Partyflock

Uitleg Erotic, Fetish en Kinky feesten

 
Forumonderwerp · 1034361
Uitleg over wat Erotic, Fetish en Kinky Feesten zijn

Onwetendheid en dommigheid is niet kwalijk te nemen, je kan hoogstens proberen de mensen wat duidelijkheid hierin te geven zodat ze minder onwetend en begrijpend hierin worden.­

Door de reacties van verschillende jongeren op PartyFlock wil ik graag iets meer uitleggen over Fetish en Kinky parties,

Ook kan je meer info vinden op het Fetish Forum nr 1 van Nederland; GoFetish
of het het kinky alternatief voor Hyves: AltParty

Schrijf je eerst hier in en lees verslagen van alle Fetish en Kinky Feesten en bekijk de foto's en/of maak contact met gelijkgestemden.­

­[img width=250]http://album.partyflock.nl/3994565.jpg[/img]

Show van DJ da Dominator tijdens zijn set

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik ben Marcel en ben aktief in de House Scene vanaf 1988.

Ik draai onder de naam DJ Da Dominator, (Ik draai geen Gabber, HardCore, Speedcore!)
(En NEE ik ben niet tegen gabber en hardcore!)
Ik draai Tribal, TechTrance, HardTrance, NRG Trance en Old School Techno
Ik draai oa als vaste Resident DJ op Fetish/Kinky Party Dominatrix,

Tevens draai ik onder de naam DJ DaDa,
(Lichte Vocale House, Lichte Tribal en Lichte TechTrance)

Ik draai ook op vele andere Erotic, Fetish en Kinky Parties in Europa zoals oa B.­I.­T.­C.­H Festival, Unique Sexy City Erotic Pinkster Vibe, Kinky party, A scandal de luxe, Kinky Dreams, Club Sensual, Bi-Rotic, Fetish Evolution pre party in Duitsland, Boudoir Bizarre X, en vele andere Erotic, Fetish en Kinky feesten in Europa.
(ik draai niet alleen op Erotic, Fetish en Kinky feesten maar ook op genoeg andere Discotheek / Club feesten in oa Nederland, Duitsland, Belgie, Engeland, en Azie/Thailand)

Op Fetish en Kinky parties heeft iedereen zich te houden aan de dresscode;­
lak, leer, rubber, fetish, uniform, gothic, metal, nude.­


Elke Fetish en Kinky organisatie heeft een eigen beleid qua dresscode en het is dan ook verstandig om contact op te nemen met de organisatie over wat de dresscode is. Voldoe je niet aan de dresscode, dan kan het zijn (ondanks dat je een duur kaartje gekocht hebt!) dat je wordt geweigerd bij de deur! Vaak kan dan wel als alternatief kleding ter plaatse aangeschaft worden, wat toch een flinke uitgave extra is voor velen.­ Dus eerst goed de flyer, website lezen en bekijken, desnoods de organisatie een email sturen over de dresscode!

Het idee van mensen dat de Erotic, Fetish en Kinky parties 1 grote orgie is,
wil ik deze mensen graag uit de droom helpen want dat is dus absoluut NIET zo!


Zeker op een Fetish en Kinky party staat het club gebeuren op een tweede plaats, juist op deze avond draait het om de muziek en de speciale kleding en als je er behoefte aan hebt kun je je samen terug trekken met je partner of een ander leuk stel in de daarvoor speciale ingerichte ruimtes, op de meeste feesten wordt het niet gewaardeerd als dit gewoon op de dansvloer gebeurt.

Wij zelf (SweetySweet & DJ Da Dominator) gaan graag naar dit soort feesten, wij zullen nooit op deze feesten onze sex of sex spel beleven, alleen al omdat ik DJ ben en teveel mensen ons kennen. Genoeg mensen gaan naar dit soort feesten zonder dat ze zelf sex hebben op de feesten, dus is het kortzichtig gedacht dat iedereen maar met elkaar sex heeft zoals een orgie (sorry pubers dat ik jullie fantasie kapot maak)

Wij gaan graag naar Fetish en Kinky feesten omdat het fijne van deze feesten is dat het respect bij de mensen veel hoger ligt dan in een normale discotheek.
De gemiddelde leeftijd van de bezoekers ligt ook vaak hoger en zijn vaak beter opgeleid en hebben goede verantwoordelijke banen.
Hierdoor zijn er ook zelden problemen tijdens Fetish en Kinky feesten, de mensen op dit soort feesten kennen hun verantwoordingen en kennen het respectvol omgaan met elkaar op een leuke en gezellige manier! Elkaar in zijn/haar waarde latend.

Tuurlijk, ook op dit soort feesten wordt gedronken en drugs gebruikt, maar lang niet zoveel als dat je in een gemiddelde kroeg ziet, of op een club feest of rave ziet!
En de meerderheid geniet zelfs op dit soort feesten zonder drugs!

Voor ons is het een ideale manier van uit gaan, met de trefwoorden: respect, vrijheid, sjansen, mooie kleding bekijken van anderen, spel bekijken van anderen, modeshows bekijken die stylvol gepresenteerd worden door oa Brigitte More en bondage shows bekijken.
Soms kom je (voor sommige) schokkende shows tegen van oa The Flesh Factory die oa een
'body suspension' act hebben waarin een man (professioneel) met haken door z'n knieen opgetakeld word.

