Partyflock

FirmFootball [mmorpg game voor je browser uit NL!]

 
Forumonderwerp · 1001028
Beste mede Pf-ers,

Al even doe ik mee aan de beta van deze game en het bevalt goed. Inmiddels ben ik er dus achter gekomen dat het een game van NL bodem blijkt te zijn. Best wel iets om trots op te zijn dus . toch? Daarom dat ik het jullie niet wil onthouden.

Maargoed.. ik was benieuwd of er nog andere PF-ers aan deze mmo meedoen, of van gehoord hebben? en het leuk vinden om een Firm te vormen oid. Of misschien wachten tot de Beta is afgelopen. Hier iig een aantal screens gestolen van de site.

­[img width=400]http://www.firmfootball.com/images/screen3.jpg[/img]

­[img width=400]http://www.firmfootball.com/images/screen4.jpg[/img]

­[img width=400]http://www.firmfootball.com/images/screen2.jpg[/img]

Het gaat iig om het ontwikkelen van jouw karakters om criminele acties te doen en de hooligan uit te hangen en zo doende elkaar dwars te zitten. Zodoende kan je een eigen crime imperium opbouwen en in theorie gebouwen bezitten of bouwen etc. Maargoed.. mij is dat nog niet gelukt, best veel micromanagement. Ik kom telkens in 't ziekenhuis te liggen als ik iemand wil ontvoeren . Maargoed iig erg verslavend, zo telkens een paar minuutjes tussen het werk door om de zaak in 't oog te houden. In ieder geval. Ik zit onder de user name HansOlo en zit in de stad Carlaster.

Edit: ook handig het adres erbij te stoppen. Check www.firmfootball.com
laatste aanpassing