Partyflock

Het nieuwe GHB fantopic

 
Forumonderwerp · 1045781

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Dit forum is puur ter informatie. Alles is op EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID!

Helaas is het vorige forum gesloten, dus nu poging twee...

de tekst en info hebben we te danken aan Cripsy:D
Bij deze een kleine scheikunde les.. aangezien het vorige GPT topic tot nogal wat verwarring leidde..
er zullen vast nog een hoop vragen zijn, die in de topic besproken kunnen worden.

Zuur en Base
Een base is een protonacceptor, in tegenstelling tot een zuur wat een protondonor is. Een proton is een elementair deeltje van een atoom, en komt overeen met een waterstofatoom waaraan een elektron is onttrokken: H+.

Een veel gemaakte vergissing is de volgende: GHB maak je met GBL en natriumhydroxide, waarvan het hydroxide de base is. Dus dan zal GBL logischerwijs wel een zuur zijn. Dit is niet zo: GBL heeft van zichzelf geen groepen die protonen doneren of accepteren. Gooi je GBL in water, dan zal de pH van je water niet dalen, noch stijgen. Sterker nog, GBL heeft geen pH.

Dat zorgt er ook voor dat pH niet alles zegt over je GHB; heb je teveel GBL, dan zal de pH van GHB niet erg laag zijn. Heb je teveel NaOH, dan zal de pH wel te hoog zijn! Een te hoge pH kan leiden tot prikken op de tong, tot brandwonden op je strot. Teveel GBL is ook niet goed, en zal ook (licht) prikken. Een juiste balans is dus gewenst.

Het stellen van pH doe je met GBL en NaOH! Het kan in principe met elke zuur/base, zoals citroenzuur (citraat) of azijn (acetaat). Dit komt de smaak echter niet ten goede, plus de gevormde producten zijn geen GHB. Houdt bij bereiden dus altijd een beetje over voor het geval de pH niet goed is..

GBL
Een oplosmiddel, verkocht als schoonmaakmiddel. Bijna alles wat te krijgen is is 99,9x % zuiver, wat zo goed als 100% is. Zuiverder krijg je het niet. De meningen over de geur zijn verdeeld, over het algemeen ruik je het spul wel, net zoals andere oplosmiddelen. Het heeft geen pH, en is geen zuur. Het is een lacton, een cyclische ester. Er bestaat organische en synthetische GBL. De organische GBL is verkregen uit organisch materiaal en zal van wat wisselende kwaliteit zijn. De synthetische GBL is gemaakt in een lab, en is van constante kwaliteit. Gebruik bij voorkeur synthetische..

GBL smaakt zeperig en is erg vies. Gebruik van GBL ipv GHB leidt op lange termijn tot bloedverzuring omdat het een OH- uit je bloed pakt, waardoor GHB gevormd wordt.

Gootsteenontstopper
Gootsteenontstopper is niets meer of minder dan natriumhydroxide oftewel NaOH. Dit is een van de meeste gebruikte stofjes in de scheikunde, het is namelijk een hele simpele maar sterke base. In water splitst het tot het reactieve natrium (een metaal) en het hydroxide ion, OH-. Dit OH- ion reageert met alles wat los en vast zit en zal de pH omhoog gooien. In sommige gootsteenontstoppers zijn kleine bolletjes metaal toegevoegd (aluminium) als katalysator. Dat moet je niet hebben. Neem een ontstopper die 100% NaOH is (Kruidvat).

PAS OP MET DIT SPUL! HET IS ROTZOOI! Niet zo zeer in de zin dat het slecht is voor je lichaam of gezondheid (wordt in je maag omgezet tot keukenzout: NaOH + HCl = NaCl + H2O), het is gewoon ontzettend reactief en kan brandwonden veroorzaken. Bij bereiden van G maak je een zeer sterke NaOH oplossing: een druppel in je oog kan zeer vervelende gevolgen hebben. Het oplossen van NaOH in water leidt tot een exotherme reactie: er komt warmte bij vrij. De verbinding tussen Na en OH wordt verbroken en de energie die daarbij vrijkomt levert veeel warmte. LOS JE NAOH NOOIT OP IN HEET WATER!! Dit versnelt de reactie enorm en de gevaarlijke oplossing zal je glas uit spuiten! Gebruik altijd koud water! En roer dit meteen even door met een RVS lepel, anders krijg je een klomp op de bodem die lastig op te lossen is..

