Partyflock
 
Forumonderwerp · 1051946
­
­
Flyer made by Cell.

Langzaam aan begin je het al te voelen en te merken….. De dagen zijn alweer wat langer en op sommige plaatsen kan je alweer de groene sprietjes van de krokussen door de grond heen zien piepen. Heel af en toe zie je er zelfs al eentje boven de grond uitpiepen, dat kan maar één ding betekenen: de lente is op komst!!

Je merkt het aan het feit dat het langer licht blijft ’s avonds en je merkt het aan het feit dat er al zo af en toe zo een dag was, met een zonnetje en een blauwe lucht. Mensen beginnen weer wat meer te lachen en voorzichtig werd er al hier en daar, weliswaar met een sjaal om, maar toch, plaats genomen op een terrasje.

Maart is net begonnen en het lijkt wel alsof de eerste twee maanden van 2009 voorbij gevlogen zijn. Twee hectische en spannende maanden, eerst was er natuurlijk 29 januari een wederom meer dan geslaagde D.­D.­O.­D.­ Dawn of Dance was even bang geweest dat genoemde editie misschien niet zo druk zou worden, maar het tegendeel bleek uiteindelijk waar. Dit ontaardde in een bijzonder heerlijke nacht gevuld met de lekkerste muziek, volledig in de smaak vallend van de aanwezige partypeople.

Ten tweede kwam er het nieuws dat Dawn of Dance ook wat zou kunnen gaan doen op 29 en 30 april. Iets dat al heel lang een wens was, aangezien er het afgelopen jaar helaas qua Harder Dance weinig tot niets te doen was in Amsterdam. Dus ben je een liefhebber van de hardere dance varianten blok je agenda dan alvast op 29 en 30 april wanneer Dawn of Dance de Albert Cuypstraat onveilig gaat maken in en voor de Nachtzuster. Er zal op zeer korte termijn nieuws komen over de geplande festiviteiten deze twee data.

Maar eerst is het tijd voor de eerstvolgende reguliere editie van D.­D.­O.­D.­, want de laatste vrijdag van maart is het alweer zover in café De Trappist, de oude en vertrouwde stek waar het ooit allemaal begon. 27 maart staat de Trappist weer op zijn kop wanneer er de vetste hardere dance uit de boxen knalt van 22:00 tot 04:00. De entree is slechts €5,- en hier krijg je één gratis bier, wijn of fris voor terug. En dat is niet alles wat je terugkrijgt als je kijkt naar de line up van deze nacht:

Wees voorbereid op een bijzondere editie met MvDJ die zijn verjaardag viert met een maar liefst twee uur durende set. In die tijd komen eerst de oude vertrouwde trance, techtrance en hardhouse classics op vinyl langs, waarna het tweede uur gevuld wordt met het nieuwere werk op cd. Om middernacht zal Yves Sparks het roer overnemen, een liefhebber pur sang van de High Quality feesten in de Melkweg en dit zal dan ook terug te horen zijn in zijn set.
Ook de liefhebbers van hardtrance en de early hardstyle komen aan hun trekken op deze editie van D.­D.­O.­D.­ wanneer Ernestoow het ‘draaitoneel’ betreedt. Tel daar nog eens bij op dat vervolgens Pjotr zijn visie op harder dance music zal laten horen en C-Real het laatste uur van D.­D.­O.­D.­ je, je laatste beetje van je voeten zal laten stuk dansen. Zonder twijfel zal 27 maart in het teken staan van muziek van hoge kwaliteit en Dawn of Dance nodigt je dan ook van harte uit om het danstoneel van de Trappist te betreden.

Check www.dawnofdance.com of www.detrappist.nl voor meer informatie.
Ken je of ben je nou een DJ, die het hart op de juiste plaats heeft voor Harddance en zou je graag een keer willen komen draaien op een D.­D.­O.­D.­? Neem dan contact op via info@dawnofdance.com


­

We taken no prisoners…..­ We only converT.­

For pictures and information:

http://vip.partyflock.nl/organization/732/archive.html#archive

­
Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:32:
Aan de andere kant, als je me hier bezig zou zien hoe ik met met een brievenweger precies 10 gram chips of 20 gram mini-kroepoekjes sta af te wegen...­

:lol: Ik heb ook ooit eens geprobeerd porties af te wegen, maar ging toch heel snel lopen smokkelen (oeps de lepel schoot een beetje uit, of de weegschaal ietsjes onder de 0 instellen....dat soort dingen) dus heb het maar opgegeven :roflol:

