Partyflock

En van je beste vrienden krijgt een relatie...

 
Forumonderwerp · 606352
Okee n van je beste vrienden krijgt een relatie.
Daarvoor ging je elk weekend met hem om.Nu belt hij niet meer en komt ook nooit meer langs omdat hij bij zijn vrouwtje zit.
Zijn verkering is weer uit na een maand of 3.
En opeens heeft hij weer tijd voor je.
Wat zou je tegen hem zeggen???

Ik heb gezegd dat ik nu geen tijd meer heb voor hem omdat hij wist hoe ik erover dacht.
Ben ik nou weer te hard geweest :D ?
Mijn beste vriendin heeft nu ook een vriend, sinds een maand, maar die vriend van haar ken ik zelf al 3 jaar en zij vindt mij zelfs nog belangrijker dan haar vriend, das wel fijn.
Gelukkig heb ik allemaal vriendinnen die niet zo zijn :D
Nou over dit onderwerp heb ik echt een uitgesproken mening en ik vind dat als iemand dat flikt ,hij of zij op kan donderen.Geen medelijden mee want ze denken ook niet aan jouw gevoelens.
Natuurlijk hebben ze minder tijd maar als ze helemaal nooit meer iets laten horen en niet eens effe terug bellen als je wat ingesproken hebt.
Was wel een goede vriendschap maar dit is ook al de 2e keer dus...
Dan is het gewoon een grote klootzak en is hij je niet waard!!!
minder is wel normaal, nooit niet :)
Dat zou ik ook gezegt hebben...
Maar ja als het echt zo'n goede vriend(in) was kan je er ook wel over praten met elkaar...
1 van mijn beste vriendinnen kreeg een vriend.En daarna ging ze alleen nog maar met hem om.Hij liet ook zijn vrienden vallen en nu hebben ze een zielig bestaan met z'n 2-en en van mij mogen ze barsten.
kijk als iemand een vrien/ vriendin heeft zie je die gewoon wat minder!! dat is normaal. maar dat hij niets van zich liet horen vind ik niet normaal!!!

Ik had als ik jou was hem wel vergeven en weer maatjes geworden zijn. Kijk hem laten voelen is wel goed natuurlijk maar hij heeft er nu wel van geleerd. Hij zal het denk geen tweede keer meer doen!!1


succes
Wel goed dat je dat eerlijk tegen hem heb gezegd.. Maar als jullie echt goede vrienden zijn kunnen jullie dr vast wel over praten denk ik....
Succes verder.
gewoon meteen zeggen als hij nog die relatie heeft

en als hij niet bijtrekt kan hij doodvallen lijkt mij, een gewaarschuwt persoon telt voor 2:)
GuPCoRe 3 april 2003 19:01
1 van mijn beste vriendinnen kreeg een vriend.En daarna ging ze alleen nog maar met hem om.Hij liet ook zijn vrienden vallen en nu hebben ze een zielig bestaan met z'n 2-en en van mij mogen ze barsten.