En de oplossing wordt HEET! Gebruik dus een glas wat daar tegen kan. Gebruik ook geen metaal, dit kan reageren met je NaOH. Of je moet 100% weten dat het 100% RVS is. Maar glas altijd goed.

Doe het bij voorkeur buiten, er komen dampen vanaf die op je luchtwegen slaan! En gebruik een veiligheidsbril.

Water
Water, H2O. Kraanwater bevat ook nog allerlei zouten en mineralen, die echter in zeer lage hoeveelheden aanwezig zijn. Gedemineraliseerd water: de naam zegt het al; de mineralen zijn er aan onttrokken, dmv omgekeerde osmose, filtratie, of destillatie. Voor het maken van GHB: het maakt niet uit welk water je pakt, je zal er nix van merken..

Op de flessen deminwater staat dat het niet geschikt is voor consumptie. Dit heeft de volgende reden: als je altijd deminwater zou drinken dan zou het zoutgehalte in je lichaam dalen naar gevaarlijk lage waarden (hyponatremia). Dezelfde reden waarom je niet alleen maar water moet drinken als je XTC op hebt. Kleine hoeveelheden kunnen echter geen kwaad, plus GHB bevat genoeg zout

Synthese
Ik zal hier niet uitgebreid ingaan op hoe de reactie precies verloopt (genoeg op internet te vinden), maar ik zal het kort samenvatten. GBL is een lacton en heeft een ringstructuur. Die ring wordt opengebroken door hydrolyse, gekatalyseerd door een base (NaOH). Het natrium gaat aan je GHB zitten waardoor een zout gevormd wordt, en dit zorgt ervoor dat je GHB een vaste stof wordt (die is opgelost in water).

Reactie: GBL + NaOH (liquid) --> Na.GHB (liquid)

Kristallisatie
Na.GHB is een vaste stof, een zout. Damp je je GHB in, dan houdt je kristallen over. Deze kristallen zijn echter hygroscopisch, dwz dat ze vocht aan de lucht onttrekken --> plakkerige zooi. Daarbij nemen ze veel volume in. Het is mogelijk GHB poeder te maken die niet hygroscopisch zijn, met calcium of magnesium, maar de synthese is wat lastiger..

Recepten
Er zijn verschillende methodes voor de synthese van GHB. Ik zal het beperken tot de synthese van natrium.GHB. Een aantal dingen moeten even in beschouwing genomen worden:

De perfecte synthese is vrij lastig. Je zal altijd wel een klein overschot natrium of GBL hebben. Het is dan de vraag wat je liever hebt; teveel NaOH leidt tot een GHB die prikt/brandt op de tong. Teveel GBL is niet zo'n probleem: een klein overschot wordt in je bloed toch binnen 10 minuten omgezet tot GHB. Pak bij voorkeur een kleine ondermaat natriumhydroxide, of wees zeker van nauwkeurige apparatuur en zeer zuivere chemicalien..

In theorie gebruik je 52 gram NaOH per 100 ml GBL. In de praktijk is dit teveel! Het zal een zeer basische GHB opleveren die je beter niet kan nuttigen. Ga hier dus wat onder zitten! Zo'n 45-48 gram.. Zoals gezegd liever iets te weinig dan teveel! Bij een normale portie GHB neem je al redelijk wat zout tot je, wat niet al te best is voor je nieren. Nog een reden om liever niet teveel NaOH toe te voegen. Hoewel teveel GBL ook niet best is voor je. Alles met mate.

"Koude methode"
Je leest nogal eens over de koude methode. Er is eigenlijk niets kouds aan, het enige koude is dat je niet zelf warmte toevoegt dmv een vlam. De warmte wordt echter wel gecreeerd door de exotherme reactie van NaOH in water. Deze methode is niet geschikt voor thuis en/of grote hoeveelheden; de hele GHB synthese reactie vindt in 1x plaats, en kan erg heftig zijn. Voor de liefhebbers: NaOH, GBL en water bij elkaar, keer schudden, afstand nemen, en WOOSH! --> GHB.

