Partyflock
 
­ Nederland
Thunderdome - The Final Exam
zondag 30 december 2012
Afgelopen 15 december 2012, na ruim 2 decennia Hardcore en oneindig veel feesten heeft ID&T besloten om de stekker uit het meest succesvolle hardcore concept ter wereld te trekken. Nog eenmaal werd er alles uit de kast gehaald om de grond te laten trillen.
Trance 75 - Best of 2012
vrijdag 28 december 2012
2013 is bijna daar, maar niet voordat we ons door de nodige muzikale 'Best Of' en 'Toplijsten' hebben gewerkt. Armada doet ook een duit in het 'hits uit 2012-zakje' met 'Trance 75 - Best of 2012'.
Strictly Cazzette
vrijdag 28 december 2012
We hebben al veel gezien, maar dj's met grote cassettes op hun hoofd, slaat echt alles. De mannen van Cazzette komen op het Strictly Rhythm label met hun eigen mix 'Strictly Cazzette'.
Ben je fan van (progressive) trance en ben je de huidige mainstream een beetje beu aan het raken, dan is de kans groot dat jij deel twee van Tasadi's Ascension reeks goed gaat diggen.
Afgelopen 10 november was wederom een succesvolle editie van I Love Techno. De Flanders Expo was weer het toneel van vele wereldartiesten en het dak ging eraf. Daar hoort ook een knallende mixcompilatie bij. Ditmaal samengesteld door Erol Alkan.
House Masters - Miguel Migs
zaterdag 24 november 2012
De uit San Francisco afkomstige Miguel Migs (alias van Miguel Sundance Steward) is inmiddels de zeventiende vooraanstaande DJ/producer van naam en faam waaraan Defected (ITH Records) een editie uit de geprezen "House Masters" reeks wijdt. Een fraaie showcase van Migs' brede muzikale blikveld waarbij oud en nieuw materiaal gebroederlijk hand in hand gaan.
Prins Thomas - II
maandag 19 november 2012
Thomas Moen Hermansen, beter bekend als Prins Thomas, is een uit Noorwegen afkomstige dj/producer. In 2010 kwam hij met zijn eerste soloalbum getiteld 'Prins Thomas' en het onlangs verschenen 'II' is een vervolg hierop.
Swedish House Mafia – Until Now
maandag 19 november 2012
Dit drietal heeft geen introductie meer nodig. De media draagt deze mannen op handen. Seb, Steve en Axwell brengen ons 'Until Now', de (voorlopig) laatste mixcompilatie van deze Zweedse maffiosi.
In navolging van 'Escape from Planet Monday' (2006) en 'Kryptonite' (2010), is 'Nextlevelism' het derde album van de drum & bass en dubstep dj/producer DJ Fresh
Qbical – The Night
donderdag 18 oktober 2012
Qbical is de werknaam van Raymond van Baal. "The Night" is zijn tweede full length album en de opvolger van het uit 2008 stammende "Life Is Just A Bunch Of Pixels" – een digital only release overigens. Blijkt "The Night" die volgende stap vooruit in Qbical's producercarrière?
Robbie Rivera, de Amerikaan met Puerto Ricaanse roots, is al jaren een gevestigde naam in de housemuziek. Hij komt nu met zijn nieuwste wapenfeit genaamd 'Juicy Ibiza 2012'.
Decibel 2012
woensdag 26 september 2012
Decibel 2012 zal de geschiedenisboeken ingaan als de heetste Decibel ooit. Niet alleen door de extreem hoge temperaturen en de zon, maar ook gewoon omdat het een meer dan geslaagde editie was. Wildstylez, Nosferatu en Mark With A K verzorgden elk een mooie mix om die editie nog meer kracht bij te zetten.
Pedro Del Mar – Playa Del Lounge 3
woensdag 19 september 2012
Zon, zee en strand. Herinneringen van jouw ultieme chillout vakantie terughalen... Liggend in je favo hangplek met een Balearische soundtrack aan kan dat makkelijk teweeg brengen. Pedro Del Mar probeert je met zijn muzikale verzameling aan chillout tracks voor een derde keer onder te dompelen in Balearische sferen. Hoe sterk komt dat vakantiegevoel terug?
Cerf, Mitiska & Jaren, één van de meest geliefde en productieve trio's in de scene. Na 6 jaar van knallende producties werd het toch weleens tijd voor een debuutalbum. En zie hier 'Give Me A Sound' hun album onder het welbekende Armada label.
The Advent - Sonic Intervention
donderdag 6 september 2012
Nog niet zo lang geleden bespraken we het nieuwe album van Cari Lekebusch, en nu is het al de beurt aan de volgende albumrelease op het H-Productions label van de Zweed. Deze keer hebben wederom te maken met een ware techno veteraan, namelijk de Portugees Cisco Ferreira, beter bekend als The Advent.