­[img width=100]http://photo.partyflock.nl/images/27336/main/129902.jpg[/img] ­[img width=100]http://album.partyflock.nl/2767036.jpg[/img] ­[img width=100]http://album.partyflock.nl/3994969.jpg[/img] ­[img width=100]http://album.partyflock.nl/3995239.jpg[/img] ­[img width=90]http://album.partyflock.nl/3994589.jpg[/img]

Op dit soort feesten kan je altijd geconfronteerd worden met iets wat je liever niet ziet, heb dan respect daarvoor en kijk dan gewoon niet, genoeg andere ruimtes!
(zo telt dit ook voor de foto's van dit soort feesten, waarom kijken jullie wel deze foto's en schrijven jullie eronder dat je zoiets niet wilt zien? Kijk dan gewoon niet!)
En, op Erotic, Fetish en Kinky feesten is er altijd wel iets leuks om wel naar te kijken! Bijvoorbeeld de Ponygirls die je op vele feesten ziet rondlopen zijn erg vermakelijk en grappig om naar te kijken! In veel shows zit veel humor verweven!

Fetish en Kinky feesten zijn voor gelijk gestemde openminded mensen (weg met het hokjes denken!) die een leuke gezellige avond willen hebben, gekleed in styl (Rubber, Latex, Leer, Lingery), die gezellig met een drankje op een bank zittend kijken naar de bijzondere verschijningen en bezoekers, aankleding van het feest en shows.
Om daarna heerlijk te dansen op de dansvloer met de beste DJ's die er zijn, en als ze wel behoefte hebben om een erotisch spel te spelen, dan terug te trekken naar de speelzaaltjes/dungeon's (vroeger heette dit darkrooms, tegenwoordig zijn deze rooms niet meer donker maar luxe in styl en warm aangekleed, waar verschillende speel toestellen staan zoals bv kooien, andrea's kruizen, bondage tafels/stoelen, gynaecologenstoelen, matrassen, wirlpools, etc etc). Hier staan meestal dan ook de schaaltjes gratis condooms omdat anno 2008 dit toch echt veilig en verantwoord moet gebeuren.

In deze ruimtes kan je geconfronteerd worden met het spel van anderen, maar niemand zal zonder jou/jullie toestemming aan je vrouw of jou komen!
(Op sommige grotere Erotic en Kinky parties gebeurd dit jammer genoeg wel eens, en heb je de 'trekpoppetjes'/'rukkertjes'/'man alleen' die je kunnen lastig vallen, maar een NEE is NEE! Mocht hier niet naar geluisterd worden, ga dan ALTIJD!!! naar de beveiliging toe, deze zal dan de betreffende persoon aanspreken of verwijderen van het feest! Dit soort personen horen niet thuis op Fetish en Kinky feesten!)

De sfeer op Erotic, Fetish en Kinky parties is altijd geweldig en spannend! Juist omdat de mensen hier respect voor elkaar hebben en elkaar in de waarde laten!
Oud, Jong, Dun, Dik, Gehandicapt, Kleur, Rijk, Arm, Mooi, Lelijk, Smaakvol, Smaakloos, allen worden in hun waarde gelaten!

Een ieder kan hiermee de sleur van het dagelijks leven even doorbreken om zich weer positief op te laden op 1 van deze feesten, zodat ze weer na het feest verder met hun verantwoordelijke dagelijks leven kunnen verder gaan.
Je komt op dit soort feesten huismoeders, huisvaders, opsporings ambtenaren, kantoorpersoneel, directeuren, rechters, advocaten, en de gewone man/vrouw tegen. Misschien zelfs wel je vader of moeder, buurman of buurvrouw, broer of zus of vrienden waarvan je het niet weet!
(en dit zegt nog steeds niets over of ze sex bedrijven op deze feesten of alleen maar een gezellig leuke feest in gepaste kleding willen hebben, waar ze zich sexy in voelen.­ 'Sexy' en 'mooi' is voor iedereen een ander begrip, en ook hier is het iedereen in haar/zijn waarde laten!)

Ik schrijf dit niet om belerend of bekritiserend over te komen, of wie dan ook maar de les te geven! Ik hoop alleen goed uit te leggen wat de Erotic, Fetish en Kinky feesten zijn, om de onwetendheid erover weg te nemen.­
Ook ik/wij zijn nog lerend en ontdekkend in ons leven, en ik zal altijd een ondeugend kind blijven en nooit volwassen worden hehehehe
Toch, ook ik/wij kennen onze verantwoordelijkheden en zullen deze ook dragen.­

In het begin organiseerde de Fetish scene stiekeme underground parties waar een verzameling van creatieve, opwindende en gedurfde mensen en kunstenaren en excentriekelingen waren, die vol trots de grenzen van hun sexuele kunnen opzochten, ondanks de oordelende maatschappij.­
De laatste jaren is deze scene gegroeid tot en met de club scene en is het allang niet meer zo stiekem, excentriek en ranzig als vroeger.­

Verschil tussen Erotic, Fetish en Kinky Parties:

Erotic Parties: Club Parties, laagdrempelig, vaak wel met niet al te strenge dresscode, en een 'man alleen' mag vaak hier wel naar binnen. 18+ bezoekers. Hier worden erotische shows met een knipoog gegeven tijdens de sets van top DJ's. Openbare sex is hier niet toegestaan.
oa DJ Spider en Yin van de Organisatie Nachtboetiek geeft vele leuke Erotic parties die de moeite waard zijn om te bezoeken: Mooie shows, Mooie aankleding van de clubs en goede DJ's alles tot in de puntjes verzorgd.


