Partyflock

Post je erotische verhaal

 
Forumonderwerp · 1142690
ik schrijf erotische verhalen en het lijkt mij leuk om dat te delen, reachties te lezen en verhalen van anderen te lezen. niet op "partyflocknivo" maar gewoon mooi geschreven of in ieder geval de intentie daar toe. een fantasie verhaal of werkelijkheid. ik laat het aan jullie creativiteit.....
ik zal zelf een beginnetje maken.
ik ben benieuwd naar jullie verhalen en de reacties.
laatste aanpassing
Je kunt toch ook op google even intikken ''pron'' gekke Petert. Daar heb je echt genoeg om te fappen, trust me.
Uitspraak van geluksmoment op vrijdag 26 april 2013 om 23:31:
niet op "partyflocknivo" maar gewoon mooi geschreven of in ieder geval de intentie daar toe.

Oh, zie mijn vorige post als niet geplaatst dan.

Even PBtje sturen naar Misteryman, die heeft altijd prachtige verhalen. Of :bounce:stuffkikker:bounce: (ofzo) die kan er ook aardig wat van.
Gebruik google helder en dan kom je er wel :)
:roflol:
Of hasta la fapsta :') krijg je het ook nog in dichtvorm :')
Uitspraak van geluksmoment op vrijdag 26 april 2013 om 23:31:
en het lijkt mij leuk om dat te delen

denk dat je hier niet veel serieuze reacties krijgt :lol:
Uitspraak van bonaparte op vrijdag 26 april 2013 om 23:48:
denk dat je hier niet veel serieuze reacties krijgt :lol:

jij hebt hem stiekem snel wat gestuurd, geef maar toe :P
Het pashokje,

Het is vrijdagavond. Een avond dat ik niet lekker in mijn vel zit. Het regent, heb een rotdag op mijn werk gehad en ik moet de stad in. Ik moet de stad in om een broek te kopen voor een feestje van morgen. Waarom ik mij in mijn hoofd gehaald hier speciaal een nieuwe broek voor te kopen weet ik niet maar soms heb je gewoon van die gedachten. Er komt iets op in je hoofd en dat moet dan gebeuren. Wordt dit voor je bepaald door je onderbewustzijn. Heeft het halen van een nieuwe broek een doel want ik zou toch zeggen "ik heb genoeg broeken in de kast". Maar goed, laat ik mij dus maar overgeven aan die gedachte en mijn jas aantrekken om mij richting de stad te begeven.

Totaal ongeinteresseerd loop ik langs de winkels en heb dus nauwelijks in de gaten wat er om mij heen afspeeld. Veel zal dit niet zijn want geen hond gaat met dit weer voor zijn plezier lekker winkelen of het moet een totaal onderdanige man zijn die de shopdriften van zijn vrouw mag bekostigen. Terwijl ik dit denk zie ik wat mensen om mij heen met een naar mijn idee zelfde blik in de ogen door de stad drentelen. doelloos, en met misschien ook wel het idee wat doe ik hier. Misschien zijn ze ook wel op zoek naar een zwarte broek en mag ik ze morgen ontmoeten op het zelfde feestje waar ik ben uitgenodigd.

Totaal in mijn gedachten verzonken loop ik, zonder dat ik er eigenllijk acht op sla, de H&M binnen. Ik drentel richting de mannen afdeling en laat mijn vingers door de rekken glijden. uiteindelijk is daar het langverwachte rek. Het rek met de zwarte broeken. Voor de eerste keer loop ik ergens op af met een doel. De zwarte broek. Nu alleen nog mijn maat vinden, afrekenen en gauw weer naar huis.