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:32:
Ik ben trouwens niet heel precies calorieën aan het tellen want daar word je alleen maar hysterisch van

Slaat ook nergens op inderdaad...kan wel iets helpen, maar vaak heeft iets met goede vetten en gezonde koolhydraten meer calorieen dan iets waar alleen maar suiker in zit, je kan dan toch beter voor het gezonde snackje gaan dan het suikersnackje...ik kijk dus altijd naar wat er verder allemaal in zit dan alleen puur naar de calorieen :jaja:

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:32:
Sporten heb ik even links laten liggen want van 500 kcal sporten krijg ik minstens 800 kcal extra trek, dus dat schiet niet op.­

Lang leve optimel kwark.....kan die hele bak leegeten zonder al teveel schuldgevoel :cheer: ... daarna hoef je gewoon echt niets meer te eten :nee: :roflol:
laatste aanpassing
Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 16:47:
Ik heb ook ooit eens geprobeerd porties af te wegen, maar ging toch heel snel lopen smokkelen (oeps de lepel schoot een beetje uit, of de weegschaal ietsjes onder de 0 instellen....­dat soort dingen)

Ik doe dat ook alleen voor dingen als chips omdat die eigenlijk héél fout zijn :D maar smokkelen doe ik niet want dan komt zo'n zak niet mooi uit. :P

Zo'n zakje mini-kroepoekjes is namelijk 60 gram, dus als ik twee keer stiekum 25 gram doe in plaats van 20, lijkt de derde portie echt helemaal nergens meer op. :D (ik ben dan gelukkig sterk genoeg om daar niet de volgende zak voor open te scheuren, want dat is dan gewoon een gevalletje van "eigen schuld, VETTE bult" :[ )

Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 16:47:
Lang leve optimel kwark.....­kan die hele bak leegeten zonder al teveel schuldgevoel

Als ik me echt te buiten wil gaan, maak ik een ENORME bak rauwkostsalade met een kwak Majolijn erdoorheen... daar krijg ik niet eens 200 kcal van achter elkaar op. :lol:

Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 16:47:
je kan dan toch beter voor het gezonde snackje gaan dan het suikersnackje...­ik kijk dus altijd naar wat er verder allemaal in zit dan alleen puur naar de calorieen

Gelukkig hoef ik daar van de dokter + diëtiste (onwijs leuke meid bytheway) niet op te letten, want mijn stofwisseling is toch al 6 jaar totaal in de war... daar gaan we pas wat aan doen als ik weer een normaal gewicht heb. Zolang nu ± de helft voor "gezond" kan doorgaan, is dat wat hen betreft voorlopig voldoende. :)


PS. dames en heren admins? dit is héél erg ontopic want het gaat over rondspringen op DDOD-feestjes. :cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:57:
PS.­ dames en heren admins? dit is héél erg ontopic want het gaat over rondspringen op DDOD-feestjes.­

Psies.....net genoeg afwegen om goed te kunnen springen en dansen op DDOD (waar ik trouwens echt veel zin in heb :bounce: )

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:57:
lijkt de derde portie echt helemaal nergens meer op.­

Lijkt mij een mooie reden om een nieuwe zak open te trekken :roflol:

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:57:
Zo'n zakje mini-kroepoekjes is namelijk 60 gram, dus als ik twee keer stiekum 25 gram doe in plaats van 20

Wil je nog mooi uitkomen dan zit je al gauw op 2x 30 gram :jaja:

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:57:
rauwkostsalade

Blegh.....groente :nocheer:! Ik heb echt niets met groente en fruit...enige reden dat ik het eet is omdat het gezond is maar vind er echt niets aan.....sla is eigenlijk alleen maar goed als het op een whopper van de burger king zit :9 :honger: (dit gezegd hebbende moet i maar even snel een slokje nemen van m'n tuinkruiden bouillonnetje en een sigaretje.....om de ergste trek te stillen :lol: ) Ben echt gek op vlees, pasta en brood (alles waar je dus niet teveel van mag :( ) Heb tot nu toe wel elke zomer aardig de BBQ's weten te ontlopen want had steeds wel eerdere afspraken maar als alles goed gaat de komende twee tentamenrondes staat de hele zomer wagenwijd open....ik maak me ernstig zorgen :lol:
Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 17:05:
Ik heb echt niets met groente en fruit...­enige reden dat ik het eet is omdat het gezond is maar vind er echt niets aan.....­

Dat is idd wel een probleem, want dat zijn juist de enige dingen waar je amper op hoeft te beknibbelen. :(

Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 17:05:
(dit gezegd hebbende moet ik maar even snel een slokje nemen van m'n tuinkruiden bouillonnetje en een sigaretje.....om de ergste trek te stillen :D)

Stoppen met roken kombineert sowieso nooit goed met afvallen... meestal gaat er dan minstens 1 van de 2 fout (= wereldsmoes om niet te stoppen met roken want het klopt echt!)