Het zomerseizoen zit er helaas weer bijna op en de closing parties op Ibiza zijn al in aantocht. We hebben echter nog een lekkere 'Ibiza release' liggen om te bespreken, namelijk die van Toolroom Knights, samengesteld en gemixt door Toolroom baas Mark Knight.
Goldfish - Goldfish
maandag 20 augustus 2012
Goldfish, oftewel hét Zuid-Afrikaanse elektronische exportproduct van dit moment, heeft nu hun eerste album uitgebracht in Nederland. Een compilatie van 16 van hun grootste hits en 2 nieuwe nummers. De soundtrack voor de mooie zomeravond.
Axtone presents Thomas Gold
donderdag 9 augustus 2012
Het duurde even voordat we hem te pakken hadden, maar we wilden jullie de hagelnieuwe compilatie van Thomas Gold niet onthouden. Onder het label Axtone Records van Zweedse collega Axwell presenteert de Berlijnse ster Thomas Gold zijn visie om de heden ten daagse housemuziek.
Andy Moor – Zero Point One
dinsdag 31 juli 2012
We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar daar is hij eindelijk 'Zero Point One' het debuutalbum van Andy Moor. Eens kijken of dit album het wachten waard is.
Marc Miroir – Hitting Home
dinsdag 31 juli 2012
Na een aantal degelijk releases op labels als LevelNonZero, PV Records en Confused Records, presenteert Marc Miroir zijn debuutalbum 'Hitting Home' op zijn eigen label Paso Music.
Fabric 64 - Guy Gerber
dinsdag 24 juli 2012
Helemaal uniek is het niet maar het gebeurt niet vaak dat Fabric de dienstdoende artiest de vrijheid geeft een mix te vullen met enkel eigen materiaal. De Israëliër Guy Gerber heeft dit voorrecht wel gekregen en levert met Fabric 64 een sterk staaltje vakwerk af.
Na jaren van trouwe dienst in de dance industrie komt Muzikjunki eindelijk met zijn artiestenalbum genaamd 'Junkyard Stories'. Is het album een blijvertje of mag hij direct de vuilnisbelt op?
De Nederlander Steve Rachmad (aka Sterac) wordt door velen gezien als één van de Europese godfathers van de Detroit techno. Eén van die hoogtepunten uit zijn carrière (tot nu toe) is zonder twijfel het uit 1995 stammende "Secret Life Of Machines" album. Een album dat zich reeds bewezen heeft en nu in de herkansing gaat in drie fasen…
Bassleader 2012
zondag 17 juni 2012
Een goed maandje geleden vond in het Belgische Gent Bassleader 2012, hoog tijd dus om de bijhorende compilatie van dit feest te bespreken.
Balance 021 - Nic Fanciulli
donderdag 14 juni 2012
Ruim een half jaar na de release van het gevierde twintigste deel van de Balance serie is het alweer tijd voor het eenentwintigste deel. Deze keer aan elkaar gemixt door niemand minder dan Nic Fanciulli.
Claro Intelecto - Reform Club
donderdag 14 juni 2012
De uit Manchester (UK) afkomstige technoheld Mark Stewart aka Claro Intelecto is terug van nooit weggeweest met zijn derde langspeler. "Reform Club", dat via het Amsterdamse Delsin label verschijnt, komt ruim vier jaar na het verschijnen van de memorabele voorganger "Metanarrative".
Osunlade In The House
donderdag 7 juni 2012
De man achter 'Envision' verrast vriend en vijand met een beestachtig goede editie van de succesvolle In The House reeks van het Engelse Defected label.
Fabric 62 – DJ Sneak
woensdag 23 mei 2012
Een echte pompende house mix van de enige echte "house music gangster" in de scene. We houden van Sneak zijn energieke dj sets, maar kan hij deze energie ook genereren met een mixcompilatie?
Het festivalseizoen is dit jaar alweer van start gegaan. Oudgedienden van het Britse eiland Pete Tong en Groove Armada stomen de doorgewinterde liefhebbers van (tech)house alvast klaar met twee groovebezaaide mixen.
2011 was een succesvol jaar voor de Canadese artiest Joel Thomas Zimmerman a.k.a. Deadmau5. Eén van de hoogtepunten in dat jaar was zijn Meowingtons Hax 2k11 tour, vernoemd naar zijn kat Professor Meowingtons. De tour eindigde in november 2011 in Zimmermans thuishaven Toronto, waar hij het concert op DVD liet vereeuwigen.