"Warme methode"
Bij deze methode voeg je zelft warmte toe dmv een vlam/vuur/warmtebron. Hierdoor hoef je niet in 1x alle NaOH toe tevoegen (warmte is nodig om de reactie te laten plaats vinden).

RECEPT

Nodig:
- RVS pannetje
- Dik/hittebestendig glas
- RVS lepel
- Warmtebron (gasvlam)
- NaOH
- GBL
- pH strip (tong werkt ook prima..)

Verhoudingen:
45-50 g NaOH / 100 ml GBL / 100+ ml H2O. Hoe meer water, hoe slapper je G. Gebruik niet teveel water want dan verloop je reactie misschien niet goed genoeg..

Methode:
1. Weeg je NaOH af (45-50 g, gooi in je glas)
2. Voeg 100-125 ml koud water toe
3. Meteen doorroeren met een lepel zodat het oplost -> oplossing wordt heet! gaat dampen! is gevaarlijk! Zie "Gootsteenontstopper"
4. Meet je GBL af (100-110 ml) en gooi het in een RVS pannetje
5. Verwarm je GBL: houdt het in beweging a la soep! Anders bakt ie aan, en wordt ie geel en onbruikbaar!
6. Zodra je GBL heet wordt (niet koken!): klein scheutje opgelost en nog warm NaOH erbij
7. Als je geen bruis/kook reactie ziet: nog iets heter maken
8. Als ie nog heter is, en je nog nix ziet, nog een klein scheutje erbij
9. Als je een reactie ziet is ie heet genoeg en hoeft ie in principe niet heter! Houdt de vloeistof ten alle tijde in beweging!
10. Voeg in scheutjes de rest van je NaOH toe. Bij elke scheut zal je een soort gebruis/gekook zien: dat is de reactie waarbij GHB gevormd wordt
11. Neem een monster met een spuitje/dopje en koel dit af in de koelkast/onder de kraan
12. Als ie afgekoeld is: kleine druppel op je tong. Prikt ie hevig: teveel NaOH. Is ie zout en prikt ie niet? Dan is ie goed. Heb je een pH strip? pH checken. Is ie onder de 8, dan is ie goed (genoeg).
13. Af laten koelen. Maak je geen zorgen over een vliesje/kristallen; gewoon keer doorroeren.
14. Klaar.

Is ie te basisch/pH te hoog/prikt ie flink? Scheutje GBL erbij en oplossing heet maken zodat het reageert met de rest van je NaOH. Vind je hem te zepig/te GBLerig? Scheutje NaOH erbij, verwarmen en laten reageren. Maar zoals gezegd: liever iets teveel GBL dan teveel natrium..
Vind je hem te sterk/stolt ie? Beetje water erbij..

Dosering
Weet wat de sterke van je G is, neem liever te weinig dan teveel, meet je portie altijd af met een spuitje (ga niet lopen kloten met dopjes oid). Het is per persoon verschillende hoeveel je kan hebben, en is zwaar afhankelijk van je lichamelijke conditie en hoeveel je gegeten hebt!

Problemen
- GHB is geel: de GBL (of GHB) is te heet geworden en aangebakken. Houdt de oplossing tijdens verwarmen altijd in beweging en maak em niet TE heet! Verbrande GBL kan 'kapot' zijn, waardoor je em weg kan gooien.. een licht gele GHB is in principe geen probleem..

- GHB is een dikke klomp/witte prut: de oplossing is verzadigd. Na.GHB is een vaste stof die opgelost is in water. Echter kan er maar een bepaalde hoeveelheid opgelost worden voordat je oplossing verzagdigd is! Had je alles goed afgemeten, dan zal er een deel van je water verdampt zijn door te lang/te heet verwarmen! Probleem is makkelijk op te lossen door een klein beetje (warm) water toe te voegen.

De oplosbaarheid verandert met temperatuur! In koud water kan minder oplossen dan in warm water! Is je G vlak na bereiden nog mooi vloeibaar, na afkoelen kan ie oververzadigd zijn..