Ik moet zoute dingen nog een beetje mijden (vanwege vocht vasthouden, wat door al die zooi in mijn bloed nog iets te snel gebeurt - tevens een goede reminder om écht niet meer dan 10 gram chips te nemen, want bij 15 gaat het al fout) dus ik doe geen bouillon, maar giet me de hele dag vol met nepkoffie + nepsuiker + nepmelk (in totaal iets van 5 kcal per mok :D) of kruidenthee.

Oja, 1x per maand (liefst op een vrijdagavond/nacht) mag ik onbeperkt bier. :cheer: :P (<< zie je wel, nog steeds on-topic!)

Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 17:05:
ik maak me ernstig zorgen :lol:

Misschien moet ik je tegen die tijd dan maar gaan coachen. ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 17:19:
Dat is idd wel een probleem, want dat zijn juist de enige dingen waar je amper op hoeft te beknibbelen.­

Vind niet alle groenten saai hoor.....ik vind spinazie erg lekker en spruitjes met kaassaus bijvoorbeeld (al is de kaassaus natuurlijk niet echt gezond hahaha).....oh ja en dopwertjes met appelmoes of beetje mayo en bruine bonen met spekjes en stroop :9 Maar ik eet het bijna nooit aangezien m'n vriend het allemaal (behalve spinazie) niet lust :roflol:

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 17:19:
(=­ wereldsmoes om niet te stoppen met roken want het klopt echt!)

:roflol: Ben een keer gestopt met roken en was toen in 1 week een kilo aangekomen door al het extra eten....ben meteen weer begonnen en zolang er geen eten bestaat waar je zoveel van mag eten als je wil zonder dik te worden en wat ook nog eens lekker is, blijf ik lekker roken hoor :D

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 17:19:
Ik moet zoute dingen nog een beetje mijden

Ik eet uberhaupt geen toegevoegd zout....al het zout wat je nodig hebt zit al in je voeding zelf.....vind chips dan ook niet meer zo lekker omdat ik alleen maar zout proef!

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 17:19:
Oja, 1x per maand (liefst op een vrijdagavond/nacht) mag ik onbeperkt bier.­ (<< zie je wel, nog steeds on-topic!)

Vind bier ook niet zo lekker....alleen als je al het een en ander op hebt vind ik het wel te hachelen :lol: Maar drink verder erg weinig hoor, alleen met DDOD laat ik me nog wel eens gaan maar dan mag het! Bovendien weet ik de route naar huis dan met m'n ogen dicht (of half dicht wat je wil :lol: )dus zolang ik nog recht op m'n fiets kan zitten....even daargelaten hoe scheef de fiets gaat als ik er eenmaal recht op zit......is er niets aan het handje :D

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 17:19:
Misschien moet ik je tegen die tijd dan maar gaan coachen.­

Mag het ook daarna? Dan heb ik tenminste ook de lusten gehad voordat de lasten van het afvallen weer beginnen :roflol:
No problem.... dat gaan wij gewoon dus eens even DOEN! :yes: (En wacht maar tot de kommentaren "Hee! ben jij áfgevallen?!" :O beginnen, want dan wordt het pas écht leuk! :D)

Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 17:31:
Vind niet alle groenten saai hoor.....­ (...­) Maar ik eet het bijna nooit aangezien m'n vriend het allemaal (behalve spinazie) niet lust

Dan gaat Wubje dat maar eens leren lusten... het gaat tenslotte om JOUW gezondheid. ;) (Wéér on-topic, want het gaat hier wel degelijk om een fanatiek DDOD-ganger.)

