Partyflock

Ghb te zuur

 
Forumonderwerp · 1026958
Wanneer de ghb te zUur ïs., moet je dit dan verwarmen, naoh mengen met wat dwater en pas dan erbij gooien, of kan de naoh er zo bij en roeren, is t trouwens schadelijk om m zout,zurig van smaak te consumeren,.? Want hij werkt goed.+ please help, t staat daar maar in de kkast! Gr
Als ik bovenstaand stukje zo is lees denk ik dat je het beter door de w.c kan spoelen (Y)
Uitspraak van Boya op dinsdag 2 september 2008 om 03:36:
zUur ïs., moet je dit dan verwarmen, naoh

GHB de gekste :vaag:
moet je er gewoon even in roeren met een suikerbiet
gewoon gaan met die banaan
Gekke mensen toch die Limburgers
opmixen met glorix (Y)
is ie nog beter om

Uitspraak van Wat een Feest! op dinsdag 2 september 2008 om 03:41:
door de w.c kan spoelen (Y)

blijft ie beter schoon
ja.. thx voor de tips?! maar goed.., zo dul als n konijn en er is geen f*cking weg terug.
hij werkt maar graag wat tips van ervaren koks please
Is het moeilijk om zelf te maken?
Iemand, die het mij GOED uitlegt?
gewoon aceton door heen gooien
niet zeiken gewoon gebruiken , bijna geen enkele hard drugs is echt ''lekker'' om te gebruiken
op miser sosa na dan :P
Uitspraak van Midnight Techno Association op dinsdag 2 september 2008 om 19:47:
bijna geen enkele hard drugs is echt ''lekker'' om te gebruiken
op miser sosa na dan :P

jou mening is misschien wel geen feit ;P
zuip lekker in1x alles op joh.
Uitspraak van SHZ op dinsdag 2 september 2008 om 20:03:
jou mening is misschien wel geen feit

kom je gaat me niet wijs maken dat iemand speed , mdma(kristallen), ghb en schijven echt lekker vind!

boh ik ga me eens lekker dikke lijn speed snuiven voor de lekkere smaak in mn mond:P
laatste aanpassing
Uitspraak van Envelope Attak.. op dinsdag 2 september 2008 om 03:48:
:vaag: Goed spul die ghb

Jij tikt heel wat litertjes weg in de week h ouwe pik, dikke staaf, lamme laaf......
Uitspraak van Dystopia op woensdag 3 september 2008 om 10:21:
Jij tikt heel wat litertjes weg in de week h ouwe pik, dikke staaf, lamme laaf......

Ja ghb is mijn koffie om de dag optestarten :lol: :vaag:
suikererbij
suiker en of zout erbij doen
heb je wel gekeken met een ph strip of het te zuur is want dat lijkt me sterk, het word eerder te basisch.. in dat geval moet je er meer GBL bij gooien. en nee het is niet schadelijk als je het mengt met bijv frisdrank want dat verbergt dan de extreem zure/chemische smaak..
:nosmile:
laatste aanpassing
Uitspraak van Boya op dinsdag 2 september 2008 om 03:36:
Wanneer de ghb te zUur ïs., moet je dit dan verwarmen, naoh mengen met wat dwater en pas dan erbij gooien, of kan de naoh er zo bij en roeren, is t trouwens schadelijk om m zout,zurig van smaak te consumeren,.? Want hij werkt goed.+ please help, t staat daar maar in de kkast! Gr

GBL erbij, met kleine beetjes steeds
Ik ben op zoek naar goeie sterke ghb liefst omg amsterdam als je iemand weet hoor ik het graag :) mvg Ton
laatste aanpassing
thx swim heeft gbl erbij geprobeerd en nu issie lekker zout., dus thx voor de tip messenger of death..
en ja gbl kun je (mits waar verdunt! 200ml bij 2ml gbl!! zo cosumeren.. wel oppassen is 2 tot3x zo sterk als ghb (van hele goede kwaiteit). het duurt langer voordat t werkt en je lichaam zet gbl om i ghb dus als je dit vaak doet zal je lichaam de nodige stoffen uit je bloed halen om de gbl om te zetten naar ghb..,Met daarvan het gevolg bloedverzuring! Ook kun je gbl niet in plastic flessen bewaren en ghb wel.. dus kijk maar wat je doet., ik raad t je in elk geval af.. greetzz
Uitspraak van Midnight Techno Association op dinsdag 2 september 2008 om 20:19:
boh ik ga me eens lekker dikke lijn speed snuiven voor de lekkere smaak in mn mond:P

das lekkerder dan die gore coke-rommel
je hele bek en strot zijn verdoofd
lekker man :/
Uitspraak van Dr. Struggle :harry-uf: op woensdag 10 september 2008 om 16:03:
das lekkerder dan die gore coke-rommel
je hele bek en strot zijn verdoofd
lekker man :/

doe je ding doe je dansje:P ben ik totaal niet met je eens maar smaken verschillen he :P
Koop gewoon ph strips of lakmoespapier bij je apotheek of drogist, ff testen en je weet of de zuurgraad ok is. Overigens kan ghb niet zuur zijn door te weinig NaOH omdat gbl niet zuur is.
dan is dat mn fot geweest.., o en ph strips zijn bijna nergens meer te krygen... althans nie hiein limburg.., tuincentra met zon buisje en druppels.., ff mixen en kleur vergelijken..,
toch maar n echte halen.,maar ja die kost 265e!
wat kan die zure lucht/smaak zijn dan??
drink er nog maar ff ene weg., ff chill fo real...
Uitspraak van Boya op vrijdag 12 september 2008 om 00:04:
drink er nog maar ff ene weg., ff chill fo real...

Jaman chill 4life
Uitspraak van Boya op vrijdag 12 september 2008 om 00:04:
265e!

Heb je weer nieuwe stash voor
Van GBL erbij wordt ie alleen zuurder hoor, iets te zuur is niet zo erg, je maag is ook naar zuur, gewoon ff door de frisdrank, als ie basisch is zouk wel oppassen.
GBL IS N I E T Z U U R!!

Tering leer dat toch is, het gaat een chemische reactie aan met natroonloog wat wel basisch is maar gbl is NIET zuur. Dus je ghb wordt niet zuur van te veel gbl maar wel basisch van te weinig.
Uitspraak van big Mmm op vrijdag 12 september 2008 om 13:55:
GBL IS N I E T Z U U R!!

Tering leer dat toch is, het gaat een chemische reactie aan met natroonloog wat wel basisch is maar gbl is NIET zuur. Dus je ghb wordt niet zuur van te veel gbl maar wel basisch van te weinig.

my bad, niet echt zuur nee, geen zuur base reachtie, maar hij wordt er wel minder basisch van, mocht ie dat zijn ;)
dus mn g is goed wil je zeggen??
hij werkt gigagoed dat wel., hij brandt niet op de tong en is lekker dik en stroperig., 3ml en je gaat om....
maar de mensen willen m zout daarom gaag wat tips proshe..,
o en teveel gbl erbij.., wat dan??
GHB maken
GHB is super eenvoudig te maken, als je er verstand van hebt
(Dit recept is ter informatie en niet om het GHB maken bij leden te stimuleren)


voor ongeveer 1 liter is nodig:


-520clGamma-butyrolactone.
-520 cl dH20 (gedistilleerd water, om accu mee te vullen)(bouwmarkt, halfords)
-260 gr NaOH (Natrium hydroxide=caustic soda)(bouwmarkt)
-Acetic Acid (geconcentreerde azijnzuur 80(toko)
-pH-strips lakmoespapier)

Glazen 5 liter Laboratorium Beker, RVS pan vodoet ook (wel een hoge) RVS garde, passende deksel.

1. doe de lactone in de beker/pan, voeg hierbij de NaOh, even doorroeren met de garde.

2. Voeg dH2O toe even doorroeren(pas op nu!!), de reaktie zal nu eerst 'blind' worden en opwarmen, binnen enkele seconden zal de reaktie plaatsvinden (aan de kook komen) deze methode heeft 2 voordelen, het afdrijven van wat je kan missen, en de noodzakelijke ring openen, 2 vliegen in 1 klap dus!!). Zodra de reaktie omhoog komt, goed opletten, zodra je ziet dat hij niet hoger komt doe je de deksel erop, en laat hem zelf rustig uitreageren, dit duurt geen minuten.

Test nu met een pH strip, en voeg evt. als hij te laag staat (zuur is) nog wat NaOH toe maar met mate, je ziet het reageren als er nog nodig is, doe dit tot hij BASIS is ph12.

3. Voeg nu70 ml dH20 toe, en zet op vuur met deksel, breng aan de kook, als kookt vuur laag zetten, en een half uurtje zachtjes laten doorborrelen met de deksel erop. (refluxen).

4. Nu kan je hem gaan 'stellen' (juiste pH voor consumptie), vuur uit, en pH meten. Als de pH te hoog is een beetje gbl toevoegen. En wanneer het te laag is een BEETJE NaOH.

Aflaten koelen, duurt best wel lang, maar je hebt wel wat, dosering 3 tot max. 4,5 ml.

En dan vooral niet teveel ineens nemen
Uitspraak van Ijselijke op vrijdag 12 september 2008 om 17:53:
my bad, niet echt zuur nee, geen zuur base reachtie, maar hij wordt er wel minder basisch van, mocht

hydrolyse reactie (Y)
Uitspraak van Alles is 4 op zaterdag 13 september 2008 om 03:05:
Test nu met een pH strip, en voeg evt. als hij te laag staat (zuur is) nog wat NaOH toe maar met mate, je ziet het reageren als er nog nodig is, doe dit tot hij BASIS is ph12.

als je nou bij pH 7,5 - 8.0 stopt met NaOH toevoegen hoef je em ook niet te stellen daarna
precies, koop gewoon wat ph strips en je weet waar je staat, ph boven de 8 betekend meer gbl toevoegen. 7,5 A 7 is goed.
thx voor de tips jongens..
heb nu ook een digitale ph meter gekocht en daarmee zijn alle problemen mee verdwenen!
mn g ruikt naar gbl en is niet zuur van smaak.. de geur van de gbl deed dat.
maar wat ik wil weten is dat als de ph 7of8 is de g dan automatisch zout smaakt of kun je dat beinvloeden??? en wanneer er teveel gbl bijgedaan is kan dat kwaad??/
o en amfetamini en dr struggle thx voor t advies., jullie zijn al langer bezig dat heb ik wel gezien!
ik ben benieuwd naar jullie reactie., want swim wil dit goed en veilig aanpakken!
greetz
GHB ruikt erg en chemisch. Misschien ruikt het wel wat naar GBl dat zou kunnen.
Je kunt de handel opwarmen en een beetje NaOH toevoegen dan laten afkoelen en kijken of je ph nog hetzelfde is. PH moet je wel meten als ie koud is anders is je meting niet goed.

Is na het toevoegen je ph wel hoger dan de hele mik weer opwarmen en gbl toevoegen.

Maar persoonlijk zou ik het gewoon zo laten en je volgende batch nauwkeurig volgens recept maken. Een overmaat aan gbl is opzig geen ramp, er zijn zat mensen die gbl puur slikken, je lichaam zet het zelf om in ghb. werking is bijna hetzelfde.

GHB hoort zout te smaken idd. Met vruchtensap is het goed te doen :D