Partyflock
 
Forumonderwerp · 1132096
­

Yow, in Herst 2012 komt eindelijk mijn 1e echte album uit via Noisj, met veel te veel dikke tracks.

Hier alvast een teaser van mij en bijbehorende VJ live met tracks allemaal afkomstig van mijn album.

Hopelijk bevalt het ;)


*edit

release in de herst maanden op het label Red Fever Recordings

*edit 2

even voor de duidelijkheid, hoewel deze 1e teaser de nodige mainstream georienteerde tracks bevat, betekent het niet dat ik industrial achterwege heb gelaten. Er zitten sowieso al 4 tracks in deze teaser die op de industrial georienteerde cd komen, je zou er als echte kenner die sound zo tussenuit kunnen plukken.

de 2e teaser zal juist 6 extra industrial georienteerde tracks bevatten en slechts 4 mainstream tracks. Deze 2e teaser komt ergens half augustus uit!

Ben je geïnteresseerd om mij live te zien, kom kijken op Summer Darkness - Storm - 27 Juli 2012

https://partyflock.nl/party/224106:Storm

(tevens worden er die avond ook opnames gemaakt voor mijn 2e teaser)
laatste aanpassing door een beheerder
omfg carrie...Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 juni 2012 om 00:29:
Van mij mag er nog een schepje bovenop Willem...­ Complexer, lomper, en wat breakbietjes (A)

:lol:

laat die jongen lekker zijn ding doen... krijg je weer van die geforceerd er bij gestopte breakbeats die geen enkel doel dienen... :lol:
Ik heb de feedback gelezen en ben het er zelf ook eigenlijk grondig mee eens. Tis alleen dat ik te horen kreeg dat mijn look mij juist mogelijk zou belemmeren te bereiken waar ik graag wil komen, maar tegelijkertijd lijkt mij dit juist de gimmick die oa. zal helpen mensen mij goed te laten onthouden.

Ik ben niet van plan er altijd exact hetzelfde uit te zien, maar het thema zal in ieder geval altijd in de gothic/horror hoek liggen. Enige wat ik jammer vind is dat mij beperken tot bijv enkel makeup teveel het label "gay" op mij zal bestempelen en dit, gezien het meerendeel van de gabbers vrij homofoob zijn (buiten het feit om dat ik gewoon geniet van sappig vrouwen vlees) zal juist dit mij tegenwerken lijkt mij.

Juist hierom heb ik zowel "makeup" als een excessieve hoeveelheid aan bloed op, zodat het eigenlijk te gefreaked is om als gay bestempeld te worden. Wel had ik gek genoeg bij een optreden in Groningen toch iemand die aan mijn kop zat te zeiken dat ik mij moest schamen- ik vroeg waarom- ja ik zou homo zijn vanwege mijn makeup. Ik keek hem vol verbazing aan, ik had geen idee dat er zoveel met bloed besmeurde homo`s in groningen rondliepen :rot:

Anyway, ik wil dit soort bullshit vermijden, want ondanks dat ik een "aardige jongen" kan zijn, heb ik wel een temperamentje en uit ik mijzelf liever niet physiek op dit soort onwaardige stukken stront, plus dat zo`n actie enorm slecht voor mijn naam zal zijn- wie gaat er een ruzie maker booken ;)


Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 juni 2012 om 00:29:
Zoals gezegd liggen Willem en ik elkaar niet altijd evengoed, maar (en dit is geen geslijm of whatevs)

Ach dat was toch maar 1 moment opname- jij was het niet eens met de mainstream kwaliteit van mijn Twisted Defiance remix, terwijl er weer anderen waren die het goed konden waarderen. Ons meningsverschil is onnodig ge-escaleerd, thats all. Tis niet alsof we het nu ineens vaker niet eens waren, want dat was helemaal niet aan de orde of eerder gebeurt ;)


Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 juni 2012 om 01:13:
Publiek overgieten met 't bloed van een varken, ik zeg, doen.­ Oja, en naakte chicks.­

Ook dat is iets wat ik heb zitten overwegen, gore & nudity. Goed, nog steeds zal dit niet iedereen bevallen, maar ik heb hiervoor al wel leuke beelden in mijn hoofd. En sowieso kan ik best een keer als een classy gothic komen optreden om maar wat te noemen, maar goed, komt wel.

­

zoiets als dit, maar dan met meer naakt. Vind het wel belangrijk dat ze ook goed en STOER kunnen dansen. Zoveel danseressen die maar wat rondhobbelen, beetje mooi zijn en zichzelf geweldig vinden :')


Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 juni 2012 om 00:29:
Van mij mag er nog een schepje bovenop Willem...­ Complexer, lomper, en wat breakbietjes (A)

In de 2e teaser komt er absoluut complexer werk naar voren. Zelfs een crossbreed achtige uitspatting, maar dan lekker lomp en duister. Punt is wel dat ik zoiets niet heel veel zal doen, gezien ik mij probeer te focussen op iets meer massa en je dan dat soort artistieke uitspattingen wel kan doen, maar niet vaak.