Bovendien verandert 1x per 7 jaar je smaak (klinkt als bijgeloof, maar komt echt heel vaak voor), dus daar kun je dan net zo goed wat op vooruitlopen. :)
laatste aanpassing
Geloof me.....vaak genoeg geprobeerd :roflol: Zet het hem nog steeds voor hoor :jaja: en wat hij dan niet opeet, eet ik leker op :9 Maar over het algemeen hebben we een prima balans er in gevonden hoor :jaja:

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 17:44:
(Wéér on-topic, want het gaat hier wel degelijk om een fanatiek DDOD-ganger.­)

Wij zijn echt goed bezig :jaja:

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 17:44:
Bovendien verandert 1x per 7 jaar je smaak

Klopt.....dingen die ik vroeger erg lekker vond lust ik nou niet meer en dingen die ik vroeger niet lekker vond lust ik nu wel.....maar veel is ook gewoon hetzelfde gebleven hoor, dus geen radicale veranderingen :nee: Vind groente nog steeds saai na al die jaren :roflol:
Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 17:49:
en wat hij dan niet opeet, eet ik lekker op :9

Volgens mij bespeur ik hier al iets wat niet helemaal goed gaat als je echt wil afvallen. :D :D :D

Maar goed, jullie kunnen alvast beginnen met er de noodzaak van te leren zien, want het is voor mistens de helft een mentaliteitskwestie - niet dat jullie geen leuke mentaliteit hebben :lief: maar ik bedoel hier een ander soort mentaliteit. :P

Te veel eten is namelijk meestal een gewoonte in plaats van iets waar je lichaam er echt om vraagt en gewoontes kun je afleren, mits je daar maar echt echt echt echt echt het nut van inziet. "Meer" is bijvoorbeeld helemaal niet hetzelfde als "lekkerder" :O maar dat moet je eerst oprecht leren geloven natuurlijk.

De rest komt dan allemaal wel na de zomer. ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 18:24:
Volgens mij bespeur ik hier al iets wat niet helemaal goed gaat als je echt wil afvallen

Zijn overgebleven groenten eet ik op hoor....

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 18:24:
Te veel eten is namelijk meestal een gewoonte in plaats van iets waar je lichaam er echt om vraagt en gewoontes kun je afleren

Oh geloof mij maar hoor.....ik eet echt niet teveel :nee:

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 18:24:
"­Meer"­ is bijvoorbeeld helemaal niet hetzelfde als "­lekkerder"­ maar dat moet je eerst leren geloven natuurlijk.­

Zeg ik ook niet....vind alleen wel dat alles wat lekker is in zulke kleine porties komt helaas :jaja: Maar heb verder een heel goed beeld over wat wel en niet kan en hoeveel ik moet eten hoor :jaja: Heeft me even gekost maar heb het nu wel redelijk onder controle
Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 15 maart 2009 om 18:30:
Oh geloof mij maar hoor.....­ik eet echt niet teveel

Het eerste jaar dat ik bij de diëtiste liep viel ik dus echt geen fluit af :'( terwijl we allebei zeker wisten dat ik niet te veel at. Toen heeft de dokter me in december nog een keer flink beklopt en bevoeld en beluisterd of er ergens misschien iets zat waardoor ik te zwaar bleef (dat was er niet) en zei vervolgens: "je zult dus NOG minder moeten gaan eten". :'(

Ik ging dat dus doen, maar eigenlijk meer uit pure eigenwijsheid om te laten zien dat ik er alleen maar doodziek van zou worden :dood: en dat ik dus echt echt echt naar een internist moest.... ik werd dus idd hondsberoerd :dood: en toen ik me na 3 weken ziek genoeg voelde en bovendien helemáál niet afviel (ik begon zelfs steeds meer vocht vast te houden) besloot ik die kerel eens even te laten zien HOE ziek ik nu wel was. :dood:

Natuurlijk was hij toen net twee weken op vakantie :lol: (dat zul je altijd net hebben :P) en moest ik het dus NOG langer volhouden want anders had ik niks om te laten zien. En verdómd, opeens ging mijn gewicht omlaag. :O :O

Ik at dus weliswaar niet te veel, maar wel te veel voor *mij* om mee af te kunnen vallen. (Nou ja, óf ik had kunnen zeggen "zie je wel", óf ik zou afvallen, dus voor mij was het sowieso een win-win situatie. :lol:)

