Partyflock
 
Forumonderwerp · 594154
­
Wie kan mij wat meer vertellen over DMT
misschien iemand met een ervaring??
zoeken op het forum, daarvoor zit er de actie zoeken

En ehh, dmt, ja, iedereen zoekt het geloof ik :)
http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=12945
 
Het is gewoon legaal te doen hoor. Mensen die al 2 jaar zoeken? Zoeken niet goed genoeg?
Bij de smartshop kan je Mimosa hostilis halen (hier zit een hoeveelheid DMT in); dit combineren met een MAOI die het omzetten van je drugs in andere stoffen tegenwerkt in je hersenen.

Kan geen persoonlijke ervaringen melden; wel veel verslagen hier
 
Zwaar vreemd :S

Hoe kan iedereen nou in godsnaam die zelfde elfen zien...Misschien bestaan ze stiekem echt in een andere dimensie ofzo... :vaag:

Over dit soort dingen kan ik echt uren dubben..
laatste aanpassing
NOu, dan ga ik volgende week is naar de smartshop toe om te vragen of zei wat weten.­

En ehh, KSI, dat werd ook al eerder gezegd, maar is dat niet gewoon salvia?
laatste aanpassing
 
Euh nee, salvia=Salvia Divinorum; Mimosa hostilis=Mimosa hostilis. Meer hier.
Het is allleen in een zeer lage hoeveelheid aanwezig; maar in combinatie van een een stof die het allemaal versterkt (syrian rue bv.) kan je toch wel degelijk zelfde effecten bereiken als met pure dmt.
laatste aanpassing
 
2 ksi MAOI is in dit geval de versterkende stof?
 
iemand die de pure vorm verkoopt hier ? ik zoek echt al like 3 jaar ernaar, heb al verschillende topics afgelopen 2 jaar hier geopend ook erover en op start2dance maar het is echt onvindbaar :-)
 
2BoriZ ja dit is in dit geval een MAOI; dit remt de afbraak van (bv. DMT) stoffen in je hersenen. Wees er wel voorzichtig mee want in combinatie van bepaalde andere stoffen (Sleeping-pills, cocain, amfetamins (speed), MDMA (XTC), narcotics, alcohol, ephedra/ephedrine (Xtenzion, Ultra Boost), macromerine, phentermine) kun je zeer ernstige bijwerkingen krijgen.

2Pred, je kan het zelfs online bestellen (mail:ksi@wanadoo.nl­); verdiep je gewoon beter in de materie en je kan zonder dat je iets illegaals doet een dmt trip meemaken.
 
Echt oppassen met die Maoi's in combo met de meeste drugs kan dit zeer gevaarlijk zijn, zoniet dodelijk!!!
Staat alles over op erowid.­org etc.­

Chris
 
bump!
MAOI's zijn inderdaad gevaarlijk.­ Maar dit heeft veelal betrekking op medicijnen die MAOI's zijn.­ Veel hogere doseringen en meestal een agressievere werking.­
In planten komt zo weinig MAOI voor dat de problemen die zouden kunnen ontstaan wel meevalt.­
 
Ach chocolade is ook een MAOremmer, trouwens een leuk feitje, neem paddos in combi met Maoremmers bv passiebloem
 
KSI.. ik zoek de PURE vorm :P de echte kristallen dus helaas niet te krijgen :( althans

via de legale weg :P vaak als je DMT bestelt is het niet de pure vorm ( de kristallen dus ) die de befaamde elfjes laat zien... maar eerder gewoon een zware paddo trip geeft
laatste aanpassing
 
Geloof me dat als je een plant, die DMT bevat, rookt +­ een MAOI die de afbraak van DMT in je hersenen verhinderd je een trip gelijk aan pure DMT KAN krijgen.­ Je moet er alleen even moeite voor doen om het op te zoeken en wat reports lezen om te kijken hoeveel je nodig hebt..­
laatste aanpassing
 
ik weet niet hoe je er aan kan komen maar n vriend van mij heb het n keer gerookt via n pijpje, ik vond het stinken naar verbrand rubber of autoband, hijwas +­- 10 minuten in n heftige trip en hij zag overal van die pokemon beestjes.......­ dus ik hoef het niet..­lijkt mij n beetje te gek!!
 
-> 2ksi

Die reports zijn gewoon te vinden op erowid?

Zo ja, heb je dan een directe link voor de ge-intresseerde want ik heb vaak moeite de juiste reports te vinden!
 
allemaal leuk en aardig, maar nu weet ik nog niet waar ik DMT kan kopen :>
 
http://www.azarius.net/cgi-script/winkel.cgi?command=listitems&pos=0&type=group&group=Hallucinogens

Voor degene die geintresseerd zijn in ksi's manier.
Hier kan je echter geen DMT kopen!

Trouwens Predjee als je uberhaupt aan DMT kan komen hoor ik het wel graag van je! ;)
 
Nu ik erover nadenk he...­ onze wereld, alles wat wij zien word opgebouwd in onze hersenen...­ dmv onze zintuigen..­
licht weerkaatst op een voorwerp in onze ogen, die sturen electrische signalen door naar onze hersens en die vormen het beeld dat wij zien.­ Hoe kan het dan dat bij sommige trips als dmt....­ of Salvinorin A, of andere zware tripmiddelen andere werelden worden geopent ? waarom zie je dingen anders ? nou zou je kunnen zeggen natuurlijk omdat door de stoffen je hersens niet correct meer het beeld kunnen opbouwen...­ maar hoe kan het dan, dat mensen in deze trips wezens, entiteiten zien...­ met een eigen wil ? een trip heb je altijd zelf in de hand, maar waarom heb je deze wezens niet in de hand dan ? Als ik er overnadenkt beangstigt het mij best wel als je beseft dat dit weleens wezens kunnen zijn die ook hier leven, maar die wij zonder de stoffen die bijv in DMT of Salvinorin A niet kunnen worden waargenomen ? Mischien door de stoffen kunnen onze ogen de signalen wel in de juist manier omzetten.­ Althans ? de juist manier ? mischien is er wel geen juiste manier, maar heeft elk "­specie"­ ze eigen "­structuur"­ van het omzetten van die de beelden.­ Ik heb zeker nu al een stuk of 20 verslagen gelezen van mensen in een DMT trip.­ En ik vind het eng om te lezen dat heel veel mensen hetzelfde meemaken...­ zogenaamde "­elfjes"­ die met je proberen te communiceren, je gerust proberen te stellen, of je iets duidelijk proberen te maken, of juist jouw proberen te onderzoeken terwijl jij hun onderzoekt.­ Ook las ik van verschillende mensen dat ze bij een 2'de DMT trip (en zelfs bij Salvinorin A trips!) deze "­entiteiten"­ boos worden en je proberen weg te jagen, of je beginnen te pesten.­ Ik las over een vrouw die na paar trips, (die altijd goed gingen) ineens werd aangesproken door de wezens die haar zeiden "­waarom blijf je terug komen, we hebben je paar keer laten gaan, dat zal niet altijd zo blijven"­ kan je dit als Sience fiction gaan zien ? of zou hier best wel eens een kern van waarheid in kunnen schuilen ?
laatste aanpassing
 
mag ik er aan toevoegen dat paddo's niet per se een verkeerd beeld geven van de werkelijkheid[alleen anders], bij lsd worden je signalen bij je synapse weliswaar een verkeerde richting in gestuurd, bij paddo's neem je b.v ook kleuren scherper waar en geluid , en trouwens wat is de waarheid;)
Deze drug moet ik ook zeker eens geprobeerd hebben, alleen wil ik ook wel wat meer weten of die zogenaamde glazen kamer, want dat blijkt weer enorm af zien te zijn.
Het kan nooit kwaad om is met een eigenaar van een goede paddoshop[en niet die kaasige altered state winkels]te praten, DR.paddo in den haag b.v die verkoopt nog alijtd droge:)na een heel gesprek vertelde zo'n gast dat hij vaak in peru tussen de indianen gaat zitten en daar pure mescaline neemt, je kan altijd vage gesprekken met die mensen aanknopen[jullie zeker;)]wie weet wat je vangt.
laatste aanpassing
Je moet ook niet alles geloven wat er geschreven wordt.­ Ik heb 1 dag DMT gebruikt maar echt geen elfjes gezien, anderen volgens mij ook niet.­ Dus dat verhaal van een universele trip daar geloof ik niet zo in.­
 
Hey maar als jij dat hebt gedaan en je weet waar je het kan krijgen stuur me ff een pb dan????
 
je ziet dat ook alleen als je een bepaalde hoeveelheid binnekrijgt om de dmt realiteit in te komen.­
Aha, dan heb ik het zeker fout gedaan. bedankt voor de tip. :gaap:
 
als je nagaat hoe slecht DMT word opgenomen door je lichaam heb je daar een grote kans van ja ­