Partyflock
 
Forumonderwerp · 1058165
­
Lang verwacht.....­
Stil gezwegen.......­


Het moment is dan eindelijk gekomen, de langverwachte line up en de time table van Dawn of Dance's Q.­D.­O.­Night, Q.­D.­O.­Day en D.­D.­O.­Dr.­ House.
Kijk je ogen uit en laat je oren verwennen door de internationale line up, waarbij de de puzzel eindelijk compleet is en wanneer een act die ook op Dance Valley Festival 2009 staat het toneel gaat betreden

Eindelijk komen dan onze Engelse vrienden van Puzzle Project. Good things come to those who wait, bereid je voor op de onvervalste UK sound, om je in Club 414 in Londen zelf te wanen. Puzzle Project is al een aantal jaar verantwoordelijk voor heerlijke hard dance feesten, waar in november 2007 ook een aantal resident DJ’s van D.­D.­O.­D.­ mochten draaien.

Voor het eerst op een feest van Dawn of Dance; snoeiharde techno, gedraaid door Skillz &­ Williams, dit illustere duo heeft een grote liefde en passie voor alles dat hardtechno is en zullen de Nachtzuster dan ook laten trillen op haar grondvesten.

Hou je vast voor harder dance music......

All flyers made by Cell

­

Time table:

22:00 - 00:00 Shaine
00:00 - 01:00 Matt Church (UK)
01:00 - 02:00 Phil Lankester a.­k.­a.­ Libra 9 (UK)
02:00 - 03:00 Ben Bennett (UK)
03:00 - 04:00 Skillz &­ Williams

­

11:00 - 12:00 Raven
12:00 - 13:00 MvDJ
13:00 - 14:00 BeNRG
14:00 - 15:00 Audio Psychos
15:00 - 16:00 W
16:00 - 17:00 Ben Bennett (UK)
17:00 - 18:00 Excentric a.k.a. Co-Ak
18:00 - 19:00 Phil Lankester a.­k.­a.­ Libra 9 (UK)
19:00 - 20:00 Matt Church (UK)

­

Het droevige nieuws is dat Skip! helaas verhinderd is, de flyer was al af en gedrukt, maar we beloven dat we minstens een even goede oplossing zullen brengen!

21:00 - 23:00 ??????
23:00 - 01:00 Marcel S & Marco Verhoeven
01:00 - 03:00 Shaine

Tot slot, in vervolg op de 'prijsvraag':

Iedereen gaat deze dag over het algemeen veelal uitgedost in oranje. Dawn of Dance zou Dawn of Dance niet zijn, als we net even wat anders willen; Kom op Koninginnedag zelf uitgedost als (nacht)zuster, dokter, chirurg of zelfs als patiënt! Want de Nachtzuster kan je 'Harddance leven' redden!

Wat kan je winnen als je als meest origineel uitziende dokter, zuster, chirurg of patiënt wordt bekroond?

Je kan dan de rest van 2009 samen met iemand anders voor noppes naar D.­D.­O.­D.­ - the harder dance music (29 mei 2009), D.­D.­O.­D.­ - the harder dance music (28 augustus 2009) en D.­D.­O.­D.­ - the harder dance music (30 oktober 2009) en dan krijg je ook nog eens voor beide die 1 gratis bier, wijn of fris erbij, die altijd bij de prijs inbegrepen zit.

Voor nu zijn alle Koninklijke feestjes gratis dus voor het geld hoef je het niet laten. Kom doe mee en kom langs op de feesten van Dawn of Dance en laat dan even zien dat er nog steeds wel harder dance in jullie harten leeft....

­

We taken no prisoners…..­ We only converT.­

For pictures and information:

http://vip.partyflock.nl/organization/732/archive.html#archive

­

Don't be the missing piece!!!!!!

­
Okee dan! (Y)

Ik moet alleen Shaine twee keer missen verdorie. :'(
laatste aanpassing
Tenzij je Shaine laat invallen voor Skip en Raine laat invallen voor Shaine. :P

Okee, dat is misschien wat te ingewikkeld. :lol:

Uitspraak van Dawn of Dance Events op donderdag 23 april 2009 om 23:10:
Eindelijk komen dan onze Engelse vrienden van Puzzle Project.­ Good things come to those who wait, bereid je voor op de onvervalste UK sound, om je in Club 414 in Londen zelf te wanen.­

Stoer! B)

(Ik vond het al zo onnodig dat je er van 3 DJ's had bijgezet dat ze niet zo heel erg lang waren, maar dat bleek dus iets anders te betekenen. :D)
laatste aanpassing
dj W
Artiest W
bring it the fuck on ......­

ik ga van het weekend me uiterste best doen om nog een promotje optenemen ...­ maar ga niks beloven want heb et erg druk met me nieuwe werk / filiaal !!!! was allang blij dat ik vrij kreeg na bijna ruzie erover te hebben moeten gemaakt op me eerste dag !!!!


maar I"­M THERE ...­ and looking forward to it !!!!
verwacht some hard techy beats.....­
RaaR hoor onderstaande bericht moest dit bericht zijn en onderstaand bericht begint in explorer over stringetjes en in FireFox is er niets aan het handje.­

Morgen maar eens verder onderzoeken deze onzin die me ineens overkam
laatste aanpassing
­
laatste aanpassing
Uitspraak van Demente Taart op donderdag 23 april 2009 om 23:46:
Raine laat invallen voor Shaine.­

:no: raine is niet meer

Uitspraak van Flexy op vrijdag 24 april 2009 om 05:16:
zonneschijn naar regen

je leert het ook nooit he :no: :s :P


lekker irritant trouwens dat opzij scrollen :frusty:

maarreh breng het aan enzo, nog een kleine week :cheer:
laatste aanpassing
MvDJ
Artiest Ed live, MvDJ
Uitspraak van CeLL op vrijdag 24 april 2009 om 10:31:
lekker irritant trouwens dat opzij scrollen

Gelukkig, 't ligt dus niet aan mn pc!

Wat een line-up, gruwelijk!!!
Uitspraak van CeLL op vrijdag 24 april 2009 om 10:31:
lekker irritant trouwens dat opzij scrollen

Mark wilde gewoon graag zijn collectie strings laten zien. :)

Maar
we
hebben
ze
gezien
hoor
,
doe
nu
maar
weer
weg
!
;)
­
laatste aanpassing
het mag niet
laatste aanpassing
Nee ikke begrijpen wel hoor en is zeker niet te ingewikkleld en zou best Raine goodbye willen zeggen en van shaine naar raine zou erg vet kunnen zijn, maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden en Raine is geweest en het is zoals het is!

PARTYFLOCK IS INGEWIKKELDER@#­%#@$­%$#­%$#­


Ik geef Michel wel een grote kans om de prijsvraag te winnen als tie als dokter House komt, maar voor mezelf kan ik het nog niet verzinnenen zal dus wel gewoon flexy zijn en dat mag natuurlijk ook want een leuk feestje draait niet om de kleren maar om lol, dansen en muziek!


Er wordt wat lekkers gecanceled deze week helaas ook bij ons gezien het gat wat is ontstaan in de start van Dr House, maar het zij zo en moet zo zijn zoals het is ook al voelt het soms bot en rot!

Voor Skip is het overigens niet zuur want die heeft een drukke koninklijke dag, maar het paste net helaas pindakaas niet, maar de wereld draait door en vergeten natuurlijk nooit hoe hij met zijn drivende electro van de hak op de tak de Nacht van de Zuster een laatste draai wist te geven en we willen eigenlijk een dj die het precies zo draait, maar das nog niet zo simpel al komt het vast op zijn pootjes terecht, want er staat zo ontzetten veel passie en lekkere muziek op het programma dat dit stukje ook vast goed gaat komen.­

Muzikaal ben ik vooral erg benieuwd naar de verschillende of juist gelijke opvattingen tussen de UK en NL.­

Shaine vs Matchurch en hun progressive trance zal niet ver van elkaar vandaan zitten want die shit is internationaal goed georganiseerd al is Jon o Bir ook altijd in staat er net even meer drive aan mee te geven en dat zou iets typisch Uk kunnen zijn, maar goed heb Shaine wat dat beterft ook wel hoog in het vaandel!