Kennelijk zijn er dus twee soorten "niet te veel", ook al kostte het me 5 weken hondsberoerd zijn :dood: om daar achter te komen. :D (Sorry als het even wat hard klonk (F) maar dat dacht ik toen precies zo van mijn dokter... zo van "man, lul niet zo stom, ik eet helemaal niet te veel!" :P)
laatste aanpassing
Gewoon verbranden die zooi in je lichaam maar dat is makkelijk gezegd door deze wannabe arend dirk hendrik dirk, maar een lekkere DDoD kan wel een bron van verbranding zijn!
Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:32:
13.­00 brunch (200)
16.­00 snackje (100)
19.­00 ETEN!!!!! (± 400, dus bv een halve pizza)
22.­00 snackje (100)
01.­00 toetje (200) +­ vitaminepillen +­ visoliecapsules

en eventeel nog 150 kcal over de dag te verdelen

dan zit je idd ongeveer op de helft tot 55% van wat je nodig hebt....
Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 19:09:
(Sorry als het even wat hard klonk maar dat dacht ik toen precies zo van mijn dokter...­ zo van "­man, lul niet zo stom, ik eet helemaal niet te veel!"­ )

Heb meerdere dietisten bezocht en een hele goede vriendin van mij is ook dietist, ik weet er natuurlijk niet alles van maar wel meer dan een gemiddeld iemand :jaja: Tenminste....ik weet wat voor mij werkt, ieders lichaam is weer anders en reageert ook anders op dieten....wat voor de een werkt werkt voor de ander niet bijvoorbeeld.

Heb op een gegeven moment ook gewoon een keus gemaakt hoor...ik ben niet superdik verder en ik zou heel erg slank kunnen zijn maar de prijs is me gewoon te hoog....ik wil wel kunnen eten wat ik lekker vindt namelijk. En nu gaat het prima verder :D

Uitspraak van Demente Taart op zondag 15 maart 2009 om 16:32:
(± 400, dus bv een halve pizza)

Had het aan Rick verteld en hij moest meteen denken aan Herman Finkers....die had het ook een keer over gezond eten ofzo en dat er dan in 1 mandarijn net zoveel vitamines zitten als in 200 zakken patat....dat hij dacht....verdorie ik eet te weinig patat :roflol:

Uitspraak van Flexy op dinsdag 17 maart 2009 om 00:31:
Gewoon verbranden die zooi in je lichaam

Dat werkt het beste voor iedereen inderdaad, maar om goed te kunnen verbranden en mooie spieren te kweken moet je alsnog gebalanceerd eten :jaja:
Peeps, niet lullig bedoeld, maar zullen we het wel een beetje on topic houden en over ddod

Is een beetje gek als iemand nu denkt hey, eens kijken wat voor feestje dat is en wat ze posten en dat ze vervolgens een heel dieet verhaal krijgen ;)

Straks denken ze nog dat we een Harddance Weight Watchers club zijn :roflol:

Misschien moeten we anders eens kijken of demente taart niet in ons flockje zou kunnen, dan kunnen we overal over lullen wat we willen :)
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op dinsdag 17 maart 2009 om 20:31:
Is een beetje gek als iemand nu denkt hey, eens kijken wat voor feestje dat is en wat ze posten en dat ze vervolgens een heel dieet verhaal krijgen

Het is wel hip HiHi, ik was maandag in een piepklein bokschooltje in Haarlem en daar knalde hardhouse uit de boksen omdat er die lekkere drive in zit volgens de vechtersbazen en die jongens hadden maar weinig grammetjes teveel aan zich zitten!

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op dinsdag 17 maart 2009 om 20:31:
Misschien moeten we anders eens kijken of demente taart niet in ons flockje zou kunnen, dan kunnen we overal over lullen wat we willen

Dat is wel wat voor hem denk ik HiHi!

Hoe is het daar?

Heb wel laatst foto`s van Noah zitten kijken daar heel stiekem en hij is wel een heel stoer manneke en dat uit mijn mond!!!

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op dinsdag 17 maart 2009 om 20:31:
Straks denken ze nog dat we een Harddance Weight Watchers club zijn

Als je er van afvalt dan werkt het en als het werkt dan werkt het en ik ga wel aan de bar zitten als er lekkere muziek gedraaid wordt!!

Maar niet op vrijdag in de Trappist hoor HiHi laat het daar maar lekker feest blijven!
laatste aanpassing
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 maart 2009 om 07:49:
Geloof je zelf toch niet dancing feet Markus?

Dat was lastige materie in die boksschool geloof me, want het was een piepklein zaaltje waar net tien man in paste rond de ring en die muziek knalde echt uit die boxen en die muziek was echt niet gemaakt om stil te zitten en hoop maar dat ze me niet al te RaaR vonden.

