grootste popfestivals in Europa. Dit jaar verzorgen onder anderen Pink, David Bowie, Lenny Kravitz en The Black Eyed Peas optredens.
Sorry, niet gezien haal maar weg....*bloos*
 
:respect:

zou idd. zeer goed zijn...maar dan wel de echte woekeraars...anders kunnen de echte partypeeps die verhinderd zijn niks met hun kaartje...ja weggeven:s
 
sjah....