Ja ken ik ook ja....... is al 3 jaar geleden ofzo en ze zijn nog steeds samen..... gingen/gaan nooit uit zitten altijd binnen tv te kijken...
Je kon wel met ze lachen maar nu zijn t trieste lui geworden :S
Ik vind het een beetje overdreven om iemand die een relatie heeft gehad en het is uit de deur te gaan wijzen. Als iemand een relatie krijgt zal je diegene zowieso altijd minder zien maar dat betekend niet je meteen geen vrienden meer kunt zijn. Iedereen maakt keuzes in z'n leven en die moet je naar mijn idee, tot op zekere hoogte natuurlijk, respecteren.
In het begin van een relatie zullen beide personen altijd minder tijd hebben voor vrienden. Laten vallen vind ik onzin, want dat vinden beide partijen niet leuk en je hebt er niets aan.
Als je een relatie krijgt is het logisch dat je wat minder tijd hebt voor je vrienden maar je moet ze niet vergeten... Je moet je tijd een beetje verdelen... Anders sta je inderdaad alleen als het uitgaat.. vrienden zijn als het goed is voor altijd maar een relatie kan maar even duren....
Als mij het zou overkomen zou ik zeker er wel wat van zeggen als ze weer terig komen.. ff goed vertellen dat dat natuurlijk de manier is om met je vrienden om te gaan.... Maar als je goeie vrienden hebt moet je mekaar ook dingen kunnen vergeven..... Als het elke keer gebeurt dan kan je idd eens zeggen nu is het afgelopen.. Maar na 1 keer... Moet je toch eroverheen kunnen stappen
2 djdgdasign
Precies ja,ze gaan volgens mij nooit meer ergens heen,daarvoor wel altijd.
echt triest gewoon.
Ik ga lachen als het uit gaat en ze dan allebei koos vriendloos zijn.
mensen worden saai als ze een relatie krijgen! :P;)
Mensen maken fouten als ze verliefd zijn, ik heb ook wel eens alles opgegeven voor een jongen, maar als die relatie goed zit, hoef je helemaal nix op te geven... Zet niet zomaar je vrienden aan de kant
Als het een hele goeie vriendin zou zijn, zou ik het haar wel vergeven. Ok het blijft een rotstreek, maar elk mens maakt fouten, dus ik zou dr wel een 2e kans geven.
Als het nog een keer gebeurt zou ze van mij echt de tering kunnen krijgen :bah:
Want als ze zoiets 2 keer flikt, blijkt gewoon dat de vriendschap niet van beide kanten komt.
Je bent toch geen zak drop ofzo, die je opentrekt als je er zin in hebt? :s
Ach, tis geen rotstreek.

Het is altijd kut als zoiets gebeurt, maar ja, that's life.

Ik bedoel, als je echt verliefd word, word die persoon voor jou vaak de belangrijkste persoon in je leven. En dan is het toch logisch dat jij graag bij die persoon wil zijn. En zoals het bij mij was met mijn ex, dat haar leven en mijn leven met mijn andere vrienden gewoon weinig raak punten heb, dus ja, dan kun je het ook minder vaak combineren.

Dus ja, blij toch dat ie weer nou jou toe komt :D Als jij het hem gaat kwalijk nemen dat jij een tijdje op de 2e plaats kwam, dan ben jij toch echt de persoon die hier niet de goeie vriend is, en mag hij het jou kwalijk nemen.
laatste aanpassing
hij had het volgens mij niet over een 2e plaats.. maar gewoon ineens nix meer van je laten horen.
2e plaats is best wel logisch, daar valt mee te leven. maar zou jij het niet erg vinden als 1 van je beste vrienden je uit zijn leven schrapt voor een vriendin?
Iedereen kan fouten maken, maar als t al de tweede keer was, zou ik op z'n minst even duidelijk maken dat je dat in het vervolg niet meer pikt.
Iemand laten vallen is wel meteen erg drastisch, maar dat moet je natuurlijk zelf weten.
Ahum zal wel aan mij liggen hoor.Iedereen zegt dat je er toch over kan praten.(pffff)
Bij mij is er na 2 waarschuwingen geen praten meer hoor.Ben keihard op zo'n moment! (6)
laatste aanpassing door een beheerder
De eerste keer zou ik het hem vergeven maar de 2 keer kan hij opflikkeren!!!
je hebt van die vrienden waar je alleen bevriend mee bent omdat je niemand beters hebt
klinkt lullig, maar vaak kom je hier pas later achter
ik heb ook van die vrienden waar ik alleen maar mee ga stappen en achter de meiden aan ga
hun zie ik amper meer omdat ik nu een vriendin heb
kan ook moeilijk met mijn vriendin achter de meiden aan gaan :P

bij verliefdheid wordt die persoon meestal het belangerijkst voor jou, maar echte vrienden zou ik er nooit voor opgeven
je kent elkaar al jaren en hebt veel meer meegemaakt terwijl die verkering morgen uit kan zijn bij wijze van spreken

2 time2party: misschien verdient hij wel een 2e kans, where are friends for :)
zou jij je pik niet achterna lopen :P
Ik vergeef haar niet.Ik heb haar al een jaar niet gezien of gesproken en geen kerstkaart niet eens een verjaardagskaart....­dus LATER!!!
Tis wel een beetje te begrijpen, maar hij heeft het wel een beetje overdreven...