En dan opeens, zie ik in mijn ooghoek een verschijning. Naast de heren afdeling begint de dames afdeling en wat mij nog niet eens was opgevallen, daar hing gelijk al de lingerie. Ik vraag mij in een split second af of dit door de afdeling marketing express wordt gedaan. Heren kleding naast lingerie. Mannen die kijkend naar hun zwarte broek verlekkerd kunnen kijken naar alle mooie en spannende setjes die daar hangen. Daar komt dan ook nog eens bij dat daar ook regelmatig leuke dames tussen zullen lopen. En zo ook in dit geval. Maar dit was niet zo maar een dame.Dit was een dame van ongekende schoonheid. Het leek haar niet te deren dat zij natgeregend was want ze straalde van oor tot oor. Of wilde ik het graag zo zien. Haar lokken vielen zo mooi langs haar hoofd en dit zou waarschijnlijk komen omdat d'r haar was natgeregend. Het maakte haar in mijn ogen alleen maar mooier.

Ik zag haar een rood setje uit het rek pakken. Ik moet zeggen een schitterend setje terwijl ik tegelijkertijd moet toegeven dat ik op dit moment ieder setje mooi had gevonden. Volgens mij staat zo'n mooie verschijning alles en maakt alles haar sexie.
Met het setje in haar handen loopt ze richting de pashokjes en als gedrogeerd door haar schoonheid pak ik een zwarte broek en loop achter haar aan. Ik zie haar nog net in het laatste pashokje stappen en de gordijnen dicht doen. De laatste pashokjes in zo'n gang zijn meestal de grootste. Volgens mij zijn die pashokjes speciaal voor rolstoelers of moeders die met hun vier dochters een nieuwe zomercollectie moeten passen zodat ze iedereen in de gaten kan houden.

Ik stap het pashokje er naast binnen en doe ook mijn gordijn dicht. Ongemerkt houd ik mijn adem in en luister wat er naast mij gebeurd. Gek eigenlijk, dat het spannend is om in deze situatie te zijn. Wat wil ik hier mee bereiken. Zal het mij voldoening geven of opwinden dat ik een vrouw zich zelf hoor uitkleden en zich daarna weer zal aankleden. Realiserende dat ik volslagen doorgedraaid ben maak in aanstalte om weg te gaan wanneer precies op dat moment mijn gordijn een stukje open gaat...... "hey hallo" zegt een warme stem die voor mij aanhoord alsof ik een koor engelen hoor zingen. "hey" zeg ik en vraag wat er is. "nou" zegt ze, Ik heb net iets aangetrokken en wilde jou vragen wat je er van vindt. Ik loop mijn pashokje uit en stap die van haar binnen. Als ik binnen stap kijk ik eigenlijk als automatisch gelijk in de hele grote "familie" spiegel. "Zo". wat vind je er van zegt ze. "Eeehhh.... ik eehh.... tja... eehhh ...heel mooi", stamel ik terwijl ik een gevoel van opwinding nu echt niet meer kan onderdrukken zie ik haar op mij af komen. "hoe mooi" vraagt ze met een ondeugend kwinkslag in haar stem. Ik kijk haar in haar ogen en vraag me af hoe haar naam zal zijn. Ik bedenk dat deze vrouw best een priscilla zou kunnen heten. Een naam die past bij haar schoonheid en persoonlijkheid. Terwijl ik in de gedachte van haar naam zit gevangen voel ik opeens een hand langs mijn been omhoog gaan. Zou ze op deze manier bevestiging zoeken om te kijken of ik het wel echt mooi vind omdat ik haar niet direct antwoord geef. Ze sluit haar hand om mijn kloppende penis en ze krijgt gelijk bevestiging die ze zoekt en dat is dat het setje haar wel heel mooi staat.
In een vloeiende beweging draait ze zich met haar rug tegen mij aan, pakt mijn handen en legt deze op haar borsten. Terwijl we elkaar via de spiegel aankijken zie ik de opwinding en geilheid in haar ogen en voor een man is dat meestal het signaal dat je tot aktie over mag gaan. Langzaam laat ik mijn handen zakken naar het plekje waar iedere man zich het liefst wil begeven. Ik schuif subtiel met mijn ene hand haar slipje wat naar beneden terwijl mijn andere hand op zoek gaat naar haar poesje. Zachtjes bereik ik haar klitje en door haar kleine subtiele schok met haar billen tegen mijn penis krijg ik het signaal dat ik op het goede plekje zit. Mijn andere hand heeft zich inmiddels via haar billen tussen haar benen begeven en gaan op zoek naar dat ow zo warme gaatje waar het inmiddels wel goed nat zal zijn geworden. Ik kijk terwijl ik haar lekker met twee handen verwen in de spiegel en zie dat haar ogen dicht zijn en ze zich zelf op haar lip bijt. Dit is zo'n vrouwelijke blik die de meeste mannen wel kennen als een vrouw het naar haar zin heeft.

