Partyflock
 
Recensies · september 2011
­ Nederland
Fabric 60 - Dave Clarke
vrijdag 30 september 2011
Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft Dave Clarke zijn bijdrage mogen leveren aan de befaamde Fabric compilatiereeks. Het resultaat? Verrassend, in zekere zin...
Walls - Coracle
woensdag 28 september 2011
Na wereldwijd lovende kritieken te hebben geoogst met hun debuut levert het Britse duo Walls de opvolger af in de vorm van 'Coracle'. Kan dit album de zegetocht van het duo consolideren?
Vele danceliefhebbers onder ons waren blij verrast met de reünie van het bewierookte Amerikaanse prog/trance koppel Gabriel & Dresden. Met hun gloednieuwe compilatie brengen zij hun hernieuwde 'Gabriel & Dresden-formula' voor het voetlicht.
Pulser - The Space Between The Stars
zondag 25 september 2011
Pulser, ook bekend als Andy Perring, bracht de wereld classics als "Cloudwalking", "My Religion", "Spiritualised" (als Olmec Heads) en "Open Our Eyes" (als Insigma). En nu, 15 jaar na zijn eerste single, presenteert Pulser zijn langverwachte debuutalbum, getiteld "The Space Between The Stars".
Slam! FM komt alweer met de derde editie van de Clubbin' reeks, gemixt door Eric van Kleef. Elke vrijdagavond en zaterdag maakt hij met zijn programma Clubbin' de radio onveilig. Tijd voor een nieuwe editie, nieuwe tracks en om los te gaan.
Wie nog eens herinneringen wil ophalen aan de afgelopen zomer op Ibiza kan de foto's of video erbij pakken, maar ook bijvoorbeeld een Ibiza compilatie opzetten. Dat laatste deden we met de 'Be at Space' release samengesteld en gemixt door Fedde Le Grand en Markus Schulz.
Subversion - The Game
donderdag 22 september 2011
'The Game' is al het tweede album van Subversion. Het eerste album, 'Master your fear', kwam eind 2010 uit maar sindsdien heeft het duo alweer zoveel prodcuties uitgebracht, dat een tweede album niet lang op zich kon laten wachten.
Defected presents Beach Clubbing
donderdag 22 september 2011
Stel je eens voor dat je op een strand ligt met een lekker zonnetje op een mooi eiland (bijvoorbeeld Ibiza). Overal zie je mensen die genieten van het moment. Het enige wat mist is muziek en een cocktail. Die cocktail bestel je en voor de muziek hebben we "Defected presents Beach Clubbing". Sit back, relax and enjoy!
Roger Shah - Openminded!?
donderdag 22 september 2011
Na diverse "Sunlounger" albums en drie "Magic Island" compilaties, is Roger Shah terug met zijn nieuwe artiestenalbum, genaamd "Openminded!?", waarvoor hij een heleboel vocalisten heeft opgetrommeld om zijn tracks op te leuken.
Kompakt - Total 12
dinsdag 20 september 2011
Twaalf is een mystiek nummer. Er zijn twaalf sterren op de Europese vlag, twaalf apostelen, twaalf ridders aan de ronde tafel en nu ook alweer twaalf edities van de 'Kompakt Total' serie. Dit in 1998 opgerichte label is al jaren één van de grootste labels binnen het technogenre. Op het twaalfde deel van 'Kompakt Total' wordt deze keer de focus gelegd op de belangrijkere producers die verbonden zijn aan het label.
Domain Hardcore
dinsdag 20 september 2011
Domain Hardcore is een nieuwe compilatiereeks in de wereld van de hardcore. Er werd veel reclame rond gemaakt via allerlei mediakanalen en er ging bijzonder veel aandacht naar het revolutionaire aspect van deze compilatie. All time hardcore heroes Neophyte en Panic verzorgden de twee mixen.
Super8 & Tab - Empire: Remixed
dinsdag 20 september 2011
Super8 & Tab leverde in 2010 hun debuutalbum Empire af en al snel gingen de remixhanden van verschillende collega's jeuken. Empire: Remixed is een fijn déjà vu, in een nieuw jasje.
John Tejada - Parabolas
woensdag 14 september 2011
John Tejada, geboren in Oostenrijk, verhuisde als achtjarig jochie naar Los Angeles. Daar leerde hij al snel het hiphop genre kennen en niet veel later ook electronische muziek. Vele klassiekers heeft hij al op zijn naam staan en zijn laatste wapenfeit is het album 'Parabolas', uitgebracht op het Kompakt label.