Maar ik heb het nog veel zwaarder. Me (voormalig) beste vriend ging met mij, me ouders en me broertje en zusje mee op vakantie naar Frankrijk. Uiteraard ging Appie leuk achter de Franse dames aan, maar die vriend van me wilde bijna nooit mee. Hij ging vet veel met me zusje om daaro en wat doet ie uiteindelijk?! Hij gaat er een relatie mee aan! :@ Ze hebben nu al 1 jaar en 8 maand, tis nu ff uit, maar volgens mij proberen ze het nog een keer opnieuw. Reken maar dat dit pas echt kut is...
Ik vind niet dat je te hard ben geweest hoor, heb het zelf ook zo vaak gehad, eerst alles leuk en alles, maar zodra ze een vriend of vriendin hebben zien je zou niet meer staan :-s

Nou daar ben je lekker mee dan, diegene moet echt heel wat moeite doen wil die weer de vriendschap trug "verdienen" bij mij.
Ik heb het ook meegemaakt met 2 vriendinnen. die ene kan je samen met haar vriend net dood beschouwen. Het schilt nie veel, dat kind is zo saai als het maar kan (geworden). Maar daar besteed ik geen aandacht meer aan. Als het uit is, heeft ze echt niemand meer. :D

En die andere liet ook bijna niets meer van zich horen. Maar nadat het uit was met haar vriendje kwam ze weer bij me aanzetten. Toen heb ik duidelijk uitgelegd wat ik daarvan vond. Ze heeft begrip voor mijn mening gehad en zei dat dit niet meer voor zou komen. Nou heeft ze sinds een paar maanden geleden weer een vriend. En het is ook echt nie meer voorgekomen. We gaan vaak samen uit en tis nu mijn beste vriendin. Ik ben blij dat ze zich dus wel heeft bewezen. Mensen maken nou eenmaal fouten.


Maar als het een goede vriend is, kan hij zijn fout ook inzien. En heeft hij 't er wel voor over om 't de volgende x anders aan te pakken.
laatste aanpassing
Nee natuurlijk heb je je vriend dan niet te hard aangepakt...
Hij heeft nooit wat van zich latem horen en nu het uit is heeft hij niemand meer en kan hij wel weer bij jouw komen...

Ik raak nu ook een van mijn allerbeste vriendinnen al kwijt omdat ze een vriend heeft... en ik heb hier al zo vaak met haar over gepraat, maar ze wil niet luisteren, nou dan niet hoor heb het geprobeerd maar dan moet ze niet bij mij gaan komen als ze het uit heeft!!

Want stel je voor je voor he dat je weer een vriendschap krijgt met je vriend en hij krijgt op een gegeven moment een nieuwe vriendin dan kan ik je 99% garanderen dat hij je toch weer laat vallen of hij moet er echt van geleerd hebben

(K)
ik geef je gelijk!
ik heb dat nu dus ook,se heb een vriend en ik ben verlede tijd!
en weet je het doet me nix meer!ik heb genoeg vriende en zij wilt tog alleen by der vriendje zijn dus..gaat se tog lekker de gang :S
Life goes on even without her :D
Ik geef je HELEMAAL 100% gelijk!!!.. ( lees je pb maar )
tis logisch dat ie dan minder tijd voor je heb, maar dat wil nie zeggen dat hij dan helemaal nix meer kan laten weten...

beetje dom van hem.
Ik herken dit precies.. heb t ook een keer gehad.. en diegene liet me als een blok vallen en daarna opeens weer terug komen.. vind wat als je echt verliefd bent kan je soms wel eens domme dingen doen (liefde maakt blind) maar dat je vriend je helemaal laat vallen.. tsjah vind je reactie dan heel logish!!
ik kan het me op zich wel voorstellen, maar ik ben dan ook gewoon heel eerlijk en zeg gewoon wat ik ervan vind... waarschijnlijk heeft de betreffende persoon het niet eens zo erg door
Wat zou jij dan doen?..