langzaam voer ik het tempo op, gaan mijn vingers dieper en masseer ik haar klitje steeds heftiger. Niet lang daarna komt zij schokkend klaar en ik merk dat ze moeite heeft om op haar benen te blijven staan. Erg vind ze dit niet want ze geeft hier aan toe en laat zich door de knieen zakken, maakt mijn rits en knoop open en pakt mijn inmiddels op exploderen staande penis uit mijn broek. Als een gewillig sletje (vergeef me mijn taalgebruik) zuigt ze aan mijn lul alsof ze dit in tijden niet gedaan heeft. Of misschien juist wel. Ik kijk nogmaals in de spiegel en kom tot de conclusie dat de mooiste uitzichten op vakantie het niet halen bij het uitzicht wat ik in dit pashokje bij de H&M heb. Ik voel de schokken in mijn knieen en begrijp dat het tijd is om mij zelf even helemaal te laten gaan. Ik sluit mijn ogen en kom heftig trillend klaar. Ik mag zomaar al mijn heerlijke vocht in haar keel spuiten en geloof me, ze vind het geweldig. Tot de laatste druppel zuigt ze me leeg en als ik helemaal schoon ben staat ze op en geeft me een intense zoen.

"ik denk dat ik dit setje maar neem" zegt ze en tegelijkertijd doet ze het gordijn open en zegt, "tot ziens lekkertje" Als onder hypnose loop ik weg door de H&M naar buiten richting huis.
Ik plof op de bank en zit nog even lekker na te genieten terwijl ik opeens denk. "shit, ik ben mijn broek vergeten"
Uitspraak van bonaparte op vrijdag 26 april 2013 om 23:48:
denk dat je hier niet veel serieuze reacties krijgt :lol:

nou, brand het maar af dan...lol
Dat is de shit ;:x
Uitspraak van dezoonvanjezus op zaterdag 27 april 2013 om 01:15:
jij hebt hem stiekem snel wat gestuurd, geef maar toe :P

Ik was niet eens de eerste b)
Ik zet de douche aan, trek me af en spoel mijn zooi door het putje.

Dat was het.
Hahaha. :x
komt die:
Het was op een warme zomerdag in centerparcs, een weekje om bij te komen van de drukke stad.
Had een goede week uitgekozen, er waren tropische temperaturen, reden genoeg dus om de tuinset uit te stallen, en het er eens flink van nemen.
Mijn stringbikini aangetrokken, mezelf subtiel ingesmeerd met verukkelijk ruikende zonneolie, plof ik mezelf op de tuinstoel, ik verstel m helemaal naar achteren.

Ontspannen lig ik achterover terwijl het zonnetje mijn lichaam aardig opwarmd.
Eigenlijk is zo'n bikini al teveel voor deze hitte, ik besluit daarom mijn bikinitopje uit te doen, immers heb ik geen inkijk..............
Tevreden en een stukje vrijer lig ik weer, de zon warmt mijn lichaam meer en meer op, nu heb ik ook nog zin om mijn benen van elkaar af te doen, zodat het zonnetje ook op mijn kutje gaat branden, de gedachte dat ik daar helemaal naakt met mijn benen wijd lig zonder iets aan, wind me wel op !!!
Ik kijk voor de zekerheid nog eens om me heen, mijn hart gaat sneller kloppen, en opeens trek ik mijn string ook uit, Mmmmmmmmmmm, heerlijk wat een vrij gevoel, ik voel me lekker ondeugend.

