Partyflock
 
Recensies · december 2015
­ Nederland
Adele - 25
dinsdag 29 december 2015
De popmuziek godin Adele lijkt op het eerste gezicht niet veel met de dance muziek te maken te hebben. Niets is minder waar. Daarom onze review van haar nieuwe album '25'
Marbert Rocel - In The Beginning
zondag 27 december 2015
Expressief, vrolijk, spannend, schizofreen, onbezorgd, hypnotiserend, toegankelijk, langzaam, live, serieus, laidback, akoestisch, flirtend en vooral heel erg lekker. Dat is in een notedop "In the Beginning", het nieuwe album van Marbert Rocel.
St Germain - Real Blues
zaterdag 26 december 2015
Voor het eerst in vijftien jaar heeft Ludovic Navarre alias St Germain een nieuw album op de markt gebracht. Dit album boordevol Afrikaanse invloeden mag een prima vervolg genoemd worden op 'Tourist'.
Alex Cortiz - Deep Deluxe
vrijdag 25 december 2015
Alex Cortiz is een Nederlandse houseveteraan die als één van de eersten internationaal succes wist te behalen binnen de dancescene als D-Shake met "Yaaaaaaaaaah/Technotronic" uit 1990. Anno 2015 brengt hij 'Deep Deluxe, een downtempo en deephouse album.
Magit Cacoon - Another Dimension
donderdag 24 december 2015
Magit Cacoon is een uit Tel Aviv afkomstige vrouwelijke techno dj/producer/vocaliste. In 2012 verruilde ze Tel Aviv voor Berlijn en wist ze al snel naam te maken binnen de Duitse technoscene. Diverse successen volgden en een album kon niet uitblijven.
Sydney Blu - Relentless
woensdag 23 december 2015
De nog niet zo bekende Canadese DJ Sydney Blu komt met haar eerste album "Relentless". Luchtige, vrolijke en lekkere funky tech-house. oordeel zelf.
Met dit nieuwe album van de Manufactured Superstars gaat het volume automatisch omhoog en kun je niet stil blijven zitten. Een goede afwisseling van opzwepende melodieën, wisselingen tussen uptempo house en rustige vocals.
F15teen Years Of Goodgreef
maandag 21 december 2015
Trance en de UK, het is een geslaagd en hartstochtelijk huwelijk dat blijft fascineren. Goodgreef is een van die begrippen uit de UK dance/trance scene en viert nu haar 15 jarig bestaan met een feestelijke 3-cd mixcompilatie.
10 Years - Noisecontrollers
donderdag 17 december 2015
Hoe ga je tien jaar NC op een paar schijfjes drukken? Het duo, en later Bas alleen, heeft zo ontzettend veel materiaal voortgebracht! Maar het is gelukt hoor. Bijna 130 nummers op drie cd's en een Bluray met de documentaire die Editz over de Noisecontrollers maakte.
Yellow Claw – Blood for Mercy
dinsdag 8 december 2015
Het album is consistent en vloeiend. Er is duidelijk zorg besteed aan de samenstelling. Het album is zeker een uithangbord van verschillende stijlen, maar het blijft te allen tijde herkenbaar Yellow Claw.
SLAM! Hardstyle - Volume 10
maandag 7 december 2015
Wederom een hardstyle mix van SLAM!FM. Op volume 10 komen de meest beluisterde en gedraaide tracks voorbij die we prima als cadeautje aan de kerstman kunnen vragen.
Radio Citizen is een project van Niko Schabel in samenwerking met vele muzikale artiesten en dat is ook precies wat we in dit nieuwe album - 'The Night & the City' - horen. De vele diverse stijlen van oude LP's, nieuwe elektronische sounds, jazz zangeressen, trip hop en downtempo beats, en vooral veel samples moet je kunnen waarderen.
WSTLNDR - Atmostopia
zaterdag 5 december 2015
Na 5 jaar is Leon Boiler terug met een 3e studio-album. Deze keer niet onder zijn reguliere naam maar onder een nieuw pseudoniem WSTLNDR, waarvan al eerder de single "Muda" uitgebracht werd.
Hardcore Top 100 - Best of 2015
vrijdag 4 december 2015
Neem een handjevol labels, zorg dat je eind oktober 2 mixen gereed hebt en je bent de eerste die met een "Best of 2015" op de proppen komt. Cloud9-Dance doet het hem weer met hun Hardcore Top 100, Best of 2015.
Ray Slijngaard – My Unlimited Life
donderdag 3 december 2015
Voordat ik de biografie ter hand nam, had ik al wat reacties gelezen. Het boek heeft namelijk aardig wat stof op doen waaien. Anita Doth sprak zich al snel negatief uit over de inhoud en ook de moeder en stiefvader van Ray zijn niet te spreken over het opgetekende verhaal. Ik was dus zeker extra geprikkeld en nieuwsgierig wat ik wijzer zou worden van de 264 pagina's.....
Arty - Glorious
woensdag 2 december 2015
Arty werd door onze eigen Armin al eens betiteld tot: 'veelbelovend trance producer'. Inmiddels heeft de Rus deze titel méér dan waargemaakt met titels als 'Kate' en zijn remix van London Grammar's Hey Now. Arty's ster is rijzende en dan is een debuutalbum als Glorious natuurlijk een logisch gevolg.
Carnage - Papi Gordo
dinsdag 1 december 2015
Carnage is met zijn remix van Waiting For Love, Incredible en Michael Jordan doorgebroken als EDM artiest. Dat de Amerikaan echter al een staat van dienst heeft in de hiphop scene zal een hoop lezers doen verbazen. Dit horen we dan ook terug op Papi Gordo.
Adele - 25
Marbert Rocel - In The Beginning
St Germain - Real Blues
Alex Cortiz - Deep Deluxe
Magit Cacoon - Another Dimension
Sydney Blu - Relentless
Manufactured Superstars – Party All The Time
F15teen Years Of Goodgreef
10 Years - Noisecontrollers
Yellow Claw – Blood for Mercy
SLAM! Hardstyle - Volume 10
Radio Citizen – The Night & The City
WSTLNDR - Atmostopia
Hardcore Top 100 - Best of 2015
Ray Slijngaard – My Unlimited Life
Arty - Glorious
Carnage - Papi Gordo