Opzich vind ik het wel een uitdaging, het is juist relatief makkelijk om experimentele hektische muziek te maken. Het is echt een stukje zwaarder om juist mijn chaotische geest in een geordende baan te leiden en zo iets te produceren wat ik nog steeds heel vet vind, maar tegelijkertijd ook begrijpelijk voor het grote publiek.

Dat is tevens ook het geval met mijn uiterlijk, ik moet gewoon even aftasten hoe het gemiddelde publiek erop reageert. Blijf, ik net zoals op mijn laatste optreden, qua visueel voorkomen gewaardeerd worden en party organisatoren booken mij er niet minder om, dan ga ik ermee door. Mocht dit niet langer het geval zijn, zal ik dit uiterlijk een beetje toegankelijker/begrijpelijker maken, maar goed, dat is nu gelukkig niet aan de orde.
het is wat veel tekst maar je geeft dus aan homo te zijn ? ;);)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Omkara Techichi op woensdag 13 juni 2012 om 11:37:
ik moet gewoon even aftasten hoe het gemiddelde publiek erop reageert

Nee, je moet jezelf blijven. Dat is altijd het enige dat mij stoorde. Je past jezelf te veel aan aan het eenvoudige publiek.

Uitspraak van Meiosis op woensdag 13 juni 2012 om 11:42:
het is wat veel tekst maar je geeft dus aan homo te zijn ?

:lol:
Dit is trouwens een casual look die ik zou kunnen overwegen, alleen krijg ik helaas kleurlenzen niet in.

Heb zelf knal/demonisch rode, maar wordt er he-le-maal para van ><

­


Uitspraak van Meiosis op woensdag 13 juni 2012 om 11:42:
het is wat veel tekst maar je geeft dus aan homo te zijn ?

:P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Omkara Techichi op woensdag 13 juni 2012 om 11:37:
in Groningen toch iemand die aan mijn kop zat te zeiken dat ik mij moest schamen

:lol: Effe serieus Willem, dit neem je toch niet serieus? ZIjn ouders zouden zich moeten schamen dat ze zo'n minkukel niet direct in de prullenbak hebben gegooid na de geboorte.

Uitspraak van Omkara Techichi op woensdag 13 juni 2012 om 11:56:
Dit is trouwens een casual look die ik zou kunnen overwegen, alleen krijg ik helaas kleurlenzen niet in.­

Mweh, ik vind je oude look beter. Je kan ook gaan voor de steampunk look / horror. Goede maskers zijn gewoon tof (en dan niet dat standaard ijshockey masker :lol:)

Wellicht kan je zoeken naar een evolutie waarbij je een horror/gothich tint geeft aan je outfit zonder direct met veel makeup aan de gang te gaan.

Dat bloed vind ik wel relaxed, dat hoort bij je act, maar misschien kan je de ontwikkeling zoeken in je masker waarbij er minder make up nodig is maar je toch je uitstraling blijft behouden?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Omkara Techichi op woensdag 13 juni 2012 om 11:56:
Dit is trouwens een casual look die ik zou kunnen overwegen

net mega tobi met make up :D
waarom kijk jij naar mega mindy ?
Je moet doen wat je gevoel zegt.­

Als jij zelf denkt de massa te willen bereiken door je act moet je dat doen.­
Angerfist werd in het begin ook uitgelachen, maar je weet waar hij nu staat.­

Ik denk zo iets ruigs op het podium wel heel vet is en groot kan worden, als je het meer consueqent blijft doen.­

Daarbij moet jij doen waar jij te tof bij voelt en dan is het een gok of de massa dit ook tof vind, maar ik kan je zeggen, de meeste gaan dat zeker wel vet vinden, helemaal omdat je het normaal alleen in de terror en speedcore ziet.­

Ander punt om je te motiveren om het te doen: zeikerds heb je altijd, ik praat uit eigen ervaring.­ En uiteindelijk sta je er om mensen te vermaken.­ Het is een gok, maar ik persoonlijk denk dat het goed uitpakt als je de aandacht er maar aan blijft geven tijdens je optredens.­

IK ZEG: DOEN!!!
 
Uitspraak van Meiosis op woensdag 13 juni 2012 om 12:56:
waarom kijk jij naar mega mindy ?

Waarom weet jij wat,... nvm, de hebt kids.

Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op woensdag 13 juni 2012 om 13:29:
Angerfist werd in het begin ook uitgelachen

Nogsteeds lach ik er lomp hard om, sorry.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 juni 2012 om 13:36:
Nogsteeds lach ik er lomp hard om, sorry.­

Klopt en met jou velen, maar nog meer dan de lachers heb je de liefhebbers.
Anders wordt je niet zo groot en dat is wat ik bedoel te zeggen.