Fetish Parties: Streng deurbeleid, man alleen komt niet binnen! Stricte dresscode: lak, leer, rubber, latex, uniform, gothic. Vaak wat ouder publiek dan t gemiddelde club feest. Hier wordt naakt niet gewaardeerd maar gaat t juist om de kleding die men draagt. Vaak vindt je hier wel de mooi en goed ingerichte speelkamers waar je je met je partner en of ander stel kan terugtrekken Ook hier goede DJ's.
oa de volgende Organisaties organiseren Fetish Parties die de moeite waard zijn om te bezoeken:
Cosmic Events (Siberia, DOMINATRIX, Fetish Evolution) en de feesten van DJ Mike S van de Organisatie Crazyland(oa B.I.T.C.H) en Organisatie Fetish Lights Amsterdam (oa fetish sins) en de feesten van Ko-c (oa Kinkyland).

Kinky Parties: Streng deurbeleid, man alleen komt niet binnen! Stricte dresscode: lak, leer, rubber, latex, uniform, gothic. Vaak wat ouder publiek dan t gemiddelde club feest. Hier mag je als man ook rond lopen in blote bovenlijf en bv leren broek. Veel speelruimtes met kinky attributen waar heftig spel wordt bedreven. Vaak shockerende shows en voorstellingen. Ook hier goede DJ's.
oa de volgende Organisaties organiseren Kinky Feesten die de moeite waard zijn om te bezoeken:
Organisatie Cosmic Events (Scandal) en Organisatie Vault Events (Wasteland, Obscene) en organisatie JDV Events (Kinky on the Beach).

­[img width=200]http://album.partyflock.nl/53558841.jpg[/img]­[img width=200]http://album.partyflock.nl/53558565.jpg[/img] ­[img width=180]http://album.partyflock.nl/53554712.jpg[/img]

Wij zijn net terug van een maand Thailand waar ik oa heb gedraaid in diverse clubs (nee geen erotic, fetish en kinky feesten daar!) Tijdens deze rondtour, die we elk jaar in Thailand doen komen we veel grotere problemen tegen (*­armoede, zieke, hongerige kinderen en beestjes die wij daar helpen) dan wij hier in Nederland kennen. Als wij een simpele ballon geven aan een kind daar, dan is dit kind en z’n ouders zo ongelooflijk dankbaarder ervoor dan een kind hier in Nederland is als je hun een Nintendo Gameboy geeft, want dan heb je net het verkeerde spel erbij gegeven.
Elke keer ontroerd het ons in Thailand hoe blij ze kunnen zijn met niets. De kunst van het leven is te accepteren dat dingen zo zijn en gaan, en daarmee verder te leven.
(*Buddhistisch..)

Ik bedoel hiermee te zeggen dat er grotere dingen zijn waar je je druk om kan maken, dan een foto van iemand die t vreselijk naar zijn/haar zin heeft op een leuk feest, te bekritiseren en de persoon op de foto omlaag halen omdat je toevallig vindt dat jij je mening mag zeggen.
Ondanks dat je respectloos, stylloos en kwetsend overkomt, laat je hiermee zien dat je hiermee jezelf eigenlijk alleen maar omlaag haalt, en laat zien dat je zelf onzeker bent over jezelf en je uiterlijk.
Geniet van het leven, het duurt al te kort! En haal alles eruit wat erin zit, zolang je er niemand mee kwetst of lastig mee valt. Leven en laten leven!

Just dare to be yourself!

Mocht je nog vragen hebben of meer info willen hebben over Erotic, Fetish en Kinky feesten mag je me altijd een berichtje sturen, deze zal ik ten alle tijden beantwoorden!

Tot ziens op DOMINATRIX of 1 van de andere spannende en leuke feesten!

DJ da Dominator
www.DJdaDominator.nl


­[img width=300]http://album.partyflock.nl/18731669.jpg[/img]
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van DJ Da Dominator op maandag 27 oktober 2008 om 13:15:
Tuurlijk hoeft t niet jou ding te zijn, maar ben erg blij dat je er nu meer van begrijpt en dat t niet 1 grote ranzige orgie is

:$ dat dacht ik echt... shame on me.