Dit forum is puur ter informatie. Alles is op EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID!
laatste aanpassing
GHB snuiven

dan ben je hardcore
GHB buisje (met dop) anaal inbrengen... Nog zo'n idee :)
Uitspraak van Thomderanged op woensdag 19 augustus 2009 om 20:11:
Heb trouwens gehoord dat je echt niet mag bijpakken met g, maar hier lees ik dat het wel kan.

Iemand met ervaring die hier meer over kan vertellen ?

Bij pakken kan je altijd gewoon doen.
Je moet wel weten waneer je bij kan pakken!!!
even voor de duidelijkheid, minimaal 2 uur wachten met bijpakken, zeker als je onervaren bent
Uitspraak van :bounce: Party-Bitch :bounce: op zondag 30 augustus 2009 om 23:41:
Bij pakken kan je altijd gewoon doen.
Je moet wel weten waneer je bij kan pakken!!!

Dus niet altijd..;-)
Uitspraak van Donleon op maandag 31 augustus 2009 om 14:33:
Dus niet altijd..

Uitspraak van chrisspdno1 op maandag 31 augustus 2009 om 02:26:
Oh beterrrrrrrrrr!

Uitspraak van Jimz op maandag 31 augustus 2009 om 00:28:
even voor de duidelijkheid, minimaal 2 uur wachten met bijpakken, zeker als je onervaren bent

ER STAAT TOCH BIJ.
JE MOETEN WETEN WANEER ;)
Uitspraak van :bounce: Party-Bitch :bounce: op maandag 31 augustus 2009 om 22:56:
ER STAAT TOCH BIJ.
JE MOETEN WETEN WANEER

:x
Wil je mij is komen uitleggen wanneer dat is dan? :bloos:
edit .
laatste aanpassing
Uitspraak van :bounce: Party-Bitch :bounce: op maandag 31 augustus 2009 om 22:56:
ER STAAT TOCH BIJ.

Bij jouw bericht staat dat er zeker niet bij en gezien 't soort drugs dat in dit topic besproken wordt lijkt het mij zeer onverstandig:
Uitspraak van :bounce: Party-Bitch :bounce: op zondag 30 augustus 2009 om 23:41:
Bij pakken kan je altijd gewoon doen.

dit te adviseren.

je volgende advies:
Uitspraak van :bounce: Party-Bitch :bounce: op zondag 30 augustus 2009 om 23:41:
Je moet wel weten waneer je bij kan pakken!!!

staat haaks op de je eerder genoemde advies, maar goed, zo kijk ik er tegen aan ;-)
Uitspraak van erazed op dinsdag 1 september 2009 om 17:22:
Als de oplossing te basisch is, moet je dat dan niet corrigeren met acidic acid (inmaakazijn) i.p.v. GBL?

dat is duidelijk:
Uitspraak van erazed op dinsdag 1 september 2009 om 17:22:
Of snap ik er zelf helemaal niks van?
edit
laatste aanpassing
gewoon oppassen dat je niet een klein ghBeetje te veel neemt 8)
5 gram coke :lijn: , 3 pillen en daarna 3 buisjes G en niet slapen was goed te doen hoor...
laatste aanpassing
Als we naar een feestje gaan doe ik eerst twee buizen G, daarna wat pillen. Daarbij drink ik gewoon mijn biertjes.
Moet zeggen dat ik het al jaren doe, en nog nooit problemen heb gehad met de combinatie. Ik let wel altijd goed op met de doseringen, dopje per keer.

Moet wel zeggen dat de grens tussen lekker gaan en teveel pakken heel erg klein is. Daarom dosering met het dopje.
Uitspraak van RobbieDG op donderdag 3 september 2009 om 19:36:
doe ik eerst twee buizen G, daarna wat pillen. Daarbij drink ik gewoon mijn biertjes.