Kris Menace - Electric Horizon
woensdag 16 mei 2012
De DJ, producer en remixer Kris Menace (alias van de Duitser Christophe Hoeffel) brengt ons met "Electric Horizon" officieel zijn debuutalbum. Voer voor liefhebbers van Daft Punk, Fred Falke & Alan Braxe dus – mensen die belangrijk zijn/waren voor de 'French Touch'-house!
Poker Flat is terug met alweer de negende editie van hun gewaardeerde Poker Flat compilatie. Deze nieuwste editie heeft de titel 'Gunslingers and Greenhorns meegekregen en bestaat net als afgelopen edities uit twee cd's.
Goed nieuws voor de fanschare van de Toolroom Knights reeks: De Britse Toolroom werkruimte is na een siësta van een paar maanden onlangs weer open gegaan. Voor niemand minder dan de Zweedse opzweper John Dahlbäck.
Wat een ongelimiteerde feestknaller is dit! Ik weet het, ik geef mijn eindconclusie direct prijs, maar het moet eruit. Ik kan het geen halve seconde meer voor me houden. Aly & Fila, Future Sound of Egypt, volume 2: kopen dat ding!
Noisecontrollers - E=NC²
donderdag 12 april 2012
E=NC², het debuutalbum van twee grootmeesters in de hardstyle, is eindelijk uit!
House Masters - Murk
maandag 9 april 2012
Murk bestaat uit Oscar G en Ralph Falcon en mag zich met gerust hart één van de meest succesvolle productiemachines noemen sinds het begin van de house muziek. Twee schijfjes vol met ongemixte Murk tracks, kan het nog beter?
Luciano - Vagabundos
donderdag 5 april 2012
Lucien Nicolet, beter bekend als Luciano, bracht meer dan tien jaar geleden zijn eerste release uit. Met de jaren is deze Zwitser steeds populairder geworden en ondertussen zal ook het gros van de technoliefhebbers hem associëren met DC10, alwaar de legendarische Circoloco feesten plaatsvinden. Vagabundos is de eerste mixcompilatie die Luciano uitgebracht heeft sinds Fabric 41.
Chicane - Behind The Sun (Retro Review)
maandag 26 maart 2012
Ruim tien jaar geleden betrad ik op mijn werk een productiehal, een grote ruimte die op het punt stond vol geladen te worden met machines. We waren pas begonnen het bedrijf op te bouwen en het stond nog in de steigers. Mijn leven ook, want het stond op het punt om te veranderen. Voor altijd...
Demoniak - Clockwork
vrijdag 23 maart 2012
Een goed jaar na hun bijdrage op de DWX-Bounce dubbelaar komen de mannen van Demoniak nu met hun tweede album op de proppen
Skrillex - Bangarang
zondag 11 maart 2012
'Bangarang' is de vierde EP die Skrillex heeft uigebracht en inmiddels zijn meest succesvolle EP tot nu toe gebleken.
Marcel Woods - Open All Hours
woensdag 7 maart 2012
Ieder jaar heeft Marcel Woods wel iets vernieuwends waarmee hij laat zien waar hij op dat moment staat in zijn eigen muzikale wereld. De afgelopen jaren was dat steeds met een mixalbum getiteld 'Musical Madness', maar deze keer is het een echt album geworden. De titel 'Open All Hours' slaat ongetwijfeld op het feit dat Woods vierentwintig uur per dag met zijn vak bezig is en aan deze sounds te horen, mogen we daar hartstikke blij om zijn.
Kevin Saunderson In The House
zaterdag 3 maart 2012
Hoewel de sets van Detroit (techno) veteraan Kevin Saunderson altijd wel de nodige house invloeden hebben gekend, is de Amerikaan toch een verrassende naam om de eerste Defected mix-compilatie van het jaar te mogen verzorgen!
Solarstone - Touchstone Remixed
zondag 26 februari 2012
De Engelse DJ / producer Richard Mowatt, beter bekend als Solarstone, bracht een remixeditie uit van zijn derde artiestenalbum 'Touchstone'. Partyflock begeleidt deze meest recente bijdrage aan 's mans discografie richting loftrompet of gehaktmolen.
Goth-Trad - New Epoch
zondag 26 februari 2012
Denk je aan dubstep, dan denk je natuurlijk aan Engeland, de bakermat van het genre. Verder is er ook nog een excentrieke Amerikaan die grote bekendheid geniet. Maar hoewel Japan waarschijnlijk niet het eerste land is dat te binnenschiet wanneer je aan dubstep denkt, kent ook dit land een uitstekende vertegenwoordiger van het genre, Goth-Trad is zijn naam.
Het onvervalste mellow gevoel: menig muziekliefhebber kent het. Deze 'natural high' is het achterliggende oogmerk van de 'Mellomania' serie van Pedro Del Mar, wiens nieuwste dubbelaar weer een karrenvracht aan warme uplifting, mellowmakende trance bevat.
