Partyflock
 
Forumonderwerp · 1115397
­
 
Werkzaam bij Spread the Bass
­
SPREAD THE BASS #5
Na een eerste toffe en gezellig editie in poppodium de Duycker gaat Spread the Bass verder met een nieuwe editie op zaterdag 14 mei. Deze editie is de alom gerespecteerde dj Noble uitgenodigd om zijn draaikunsten te komen vertonen. Noble draait al heel wat jaren mee en voelt doorgaans het publiek fijntjes aan. Naast Noble is dj Scarr uitgenodigd om de avond te openen. Scarr is welbekend in Hoofddorp door zijn verbintenis met Blazin’ Beats en de Fever crew en zijn vele optredens door heel Nederland. En natuurlijk zijn de residents Mindmapper en Silvahfonk wederom van de partij. Naast al dit muzikale geweld zorgen de heren van Drop! voor een spectaculaire lasershow, zal de Wopwopwop crew je verstelt doen staan met spacende visual en loop fotograaf Joris rond voor de nodige partypics.

Tickets voor deze avond zijn verkrijgbaar voor €8,50 via www.duycker.nl, aan de balie van de Duycker of op de avond zal aan de deur. Wij zien jullie graag op zaterdag 14 mei van 23:00 tot 04:00, en als je als een van de eerste 20 binnen bent, ontvang je een gratis mix CD!

SPREAD THE BASS #5
zaterdag 14 mei 23:00 – 04:00 uur
poppodium de Duycker
Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp
www.duycker.nl
Tickets: http://www.duycker.nl, balie van Duycker of aan de deur
Damage: 8,50 vvk en deur

SCARR (Blazin’ beats / Fever)
Scarr is een oude rot in het drum and bass circuit en heeft al heel wat optredens op zijn naam staan. Hij is de resident van de Fever feesten in het LVC Leiden van Lenzman en vrienden en is een vaste DJ geweest van de Blazin Beats avonden die vroeger in Hoofddorp werden georganiseerd. Verwacht een lekkere opening met een mix van oude en nieuwere tunes.

Meer informatie over Scarr: http://www.myspace.com/dj_scarr


NOBLE (Jungletrain.net)
Noble begon zijn muziek carriere in Rotterdam, zijn eerste kennismaking met drum and bass vond plaat tijdens Helter Skelter, in Milton Keynes in 1998. Op 18 jarige leeftijd begon hij zelf met draaien en als snel werd Noble gevraagd om te draaien op feesten door heel Nederland. Na een tijdje begon Noble aan een baan in de Triple Vision platenzaak, waar hij werd gevraagd voor een gig naast zijn helden Bad Company & Dom Roland! Vanaf die bewuste dag heeft Noble naast een breed scala aan (inter)nationale artiesten gedraaid, zoals Madcap, Rockwell, Furney, Ed Rush, Zinc, Grooverider, Scarr, Lenzman, Silvahfonk, Adi-J, Noisia, MC Dart, MC Dapper en Utreg Massive.

Zijn draaistijl is erg veelzijdig, Noble probeert zich zo goed mogelijk aan te passen aan de sfeer van het feest. Van de oudere intelligent sound tot wat ranzigere drum and bass, altijd probeert Noble de vibe aantrekkelijk te houden voor het publiek.

Sinds 2008 host Noble een 2wekelijkse radioshow op het gerespecteerde Jungletrain.net, waar hij naast de classics van gister de drum and bass van vandaag ten gehore brengt, iedere maandag in een oneven week tussen 17:30 – 19:00 op www.jungletrain.net.Meer info over Noble is te vinden op: http://soundcloud.com/noble