Uitspraak van DJ Da Dominator op maandag 27 oktober 2008 om 13:15:
Sanne, heel veel respect voor je reactie

Thanx (F)! En dat respect is zeker geheel wederzijds ;) hoop dat mensen met jouw uitleg meer begrip krijgen net als ik :jaja:
:respect: voor dit mooie en eerlijke stuk schrijven, hopelijk is het voor de mensen die het niet begrijpen, nu eindelijk eens een keertje duidelijk!!!

ik zeg altijd maar zo: be always your self, no matter what!!!!! (K) Indira
Zo zo aardig verhaal ;)

Maar ik vind t een goed stuk (Y)

Mensen hebben tesnel een oordeel over bepaalde dingen ( eigelijk met wat hebben mensen dat eigelijk niet :S )

Ik heb gewoon zoiets van laat mensen lekker in hun eigen waarde ;)

Wij komen graag op dit soort feesten gewoon voor de goede sfeer goed publiek en precies zoals de dj al zei er is meer respect dan in een normale discotheek Ondanks dat je er allemaal onwijs sexy uitziet...

Ik denk dat het merendeels ook zo is dat de meeste mensen die zo,n oordeel hebben eigelijk diep in hun hart zelf wel willen gaan kijken of aan dit soort dingen deel willen nemen maar omdat ze het nie durven gaan ze maar een beetje commentaar lopen leveren op iets waar ze nog nooit aan deelgenomen hebben ...( gewoon kortzichtig en triest ;) )

En ik vind nog altijd leef je leven met een ander heb je geen HOL temaken ;) Jij bent de gene die t zelf invult en aan de rest lekker lak hebben,, ...

Kortom goed forum ;) (L) (K)
:respect: ..mooi stuk ..(y) hoop idd ...dat er met dit stuk ..misschien toch wat meer mensen er anders tegen aan gaan kijken.....

blijven de mooiste feestjes ..kinky party's ..:cheer:
Uitspraak van haags hoekie op maandag 27 oktober 2008 om 16:08:
blijven de mooiste feestjes ..­kinky party's ..­

Helemaal mee eens ;) :cheer: :woepwoep: :bounce: :woepwoep: :cheer:
Wij blijven hoe dan ook het de leukste en beste party's vinden om je zelf te kunnen zijn en om foto's te kunnen maken ook hebben wij als fotografen erg strenge regels voor dit soort feesten en party's dit soort foto's kunnen en mogen alleen op de juist daar voor gerichte website's geplaatst worden.­
Er zijn meer dan genoeg website's en magazines waar de uitgezochte foto's in en op komen te staan.­


Wij gaan graag naar Fetish en Kinky feesten omdat het fijne van deze feesten is dat het respect bij de mensen veel hoger ligt dan in een normale discotheek.­
De gemiddelde leeftijd van de bezoekers ligt ook vaak hoger en zijn vaak beter opgeleid en hebben goede verantwoordelijke banen.­
Hierdoor zijn er ook zelden problemen tijdens Fetish en Kinky feesten, de mensen op dit soort feesten kennen hun verantwoordingen en kennen het respectvol omgaan met elkaar op een leuke en gezellige manier! Elkaar in zijn/haar waarde latend.­ ( Stukje van Marcel zelf ) dit is waar en hebben wij ook

Ook is het gek dat de meeste mensen altijd al een mening hebben over dit soort feesten en party's terwijl men niet eens weet waarover men het heeft.­
Ook al in de politiek praat men er over Yugo Boy (Marcello) die op diverse feesten en party's foto's maakt is in een uitzending geweest waar men erover sprak deze feesten en party's te verbieden.­
Te gek voor woorden wat mag en kan dan eigenlijk wel hier in Holland terwijl men in Duitsland en Oostenrijk veel grote Fetisj en kinky feesten neer zet.­

Wij blijven ook ter alle tijden deze feesten en party's bezoeken.­


En dat men aan de kleding orde moet houden vinden wij erg van belang en is ook erg goed dat de doorbitch jou kan weigen binnen te komen met de on-aangepaste kleding.­
Lak, leer en rubber is het meest voor de hand legende kleding dat men draagt en als men ook maar een keer zo een feest mee maakt weet dat men ook erop terug komt weer te gaan dit merken wij maar al te vaak.­
Dit ook omdat er zeer weinig problemen voor doen op dit soort feesten en party's.­
laatste aanpassing
Leeftijd speelt geen rol, uiterlijk speelt geen rol, sexuele voorkeur maakt niet uit.­ Doe gewoon je ding en geniet van het leven en gun anderen dat ook.­ Partyflock is allang niet meer alleen voor gabbers, maar is een grote mengelmoes en dat maakt het alleen maar leuker en gezelliger.­
Het verhaal van Marcel klopt helemaal.­ Dit is de reden dat wij ons zo thuis voelen op deze feestjes.­ Niks moet en alles mag.­ En wat is er nu leuker dan je mooi en sexy aan te kleden voor een feestje en te genieten van de outfits van anderen...­?
Uitspraak van toros op maandag 27 oktober 2008 om 18:48:
Leeftijd speelt geen rol, uiterlijk speelt geen rol, sexuele voorkeur maakt niet uit.­

Precies, maar dat is nou net het probleem bij veel mensen, ze willen anderen juist graag in een hokje stoppen.