Frontliner - Producers Mind
woensdag 18 januari 2012
Begonnen als Abject. Nu al jaren beter bekend als Frontliner. Hij is niet alleen letterlijk een groot figuur, maar intussen heeft hij ook al de figuurlijke variant aangenomen. Hij staat immers al de nodige tijd in de frontlinie van de hardere stijlen. Producers Mind is zijn langverwachte nieuwe wapenfeit.
Miss Nine - Around The World
woensdag 18 januari 2012
Eén van de mooiste vrouwen van de wereld komt met haar nieuwe mixcompilatie genaamd "Around The World". We hebben het natuurlijk over Miss Nine, fotomodel en dj/producer. Is haar sound net zo mooi, als haar foto's?
De Duitse koning van de electronische muziek is terug met een klapper van een mixcompilatie. We praten natuurlijk over Paul van Dyk met zijn hagelnieuwe Vonyc Sessions 2011.
Na meer dan 20 releases op het Delsin sub label Ann Aimee worden wij nu verheugd door "Inertia: Resisting Routine gemixt door niemand minder dan Delta Funktionen. Een mixalbum vol met de crème de la crème van het Delsin label. Dat belooft een heleboel techno!
Trance Essentials 2012 - Volume 1
woensdag 4 januari 2012
Een nieuw jaar: nieuwe muziek, nieuwe kansen. Één ding staat al vast: de grote Armada muziekvloot zal ongetwijfeld in 2012 een vooraanstaande rol in het trance genre spelen. Om dit kracht bij te zetten lanceert de muziekvloot de eerste 'essentiële trance' verzameling voor het kersverse jaar. Maar hoe vaart deze compilatie eigenlijk?
Thunderdome - The Final Exam30 dec 2012
Trance 75 - Best of 201228 dec 2012
Strictly Cazzette28 dec 2012
Ascension 002 - The Illumination (Mixed by Tasadi)23 dec 2012
I Love Techno 2012 – Mixed by Erol Alkan3 dec 2012
House Masters - Miguel Migs24 nov 2012
Prins Thomas - II19 nov 2012
Swedish House Mafia – Until Now19 nov 2012
DJ Fresh - Nextlevelism (Deluxe Edition)24 okt 2012
Qbical – The Night18 okt 2012
Juicy Ibiza 2012 – Mixed By Robbie Rivera10 okt 2012
Decibel 201226 sep 2012
Pedro Del Mar – Playa Del Lounge 319 sep 2012
Cerf, Mitiska & Jaren – Give Me A Sound10 sep 2012
The Advent - Sonic Intervention6 sep 2012
Toolroom Knights Ibiza 2012 - Mixed by Mark Knight2 sep 2012
Goldfish - Goldfish20 aug 2012
Axtone presents Thomas Gold9 aug 2012
Andy Moor – Zero Point One31 jul 2012
Marc Miroir – Hitting Home31 jul 2012
Fabric 64 - Guy Gerber24 jul 2012
Muzikjunki – Junkyard Stories24 jul 2012
Sterac aka Steve Rachmad - Secret Life Of Machines (Remastered & Remixed)12 jul 2012
Bassleader 201217 jun 2012
Balance 021 - Nic Fanciulli14 jun 2012
Claro Intelecto - Reform Club14 jun 2012
Osunlade In The House7 jun 2012
Fabric 62 – DJ Sneak23 mei 2012
All Gone Miami '12 - Mixed by Pete Tong & Groove Armada23 mei 2012
Deadmau5 - Meowingtons Hax 2k11 Toronto21 mei 2012
Kris Menace - Electric Horizon16 mei 2012
Poker Flat Volume 9 - Gunslingers & Greenhorns28 apr 2012
Toolroom Knights – Mixed by John Dahlbäck25 apr 2012
Aly & Fila - Future Sound of Egypt volume 218 apr 2012
Noisecontrollers - E=NC²12 apr 2012
House Masters - Murk9 apr 2012
Luciano - Vagabundos5 apr 2012
Chicane - Behind The Sun (Retro Review)26 mrt 2012
Demoniak - Clockwork23 mrt 2012
Skrillex - Bangarang11 mrt 2012
Marcel Woods - Open All Hours7 mrt 2012
Kevin Saunderson In The House3 mrt 2012
Solarstone - Touchstone Remixed26 feb 2012
Goth-Trad - New Epoch26 feb 2012
Mellomania 21 - Mixed by Pedro Del Mar12 feb 2012
Frontliner - Producers Mind18 jan 2012
Miss Nine - Around The World18 jan 2012
Paul van Dyk - Vonyc Sessions 201115 jan 2012
Inertia: Resisting Routine - Mixed by Delta Funktionen7 jan 2012
Trance Essentials 2012 - Volume 14 jan 2012