SILVAHFONK (Spread the Bass / IChiOne / Cheeky Monday)
Toen zijn interesse voor drum and bass lang geleden ontstond, de scene was beïnvloed door de pioniers als The Prodigy, Photek, Goldie, Doc Scott, Foul Play kocht Silvahfonk 2 draaitafels in 1996, geïnspireerd door zijn goede vriend DJ Nubian. Ten tijden van de late jaren ´90 was Silvahfonk ook actief in de hiphop scène en trad hij op met de groep M.I.C. (Mo´ill Communication) en the Zombi Squad. Na succes in de hiphop stond Silvahfonk voor een tweesprong en koos hij ervoor om zich volledig te concentreren op drum and bass. Aan het einde van de jaren ’90 vormde hij een team samen met DJ Chris Combo, onder Chain Reaction hebben zij in welbekende clubs in Nederland opgetreden waaronder bijvoorbeeld de Hemkade in Zaandam. Toentertijd was Silvahfonk zijn populariteit snelgroeiend en het duurde niet lang voordat hij online een radioshow kreeg en resident DJ werd van Subsonik, een langlopend maandelijks feest in Groningen. In 2005 werd hij genomineerd voor de Nederlandse drum and bass awards in de categorieën voor beste doorgebroken DJ en beste DJ en won beide awards door zijn energiek optredens, zijn strakke en snelle mixwerk, zijn “double drops” en zijn gave om het publiek te doen opzwepen als geen ander dat kan! Dit gegeven zorgde voor vele boekings evenals eigen radioshows op het bekende Bassground.com en Jungletrain.net.

Sinds eind 2009 houdt Silvahfonk zich naast drum and bass ook bezig met Jtek (jungle techno), na het horen van een jtek mix van zijn goede vriend en DJ, Madcap. Ook is Silvahfonk de laatste tijd aan het produceren geslagen samen met Mindmapper, wat resulteert in materiaal dat binnenkort uitgebracht zal worden!Meer informatie van Silvahfonk vind je op http://www.myspace.com/silvahfonk en http://www.soundcloud.com/silvahfonk


MINDMAPPER (Spread the Bass / Break-Fast)
Uit Eindhoven komt één van de meest belovende artiesten in de hedendaagse Nederlandse drum and bass scène, Rogier Habraken, oftewel Mindmapper. Opgegroeid in een van de aders van de Nederlandse drum and bass scène en omringd door de grootste namen gaf Rogier de beste “opleiding” die er is. Rogier werkte sinds zijn 16e in de bar waar de legendarische Red Zone nachten begonnen en daar is hij geïnspireerd om serieus bezig te gaan met het produceren van de muziek waar hij zo van houdt. Met een achtergrond van werken met bands, het spelen van keyboards en elektrisch gitaar voor vele jaren en het bouwen van zijn eigen studio, heeft hij alle skills die nodig zijn om een succesvolle producer te worden. Wat begon met het opnemen en arrangeren van nummers die hij met zijn band speelde is uitgemond in een serieuze passie voor het knippen, sampelen en composeren van elektronische muziek. Dit gecombineerd met zijn opleiding als audio designer, maakt Mindmapper een muzikaal meesterbrein.

Niet geheel verrassend zijn zijn tracks dan ook gespot door meerdere top labels en top DJ’s. Doordat hij deel uitmaakt van the City of Light concept album Verse op zijn label Crunch en getekend heeft bij Loxy’s legendarische label Cylon, heeft Mindmapper een stevige basis voor toekomstige releases. Recent zijn, zijn tracks opgevallen bij labels als Phil Source’s Vampire evenals bij nieuwe labels als Break-Fast Audio, Broken Audio Recordings en anderen. DJ support komt onder andere van DJ’s als, Bailey, D-Kay, Loxy, Doc Scott, Gremlinz, Jubei, Nymfo, Phil Source, Mantra & Double O en vele anderen.Meer informatie over Mindmapper? Check http://www.soundcloud.com/mindmapper

Meer info: www.spreadthebass.nl
laatste aanpassing
 
Nog 1 weekje voordat we los gaan :D
Jeej zin in! :cheer:
laatste aanpassing
Zeker naar mijn zin gehad alleen jammer van het lage bezoekers aantal op naar de volgende !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!