Uitspraak van Kinky Lady op maandag 27 oktober 2008 om 16:59:
Ook is het gek dat de meeste mensen altijd al een mening hebben over dit soort feesten en party's terwijl men niet eens weet waarover men het heeft.­

Ze zijn er idd meestal nog nooit geweest en staan er ook niet voor open, en wat de boer niet kent, dat vreet ie niet.
Wij hadden het niet beter onder woorden kunnen brengen (K)
:respect: Helemaal goed dit!
De meeste 'kinderen'zullen het wel weer teveel tekst vinden, maar nu is tenminste duidelijk wat je kunt verwachten op de diverse feesten.. ik denk dat ik voortaan maar een linkje hiernaartoe plaats. (F)
heeel mooi uitgelegt!!!!!!!
:respect:

Het zijn nog 1 van de mooiste feestjes waar ik ben geweest..
De mensen heel openminded partyminded HEERLIJK gewoon..
En de kleding:kwijl:
Niet zo agressief als op een hardcorefeestje ook al ga ik daar evengoed nog steeds graag heen..
En ach je bent jong (geld voor iedere leeftijd) en je wilt wat ;-)
Life your life to the max:cheer:
Iedereen moet lekker doen waar die zelf zin in heeft! Iedereen moet naar de feestje gaan waar hij/zij zich goed bij voelt!

Of dat nou hardcore, R&­b, skihut of een kinkyfeest is!
meschien aparte pagina site forum waar alleen maar kinky mensen op kunnen komen
en aan kunnen melden meschien een idee voor partyflock

kinky Groet van Rynho
Helemaal goed, en heb respect voor elkaar..­

tot een volgend feest

peter
XXX
Uitspraak van Dj ryjano op dinsdag 28 oktober 2008 om 22:12:
meschien aparte pagina site forum waar alleen maar kinky mensen op kunnen komen
en aan kunnen melden meschien een idee voor partyflock

Er bestaat al jaren een groot Fetish Forum waar alle informatie van Fetish en Kinky parties staan die er zijn, wereldwijd:

klik hier: GoFetish

(*Je kan hier ook komen via mijn website www.DJdaDominator.NL)

Hier staan bijna alle (echte!) Fetish en Kinky bezoekers van feesten ingeschreven voor oa contact te maken met gelijk gestemden. ;) Hier kan je ook info vinden en de verslagen en foto's van alle echte Fetish en Kinky Parties vinden, geschreven door bezoekers van deze feesten.
Dit forum is zeker de moeite waard om in te schrijven!

En anders heb je nog altijd het kinky alternatief voor Hyves:

klik hier: AltParty
(*ook zeker de moeite waar om in te schrijven)
laatste aanpassing
damn right !!!! ik spreek je op fetish sins wel ff greeeeetz
Uitspraak van Kinky Lady op maandag 27 oktober 2008 om 16:59:
Wij blijven hoe dan ook het de leukste en beste party's vinden om je zelf te kunnen zijn en om foto's te kunnen maken ook hebben wij als fotografen erg strenge regels voor dit soort feesten en party's dit soort foto's kunnen en mogen alleen op de juist daar voor gerichte website's geplaatst worden.­
Er zijn meer dan genoeg website's en magazines waar de uitgezochte foto's in en op komen te staan.­


Wij gaan graag naar Fetish en Kinky feesten omdat het fijne van deze feesten is dat het respect bij de mensen veel hoger ligt dan in een normale discotheek.­
De gemiddelde leeftijd van de bezoekers ligt ook vaak hoger en zijn vaak beter opgeleid en hebben goede verantwoordelijke banen.­
Hierdoor zijn er ook zelden problemen tijdens Fetish en Kinky feesten, de mensen op dit soort feesten kennen hun verantwoordingen en kennen het respectvol omgaan met elkaar op een leuke en gezellige manier! Elkaar in zijn/haar waarde latend.­ ( Stukje van Marcel zelf ) dit is waar en hebben wij ook

Ook is het gek dat de meeste mensen altijd al een mening hebben over dit soort feesten en party's terwijl men niet eens weet waarover men het heeft.­
Ook al in de politiek praat men er over Yugo Boy (Marcello) die op diverse feesten en party's foto's maakt is in een uitzending geweest waar men erover sprak deze feesten en party's te verbieden.­
Te gek voor woorden wat mag en kan dan eigenlijk wel hier in Holland terwijl men in Duitsland en Oostenrijk veel grote Fetisj en kinky feesten neer zet.­

Wij blijven ook ter alle tijden deze feesten en party's bezoeken.­


En dat men aan de kleding orde moet houden vinden wij erg van belang en is ook erg goed dat de doorbitch jou kan weigen binnen te komen met de on-aangepaste kleding.­
Lak, leer en rubber is het meest voor de hand legende kleding dat men draagt en als men ook maar een keer zo een feest mee maakt weet dat men ook erop terug komt weer te gaan dit merken wij maar al te vaak.­
Dit ook omdat er zeer weinig problemen voor doen op dit soort feesten en party's

hierbij sluit ik me volledig bij aan!
Geweldig wat voor reacties onder mijn uitleg staat van erotic, fetish en kinky feesten!
Thanks allen!
Ook krijg ik erg veel positieve mails over deze grote lap tekst, en krijg ik vragen binnen van mensen die er toch wat meer over willen weten. Deze heb ik natuurlijk allen terug gemaild met verdere info, wat ik met plezier doe om uit te leggen dat dit stylvolle feesten zijn, met bezoekers die rekening houden met elkaar en respect hebben voor elkaar.
Ik nodig iedereen dan ook uit om eens een leuk erotic, fetish of kinky feest te bezoeken, hier is niets engs aan, en t zal jullie absoluut mee vallen, sterker, ik weet haast wel zeker dan, dat we jullie hier vaker zullen gaan tegen komen ;)

bedankt voor de leuke reacties, reageren kan nog steeds en mochten er bij mensen nog vragen leven over dit onderwerp mogen jullie mij altijd een berichtje sturen die ik dan zsm zal beantwoorden!

Respect to da scene! :respect:
Vaak zat staat er op de frontpage van partyflock info over een erotic party oid en ik vroeg me al een tijdje af wat dit nou precies inhield.­ Erg duidelijk uitgelegd zo! Wist gewoon absoluut niet wat ik me er bij voor moest stellen.­
Super stuk :D :respect:
Kijken op de simpele zieltjes t nu dan eindelijk gaan snappen... ;)


Ik ben tot juni 2007 altijd naar hardcore-feesten gegaan, maar voelde me daar op t laatst niet echt meer op mn plek.
Ik werk namelijk in de adult bizz en in die scene word dat niet gewaardeerd (door de meesten).
Ik werd uitgenodigd om mijn verjaardag te vieren op Club Sensual.
Toen ik op dat feestje was, had ik echt het gevoel dat ik thuis kwam.
Ik was al eerder op een kinky feestje geweest, maar dat was meer omdat ik mee was met een fotograaf.
Maar wat voelde ik me goed zeg op die feesten.
Ik kan gewoon mezelf zijn, ik krijg gewoon respect van mensen, niemand kijkt je raar aan als je zegt wat voor werk je doet.
Het is nu zelfs een groot deel van mn leven, want veel mensen die ik heb leren kennen op deze feesten, zijn nu mijn beste vrienden. En van hen kan ik tenminste zeggen dat ze WEL eerlijk zijn, kun je in de gabber-scene niet echt zeggen :no:
Daarom denk ik dat ik ook nog een hele tijd deze feesten zal bezoeken.
Kinky/Fetish is gewoon een way of life geworden voor me.
Kan t zelfs toepassen tijdens mijn werk :D
Mooi verwoordt Marcel! En respect voor de moeite die je ervoor hebt genomen.­ Iedere oarganiser van dergelijke feesten bij de agenda eigenlijk naar dit forum onderwerp moeten verwijzen, voorkomt een hoop geklaag, teleurstellingen (bij geweigerden), boosheid etc etc achteraf!

Je ziet nu veel feesten iedere keer mensen reageren met klachten, waarvan je denkt, hebben die mensen überhaupt wel een idee waar ze naartoe gingen of wat ze konden verwachten?

Keep the vibe alive!!!!

Zie je zaterdag!
Wat een goed stuk heb je daar geschreven, nu maar hopen dat de jongere het ook gelezen heeft...­
Wij wilden toch nog graag wat toevoegen.­ Jongeren zijn nog erg bezig met de eigen ontwikkeling, en dan vooral de seksuele ontwikkeling.­ Onzekerheid over uiterlijk en doe ik het wel goed spelen een hele grote rol.­ Erbij horen is heel erg belangrijk, want wie wil er nu niet aardig gevonden worden.­ Wij kunnen ons voorstellen dat als je met al deze dingen bezig bent je mensen die dit soort feesten bezoeken niet begrijpt omdat je je vooral in deze periode aan het ontwikkelen bent op seksueel gebied.­ Daarnaast heeft het ook te maken met de begrippen kinky en fetish.­ Dit zijn 2 aparte begrippen die nauw met elkaar verbonden zijn.­ Een fetish is een object of een symbool waar je een heel speciaal gevoel bijkrijgt ( een hoger gevoel dan gewoon lust), misschien wel een soort trance, dit kan van alles zijn enkele voorbeelden hiervan, leer en rubber (het gaat hier om het materiaal, het voelt lekker), nylon, hoge hakken, maar ook extremen zoals bloed.­ Een fetish is vaak moeilijk te begrijpen, ook voor vele volwassenen, er zijn heel wat psychologische onderzoeken naar gedaan, een fetish schijn je te ontwikkelen in de vroege kindertijd, volgens onderzoekers.­ Mensen die naar een fetish, kinkyparty gaan weten wat hun fetish is, hebben die geaccepteerd voor wat het is, en kunnen dit uitdragen op een feest onder gelijkgestemden.­ Veel mensen(jongeren, maar ook vele volwassenen) begrijpen hier inderdaad helemaal niets van omdat zij zelf in seksueel opzicht niet genoeg ontwikkeld zijn.­ Iets over sex op een feest, sex is consumeerbaar op een feest (als je sex wilt, dan is het mogelijk) maar ik merk dat velen van ons niet met die gedachte naar een feest gaan, en dat is wel de gedachte van buitenstaanders.­ Wij horen vaak, spelen doen we graag, maar neuken doen we lekker thuis.....­en als het dan toch gebeurt, dan is het altijd met respect voor elkaar.­ Ter afsluiting, iedereen is welkom op deze feesten zolang je respect toont en dat begint met de dresscode.­
Ik (leelee) ga eigenlijk niet meer naar andere feesten toe, puur omdat ik me daar niet op mijn gemak voel, en dat heeft alles te maken met de mensen die er komen, dus fetishluitjes dat is een compliment aan jullie....­

Leelee.­
voegt toch nog even iets toe*­

Het fijne aan dit soort feesten vinden we diversiteit: als je het leuk vindt om je sexy te kleden, dan kun je je helemaal uitleven.­ Vind je het leuk om te flirten, geen probleem.­ Hou je van dansen, mogelijkheden genoeg.­ En wil je wat extra spanning toevoegen aan je sex-leven, niemand houd je tegen...­

Wat je ook doet, er wordt niet van gek opgekeken, je wordt niet uitgelachen, zolang je maar niet te ver gaat en anderen respecteert.­
helemaal top dit maakt veel duidelijk als andere het ook is lezen en respect hebben voor iemands zijn keuze dan komt het goed.­
mij blijf je zeker tegen komen.­

respect voor iedereen.­!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lieve Marcel, ik heb je tekst met veel interesse gelezen en je hebt het heel duidelijk verwoord, kan niet anders zeggen!
Zelf ga ik niet naar deze feesten, het trekt me niet aan, maar iets wat je niet kent zou ik hoe dan ook nooit veroordelen.
Ik vind het (y) dat je dit "probleem" ( het plaatsen van minder respectvolle reacties onder foto's, het veroordelen wat sommigen doen zonder te weten waarover ze het hebben etc) eens aankaart en zo een bijdrage levert aan een stukje begrip.
Respect is idd het sleutelwoord! :yes:

Je bent echt een kanjer!

(k)
Astrid
zo is het en niet anders , ik kan al zo genieten van mensen om me heen die genieten.. en dat maakt de sfeer voor mij... ZENN :) Ja en natuurlijk de muziek ;) ... voor de rest blijf vooral je zelf, zijn al zoveel andere ;).......
Veel feest plezier all big hug
Hey Amigo,

Zoals geen ander kan je het weer eens mooi verwoorden.

Misschien dat het voor enkele nu eens duidelijk wordt.

Leven is te kort om mensen te bekritiseren!

Dus feesten maar!! :bounce:

:hug: Amigo!
Uitspraak van TRUELOVE op maandag 5 januari 2009 om 22:38:
voegt toch nog even iets toe*­

Het fijne aan dit soort feesten vinden we diversiteit: als je het leuk vindt om je sexy te kleden, dan kun je je helemaal uitleven.­ Vind je het leuk om te flirten, geen probleem.­ Hou je van dansen, mogelijkheden genoeg.­ En wil je wat extra spanning toevoegen aan je sex-leven, niemand houd je tegen...­

Wat je ook doet, er wordt niet van gek opgekeken, je wordt niet uitgelachen, zolang je maar niet te ver gaat en anderen respecteert.­

Ben ik geheel met jullie eens!
:yes:

ps. Thanks allen voor de reacties op dit forum!
Input altijd welkom om mensen een duidelijker beeld te geven van en over deze feesten!
laatste aanpassing
Wat een mooi stuk.

Moet eerlijk bekennen dat ik ook altijd een groot vooroordeel had. In de hardstyle/hardcore scene is respect vaak ver te zoeken :S

Sinds 2 jaar ga ik nu naar erotische feesten en in maart voor het eerst naar fetish. Ben zooooo benieuwd :cheer:
Uitspraak van Kinky red head op donderdag 19 februari 2009 om 19:07:
in maart voor het eerst naar fetish.­ Ben zooooo benieuwd

Heel veel plezier! Welk feest wordt het?
En kan je na dit feest hier neerzetten hoe het is bevallen?
Misschien heb je nog meer input voor dit forum om mensen te laten weten wat voor feesten dit zijn.

Tot snel in partyland!
xxx
THanks, het wordt 21 maart klein in de organza :cheer:
Ben zoooo nieuwsgierig :cheer:
MIjn mening zal zeker hier verschijnen :yes:
Ook deze aanvulling vond ik wel toepasselijk...­

Quote: Een kinky feest: een feest waar mensen zich kleden volgens een dresscode omdat het moet.­ Bezoekers gericht op sex, showoff van uiterlijk ( lichaam )
Een fetish feest: een feest waar mensen zich kleden volgens een dresscode omdat ze het willen/fijn vinden.­ Bezoekers gericht op kleding, en vaak sm spel, showoff van kleding, dus wat je aan hebt, hier zie je ook de meest waanzinnige creaties.­

Een ieder kan zelf invullen welk feest welke typering heeft, en waar je je dan het meest bij thuis voelt.­
Uitspraak van Dreams4 op donderdag 26 maart 2009 om 18:04:
omdat het moet.­

Op deze feesten moet niets en kan veel ;)
en wie op deze feesten komt WILT zich graag aan de dress code houden :yes:

Uitspraak van Kinky red head op woensdag 4 maart 2009 om 20:25:
THanks, het wordt 21 maart klein in de organza :cheer:
Ben zoooo nieuwsgierig :cheer:
MIjn mening zal zeker hier verschijnen :yes:

Wij zitten met smart op je mening van dit feest te wachten :D hoe ervaarde je dit feest?