Als vrienden echte vrienden zijn.
Hebben alleen de egoisten het gevoel dat
ze op de 2de plaats komen.
vrienden begrijpen dat een serieuze relatie
onderhoud nodig heeft.
Of heeft die vriend zelf nooit een goeie
relatie gehad?..
nou mijn beste vriendin is een bitsch!!!
nu voor de derde keer laat ze me stikken voor een vriend en nu is het echt gebeurd,,heb er geen zin meer in en heb er uitgekotst.

zou ze bij mij aan de deur komen omdat er iets heel ergs gebeurd is(ongeluk, ziekte van ouders bijv)dan zou ik de deur echt niet dichtgooien hoor. maar vertrouwen doe ik niet meer:)
heb zelf sinds paar maanden weer een vriendin...Je moet er gewoon je best voor blijven doen vind ik met je vrienden etc..

Ik merk wel dat het erg moeilijk is om dat goed te "verdelen" zeg maar..puur omdat je op dat moment eigenlijk erg veel je meissie wilt zien!

Proberen de middenweg te vinden tussen vrienden en vriendin is moeilijk..maar met beetje hulp van je vrienden en je meissie moet dat toch (y) lukken!!

mijne is niet moeilijk en mijn maten ook niet(echt)...

greetz
laatste aanpassing
had ook zo'n beste vriend maar hij heeft nu ook een vriendin en belt ook zowat nooit meer:(maar ik ben wel blij voor hem dat die een vriendin heeft en snap ook wel waarom die zoveel tijd met haar door brengt dus ik laat hem niet vallen hoop voor hem dat die gelukkig word en is wel jammer dat ik hem niet meer zo vaak zie maarja nu zie ik hem nog af en toe.
nou wie was er net aan de deur??
ingrid, en wat wou ze: dingen ophalen die hier al een jaar liggen en waar ze total geen waarde aanhecht:kots: de manier waarop he...zegt ze:ligt dat jasje hier ook :ik zeg nee ligt bij george!! o dan haal je m maar ff op!!!whahahaha TUURLIJK!! IK HEB DE DEUR EEN EXTRA ZETJE GEGEVEN. hmm sorry ik moest dit ff kwijt:D

reden van dit alles is dat ik haar wat heb verteld, en zij haar mond niet kon houden en ik dacht dat beste vriendinnen dat niet deden:S hmm zal wel aan mij liggen...maar dit is nu de derde keer dat ze me laat vallen voor een vriendje en dat terwijl ik al 3 maanden naar dat gezeik luisster over hoe slecht het gaat:S nou en nu heeft ze strax als het uit is weer tranen met tuiten maar dan zalik ff slikken en weer doorgaan(y) zo ingrid de mazzzzellll!!
laatste aanpassing
De God:
Wat zou jij dan doen?..

Als vrienden echte vrienden zijn.
Hebben alleen de egoisten het gevoel dat
ze op de 2de plaats komen.
vrienden begrijpen dat een serieuze relatie
onderhoud nodig heeft.
Of heeft die vriend zelf nooit een goeie
relatie gehad?..

Nou hier ben ik het nou dus absoluut niet mee eens he.Dan ben jij zeker ook zo'n "vriend" die geen tijd meer heeft voor zijn vrienden als je een nieuwe vriendin krijgt?

Tsss natuurlijk moet je tijd steken in je nieuwe relatie maar dat betekent toch niet dat je je vrienden helemaal moet laten vallen?
Kom op zeg...ik had ook een vriendin waar ik veel tijd in stak maar ik bleef mijn vrienden zien.
tja gewoon lekker met je vrienden blijven omgaan...Of sommige mannen zitten gewoon in een "pussy" trap :-p

haha

ikke niet wil mijn vrienden blijven zien maar is wel wat minder geworden natuurlijk..

greetz
Enorm laten vallen!!!:@
Zodra hij weer een nieuw chickie heeft,kun jij weer opzouten.
Laat niet met je sollen! Ik ben op die manier ook heel wat vrienden kwijt geraakt,maar echte vrienden blijven...ondanks een relatie ernaast!
Don't forget,dat je zoiets nooit bij jou vrienden zult doen als jij ooit een relatie krijgt. De meeste mensen krijgen later spijt maar pas als ze niemand meer hebben op de hele aardbol omdat ze toen zelf iedereen hebben laten barsten.Egoistisch dus!
Uhh, kheb zelf ook wellis de fout gemaakt da ik me vrienden heb verwaarloosd. Gewoon omdat ik er meer behoefte aan had om bij me vriendinnetje te zijn. En ook nu weer moet ik oppassen om niet in dezelfde fout te vervallen. Pas er wel voor op. Ik begrijp het dus wel van me vrienden. Als het langer aanhoudt dan 2 maanden dan zeg ik er iets van en dan geven ze me groot gelijk en komt het eigenlijk allemaal weer goed.
Jij is ook nie liev seg Mayo. :P
Ga je mee zondag naar Tea-Time?
laatste aanpassing
nee je bent niet te hard geweest dat zou ik ook doen!
hij/zij liet jou toch ook vallen!
maja ik ben echt zon doos die zegt van oke wanneer spreke we weer af
Time2Party:
Nou hier ben ik het nou dus absoluut niet mee eens he.Dan ben jij zeker ook zo'n "vriend" die geen tijd meer heeft voor zijn vrienden als je een nieuwe vriendin krijgt?

Tsss natuurlijk moet je tijd steken in je nieuwe relatie maar dat betekent toch niet dat je je vrienden helemaal moet laten vallen?
Kom op zeg...ik had ook een vriendin waar ik veel tijd in stak maar ik bleef mijn vrienden zien.


Oke omdat ik je hoorde zeggen "1 van m'n beste vrienden" had ik de zin "komt nooit meer langs"
een beetje over het hoofd gezien..

Als dit allemaal echt het geval is,
Is het dus gewoon geen echte vriend geweest
zoals jij dat zegt.
En had je jezelf bij de eerste keer al kunnen
af vragen, of die vriend dus een echte vriend is..

Ik heb er inderdaad ervaring mee,
dat als je een vriendin krijg, je ongetwijfeld
wat minder je vrienden kan zien.
Maar ik ben nooit vergeten waar ik vandaan kom.
Daarnaast hou je gewoon wat meer telefonisch kontakt i.p.v. dat je ze zou kunnen zien.

Mischien heb je het al gedaan maar je
zou het er eens serieus met hem over kunnen
hebben met een relaxte toon,
dan merk je vanzelf of hij jouw vriendschap
nog waardig is.
Bevalt het niet, geef je gewoon een trap.
En kijk je niet meer om.
laatste aanpassing
1 van mijn beste vriendinnen kreeg een vriend.En daarna ging ze alleen nog maar met hem om.Hij liet ook zijn vrienden vallen en nu hebben ze een zielig bestaan met z'n 2-en en van mij mogen ze barsten.


Die tekst hierboven was vanmezelf
Heb haar vandaag een sms gestuurd (ze nam tel niet op)En erin gezet
Dit is het laatste wat ik tegen jou zeg,ik wis je nummer nu,ik ken je niet meer.Jou hele wereld draait toch alleen maar om je vriend LATER

Best een opluchting :D
1x waarschuwen is meer als genoeg...
laatste aanpassing
To the God
Oke omdat ik je hoorde zeggen "1 van m'n beste vrienden" had ik de zin "komt nooit meer langs"
een beetje over het hoofd gezien..

Als dit allemaal echt het geval is,
Is het dus gewoon geen echte vriend geweest
zoals jij dat zegt.
En had je jezelf bij de eerste keer al kunnen
af vragen, of die vriend dus een echte vriend is..

Ik heb er inderdaad ervaring mee,
dat als je een vriendin krijg, je ongetwijfeld
wat minder je vrienden kan zien.
Maar ik ben nooit vergeten waar ik vandaan kom.
Daarnaast hou je gewoon wat meer telefonisch kontakt i.p.v. dat je ze zou kunnen zien.

Mischien heb je het al gedaan maar je
zou het er eens serieus met hem over kunnen
hebben met een relaxte toon,
dan merk je vanzelf of hij jouw vriendschap
nog waardig is.
Bevalt het niet, geef je gewoon een trap.
En kijk je niet meer om.

Amen :)
Daar kan ik het wel mee eens zijn.