Mijn ogen vallen een beetje dicht, mijn lichaam meer ontspannen, mijn gedachten losser....................
De warmte maakt me nog heter als ik al was, ik streel met mijn vingers zachtjes over mijn tepels, eerst langzaam, steeds sneller en sneller.............met mijn vingers draai ik aan mijn tepels, lik met mijn tong langs mijn lippen, ik stop een vinger diep in mijn mondje en breng die naar beneden, richting mijn open poesje die erg heet aanvoeld door de zon en ook waaarschijnlijk door mijn steigende geilheid.

Ik wrijf mijn mondvocht uit over mijn klaageschoren kutje zodat die lekker nat en gimmend wordt, snel draai ik rondjes met 2 vingers over mijn klit, kreun zachtjes, stop die 2 vingers diep in mijn hete kutje, ik kreun nog wat harder, en wilde dat er nu een lekkere bink was die me hard zou nemen.
Ik dacht aan die 2 leuke jonge jongens die ik s'middags had gezien in het zwembad.
Ze stonden achter me bij de glijbaan, ik hoorde de ene tegen die andere zeggen 'kijk dan wat een grote tattoo, Ik vindt m wel mooi jij' , de andere zei 'Ja, en een lekker wijf ook zeg' .

De hele tijd heb ik ze in de gaten gehouden die boys, ben een keer zelfs tegen 1 van hen aangebotst op de wildwaterbaan, waarop ik me liefelijk excuseerde, helaas durfde ik niet te zeggen/vragen, Heej boys, kom me pakken.
Ik fantaseer dat die jongens mij in het kleedhok van het zwembad nemen.
Ze botsen tegen me op in de wildwaterbaan, en sleuren me mee, opeens grijpt de ene met zijn hand naar mijn kutje, en knijpt er eens in, ik vind het lekker en werk niet tegen, ik geef hem een knippoog als we weer op rustig water komen.
De 2e keer dat ik ze tegenkom in het zwembad, merk ik dat ze expres tegen me aan botsen, de ander die trekt met zijn hand mijn bikinitopje een stuk naar beneden, allebei kijken ze snel richting mijn borst...........mijn tepel wordt een beetje hards, en ik begin lichtjes te blozen.

De een zegt tegen mij 'wij willen jou wel allebei nemen'.
Mijn lichaam begint te sidderen, weet even niets te zeggen, daarop zegt de ander 'We zullen jou het nummertje van je leven geven'.
We zwemmen een stukje verder, we komen door de grot, en daar houden de jongens mij tegen, ze drukken me tegen een muurtje aan, fluisteren geile woorden in mijn oren zoals; lekker geil wijf, we hebben 2 lekkere pikken voor je, zullen je helemaal onder spuiten, en je van 2 kanten verwennen, over 10 minuten in het grote kleedhok.

Mijn hart bonst, mijn kutje klopt, mijn tepels zijn gevoelig, ik heb zin, om mezelf lekker te laten nemen door die 2 stoere lekkere gasten!!
Na 10 minuten sta ik bij het kleedhok, de jongens openen de deur, ze waren er al, ik ben net binnen of ze grijpen me al allebei tegelijk, ze rukken mijn bikini van mijn lijf, de een begint metteen hard aan mijn tepels te likken en zuigen, de ander zit op zijn knieen mijn geile kutje te likken en zuigen, ik voel me echt verwend.
Mijn lichaam draait mee, ik zeg tegen ze dat ik geen spijt heb om gekomen te zijn.
Ze beloven me dat het nog lekkerder gaat worden, en daarop moet ik op z'n hondjes gaan zitten.

De een likt mijn kontje en vervolgens vingerd hij er stevig in.
De ander gaat voor me zitten, met de bedoeling die grote stijve pik eens lekker diep in mijn mondje te nemen.
Ik zuig m eerst langzaam naar binnen, hij beweegt ritmisch mee, en zo neukt hij mij in mijn mondje, ik zuig er lekker aan, en proef al het geile voorvocht Mmmmmmmmmmmmmmmmm, damn dit is geil !!
Af en toe slaat hij met zijn stijve pik tegen mijn gezicht aan, en stopt m weer terug in mijn natte mondje.
Die ene is lekker met mijn kontje bezig geweest, heeft zijn pik in de tussentijd stijf gerukt, en slaat met zijn pik tegen mijn kontje aan, terwijl hij nog 3 vingers erin heeft.
Opeens voel ik iets mijn kontje indringen, het voelt heerlijk aan, hij heeft zijn pik in mijn kontje geduwt, en zegt tegen die ander 'Lekker joh, echt geil kontje heeft ze, echt zeer goed neukbaar!!
Ondertussen vermaak ik me ook goed met de grote pik in mijn mond, zuig me helemaal naar binnen, en als die eruit gaat, draai ik met mijn tong snel rondjes om zijn eikel.

Met 1 hand vinger ik mijn klitje, en draai met mijn kontje, de pik voel ik goed zitten, en ik word dan ook buitengewoon hard geneukt..............
De gene die ik pijp zegt dat het nu zijn beurt is, en dus haalt de ander zijn stijve pik uit mijn warme kontje, lang duurt het niet, of die andere pik zat al in mijn voorgeneukte kontje.
Deze was wat groter en dikker, en voelde ik helemaal lekker.
De ander zat nu op zijn knieen voor me, en ik ging zijn goedhard pik ook diep in mijn keeltje zuigen, en lekker likken en zachtjes sabbelen aan die gevoelige eikel.
Veel voorvocht heeft hij me te bieden, immers hij was al goed opgegeild door het neuken in mijn kontje.
Af en toe schiet de pik uit mijn mondje, dit door het lekkere harde neukwerk van achteren, snel stop ik m dan weer in mijn mondje, ik pijp alsof ik een prijs gewonnen heb,
en kreun omdat ik me heerlijk genomen voel.

Wanneer een van de gasten op zijn rug gaat liggen, is het de bedoeling dat ik op zijn pik ga zitten
Ik laat mijn openstaande kutje over zijn pik glijden, en slaak een lekkere zucht, de ander masseert mijn natte kontje flink, ik hef mijn billen wat omhoog, en voel de 2e pik mijn kontgaatje inglijden.
Hard word ik van 2 kanten genomen, laat me helemaal gaan, dit is verukkelijk.
Allebei zeggen ze dat ze moeten spuiten, houden het niet meer vol, de ene haalt zijn pik uit mijn kontje, ik laar de pik van de ander uit mijn kutje glijden, ga wat naar achteren, de ene achter me spuit al zijn geil op mijn kontje, het geil druipt langs mijn kontje naar beneden mijn kutje.
De ander spuit in mijn mondje, er valt een beetje op mijn lippen, wat ik lekker aflik met mijn tong, terwijl ik het sperma wat op mijn kutje is gedropen met mijn vingers uitsmeer over mijn kutje en 2 vingers in het natte gaatje duw, kom ik ook heerlijk klaar tijdens een heftige tongzoen met een van die lekkere gasten.

Ik lig nog steeds in mijn tuinstoel in het achtertuintje van het bungalowhuisje van C'parcs, 4 vingers in mijn kutje, mijn benen ver uitelkaar, geen bikinitopje en slipje aan, ik voel mijn kutje kloppen, en dat ik heftig moet klaarkomen, mijn lichaam schokt, mijn klitje zwelt op, mijn gaatje wordt goed zichtbaar, zonnetje op mijn hete kutje, lekker fantasietje, ik moet.....................................
Aaahhhhhhhhhhhhh, Mmmmmmmmmm, kl...KOMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heerlijk......
laatste aanpassing
Uitspraak van CheeBeej op zaterdag 27 april 2013 om 13:26:
Ik zet de douche aan, trek me af en spoel mijn zooi door het putje.

Dat was het.

:lol:
Ik trek me af boven de prullenbak.
Uitspraak van carbon op maandag 29 april 2013 om 21:18:
Ik trek me af boven de prullenbak

en hoelang heb je hem al niet geleegd ? haha
Uitspraak van [HC]danny[NL] op dinsdag 30 april 2013 om 00:09:
en hoelang heb je hem al niet geleegd ? haha

Mijn zak of de prullenbak?
erin eruit ja ik koooooooooommmmmm !

Kort maar toch krachtig hahaha