Hoewel sommige mensen het wel zouden willen zien zou ik het niet kunnen met masker of wat dan ook. Voel ik me ongemakkelijk. Gelukkig voor de scene zijn er wel mensen die dat wel durven, anders was het echt saai.

Kijk naar leviathan, heeft zelfs zijn show erop aangepast.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 juni 2012 om 13:36:
Waarom weet jij wat,...­ nvm, de hebt kids.­

:lol: je wilt niet weten wat ik allemaal heb mogen meekijken...

nou meneer omkara, je hoort het...

het kan nog gekker... en vooral.. meer bloed!
Ik heb doorgaans niks met mainstream maar de muziek uit je teaser vind ik best vet, net dat kleine beetje extra en best duister.­ Ik zelf wil niet altijd naar moeilijke zooi luisteren, soms wil ik gewoon vermaakt worden.­

En wat je act betrefd.­ Ik denk dat het mainstream publiek dit pikt zolang het past bij je muziek, ik zou ze ook niet al teveel tijd geven om na te denken over hoe je eruit ziet bij een groot optreden maar meteen het hele plaatje laten zien, horen en voelen.­ Zolang je geen "­echte"­ rituelen opvoert moet het geen probleem worden.­
laatste aanpassing
Gaaaaaaaast, serieus :d

(Ik heb 'n tijdje onder een steen gelegen, sorry)

Goed te zien dat je weer bezig (bazig) bent, kijk erg uit naar je album!!!!
Wellicht zie ik je bij Storm.....

(F)
Teaser van wat je kan verwachten op STORM:

 
Artiest Hard-Tex
Vette teaser conjo :)
 
­
Ik sta trouwens vandaag in de Volkskrant ^^

­
 
Epic :D
mooie foto meneer willem
 
Haha zieke foto :D
Naderhand nog een plakje worst van de slager vragen :bounce:
 
Je bent trouwens Illuminati, met je 1-oog!
Uitspraak van Omkara Techichi op woensdag 25 juli 2012 om 14:28:
Naderhand nog een plakje worst van de slager vragen

:O kinderen die vragen worden overgeslagen !
Daarom vraag ik iig nooit wat aan vrouwen :P
hmm.. mijn ervaring is juist dat dat bij vrouwen meestal anders werkt hoor :lol:
Ow w8, hebben we het niet meer over plakjes worst? ;p
ik MOET dit album hebben :D klinkt ontzettend bruut! vette promo film trouwens!
weet je omkara je doet me beetje denken aan die gast van gi joe alleen dan zonder het bloed_o_
Bijna herfst Omkara :D zomer bijna voorbij, let the leaves fall and let the darkness in


heb weer voor de tigste keer deze teaser clip bekeken en gehoord ,hij blijft gewoon vies goed
En ik heb een setje ergens gedl'd van jou, je word helemaal gek en doorgedraait van al die edits,maar het is gewoon gruwelijk goed ;)
Haha, ja al die edits is idd wel een beetje mijn trademark. De set die je hebt gedownload is wel van slechtere kwaliteit, ik denk dat ook die edits beter tot hun recht komen bij tracks met een goede afmix ;)

Begin October is de release van het dubbel album en gelijk de week erna treed ik op bij Thunderdome Radio met een dope mix ^^
Yes, tastbare poep ;)

En als extra motivatie om de CD aan te schaffen krijgt diegene die dat doet 2 bonus tracks die niet los te koop zijn en ook niet los bij de digital versie van het album zitten. + het nieuwe design van de hoes en logo zijn zo ongelofelijk vet dat je gewoon wel de tastbare versie MOET aanschaffen ;p
moet ? ik download hem wel.. :lol:
aaarr mate...­
Uitspraak van Omkara Techichi op maandag 6 augustus 2012 om 13:43:
Yes, tastbare poep

hopen dat het vet word dan:yes:anders zitten mijn handen voor niks onder de stront.


­

Even een preview van mijn nieuwe sound NA dit album. Dus als je dit dope vind- koop dan mijn album om mij financieel te supporten zodat ik NOG vettere shit kan gaan maken (h)
Hey Willem,

Gewoon houden die stijl qua uiterlijk, al vond ik het langere haar wel gruwelijker staan :)
Ik moest echt ff 2 keer kijken toen je de zaal binnen kwam lopen in Klup / Groningen :P , indrukwekkend, erg tof!!

Ben benieuwd naar de 2e teaser ! :respect:
Bedankt gozer :D

Ben er zelf ook erg blij mee ;)
Ik heb eindelijk alle tracks van mijn nieuwe dubbel album online mogen zetten, welliswaar op 96kbps, maar zo krijg je in ieder geval een duidelijk beeld van mijn sound ;)Hopelijk vinden jullie het leuk!
 
Leuk!

Ik ga vanavond luisteren :blinky: