Partyflock
 

Jebroer Gaat Hard!

door , gepubliceerd op , waardering: 70/100
Jebroer, ook bekend als Tim Kimman in het normale leven, weet hoe je keihard moet gaan. De man die oogt als een sympathieke tv persoonlijkheid, maar op feesten en partijen ontpopt als een waar feestbeest en crowd pleaser. Hij komt na zijn meeste recente hardstyle successen met een compilatie vol grote hits, althans zo wordt het verkocht door Cloud9. Je kan zeggen wat je maar Jebroer heeft het lekker voor elkaar. Met een honderden shows op jaarbasis is hij een vaste waarden op ongeveer elke groot festival wat je je kan bedenken. Ik noem Pinkpop, Tomorrowland, Paaspop, The Flying Dutch, Dance Valley en Defqon.1. Daarnaast werkt hij samen met interessante producers en collega's onder andere Paul Elstak, Yellow Claw en Boaz van de Beatz.

In 2014 had Jebroer een hit met 'Miljoenen'. Een samenwerking met Dirtcaps. Hij produceerde daarna 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. Tevens wordt de track 'Banaan' op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 24 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en heeft Tripel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Samen met Duitse dance-act Scooter en producers Rät N FrikK bracht hij de track 'My Gabber' uit, en organiseerde hij tijdens het Amsterdam Dance Event zijn conceptavond 'Paranoia'.

Gaan we hard?
Sommige mensen hebben met Jebroer een haat of liefde relatie. Geven zijn teksten nu aanstoot tot allerlei religieuze aangelegenheden of hebben zijn hits nu een boodschap. Je kan er lang over praten, maar als artiest doet hij het best aardig en heeft een grote schare aan fans. Op de cd compilatie komen we de nodige lekkere platen binnen het freestyle en hardstyle genre tegen. Verwacht geen hoogstaand mixwerk, maar vermakelijk is de compilatie zeker. Onder andere hits van Ran-D ('Zombie'), Brennan Heart ('Won't Hold Me Down'), Gunz for Hire ('Bella Ciao') en natuurlijk het Defqon.1 anthem van dit jaar 'Maximum Force' van Project One komen voorbij. Natuurlijk is er ook plaats voor de eerdere genoemde eigen producties van Jebroer.

Conclusie
Jebroer gaat zeker hard, als artiest, maar ook als hitmachine. Deze compilatie is een zeer vermakelijk met onder andere enkele van Jebroer's eigen hits, maar ook wat mainstream freestyle en hardstyle spul.

Score: 70/100
Tracklist
 1. Ran-D - Zombie
 2. Headhunterz & Sound Rush feat. Eurielle - Rescue Me
 3. Billy the Kit, The Darkraver feat. De Kraaien Outsiders - Het Zwarte Schaap
 4. Rät N FrikK - 1 2 Fire
 5. Trevor Guthrie Brennan Heart - Won't Hold Me Down (Gravity)
 6. Headhunterz - Destiny
 7. Headhunterz, Wildstylez Project One - Maximum Force (Defqon. 1 Anthem 2018)
 8. Vini Vici, Wildstylez, Highlight Tribe Armin van Buuren - Great Spirit (Wildstylez Remix)
 9. Gunz For Hire - Bella Ciao
 10. Adrenalize Atmozfears - Feel Good
 11. Phuture Noize - Drift Away
 12. Sub Zero Project - The Project
 13. Dj Paul Elstak, Dr Phunk Jebroer - Kind Van De Duivel
 14. Stepherd, Skinto, Jayh Jebroer - Banaan (Ruthless Remix)
 15. Outsiders × The Darkraver feat. Jebroer - Helicopter
 16. Dr Phunk Jebroer - Leven Na De Dood
 17. Outsiders, The Darkraver Jebroer - Vaderland
 18. Dirtcaps Jebroer - Miljoenen (DJ Paul Elstak Official Remix)
 19. Rät N FrikK - Not An 808
 20. The Darkraver & The Viper feat. Ross - #DDDing
 21. D-Block & S-te-Fan and Villain - We Don't Stop (Lights Out)
 22. Warface and Deadly Guns - From The South
 23. Crypsis and D-Fence - Vol Gas Met Die Bas
 24. E-Force - Dos Or Die