Partyflock
 
Recensies · februari 2009
­ Nederland
Aanstaande zaterdag barst het geweld los in de Turbinenhalle Oberhausen. Het feest draagt dezelfde titel als deze cd die op die avond te koop is. Twee totaal verschillende artiesten hebben de eer gekregen om hun mixkunsten ten gehore te brengen. Weapon X & Mindustries zijn geen onbekende meer in de hardcorescene en we kunnen dus twee kwaliteit schijven verwachten
De Sneakerz cd’s en feesten blijven immens populair en de nieuwste compilatie zal dan waarschijnlijk ook met open armen worden ontvangen.
Lustral presents Trance Classics
woensdag 25 februari 2009
Lustral staat bekend als een formatie die een grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling van het trance geluid zoals het nu bestaat. Naar aanleiding van hun grootste successen is er nu een verzamelaar uitgebracht met daarop vele trance classics en loungy interpretaties daarvan.
Reverze - Creation of Life
woensdag 25 februari 2009
De feestende meute is al lang en breed naar huis en ook de vloer van het Sportpaleis is inmiddels alweer 10x aangeveegd. Maar voor degenen met heimwee naar Reverze editie 2009 kunnen met deze compilatie nog lang en breed nagenieten van één van België's grootste indoor dance events. Q-IC en de Psyko Punkz halen de herinneringen voor je op.
The Godfather van de hardcore, Paul Elstak, is terug van nooit weggeweest. Is deze dubbelaar een ‘Offer you can’t refuse’?
5 Years of Great Stuff
zondag 22 februari 2009
Het befaamde Great Stuff Recordings bestaat alweer vijf jaar. Dit wordt gevierd met een fabuleuze dubbel-cd waarop alle grote successen te horen zijn.
Armin van Buuren nodigde zeventien -veelal opkomende- producers uit om hun persoonlijke licht te laten schijnen over de tracks van zijn 'Imagine' album. Zij kwamen tot soms verrassende nieuwe invalshoeken.
Eddie Halliwell presents Fire It Up
woensdag 18 februari 2009
De releasedatum ligt al een poos achter ons, maar ik had het album nog nergens kunnen bemachtigen. Toen ik 'm dan toch vanuit Engeland kreeg toegestuurd, vond ik dat het review-vuurtje zeker nog opgestookt kon worden. Fire it up!!
Benny Benassi laat de tijd van cheesy electrohitjes achter zich en is verantwoordlijk voor de nieuwste Toolroom Knights cd.
We hebben er weer een jaar op moeten wachten maar nu is hij er eindelijk, nummer drie uit de succesvolle serie ‘Back to Back’ van Mobilee. Deel drie wordt door de uit Londen afkomstige Miss Jools voor haar rekening genomen.
Één van de grootste hardcorefeesten van Nederland viert haar 15 jarig bestaan en hiermee is het ook gelijk één van de langst meedraaiende feesten geworden. Na de eerder uitgekomen cd van dit feest in Ahoy Rotterda, is het nu tijd voor de dvd-registratie.
Renaissance 3D - Roger Sanchez
vrijdag 13 februari 2009
In navolging van Satoshi Tomiie, Faithless en Tom Middleton, brengt het Engelse label Renaissance ons nu Roger Sanchez binnen hun exclusieve en gerespecteerde Renaissance 3D serie.
Bubbling Beats - The New Sound 2009
dinsdag 10 februari 2009
Iedereen, neem snel die massageolie in de aanslag en los die heupen, want de Bubbling Beats zijn terug. En hoe!

Ja, hoe eigenlijk..?
FabricLive.44 - Commix
vrijdag 6 februari 2009
Het uit Cambridge (UK) afkomstige drum & bass duo Commix - waarachter George Levings en Guy Brewer schuil gaan - ken je wellicht van hun releases op toonaangevende labels als Good Looking, Hospital en Metalheadz. Niet bepaald de minste labels om je platen op uit te brengen!
Naar aanleiding van de 365 Clubnights feesten is er ook een CD uitgebracht, waarmee Slam!FM ons muzikaal gaat proberen te verreiken in de vorm van een terugblik op het jaar 2008. De feesten zijn inmiddels al lang achter de rug en dus werd het hoog tijd voor deze recensie.
Een enkele keer glipt er wel eens een cd door de mazen van het Partyflock-net, ‘The Sound of the 9th Season’ was er bijvoorbeeld zo eentje. Omdat de releases van Sven Väth en zijn Cocoon label toch zeker ter zake doen, nemen we bij deze alsnog samen met Sven de klappers van het afgelopen jaar nog eens door
Project Hardcore.nl 2008 (CD&DVD)
woensdag 4 februari 2009
Project Hardcore.nl is inmiddels een zeer succesvol en gewaardeerd hardcore-concept. Bezoekers van de laatste editie kunnen de nacht herbeleven met een cd en een dvd.
Een bestseller in de Verenigde Staten van Amerika, zo mag het eerste deel van Global Trance Grooves gerust worden aangeduid. Wanneer je in verkoopcijfers slechts overtroffen wordt door Armin van Buuren en Tiësto in de Amazon Trance Charts, dan zegt dat genoeg over de populariteit van deze mixcompilatie. Partyflock legde het geïnteresseerde oor voor jullie te luisteren.
Enzyme Incubation - The Third Injection27 feb 2009
Sneakerz 8 - Mixed by Youri Donatz & Oliver Twizt27 feb 2009
Lustral presents Trance Classics25 feb 2009
Reverze - Creation of Life25 feb 2009
Paul Elstak - Blood, Sweat & Hardcore22 feb 2009
5 Years of Great Stuff22 feb 2009
Armin van Buuren - Imagine: The Remixes18 feb 2009
Eddie Halliwell presents Fire It Up18 feb 2009
Toolroom Knights - Mixed By Benny Benassi16 feb 2009
Mobilee Back To Back Vol. Three - By Miss Jools16 feb 2009
15 Years of Nightmare - The Live Registration16 feb 2009
Renaissance 3D - Roger Sanchez13 feb 2009
Bubbling Beats - The New Sound 200910 feb 2009
FabricLive.44 - Commix6 feb 2009
365 Clubnights - Mixed by Andy Sherman & Dorothy6 feb 2009
Sven Väth - The Sound of the 9th Season6 feb 2009
Project Hardcore.nl 2008 (CD&DVD)4 feb 2009
Global Trance Grooves Vol. 1: Two Tribes4 feb 2009