The aka broeders en hun psytrance en goa kan weleens vet worden! Van Co-Ak weet ik wel dat hij die hardhouse achtige drive erin kan leggen waardoor het voor dit persoontje heerlijke overgansmuziek wordt in diezelfde heerlijke ritmes maar dan net ff iets technischer en met Libra 9 kan het voor mij alle kanten op en zulke verassingen kunnen heerlijk zijn en ga me er verder ook niet perse in verdiepen!

En Ben Bennet is gewoon vs de rest want das harddance in hart en nieren al heb ik het alleen van setjes, maar je ziet het ook zo duidelijk terug in de line ups van Puzzle Project en zo kon het gebeuren dat we Ben niet hebben gehoord op onze eerste schrede van de te leggen puzzel op bezoek bij een reguliere editie van puzzle Project want Ben kreeg de kans om op een iets groter feest te draaien en wij moesten het doen met de Organ Donors wat natuurlijk een groot feest werd en dat werd het zeer zeker toen we met de residenten van DDoD terugkeerde voor het volgende stukje van de puzzel en de boel daar op zijn kop hebben gezet met onze visie van harder dance en harder dance gaat de klok slaan met deze line up voor QDODAY in allerlei van zijn heerlijke facetten en met de Audio Psycos in de lijn omhoog die van Dance Valley naar Defqon rijst en hun heerlijke hardstijl gaan we ook een beetje verder dan waar we in londen waren gebleven zegt mijn gevoel, want hardstijl kan echt wel leuk zijn als er maar avontuur in wordt gebracht en dan is het het een heerlijk harder dansje!

Het is allang vet dat jullie allemaal komen draaien en ook nogeens met al die bezieling, maar doe niet te gek want we willen jullie wel in feeststemming de 30e, maar een promootje in de vorm van lekkere muziek mag altijd natuurlijk, maar het hoeft niet al ben ik wel nieuwsgierig naar die koppen Robin HiHi

Robin schrijft over zijn harde techy beats en gaat wel goed komen en wel erg nieuwsgierig hoe je dat appeltje met de Psyco`s gaat schillen samen met ons Ben maar heb daar zeker een heel goed gevoel over en zo wel hoge verwachtingen van de openende Raven ,maar welke weg hij gaat inslaan zo op de vroege morgen is voor mij nog een verassingen maar Raven is wel goed in dat soort verassingen! Rest me nog Martijn en die zit gewoon lekker in zn vel!
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest BeNRG
Uitspraak van CeLL op vrijdag 24 april 2009 om 10:31:
raine is niet meer

­

Raine :( :cry:

Uitspraak van CeLL op vrijdag 24 april 2009 om 10:31:
lekker irritant trouwens dat opzij scrollen

:devil:
ik schil geen appels !!!! Flex
Als het met een gewoon mes niet lekker gaat, kun je ook een dunschillertje proberen. :)
 
Of gewoon met schil eten. :honger:
nee heren ik heb een heel handig tooltje ...­ een appel parten scheider egt super handig
En jawel, we hebben het wéér over eten. :lol:

(Wat is dat toch altijd met die DDOD-topics? :9)
hee jij begint zowiezo elke keer demente TAART ;)
Ah, "Guilt by association"... ik snap het al. :D

Maar toch... eerst ging het over verantwoord afvallen, daarna waren de ingrediënten van Coca Cola aan de beurt en nu zijn we opeens appeltjes aan het schillen. (JA WIE BEGON ER NOU WEER OVER APPELTJES? :P:P:P)
flexy ;)
 
Broodje Doner ook :9

­
Appels is fruit wat ik best wel lust maar niet uit mezelf zal kopen of uit de schaal zal pakken, maar goed ik ben schuldig dus dan ook de andere kant maar weer op want appels en peren lijken niet op elkaar en DDoD en Harderdance zijn zelfs heerlijk maar op eten is gelukkig niet mogenlijk want je wilt niet weten hoe het dan weer terug komt in het milieu en dat is DDoD op zeker niet waard en mag van mij eeuwig bestaan!

Donderdag komt nu heel snel dichterbij en het voelt dan ook heel erg spannend allemaal want het is een heel festijn maar kan ook echt niet meer wachten tot de stekker in het stopcontact gaat en QDOD mij op sleeptouw gaat nemen in een avontuur om zeer waarschijnlijk nooit meer te vergeten!
Uitspraak van Flexy op zondag 26 april 2009 om 22:38:
Donderdag komt nu heel snel dichterbij en het voelt dan ook heel erg spannend

+1
Uitspraak van Flexy op zondag 26 april 2009 om 22:38:
appels en peren lijken niet op elkaar

Misschien niet qua vorm en smaak, maar taxonomisch gezien (de taxonomie is de wetenschap die zich bezig houdt met planten en dieren van de juiste naampjes te voorzien) zijn ze nauw verwant, wat je kunt zien aan de wetenschappelijke namen Pyrus malus en Pyrus communis. (Inderdaad, een appel is dus eigenlijk een rare peer. :D)

En ja, de tijd gaat opeens wel érg hard... eigenlijk heb ik zelfs iets van "laat Koninginnedag maar een week later komen, dan kan ik er nog een weekje extra naar toeleven." :lol:

D.D.O.D. gaat nóóóóít verloren! :cheer: falderalderiere falderalderare! :cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van Demente Taart op zondag 26 april 2009 om 22:56:
Misschien niet qua vorm en smaak, maar taxonomisch gezien (de taxonomie is de wetenschap die zich bezig houdt met planten en dieren van de juiste naampjes te voorzien) zijn ze nauw verwant, wat je kunt zien aan de wetenschappelijke namen Pyrus malus en Pyrus communis. (Inderdaad, een appel is dus eigenlijk een rare peer. :D)

Een X en een Y chromosoom scheelt het, maar in werkelijkheid veel meer ben ik bang!

En de peer kan ook een rare appel zijn maar wie weet kunnen we dat vragen aan de genetische manupulatoren uit het verleden.

Uitspraak van Demente Taart op zondag 26 april 2009 om 22:56:
D.­D.­O.­D.­ gaat nóóóóít verloren!

Knoop het in je oren van achter en van voren!
Uitspraak van Flexy op maandag 27 april 2009 om 18:16:
Een X en een Y chromosoom scheelt het, maar in werkelijkheid veel meer ben ik bang!

Als we a.s. donderdag tussen het springen door toevallig even in een OH-bui geraken, leg ik het je wel even helemaal uit (genetica was 1 van mijn hoofdvakken op de universiteit :P).

Uitspraak van Flexy op maandag 27 april 2009 om 18:16:
Knoop het in je oren van achter en van voren!

Ik heb alleen oren aan de zijkant en die zijn best wel moeilijk knoopbaar. :S

Trouwens, dan zou ik niks meer horen en dat zou toch best wel zonde zijn. :'(
Overigens mocht het weer erg vervelend worden/zijn dan hebben we de mogelijkheid om naar binnen te gaan, dus het feest valt hoe dan ook niet in het water :cheer:Uitspraak van Demente Taart op zondag 26 april 2009 om 22:56:
D.D.O.D. gaat nóóóóít verloren! :cheer: falderalderiere falderalderare! :cheer:

Wooohooooo

*doet een dansje en vieieieieieieieiert feeeeeeeeeeeeeeeeeest* :woep: :woep:
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op dinsdag 28 april 2009 om 08:46:
Overigens mocht het weer erg vervelend worden/zijn

:no:

KNMI voor a.s donderdag:
Zonneschijn 60%
Neerslagkans 30%
Neerslaghoeveelheid 0 mm
Minimumtemperatuur 3/6 °C
Middagtemperatuur 16/20 °C
Windrichting Z
Windkracht 3

Maar dat zei ik een week geleden dus ook al, toen de voorspellers het nog hadden over de hele dag bewolkt met buien en maximaal 12 graden. :D
laatste aanpassing
Dat ziet er inderdaad niet verkeerd uit, maar ik vind het toch wel fijn, Nederland kennede, dat er wel een mogelijkheid tot is bij ineens regen enzo :yes:
De regendruppeltjes zijn ook verdwenen bij de donderdag op teleweer

­

Laat morgen nog maar vallen, wat er vallen moet (alhoewel dan verregegen wel onze posters en flyers....) als het donderdag maar wegblijft :cheer:
Die depressies die eerst even over NL moesten trekken voor het weer kon verbeteren, zouden oorspronkelijk volgens iedereen pas afgelopen nacht langskomen en dan zouden ze op Q-day nog nét net ver genoeg verwijderd zijn. :(

Alleen verwachtte ik dat door de grondopwarming van de laatste weken (we hadden 1 van de warmste aprilmaanden ooit) en de nét iets te hoge windsnelheden in de hogere luchtlagen die depressies wel eens sneller hier konden zijn en dus ook weer sneller zouden voorbijtrekken.

Toen het gisteren ff flink hard begon te regenen dacht ik dus meteen "zie je wel!" :D

Het voornaamste probleem met weervoorspellingen is namelijk niet de voorspelling zélf (die is met al die satellietbeelden en computermodellen heel goed te doen), maar om er een exacte tijdschaal onder te leggen, vandaar dat eergisteren iedere voorspeller zo'n beetje iets anders verwachtte voor 30 april - niet omdat ze er geen verstand van hebben :P maar omdat het in dit soort situaties opeens HEEL wat uitmaakt of de windkracht de komende dagen 3 of 4 is en de windrichting noordwest, west of zuidwest.

Eigenlijk is het net als twee platen mixen waarvan er eentje 139.7 bpm loopt en de andere 139.8... op korte termijn kun je daar een prima overgang mee maken, maar "ergens verderop de plaat" (vooral als je geen idee hebt hoevéél verderop) ligt dat opeens helemaal anders. :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op dinsdag 28 april 2009 om 14:26:
Laat morgen nog maar vallen, wat er vallen moet (alhoewel dan verregegen wel onze posters en flyers....­)

De oude Grieken zeiden al dat iets nooit 100% perfect mag zijn, want dan worden de goden jaloers en roep je onheil over jezelf af. :O

Wij zouden zeggen: "overal hangt wel een prijskaartje aan" en als mooi weer op Q-day betaald moet worden met verregende posters & flyers... so be it! ;)
laatste aanpassing
Het is elke keer mooi weer als ik uit mn bed kom terwijl het volgens de wakkere wereld een dag vol regen was!

Uitspraak van Demente Taart op maandag 27 april 2009 om 21:40:
Trouwens, dan zou ik niks meer horen en dat zou toch best wel zonde zijn.­

Scrijf het dan maar op de ruiten van binnen en van buiten!
Mark, is het gras al gemaaid?
Uitspraak van Flexy op dinsdag 28 april 2009 om 16:45:
Schrijf het dan maar op de ruiten van binnen en van buiten!

Ik ga vanavond wel even de wijk door met een dikke viltstift.

Als ik er overmorgen niet ben, zit ik dus in de gevangenis. :D
Uitspraak van CeLL op dinsdag 28 april 2009 om 17:11:
Mark, is het gras al gemaaid?

Ik dacht eigenlijk dat ik dat stukje had gedroomd.

Uitspraak van Demente Taart op dinsdag 28 april 2009 om 19:15:
Als ik er overmorgen niet ben, zit ik dus in de gevangenis.­

Hahaha dat het had me heden nacht kunnen overkomen en doe maar normaal want op ruiten schrijven zal niet echt de bedoeling zijn!

Het komt van een liedje wat we zongen in de kleedkamer in de jeugdelftallen

Nieuwland heeft nog nooit verloren
Knoop het in je oren
Van achter en van voren
Schrijf het op de ruiten
Van binnen en van buiten
Nieuwland heeft nog nooit verloren
enz
enz
enz
laatste aanpassing
paar uurtjes nog b)
Voor mij duurt het nog iets langer, maar ik kan me in ieder geval troosten met je Koninginnedagmix! :D (zie http://www.djshaine.com/ voor de details ;))

Pardon, was dat reclame? O:)
Pfffff, omfgf wat een hel allemaal

Boxen voor buiten bleken wel een heel stuk groter dan wij verwacht hadden, dus markus is versterking halen en we moeten kijken of we het vanavond alvast vervoeren en daar alvast neerzetten

Er gaat veel 'mis' vandaag, hopelijk gaan de feesten dan wel goed
Volgens mijn moeder (actrice) houdt een slechte "generale" in dat het een goede uitvoering wordt. :yes:

Bovendien....
Uitspraak van Demente Taart op dinsdag 28 april 2009 om 14:53:
De oude Grieken zeiden al dat iets nooit 100% perfect mag zijn, want dan worden de goden jaloers
dus ja, als het morgen allemaal goed moet gaan, moeten er nu eerst wat dingen mislopen, want dat hoort bij elkaar. ;)
zo tis nu officieel 2 days of hard dance madness.­ Cd map ge herorganiseerd with some bangin techy beats , zit in de trein lekker Yoji setje op , opweg naar Amsterdam zie somige zo zoniet dan tot tamara (morgen dus)
Uitspraak van Demente Taart op woensdag 29 april 2009 om 19:33:
Volgens mijn moeder (actrice) houdt een slechte "generale" in dat het een goede uitvoering wordt. :yes:

En ze had gelijk, echt ik dacht echt dat het in de soep zou lopen en ben zo blij dat alle drie de feesten een enorm succes waren :D:D:D:D:D


Uitspraak van Demente Taart op woensdag 29 april 2009 om 19:33:
dus ja, als het morgen allemaal goed moet gaan, moeten er nu eerst wat dingen mislopen, want dat hoort bij elkaar. ;)

Nou dat bleek dus inderdaad!! Ik zei nog tegen Markus dat we in de auto zaten dat de goden kennelijk best jaloers waren ;p


Uitspraak van dj W op woensdag 29 april 2009 om 21:05:
zo tis nu officieel 2 days of hard dance madness.­ Cd map ge herorganiseerd with some bangin techy beats , zit in de trein lekker Yoji setje op , opweg naar Amsterdam zie somige zo zoniet dan tot tamara (morgen dus)

Echt superleuk dat jij en Ben ook kwamen buurten op de 29e en man oh man wat een set en dan nog Turntable Junkie draaien ook :lief: Op dat moment leek alles net een droom en werd ook wel even een beetje emo :cry: toen ik daarna even naar binnen ging

Kan het nu nog niet geloven soms en zoals Markus al de hele tijd zong gisteren Had ik maar een tijdmachine (dan hadden we die mensen in A'doorn ook even gewaarschuwd voor die &^^$$@$(O&*(%#&^#@@@ kerel)
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zaterdag 2 mei 2009 om 13:18:
Turntable Junkie draaien ook

ik hoorde later dat dit je lievelings plaat is / was / opnieuw is geworden lol.

Ik had Ben en steven mijn camera gegeven om wat op te nemen maar pcies dat stukkie los op de box staat er niet op ... beter komen er nog fotos of telefoon videotjes op internet.

en Daan any time .... i enjoyed it sooooo much and always do.
Uitspraak van dj W op zondag 3 mei 2009 om 00:52:
lievelings plaat is

1e plaat die ik ooit gekocht heb terwijl ik geen platenspeler had en nog geeneens draaide :D:D

Nog met Essie (my best friend) staan danden in de groove connection :lol:

ben bwv ook 'legendarisch' uit mijn dak gegaan toen BaS EN rAM op Shockers in 2002 die plaat draaide

Werd er ook echt een beetje emo van, het leek wel een droom, alles en dat het goed was :lief:


Uitspraak van dj W op zondag 3 mei 2009 om 00:52:
beter komen er nog fotos of telefoon videotjes op internet.­

Ik heb ook echt veel "vreemde" mensen foto's zien nemen en staan filman :$ heel raar
Uitspraak van dj W op zondag 3 mei 2009 om 00:52:
en Daan any time ....­ i enjoyed it sooooo much and always do.­

Right back at u mate :lief: :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zondag 3 mei 2009 om 01:13:
Ik heb ook echt veel "­vreemde"­ mensen foto's zien nemen en staan filman heel raar

heel vett kan niet wachten om het zelf terug te zien .. op me hyves staan wel 2 korte fimlpies van Bennie
zal morgen de rest ff online gooien !!!!
geen spam .. gewoon
Uitspraak van Dawn of Dance Events op zondag 24 mei 2009 om 12:24:
Dikke vette zin!!!

in
laatste aanpassing