Vooral de eerste cd was heerlijk en die bleek achteraf van Erick Pike te zijn HiHi!
laatste aanpassing
 
Case closed ;) :D
laatste aanpassing
Zal verder niets meer posten hoor :lol: Je hebt ook wel gelijk inderdaad, heeft verder weinig met DDOD te maken anders dat we elkaar er allemaal van kennen :lol:

Ik heb er trouwens wel heel erg zin in....Bre (mijn Amerikaanse vriendinnetje) komt ook mee :D
Uitspraak van Flexy op woensdag 18 maart 2009 om 11:44:
RaaR

ROCKS

Ik ben ook RaaR en ben er trots op :yes:


Uitspraak van Flexy op woensdag 18 maart 2009 om 11:44:
Erick Pike

:D:D Cool!!


Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2009 om 12:24:
Case closed

huh?


Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 13:13:
niets meer posten hoor

Ik zeg niet dat je niets meer moet posten, maar dit dwaalde wel heel erg af, vandaar dat ik het even postte :):)


Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 13:13:
Ik heb er trouwens wel heel erg zin in....­

:D:D

Me too, lekker even alles van me afdansen


Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 13:13:
Bre (mijn Amerikaanse vriendinnetje)

Vet :D:D Ben benieuwd hoe ze het vindt :D:D
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 maart 2009 om 13:19:
ROCKS

It does!

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 maart 2009 om 13:19:
huh?

Een misverstandigheid in mijn schrijven wat uiteindelijk wel deuren heeft geopend waarvan het weleens tijd werd dat ze geopend werden!

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 maart 2009 om 13:19:
Me too, lekker even alles van me afdansen

Das een heerlijk plan!

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 maart 2009 om 13:19:
Vet Ben benieuwd hoe ze het vindt

Ik hoop awesome HiHi!
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 maart 2009 om 13:19:
Ik zeg niet dat je niets meer moet posten

Ik bedoelde aangaande dat onderwerp suffie :lol:

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 maart 2009 om 13:19:
Me too, lekker even alles van me afdansen

Ken het gevoel :jaja:

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 maart 2009 om 13:19:
Vet Ben benieuwd hoe ze het vindt

Die is knettergek en vindt alles leuk hoor....maak je maar geen zorgen :nee: Ze is een beetje als ik, maar dan Amerikaans :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 15:12:
Ze is een beetje als ik, maar dan Amerikaans :D

*heeft 2½ jaar een Amerikaanse vriendin gehad dus kan zich daar wel iets bij voorstellen* :D
nog maar n weekje :P heb weer een aantal leuke plaatjes uitgezocht iig :bounce:
Uitspraak van Flexy op woensdag 18 maart 2009 om 15:07:
Das een heerlijk plan!

heb er ook superveel zin in, ik hou van alle muziek zowat, maar alleen bij de harder dance krijg ik kippevel en voelt het door mijn hele lijf :lief:


Uitspraak van Flexy op woensdag 18 maart 2009 om 15:07:
awesome

Kan haast niet anders toch? ;p


Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 15:12:
Ik bedoelde aangaande dat onderwerp suffie :lol:

*phew, veegt zweet van voorhoofd ;) *


Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 15:12:
Ken het gevoel :jaja:

Tis alweer te lang geleden, al zal ik vanavond misschien toch ook wel even een paar uurtjes richting de Stubnitz gaan :yes: Maar dat kijken we nog wel ffies :D


Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 15:12:
Die is knettergek en vindt alles leuk hoor....­

Kijk, das dan mooi! :D


Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 15:12:
Ze is een beetje als ik

Omg, nog zo eentje ;p ;p ;)


Uitspraak van Demente Taart op woensdag 18 maart 2009 om 22:41:
*heeft 2½ jaar een Amerikaanse vriendin gehad dus kan zich daar wel iets bij voorstellen* :D

Zijn die allemaal gek dan ofzo?


Uitspraak van warezguy op zaterdag 21 maart 2009 om 03:39:
heb weer een aantal leuke plaatjes uitgezocht iig :bounce:

Oei, erg benieuwd is :yes: :yes:
Ik weet nu al dat dat ook een klasse setje gaat worden :yes: :yes:

We kunnen gaan aftellen ;p

Nog 5 nachtjes ;) :cheer:

WOOOOHOOOOOO :9
Uitspraak van warezguy op zaterdag 21 maart 2009 om 03:39:
nog maar n weekje heb weer een aantal leuke plaatjes uitgezocht iig

Hier is er nog eentje errug benieuwd!