Naar jaarlijkse gewoonte sloegen Art of Dance en Q-Dance de handen in mekaar om een van de grootste hardcore festivals van het land - en waarschijnlijk ook daarbuiten - te organiseren. Dominator was alweer een succes en zoals het een goed festival betaamt, hoort daar natuurlijk ook een dreunende compilatie bij.
Berghain 05 - Mixed by Marcel Fengler
woensdag 14 september 2011
Marcel Fengler is een van de gerespecteerde dj's uit de Berghain stal, de beruchte techno club uit Berlijn. Aan hem was de eer deel vijf uit compilatiereeks van de club samen te stellen en te mixen.
Defected neemt de wereld over. Van Tokyo tot Amsterdam, van Miami tot Londen, dit befaamde Engelse label komt werkelijk overal. Deze keer zijn ze neergestreken in het mooie Hong Kong. De mannen van Copyright geven Hong Kong, datgene waar ze al heel lang op hebben gewacht: Real House Music!
Decibel 2011
maandag 12 september 2011
Decibel 2011 vond 20 augustus jongstleden plaats in de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Het geslaagde festival ligt inmiddels alweer een tijdje achter ons en dus is het de hoogste tijd om herinneringen op te halen met Psyko Punkz, Endymion en Ruthless.
Paul Elstak - Megamix 2011
donderdag 8 september 2011
Niet zo lang geleden bracht Paul Elstak al een 'Best Of' album uit, waar weinigen écht op zaten te wachten. Blijkbaar heeft Paul nu wel helemaal de smaak te pakken, want sinds kort is er een gelijkaardig album. 'Megamix 2011' heeft als enige echte verschil dat er nu ook andere grote artiesten van vroeger en nu op de tracklist staan.
EDX - No Excuses: The Violet Edition
donderdag 8 september 2011
De nieuwe mixcompilatie van EDX is een ware verrassing tussen al het hedendaagse dancegeweld. Hij is even weggeweest, maar nu komt hij keihard terug met "No Excuses – The Violet Edition", een dubbel mixcompilatie, die de sound van EDX laat horen.
tyDi - Shooting Stars
donderdag 8 september 2011
In 2009 bracht tyDi zijn debuutalbum uit dat wereldwijd enorm veel credits kreeg. Om die te overtreffen nam tyDi twee jaar de tijd, en 'Shootings Stars' is het langverwachte resultaat.
Giuseppe Ottaviani - GO On Air
maandag 5 september 2011
Laat je niet misleiden door de nogal fout ogende hoes, want melomeester Giuseppe Ottaviani laat je met zijn nieuwste trancecompilatie weer schandalig lekker tot grote hoogten stijgen.
Hoe vaak wordt een liveset nog gebruikt als officiële retailrelease? Helaas gebeurt dit nog maar zelden, maar International Hard Dance Sessions brengt daar verandering in. De USA gaat plat voor de hardere sound en Alex Kidd had de eer om deze IHDS live release te mixen. Mixmag tipte IHDS USA zelfs als "Album Of The Month".
Fabric 60 - Dave Clarke30 sep 2011
Walls - Coracle28 sep 2011
Gabriel & Dresden - Mixed For Feet Vol. 128 sep 2011
Pulser - The Space Between The Stars25 sep 2011
Slam! FM presents Clubbin' 2011 Vol. 325 sep 2011
Be at Space - Mixed by Fedde Le Grand & Markus Schulz25 sep 2011
Subversion - The Game22 sep 2011
Defected presents Beach Clubbing22 sep 2011
Roger Shah - Openminded!?22 sep 2011
Kompakt - Total 1220 sep 2011
Domain Hardcore20 sep 2011
Super8 & Tab - Empire: Remixed20 sep 2011
John Tejada - Parabolas14 sep 2011
Dominator - The Hardcore Festival: Nirvana Of Noise14 sep 2011
Berghain 05 - Mixed by Marcel Fengler14 sep 2011
Copyright In The House - Hong Kong '1112 sep 2011
Decibel 201112 sep 2011
Paul Elstak - Megamix 20118 sep 2011
EDX - No Excuses: The Violet Edition8 sep 2011
tyDi - Shooting Stars8 sep 2011
Giuseppe Ottaviani - GO On Air5 sep 2011
International Hard Dance Sessions: USA Focus5 sep 2011