Partyflock

[03-09-2010] Audio Active XXL @ Paard van Troje, Den Haag

 
Forumonderwerp · 1098254
R@VER
Artiest Vexer
Audio Active XXL: Line up Release

­[img width=400 height=558]http://www.rave-o-lution.nl/images/eventlist/events/aaxxl3_internet_front_1280185640.jpg[/img]

Na de eerste twee zeer succesvolle edities van XXL, is het alweer tijd voor de 3e editie De nieuwe datum voor Audio Active is op vrijdag 3 september in wederom de grote zaal van Paard van Troje.

De ingrediënten van AA XXL mogen inmiddels bekend zijn. Een mix van diverse hardere underground stijlen begeleid door de beelden van VJ NX, snoeihard geluid en zeer relaxte sfeer.

Ook deze editie heeft de organisatie weer bijzonder uitgepakt met een hele dikke programma vol met bijzondere namen, in Nederland debuterende artiesten en verschillende stijlen.

Als eerste benoemen wij 1 van de main acts van de avond, een Nederlandse act die letterlijk eigenlijk geen intro meer nodig heeft: Noisia. De afgelopen 7 jaar hebben ze aan de weg gebreaked en zijn ze nu op een plek binnen de drum&bass scene waar zelfs rocksterren jaloers op zijn. Rocksterren? Ja...je leest het goed...rocksterren.
 Met remixes voor acts als The Prodigy, Moby & Robbie Williams op hun conto en optredens overal te wereld doen ze iets waar mening d&b-act van droomt.
Gelukkig zijn ze wars van diva-gedrag en is hun visie van drum&bass puur!

 Noisia is een act die door hun drukke agenda weinig in Nederland optreed, maar voor Audio Active maken ze een uitzondering.

De liefhebbers van hardtek worden ook zeer bevredigd: uit de stal van Mat Weasel zal Keygen Kaotik zijn debuut in Nederland maken. Deze man heeft inmiddels in de landen om ons heen een grote status vanwege zijn kenmerkende Franse hardtek-sound en zal 3 september in Het Paard laten zien waarom.

Ook Sytri-x zal zijn debuut in Nederland maken. Deze man uit de bekende underground movement en freestylelistencrew zal onder velen bijzonder bekend zijn, maar was helaas nog nooit te aanschouwen geweest in Nederland.
Dat gaat na Audio Active XXL veranderen!

We vergeten de hardheads zeker niet, want vanuit Leipzig komt Detest met zijn bak aan geweld. Rebelscum, Strike en Deathchant zijn enkele labels waar Detest zijn tracks heeft uitgebracht. The Hague Terror Squad-crew heeft al maanden zijn demo-mix op repeat staan en wilt Nederland tonen dat deze held TE weinig in ons kikkerlandje optreedt.

Het complete programma voor 3 september ziet er als volgt uit:

Noisia
Detest
Keygen Kaotik
Sytri-x
Rioteer
E-Sicko
Melvin Tegno
VJ NX

Overig
Bij de vorige editie waren er wat vragen en onduidelijkheden omtrent de toegangsleeftijd van Audio Active XXL. Om duidelijkheid te scheppen: de minimum leeftijd is 16 jaar.

De kosten voor dit allemaal is het schamele 8,50.

Verder sluiten we nu later als normaal: om 04:45 gaat de laatste beat de boxen uit.
Er is een perfecte aansluiting op de (nacht)treinnetwerk, stations als Den Haag Holland Spoor en Den Haag Centraal zijn op loop afstand.

Kijk voor updates en meer info op www.t-t-s.nl
Op www.rave-o-lution.nl kan je foto's en opnames terug vinden van de vorige edities.

Social Networks
Facebook
Hyves
Partyflock
helaas ik zit dan in new york
ook niet verkeerd toch
Dit kan je oa. van E-Sicko verwachten

s'Werelds eerste digitale fretlessfader systeem, op toonhoogtes kunnen scratchen, die door hem zelf ontwikkeld is.
Die fretless fader heb ik al eens eerder gezien:

Maar niks anders dan lof voor keeping vinyl alive.

Ik ga niet vaak meer uit maar als ik ga kies ik het liefst voor een combinatie van rauwere muziekstijlen (denk aan Prspct en Smackdown) en dit feest lijkt dat zeker goed te doen. Beuken, breken en krassen :D ff zien of ik vijdagavond vrij kan krijgen van werk...

Hoe is de lokatie daar mensen?