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zondag 22 maart 2009 om 10:07:
heb er ook superveel zin in, ik hou van alle muziek zowat, maar alleen bij de harder dance krijg ik kippevel en voelt het door mijn hele lijf

Kippevel krijg ik van nieuwe plaatjes die me pakken of van oude tunes die ik te lang niet heb gehoord en die zijn eigenlijk wel in elke stijl te vinden voor dit persoontje, maar er zijn maar een aantal stijlen die me elke keer weer op de dansvloer kunnen houden van het begin tot het eind en daar is harddance er een van en zeker als die lekkere pompende drive met hardere trance invloeden erin zit gemalen.

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zondag 22 maart 2009 om 10:07:
Kan haast niet anders toch?

Smaken verschillen en Amerikanen zijn overweldigend in hun positiviteit maar kunnen ook enorm kritisch zijn, maar enkel de gemoedelijke familie sfeer is al een puntje waardoor het haast anders niet kan!
laatste aanpassing
22:00 - 00:00 MvDJ
00:00 - 01:00 Yves Sparks
01:00 - 02:00 Ernestoow
02:00 - 03:00 Pjotr!
03:00 - 04:00 C-Real

Wees voorbereid op een avond gevuld met de heerlijkste Harddance en High Quality klassiekers
Uitspraak van Flexy op zondag 22 maart 2009 om 16:10:
Kippevel krijg ik van nieuwe plaatjes die me pakken of van oude tunes die ik te lang niet heb gehoord en die zijn eigenlijk wel in elke stijl te vinden voor dit persoontje,

Maak je borst maar nat dan voor morgen :D:D
Uitspraak van Blow Out op donderdag 26 maart 2009 om 13:35:
Maak je borst maar nat dan voor morgen

HiHi dat geeft even kippenvel en heb er echt zin in, want het beest mag even los van het weekend!

PS Daaan regelt altijd vette openingen die het feest een heerlijke swing geven!!
Uitspraak van Flexy op vrijdag 27 maart 2009 om 02:23:
PS Daaan regelt altijd vette openingen die het feest een heerlijke swing geven!!

She shure does! Platentas staat hier naast me en tis een tijd geleden dat ie zo zwaar was :D Vanavond nog ff voorbereiden met Cor voor Blow OUt en dan op naar DDOD. Kan niet wachten om weer eens in de good old Trappist te draaien op DDOD :D:D
Uitspraak van Blow Out op vrijdag 27 maart 2009 om 08:41:
She shure does! Platentas staat hier naast me en tis een tijd geleden dat ie zo zwaar was Vanavond nog ff voorbereiden met Cor voor Blow OUt en dan op naar DDOD.­ Kan niet wachten om weer eens in de good old Trappist te draaien op DDOD

Wat was je geil zeg zowel met platen als cd`s en straks op je verjaardag de laatste horde met de Mac of raak je die niet aan?

Dat beloofd wat in Landsmeer straks!
Uitspraak van Bumblebee (L) op woensdag 18 maart 2009 om 13:13:
Bre (mijn Amerikaanse vriendinnetje)

Leeeeeeeeeuke meid bytheway! :yes:

Zien we haar nog op Q-day? :)
Uitspraak van Flexy op zaterdag 28 maart 2009 om 12:35:
Wat was je geil zeg zowel met platen als cd`s en straks op je verjaardag de laatste horde met de Mac of raak je die niet aan?

Dat beloofd wat in Landsmeer straks!

Thanks man!! Nope de laptop is Cor zn domein :D

Tot vanavond!!!
Ik vond D.D.O.D. echt supervet, we hebben zo veel High Quality klappers gehoord en ik heb ook ernstig genoten van het setje van Ernestoow, hardtrance zoals het hoort, lekker pompend en duister :lief:

En Ben echt zoooooooooooo bedankt voor het lenen van het element, misschien, als jullie tijd en zin hebben dan he, komen we hem morgen even terugbrengen in de namiddag ofzo en dan een bakkie thee doen en Noah bewonderen en jullie natuurlijk ook

Vond het enorm goed, erg goede sfeer, het lijkt eigenlijk wel alsof het elke keer nog gezelliger is, sowieso vind Harrie, Joerie, Danny, Zowik ook echt lieverds, allemaal eigenlijk, Chanon (meisje bij de garderobe en toilet) is ook een toppertje :yes:

Reef en Daniël waren er ook ineens en dat vond ik echt ubervet :yes: en Mari Luz was er ook :yes: Echt vet cool

Muziek was dus echt fe-no-me-naal
Martijntje baalde eerst een beetje ivm de platenspeler, maar ja het was echt overmacht, hoorde het pas om 18:30 en dacht dat ze de naald bedoelden (zei hij ook zo btw ook hoor) dus was zo blij dat we het konden oplossen via jou Ben :lief:

Martijn ging behoorlijk stevig te keer, heerlijke plaatjes gehoord en heb dan ook lekker staan dansen bij de deur ;p
Yves was ook supervet, echt de oude klappertjes van Tom Harding en hij stond zo te genieten was zo mooi om te zien :D:D
Ernestoow deed precies wat ik hoopte, echte dikke hardtrance en niet de usual meuk om het zo te zeggen, maar mooie bijzondere platen die je niet vaak hoort, echt dikke klasse!! (y) (y)
Pjotr! was gewoon Pjotr! Hij draait echt op een bepaalde manier die ik heel erg opzwepend vind :yes: Beetje goa achtig maar zat ook wel beetje hardtechno in op de een of andere manier, kan niet zo goed uitleggen, maar was echt dik

en dan C-real alsof het al niet mooi genoeg was, wat een set!! Echt, was wel zijn laatste hardhouse set, jammer genoeg, maar wie weet kan ik hem nog eens overhalen om op DDOD een uitzondering te maken en wil hem ook zeker een keer horen met wat hij nu draait; electro/minimal achtig, kan haast niet mis zijn, want gisteren was ook echt vet
En vond het zo mooi, zijn vriendin, die niet van de muziek houdt, zelfs die stond op een gegeven moment lekker uit haar plaatje te gaan :D:D:D:D Machtig mooi om te zien :yes:

Sfeer een dikke 10+, alleen maar lieve en lachende mensen, ja ik was dik tevreden :D:D Ging ook zeer gelukkig naar huis en zit nog zwaar na te genieten met zeer pijnlijke voeten ;p

Straks maar even in warm water met soda en dan vanavond maximaal los, omdat het kan ;p op Blow Out :cheer: :cheer:

Iedereen weer heel erg bedankt voor alle gezellig- en gekkigheid en heren DJ's chapeau :respect: :respect:


Uitspraak van Flexy op vrijdag 27 maart 2009 om 02:23:
PS Daaan regelt altijd vette openingen die het feest een heerlijke swing geven!!

Uitspraak van Blow Out op vrijdag 27 maart 2009 om 08:41:
She shure does!

:$:$ Thanx wat lief (f) (f) :$

technisch ben ik nog lang niet in orde, maar God zij dank heb ik dan wel leuke platen, want dat zou pas echt erg zijn en niet kunnen draaien en kut platen ook nog eens ;p :roflol: ;)
 
Heerlijk leesvoer en graag gedaan meis :lief: morgenmiddag is goed hoor. Ben ik ook beetje uitgeslapen.
Ik heb niet echt een "dirty mind" maar ik krijg toch best wel vreemde beelden bij dat "regelen van vette openingen". :[
Ola allemaal :D

Ben met het persbericht bezig en vanmiddag/vanavond komt de topic weer on line, maar even alvast de e-flyers als voorproefje

­


Complete line up volgt later deze week, maar hij belooft en internationaal te worden en we hebben een wel heel bijzondere act die ook op Dance Valley staat dit jaar :9

En het feest op Koninginnenacht gaat stiekum een uurtje langer door *fluister het voort* ;)

­

De Afterparty D.D.O.Dr. House belooft een zwoele en funky mix van house, electro en progressive te worden om heerlijk bij te komen van al het Koninginnenacht en dag geweld :woep:
breng het aan...neem het weg! :woep:
trek het uit O:)

;P;P
laatste aanpassing
:o
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zondag 5 april 2009 om 10:44:
en vanmiddag/vanavond komt de topic weer on line

Ik had al zo'n idee dat jij véél te lange avonden maakt. :P

Niet te hard werken hoor, anders moet ik straks de hele tijd jouw voetjes bewegen omdat je er zelf te moe voor bent. ;)
Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 5 april 2009 om 22:35:
trek het uit O:)

;p;p

ik heb het uitgetrokken, maar er gebeurd niks :/
Ik heb gisteren nog wat tijd uitgetrokken :D (om het aprilmixje van bovenstaande topicdeelnemer te downloaden :O )
:respect:
Ja, dat vond ik nou ook. :D (Van het mixje dan he? ;))