Uitspraak van xXxJenxXx op dinsdag 31 maart 2009 om 16:03:
Thnx voor de duidelijke uitleg. 18 april mijn eerste fetish party in carpe dm. Ben benieuwd.
http://partyflock.nl/party/147891:Elixer

Deze nieuwe organisatie is erg druk bezig een goed feest neer te zetten (Elixer)
Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een heel leuk feest gaat worden!
We lezen graag je commentaar over dit feest als je er bent geweest!
gaat super worden!

C U all in partyland!
grtz fijn weekend!
(Y)

Mooi geschreven en ohwww zo waar :-)

Er is niks mooiers om juist andere mensen te leren kennen. Mensen met andere visies, hobbies en passies.... Waar je ook van houdt in leven of wat je ook doet.. Is de bedoeling dat je dezelfde normen en waarden nastreeft en naleeft. Zodat het leven voor iedereen makkelijker zou worden... Misschien ben ik ook wel idealist en er zouden ook dingen moeten veranderen.. Je mond houden heeft geen zin, want dan verandert er niks... Dus al mijn respect naar jou en je vrouwtje..... Is een lange strijd, maar als we de handen in een slaat sta je sterker.. 2 weten altijd meer dan 1. Laat staan heel veel mensen die zo denken.....

Juist door vooroordeel, geen respect, geen waardering op feesten waar alles wel om te veel seks en drugs gaat. Is eigenlijk de dancescene waar het altijd om de muziek, respect, mooie kleding / bekeken of gezien willen worden draaide, is wel erg duister en zwart gemaakt... Juist mensen die nog wel zo denken als jij en ik hebben heel lang geen goeie plek gehad waar we ons prettig voelde...

Ik heb wel 1 maar en dat is het volgende: Ik hou juist van muziek, erotiek, seks en vind het heerlijk om alle mensen die daar ook van houden bij elkaar hebben. Ongeacht waar mensen van houden SM, Bondage, squirten maakt niet uit! Krijg je de gezelligste feesten en als ik ergens inderdaad niet van hou Kijk ik niet en hou respect.... Maar die feesten zijn bijna nergens meer te vinden.. Ja erotisch, Kinky, of fetisch... Ik ben geen Kinky of fetisch girl.. Waarom omdat die kleding niet bij me past.. Hou meer van lingerie. En zeker wel om ook bekeken te worden door het dansen hihihi Sensual... Iedereen zijn eigen voorkeur... Dus bij mij zeker catogerie Erotisch... Nu zijn er niet echt zulke erotisch gezellige kleine feestjes waar alles gewoon rondloopt die van seks of erotiek houden. Ik kan dus niet naar zulke parties enkel alleen om het feit dat ik geen kinky of fetish kleding draag. Maar wel van die sfeer hou, mensen en muziek.. Dan zou ik dus kleren moeten dragen waar ik me niet in thuis voel! En ben ik niet MEZELF :-( Mis dus een feest waar ik ook naar binnen kan in mijn sexy lingerie...

Mijn visie en hihihi dus misschien inderdaad te idealistisch... Een erotisch feest waar iedereen ongeacht kleding of seksueel voorkeur een super feest heeft met inderdaad alles waar wij en jij voorstaan.. Geen vooroordelen en respect. Gewoon een heerlijk feest waar iedereen geniet en zich oplaadt voor de maatschappij die hun dus niet accepteert.

Jullie zijn toppers :lief:
laatste aanpassing
heel mooi geschreve!!!! en vooral ook duidelijk!!:D:D

nou weet ik nog de eerste keer dat ik naar een echt kinky feest ging, ag ik wist nie wat ik moest verwachten.

EN SERIEUS!!!!!! ben er nu niet meer weg te slaan!!!!!!!!!!
haha egt helemaal top!!! de dj's de club's de sfeer en mense de kleding het respect en de mogelijkheden...
kortom alles is helamaal top!!! en ben hier nooit meer weg te slaan bij deze feesten!!
Goed geschreven.
Ik ben erg benieuwd hoe ik mijn eerste fetish party ga ervaren. Heb eindelijk iemand gevonden die mee wilt, dus binnenkort gaat het gebeuren :D Kan niet wachten
Uitspraak van Tha_RaveBeast op donderdag 2 april 2009 om 15:21:
Ben benieuwd hoe het is.­

nou koop kaartjes, zou ik zeggen, een ga het een keer proberen.
als je een keer bent geweest wil je niet meer anders.
Uitspraak van M(6) op maandag 11 mei 2009 om 02:29:
dus binnenkort gaat het gebeuren Kan niet wachten

Uitspraak van M(6) op maandag 11 mei 2009 om 02:29:
Ik ben erg benieuwd hoe ik mijn eerste fetish party ga ervaren.­

en laat na jullie 1e fetish party eens een bericht achter op dit forum over hoe jullie dit hebben ervaren ;)
Wij zijn allen benieuwd naar hoe mensen het voor de 1e keer ervaren op een erotic, fetish en kinky party!
(*laat dan erbij wel even weten om welk feest het ging ;) )

Uitspraak van <PARTY-POES> op maandag 1 juni 2009 om 18:56:
als je een keer bent geweest wil je niet meer anders

:yes: