Partyflock
 
Forumonderwerp · 610150
­
­

Zoals je weet, biedt Q-dance op de diverse evenementen de kans aan DJ-talent om zich voor het grote publiek te bewijzen.­ Uiteraard kan een talent-area ook op het Defqon 1 Festival niet ontbreken.­

Wil jij draaien op het stevigste festival van het jaar, stuur dan je demo-CD naar Q-dance, o.v.v. Defqon 1 Talent, Noordeinde 128H, 1121 AL Landsmeer.

Uit deze inzendingen zullen vanaf nu tot aan Defqon 1 wekelijks 6 talents geselecteerd worden, die het tegen elkaar op mogen gaan nemen achter de draaitafels van Q-beach op Bloemendaal aan Zee. Elke donderdag vanaf 8 mei tot en met 12 juni zal er een Defqon 1 talent-voorronde zijn bij Q-beach. Op deze avonden bepalen de 6 talents, van 18:00 uur tot 24:00 uur, ieder een uur de sound op Bloemendaal!

De eerste voorselectie is inmiddels gedaan. Hieruit zijn de volgende 6 namen voortgekomen, die deel mogen nemen aan de eerste voorronde op 8 mei:

Tek-No-Bee (Techno)
Dystorsion (Techno)
Mad Max (Hardstyle)
DJ Mistex (Hardstyle)
DJ Mathew (Hardstyle)
Ralph May (Hardstyle)

Aanstaande donderdag 8 mei bij Q-beach is het aan hen de eer om aan ons en jullie te laten horen, dat ze het aan kunnen om op het Defqon 1 Festival te draaien.. Uit deze eerste voorronde zullen de eerste 2 namen voortkomen, die op de talent-stage van Defqon 1 op zaterdag 14 juni hun kunsten mogen vertonen!

Het wordt a.s. donderdag weer lekker weer, dus kom lekker naar het strand van Bloemendaal en check vanaf 18:00 uur de talents bij Q-beach!
Zou jij ook wel aan deze selectieprocedure mee willen doen, spring dan alsnog achter je draaitafels en maak je vetste demo ooit! Wie weet draai jij dan wel een keer op Q-beach in Bloemendaal aan Zee en uiteindelijk zelfs op het Defqon 1 Festival op 14 juni op het Almere Strand!
 
He komt me bekend voor ;)
Heej cool, ken wel een par mensjes die techno draaien die hier wel oren naar hebben...­ik ga ze gelijk effe bellen en zeggen dat ze een demootje moeten opsturen!!!
laatste aanpassing
 
Ik hoor graag talents draaien dus ik ga zeker een donderdag langs :D
Ik vind dat Q-Dance gewoon DJ's als :

Toyax, Da Paulie, Jaws, Bruce P, Franky SL, Chiren & Trilok moet laten draaien.

Dit waren ooit 'Talents' en verdienen zeker om daar te draaien! :bounce: :bounce:

GO OBI! (K)
vindt dat iedereen zijn/haar kansen moet grijpen. mooi initiatief hoor (y)
 
Mag ik ook een liedje komen zingen...­?
sure van mij wel. zou ff een balletje opgooie als ik jou was. zal toch geen probleem zijn? ;)
Tuurlijk Sietz :lief:

Ik ga volgende week ff een kijkje nemen :D
vond dj mistex gisteren zwaar boven iedereen uit klappen!!!!! alleen jammer dat ze zn naam verkeerd hadden geschreven...­ het is dj MYSTEX...­ maar een relaxte locatie daar zal ik van de zomer veel te vinden zijn...­