:respect:

Uitspraak van RobbieDG op donderdag 3 september 2009 om 19:36:
twee buizen G,

= hoeveel van:
Uitspraak van RobbieDG op donderdag 3 september 2009 om 19:36:
dosering met het dopje

:/

En met buizen bedoel je reageerbuizen of andere? :\

En zal de bijdehandjes vast voor zijn! :honger:
Geen rioolbuizen! o:) ;p
Uitspraak van Donleon op dinsdag 1 september 2009 om 17:54:
Uitspraak van :bounce: HardstyleBitch :bounce: op zondag 30 augustus 2009 om 23:41:
Bij pakken kan je altijd gewoon doen.

dit te adviseren.

je volgende advies:

Uitspraak van :bounce: HardstyleBitch :bounce: op zondag 30 augustus 2009 om 23:41:
Je moet wel weten waneer je bij kan pakken!!!

staat haaks op de je eerder genoemde advies, maar goed, zo kijk ik er tegen aan

Ik zei toch je moet wel weten waneer je bij kan pakken. ;)
Wil zeggen, jij voelt zelf het beste aan waneer je bij kan pakken.
Hee mensen..

Zou het kunnen dat bij het regelmatig pakken van een GeHaktBal de mdma niet goed meer werkt??
Ik had bij decibel 2 pillen op en was maar een half uurtje van de kaart terwijl me meisje de hele nacht erop nog zat te klapperen..

Mzls
denk dat het eerder aan iets anders ligt, natuurlijk heeft het wel invloed op het mdma effect maar het gevoel zou zeker nog gewoon goed aanwezig moeten zijn. als ik mdma of xtc gebruik combineer ik dat standaard met ghb
misschien ligt het aan de dosis, sowieso zijn meisjes meestal 10 x sneller van de kaart:P
of misschien iets te snel achterelkaar gebruikt
het kan aan veel dingen liggen of een combinatie van alles:P
maar denk niet dat het puur door de g komt, anders zouden meerdere mensen daar wel last van hebben
MDMA werkt op het serotonime systeem, GHB op het GABA systeem. Als je pillen minder werken heb je een tekort aan serotonime (door meer gebruik dan 2 pillen per 4/6 weken). Als je een maandje wacht zal je merken dat de pillen gewoon weer werken (of je hebt slecht pillen, heb je ze laten testen).

Verder werk alcohol en GHB allebei op je GABA systeem, vandaar dat "out" gaan erg snel voorkomt bij het combineren van deze twee drugs...
Naja dan zullen het wel slechte snoepjes zijn geweest :P
Uitspraak van chrisspdno1 op donderdag 3 september 2009 om 22:00:
En met buizen bedoel je reageerbuizen of andere?

Bedoel 5 ml buisjes: zie http://www.wapwinkel.nl/lege-buisjes/lege-buisjes.html

Dus doe in het geval van een buitenfeestje in de middag twee buisjes ghb, dat doseer ik met een dopje per keer. In een buisje zitten 4 dopjes. Dat gooi ik in mijn bier. Tegen de avond ga ik een hapje eten, daarna begin ik pas met pillen. Hoeveel is afhankelijk van de stemming en werking, moet zeggen dat het tegenwoordig stuk minder is als vroeger. Als ik pillen op heb schakel ik over naar water.

Door dit zo te doen voel ik me de hele dag prima, en voorkom ik een overdosis. Weet na 12 jaar feesten wel goed wat ik kan hebben.
De GHB die ik heb is niet super sterk, de vorige fles was stuk sterker.

Helaas zijn de buitenfeestjes voorbij, dus behalve I Love Techno weinig feestjes meer dit jaar voor mij.
er zijn 10x vettere indoor feesten dan ilovetechno joh:p
Uitspraak van Jimz op dinsdag 8 september 2009 om 16:54:
er zijn 10x vettere indoor feesten dan ilovetechno joh

Weet het niet, ben er nog nooit geweest. Al jaren lopen twijfelen, nu een keer proberen. Helaas hebben ze er dit jaar voor gekozen de hardere techno weg te laten.
Heb de kaarten al binnen, en het busje is gehuurd. Dus geen weg terug :-)

En wat voor feesten er nog meer komen dit najaar zien we nog wel...
achja jezelf vermaken komt sowieso wel goed :P;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Jimz op dinsdag 8 september 2009 om 23:41:
achja jezelf vermaken komt sowieso wel goed

Ben trouwens wel benieuwd welke feesten in NL er vetter zijn, kom er de laatste tijd weinig tegen behalve Awakenings...
Als je suggesties hebt, let me know!
Uitspraak van RobbieDG op woensdag 9 september 2009 om 11:33:
Als je suggesties hebt, let me know!

Infinity aanstaande zaterdag in Almere.
Mijn dank voor het recept.

Toch maar eens zelf gemaakt en ik moet zeggen dat het goed gelukt is. :D
Uitspraak van Chyna op woensdag 9 september 2009 om 22:09:
Toch maar eens zelf gemaakt en ik moet zeggen dat het goed gelukt is.

waar heb je je gbl besteld??
Uitspraak van Karing op donderdag 10 september 2009 om 11:45:
waar heb je je gbl besteld??

gewoon google zoeken
en dan je gegevens bij justitie (Y)
Wie zegt dat jij het voor GHB gebruikt? misschien wil je wel een gaffiti verwijderen, of zijn de velgen van je auto vies en wil je ze weer laten blinken.
Tevens werkt GBL ook goed voor ontroesten, of je gebruikt het om er onkruid mee te verdelven (biologisch afbreekbaar)(Y).
Read carefully:

This recipie of GHB is collected from schretch and some research by the writer of this document.
The use of this recipie is on your own risk, in some country's GHB is legal in other country's not.
By doubt please contact you goverment or a organisation that can give a answere on the legalty of GHB.
Please be carefull with use of GHB it's like the pill of Dion in a overdose.
Never ever use sleep medicine or alchol or all togheter with GHB it's killing you softley.
And GHB is for enjoying life so keep that in mind.
My own thought about GHB is that I should don't recommend to make it or use it.
What I want with this document is for those who so hardwired to make GHB and not can be stopped.
And not will be toxicated by wrong recipie.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The product GHB C4H8o3 4-hydroxybutaanzuur / y-hydroxyboterzuur

Ingredients

NaOH Natriumhydroxide -> Sale store holland http://www.wapwinkel.nl/laboratorium/natrium-hydroxide-naoh.html
C4H6O2 Gamma-butyrolacton -> Sale store holland http://www.cleans4you.nl/
H20 Water -> If you can't find this then proberly you will die soon.
C2H5OH Ethanol -> Sale store holland http://www.globochem.nl/?gclid=CNeq1sHu5pwCFdQq3godBwniGQ

Below is what an hour browsing the Chemical Abstracts yielded.

J.Am.Chem.Soc 51,260 (1929) refluxes NaOH and butyrolactone in water for a
few hours and the resulting yield is poor, though the procedure is simple
and therefore probably favoured by some. Summary follows.

16.3g butyrolactone and 7.4g NaOH were disolved in 30cc. of water and
bolied under reflux for three hours. AT the end of this time more water
was added to disolve the salt and the solution was filtered and
evapourated to dryness under reduced pressure. The salt was recrystalised
from alchol. Yield was 11.5g.

CA 107:6774e is better but more difficult method. Summary follows.

15.7g NaOH in 1280ml MeOH was added to 344g gamma-butyrolactone over 1-
1.5h at 40C under an inert CO2 free atmosphere. After stiffing for 3h,
220g of product was collected.

CA 107:39210w is another patent from by the same people as above. It
effectively states the same thing but that the rate of addition was
controlled to maintain a potential of 700mV to prevent the introduction of
a carbonate. Raises more questions than it answers.

CA 59:11234e would be my procedure of choice though Alice is somewhat suspect
of their yields. Summary follows.

To a hot solution of 225ml rectified EtOH, 45ml H2O and 220g NaOH, 489g
gamma-butyrolactone was slowly added and the mixture kept boling for 30
min. The ppt. crystalised from EtOH yielded 560g Na-gamma-hydroxybutyrate.

Here is how Alice applied the above...

To a round bottomed flask suspended in a bath of candle wax heated by an
electric hotplate was placed 10ml EtOH, 4ml H2O (15ml 80% alc/vol Vodka
should substitute okay for these two) with about 10g NaOH.

The weighing of NaOH was done without an accurate scale and was probably
over estimated. Using exactly 10g of NaOH will still mean that it is in
excess thus less should be okay - Alice used this amount to ensure all the
butyrolactone would be reacted.

It is probably unwise to use hardware store lye or whatever due to
possible impurities combined with the fact that relatively large amounts
of GHB which have to be ingested for an effective dose.

A condensor was placed on the flask and Alice waited till all was under
reflux. The NaOH did not completely disolve.

20ml of butryolactone (M=86.09 g/mol; 1 litre=1.13 kg) was slowly added
over the next 15 minutes. By this time most of the NaOH had disolved.

The mixture was kept under reflux for the next 2 hours where upon the
condensor was removed and the EtOH and much of the water was allowed to
boil off - this took place over a period of an hour or so. Good ventilation
is a must at this point.

A white, thick oil remained which was quickly poured out onto a flat surface
and rapidly solidified into a white waxy solid about 5mm thick.

This solid was rather basic due to Alice's excess usage of NaOH so it was
roughly weighed, then placed in about 200ml of hot water in which is disolved
easily. With the aid of litmus paper (remember blue equals basic) HCl was
added till the solution was slightly acidic.

HCl is the ideal acid to add as NaOH + Cl -> H2O + NaCl; that is salty
water (ugh).

Checking the pH of your product is of the uppermost importance. It must be
fairly neutral before you even contemplate ingesting your Na-GHB. Or to
put it another way - if you are really going to fuck up and hurt someone,
having an overly acidic or basic product is how you will do it.
Uitspraak van _Arnie_ op donderdag 10 september 2009 om 11:59:
gewoon google zoeken

juist!
Uitspraak van Karing op donderdag 10 september 2009 om 12:29:
en dan je gegevens bij justitie

stfu plz
je denkt te veel
1600ml ged.water
504g caustic soda
600mlgbl
ph:71

(Y) kwaliteit
Uitspraak van :lijn: jellebee :vaag: op vrijdag 11 september 2009 om 00:29:
1600ml ged.water
504g caustic soda
600mlgbl
ph:71

kwaliteit

ehmzz en welk weeshuis ga je daar mee voeden dan? damn wat n hoeveelheid..
laatste aanpassing
Moet weer opzoek naar nieuwe. De laatste druppel is uit het flesje.
Uitspraak van RobbieDG op dinsdag 8 september 2009 om 16:31:
Bedoel 5 ml buisjes

Koop 2 voor 11,76 ( 14,00 incl. BTW) per stuk. en bespaar 7%

Koop 40 voor 7,56 ( 9,00 incl. BTW) per stuk. en bespaar 40%

:o Ligt t nou aan mij?????
FF afgerond: 2 voor 12euro en 40 voor 8euro???????????

Trouwens.... thanx voor de info gap! (Y)
ga gewoon naar smartshop, heb je ze tenminste ook gelijk:p
Uitspraak van :lijn: jellebee :vaag: op vrijdag 11 september 2009 om 00:29:
1600ml ged.water
504g caustic soda
600mlgbl
ph:71

(Y) kwaliteit

Daar klopt helemaal niks van... Zal wel een geintje zijn?

En 5ml buisjes moet je gewoon bij de smartshop halen. Kosten in grote hoeveelheden maar 10cent per stuk dan ;)
laatste aanpassing
vraagje.... waar koop ik zo'n glazen beker? weer dat t ook in een rvs pan kan, maar wil liever glas.
bedankt alvast. :)
Uitspraak van passyendaffy op woensdag 16 september 2009 om 21:50:
vraagje.... waar koop ik zo'n glazen beker? weer dat t ook in een rvs pan kan, maar wil liever glas.
bedankt alvast. :)

blokker (Y)
Uitspraak van FruitvliegjeHenk op woensdag 16 september 2009 om 21:56:
blokker (Y)

Hehe homecooking for life :P

Heb ook nog wat liggen van hele goede kwaliteit.
Na dit wil je het niet eens meer zelf maken :P
Klap een buis!
Wat kan je toch ontzettend wappie gaan van dat spul, maar de porno is nog beter!
een 8,5
Lazarus → als beheerder
*op verzoek van starten gesloten*