Partyflock

Technoboy #2, The Number One Hardstyle Dj From Italy

 

Technoboy #2, The Number One Hardstyle Dj From Italy

door verwijderd, gepubliceerd op
afbeelding Technoboy #2, The Number One Hardstyle Dj From Italy
ArtiestTechnoboy
Genre: hardstyle
DJ Technoboy behoeft denk ik geen introductie meer in hardstyle-minnend Nederland. Deze Italiaanse DJ/Producer is bijna vaker in Nederland dan in zijn thuisland en heeft op bijna alle vooraanstaande evenementen de afgelopen jaren wel zijn kunsten vertoond.
Deze editie van “DJ Technoboy, the no.1 hardstyle dj from Italy” is alweer de tweede en ik heb m gesigneerd in mijn brievenbus gehad. Aangezien ik een groot fan van hem ben, vind ik dat erg leuk. De verrassing was dat het ook nog eens een dubbel CD is. Dat wordt dus minstens twee uur even lekker stampen in mijn computerkamertje.

CD1
Een blik werpend op de tracklist van cd één lijkt het er op dat er een hoop nieuwe nummers op staan, maar omdat ik geen held ben in de titels van platen zet ik cd maar gewoon op. Zoals we gewend zijn van Technoboy begint het gelijk met een lekkere knaller van eigen makelij, “Puffganger”. Toch wel een bekend klinkend plaatje met een lekkere beat. Het tempo wat we gewend zijn in zijn sets tijdens feesten zit niet in deze cd, ik vind het een beetje langzaam gaan maar voor thuis is dat niet zo heel erg. Het tweede nummer ‘in the club’ vind ik een beetje eentonig, maar het volgende nummer word er al ingemixt. En dat is een bekende klapper is van K-Traxx.

Vooral het nummer “War Machine” klinkt erg goed en die bas zou zeker niet misstaan in een Heineken Music Hall of Hemkade. Het nummer “I catch U” komt me erg bekend voor. Ik weet het niet helemaal zeker maar het klinkt als een soort van remix van een plaat die SMM erg vaak draait want de sample komt me weer niet bekend voor. Het houd je in ieder geval even bezig zullen we maar zeggen. De remix van het nummer “GoGoGO” vind ik niet zo goed als het origineel en het laatste nummer “Black Mind Confession’ had wat harder gemogen, het valt een beetje uit de toon bij de rest van de cd en klinkt een beetje hardtrance-achtig.. Maar als dat de enige twee minpuntjes zijn op dit schijfje is het hem bij deze vergeven.

CD2
Dan is het de beurt aan cd twee in mijn cd speler. Het eerste nummer “techno-gym” is alles behalve techno, maar wel een lekker springplaatje met een bekend sampletje. het geeft je wel een beetje de kriebels om te springen en je benen eens flink te strekken na het lange luisteren van de eerste cd. Nummer twee heeft een klein stukje van volgens mij “Ace of Bass” en heeft een bas die meer neigt naar de hardcore sound in een hardstyle jasje. Dit klinkt al een stuk harder dan cd eén en wekt mijn nieuwsgierigheid naar de rest van de cd. Zou de eerste cd slechts een opwarmertje zijn? Doorluisterend blijkt inderdaad dat ik gelijk heb, en kom ik ook nog eens het geweldige nummer, “my little stalker’ wat ik voor het eerst bij Dana hoorde in een set en daarna weinig meer van gehoord heb. Deze keer in een Technoboy jasje gestoken en dat is ook niet verkeerd.
Volgt nog een plaatje gerelateerd aan “smack my bitch up” en dat klinkt wel lekker, grappig ook gevonden de titel, namelijk “Scratch my bitch up”. Daarna komt de klapper van “Jimmy the Sound”, “L.O.G.I.C.O. 2003”. Ook cd twee is lekker gemixt en heeft die typische technoboy sound die hem zo populair heeft gemaakt in Nederland.

Conclusie.
De typische Technoboy sounds vind ik er duidelijk doorheen zitten en de nummers zijn goed aan elkaar gemixt. Er staat een goede mix op van hardstyle-must haves en redelijk onbekende en zelfs nieuwe nummers zodat het niet gaat vervelen.
Deze cd is natuurlijk een absolute must have voor de technoboy fans en de gemiddelde hardstyle liefhebber. Zoals gezegd het tempo wat zijn sets zo herkenbaar maakt is iets minder dan wanneer hij staat te draaien maar voor thuis is dat wel lekker. Ik vind het in ieder geval een lekker cd’tje om thuis te luisteren als voorbereiding op een feest of om door de weeks even het gevoel terug te krijgen.

Groetjes Christine
pagina laatst gewijzigd op
Tracklists
CD1
 1. DJ Gius - Puffganger
 2. Zax aka zenith and avex - In the club
 3. K-traxx - Propulse
 4. Klone - The blaster
 5. Bullock - Phat beat slim
 6. Traum - See phone
 7. Citizen - Toxic
 8. Dark oscillators - Nasty jungle
 9. Timescape - The ultimate sad action
 10. Technoboy - War machine
 11. Ruff - Denoiser
 12. F.l.a.m.m.i.a. - I catch u
 13. The raiders - The search
 14. Julian davide & sonar - Go go go
 15. Q-zar -Vibration
 16. Atlantic wave - Black mind confession
CD2
 1. The kgb's - Techno gym
 2. T.a.f.k.a.b.o. - Foolish artistic aspirations
 3. Speedwave - The hardstyle faktory
 4. The hose - My little stalker
 5. Hunter - Follow the mc
 6. Tuneboy - Dirty
 7. Psy man feat. slutmaster mc - Scratch my bitch up
 8. Jimmy the sound - L.o.g.i.c.o. [2003 remix]
 9. DJ Stardust - The question
 10. Technoboy - Bombsquad
 11. Builder - Bad manners
 12. DJ Machine - Pumpin this
 13. Vector two - Party people
 14. Droid - Kapri porn
 15. Hardheadz - Wreck thiz place [beholder and max-e remix]
 16. Deepack - The prophecy [qlimax anthem]

132 opmerkingen

Tommie! 14 januari 2004 00:57
CD 2 is nie veel, maar CD 1 is zeker vetjes!!

juist :yes:
laatste aanpassing
verwijderd
Weer een mooi cd'tje van ons Christiano, ik kan er niks anders over zeggen dat het weer een mooie compilatie is.

Offtopic: Technoboy produceert goed, maar als hij nou eens meer tijd aan 1 track zou spenderen dan zou hij gewoon echt alleen maar toppers maken. Hij heeft imo gewoon té veel samenwerkingsproject­en lopen. TB is mijn held, maar zou graag zien dat ie niet zo onwijs veel produceert, maar gewoon een paar keer per jaar een knaller uitbrengt.
verwijderd
Artiest M.O.K.
geen top cd , maar staan wel paar mooien op :yes:
verwijderd
Zekr vette cd kapot draaien maar weer en lekker stampen!!
verwijderd
Ik heb deze nog niet beluisterd maar dat zal zeker niet lang meer duren I LOOOVE TECHNOBOY!!! Ik ga hem gelijk proberen te downloaden C ya
verwijderd
lekker cdtje! :D
:respect: Technoboy! :respect:
verwijderd
laat me raden:

CD 1:

BOEM BOEM..BLIEP BLIEP...BOEMBLIEP...­.BOEM BOEM

CD 2:

BLIEP BLIEP BLIEP BLIEP BOEM!
verwijderd
lekkere cd vooral cd 2!!!!
verwijderd
Nee, vond het eigenlijk niet super geweldig..­
Had iets meer van de cd verwacht.­ Een beetje hetzelfde als voorgaande cd's.­
verwijderd
Ik ben denk ik een van de laaste.. maar wil wel ff zegge TOP CD!!!!! :d
verwijderd
Deze cd is echt toppie :D:d
verwijderd
Leuke cd, 1 groot nadeel: als je je cd's in de pc luistert krijg je bij deze cd weer zo'n irri player...­ Ik snap best dat ze cd's tegenwoordig beschermen tegen branden, maar die players zijn zo irri
verwijderd
dj panoz, jij snapt de hardstyle helemaal :yes:
laatste aanpassing
deze cd is goodddddddddddddd,ma­zzelllllll
permanent verbannen
zooooooooo deze cd is goed :D:jaja:
:respect:
Heerlijke cd ..­ ! ..­ ! Heb uhm vandaag gekocht .­ en draai
hem de hele dag door .. ! En indd . goede recencie (Y) .. ! .. ! cant wait till the niuew cd !

verwijderd
sow.­ gaap...­ pff...­ wat een saaie kutmuziek...­ fartstyle, allemaal hetzelfde...­ en bijna elke dj draait zelfde soort kutplaatjes waar je er 100 uit een dozijn van heb...­
laatste aanpassing
verwijderd
kom op mensen......­ dit is toch geen muziek!~!!!
Tis nieuwsgierig, en geen nieuwschierig :D
Als je gewoon niet van HS houdt, hou dan je opmerkingen voor je...­
Tis gewoon een chille CD
verwijderd
Artiest Sonic
Gewoon een Geweldige CD, zit goed in elkaar, en toffe tracks...­!! en het gezeik over dat hardstyle ééntonig is, pffff dat gezeik erover das pas ééntonig...­!!
laatste aanpassing
verwijderd
ik moet zeggen dat ik het wel een goede cd vind maar niet een van de beste die ik ooit gehoord heb ik heb hem zelf al best land dus...­ alweer oude nummers maar ja
verwijderd
top dj :respect:
top cd!!
The hose - my little stalker =­ Atlantic Wave - Love killer
zeker zeer fijne cd:D

1 van mijn eerste hardstyle cd´s :jaja: