Partyflock
 

Verslag van Electronic Family, 23 juli 2016

anoniem gepubliceerd op
Zo, het is alweer maandag…. Maanden uitgekeken naar Electronic family. Voor ons toch wel een feest die je gewoon niet kan en mag missen! De mensen, de omgeving, de verschillende stages, het maakt het allemaal een perfect festival!

Vrijdag aangekomen op de camping met BR, Nique en PartyMarty. We hadden een enorme tent bij ons dus nadat we zo’n 3,5 a 4 uur bezig zijn geweest met de tent opzetten en spulletjes neerzetten zijn we lekker gaan eten. Grappig om te zien dat om ons heen mensen aankwamen met van die kleine festivaltentjes die binnen 5 minuten staan haha. Terug bij de tent nog even wat drinken en toen naar bed





En dan wordt je zaterdag al vroeg wakker door: vliegtuigen! Man man man, alsof ze in polonaise de lucht in gaan! De 1 na de ander! Gaf ons wel de mogelijkheid om lekker op tijd op te staan. Blijkbaar was iedereen wakker geworden door de vliegtuigen want rustig douchen en jezelf opmaken was er niet bij zo druk was het! Dan maar lekker voor de tent met een spiegeltje van de buurvrouw ;-)

Br was behoorlijk aan het treuzelen terwijl wij al allemaal klaar waren. We hoorden ook al muziek! Om 11:15 zijn we gaan lopen, eerst nog even langs de receptie om een halve dag bij te boeken anders moesten we om 12:00 uur al van de camping af zijn de volgende dag. En dat zou never nooit gaan lukken!

Het was nog best een eind lopen! Je wilt er zo snel mogelijk zijn maar er leek geen einde aan het bos te komen! We kwamen gelukkig keurig om 11:50 aan en stonden vooraan te wachten tot de hekken werden weggehaald. Fantastisch geluid toen de boor begon te draaien om de schroeven te verwijderen! En toen was het Party Time! Kaart werd gescand en we konden zo doorlopen. Werd niet gecontroleerd op naam. Bij de fouillering vroeg de man netjes aan me: mag ik je fouilleren? Ja natuurlijk! Anders sta ik hier niet ;-)

Snel een kluisje geregeld en toen naar Toyax gerent. Kwamen als eerste de tent binnen en na het begroeten van Toyax begonnen we lekker te dansen. Maar we wilden ook eerst even naar de wc en gelijk drinken halen. Aangekomen bij de toiletten zagen we dat ze gratis waren en dat dames en heren door elkaar waren. Ik trok een wc open: bah, poep, volgende toilet: bah poep, volgende toilet, bah poep…. Na ja, toch maar gaan zitten en me toch afvragen: hoe kan nu overal al poep in liggen terwijl we als eerste bij de wc’s zijn?

Snel weer terug naar Toyax met een heerlijke desperados. Ik had al heel snel mijn plekje gevonden: rechts vooraan tegenover de ventilator! Zaten er gelijk in en heb van begin tot eind van zijn set genoten. Ondertussen kwamen ook Thecla met 2 vrienden, Kevin, Kevolution en TranceNL bij ons staan. Ons groepje was compleet. Duurde ook niet lang tot we Dreamcatcher zagen. Toyax draaide Frank T.R.A.X. – Nebuchanezzar……. Als een kind zo blij! Wat heb ik staan dansen op dit nummer!











Tussendoor contact met Jacob uit Japan. Hij had 2 vrienden uit Japan meegenomen. Hem hadden we leren kennen door youtube. Onder een set van Ferry Corsten had ik gereageerd waar Jacob ook weer op reageerde. Uiteindelijk elkaar opgezocht op facebook en besloten elkaar te ontmoeten op Electronic Family. Hij was ook bij de set van Toyax dus we hebben elkaar opgezocht. Na de set van Toyax liepen we met hem mee naar de kluisjes want hij had een souvenir meegenomen uit Japan. Br en ik kregen allebei een waaier. Wat een top cadeautje! Heb er dankbaar gebruik van gemaakt!



We zijn snel de legends weer ingedoken en daar was Misja Helsloot al lekker bezig. Ondertussen liep Toyax lekker door de menigte en zijn we even naar hem toe gelopen. Uiteraard even begroeten met wat kusjes en vertellen dat het een heerlijke set was. Daarna op de foto. Toyax zei dat hij het nummer van Frank T.R.A.X. voor mij had gedraaid, had namelijk gevraagd of hij deze wilde draaien omdat het zo’n fantastisch nummer is. Daarna nog een foto van BR en mij met Toyax. Leuke gezellig gozer die Toyax! Maar goed, dat wisten we natuurlijk al ;-)







De set van Johan Gielen…. Wat moet ik hierover zeggen? Johan heeft ons gesloopt! De ene aaaaaah, na de andere aaaaah viel en mijn voeten konden onmogelijk stil staan! Wat een geluk ging er steeds door me heen, wat een energie kwam er vrij. Wat geweldig om zoveel mensen bij elkaar zo los te zien gaan. Wat fantastisch om gefluit en gejuich te horen bij bepaalde nummers. Kippenvel! Echt een buiging voor Johan Gielen! Kan niet anders zeggen!





Kwamen ergens op de dag Andy S nog tegen. Hallo gezegd en het gehad over Special Touch, a tribute to the old sound of Tiesto. BR kwam TamaaR nog tegen



Maggi (rechts) kwam ook voorbij!



En ook KC66 was van de partij



PartyMarty had wel zin in wat eten dus BR en ik zijn met hem meegegaan. Daarna zijn we naar Grotesque gegaan en daar zag ik mevrouwspecht. Even hoi gezegd. Ik probeerde nog te dansen maar ik kon niet meer. Ik moest even zitten. Gelukkig wilde de rest ook wel maar we moesten wachten op PartyMarty want die was bier aan het ophalen. Weet niet waar dat weg moest komen maar hij was behoorlijk lang onderweg ;-)











We zijn naar het gedeelte met de hangmatten gelopen en achterin heerlijk op het gras geploft lekker onder de bomen. En ja, dan zit je toch wel erg lekker. BR en PartyMarty hoorden Paul Oakenfold en zijn daar naartoe gegaan.













Gelukkig wilden TranceNL, Thecla, Melkboer, Nique en Kevin nog wel blijven zitten.

Op een gegeven moment kregen we een appje van PartyMarty: ik wil niet P.U.S.H. en maar Mike draait heel goed nu. Het duurde even totdat ik het begreep maar na 2 minuten had ik door dat Mike Push goed aan het draaien was dus zijn we opgestaan en weer naar de legends gelopen.
Uiteraard weer rechts vooraan voor de ventilator. En wonder boven wonder lukte me het toch steeds voor om lekker vooraan te staan. Erg grappig dat steeds dezelfde mensen weer terug kwamen om even voor die ventilator te kunnen staan. Heb me er goed vermaakt! Zelfs nog geprobeerd een shirt van iemand droog te blazen maar helaaas: werkte niet…. Ook genoeg mensen voorzien van een beetje wind door met mijn waaier te wapperen. Mike Push klonk inderdaad erg lekker! Universal nation……. Het blijft toch echt een super nummer hoor! Heb er lekker op weg staan dromen en stampen!

Daarna MarcoV…. Kanonnen! Wat een knalset! Het zweet gutste van mn voorhoofd, mijn voeten gingen protesteren maar toch doorgaan! Oké oké, heel soms even uitblazen over het hek…. Op een gegeven moment kreeg ik wel een beetje honger en BR zou een banaan voor me halen. Maar helaas, de bananen waren op! In plaats daarvan kreeg ik een smoothie. Nou, vooruit, die was ook lekker en mijn hongergevoel was weer even weg.

Tijdens de set van Marcel Woods moest ik echt gaan zitten. Dus samen met BR naar de bankjes tegenover legends gelopen. Daar heerlijk gezeten. Achter ons zat een stel en die jongen zei tegen ons dat we zo’n leuk stel waren. Sja, dat horen we wel vaker haha. Hij was verbaasd over onze leeftijd en het feit dat we 6 kinderen hebben. Leuke gesprekken ontstaan er op die bankjes!



Om 22:00 uur zijn we richting Gouryella gelopen. BR wilde het liefst helemaal vooraan staan maar ik zag het niet zitten om nog helemaal door die menigte te wandelen en in de drukte te staan. Dus ik koos voor de bankjes achterin. Al snel sloot Kevin bij mij aan en niet veel later waren daar ook Nique, Thecla en de 2 mannen met wie ze was. BR had het ondertussen druk met zoeken naar TranceNL en Kevolution. Die waren dus niet op de main maar op Grotesque, Haha, ja dan kun je lang zoeken. Daarna moest hij nog zijn pasje opwaarderen en drinken halen.
Ik heb genoten van Gouryella ondanks dat het dezelfde sets zijn als edc. Lekker wegdromen. Vond het een leuke afsluiter. En dan is het ineens voorbij…. Weg muziek…. Mensen verlaten het terrein en je ziet over het grasveld ontzettend veel lege bekertjes liggen…. We zaten nog gezellig te praten met een jongen die shag wilde. Helaas konden wij hem daar niet bij helpen maar een groepje voor ons wel. Druk aan de klets maar dan komen toch de beveiligers of we ons naar de uitgang willen begeven. Nou, nee liever niet…. Toch maar opgestaan en nog even richting de wc. Om je heen hoor je de blazers al die de bekertjes uit de tent blazen en het besef dat het afgelopen is komt binnen…. Zo lang naar uitgekeken, zo naar toegeleefd en het is voorbij gegaan in een flits… Heb ik genoeg kunnen genieten, heb ik alles eruit gehaald? Na de wc doorgelopen naar de kluisjes. Nog heel even staan praten en toen afgezet naar de camping. Mijn lichtgevende schoenen kwamen goed van pas, het pad werd er goed door verlicht! De terugweg viel eigenlijk wel mee. Het was wel gezellig. Afscheid genomen van Kevolution, TranceNL, Kevin en Melkboer, die moesten rechtsaf naar de parkeerplaatsen.

Toen we terug kwamen bij de camping snel even naar de wc, en toen ik de tent inliep stond er ineens iemand in de tent die ik niet kende. Dit bleek Protector te zijn. Leuk! Ze hebben nog even bij ons gezeten, gezellig! Ook hadden we nieuwe buren. Dit bleken Brabanders te zijn en daar hebben we nog even bij gezeten. Denk niet dat de andere nieuwe buren zo blij met ons waren want er stonden gezinnen om ons heen. Daar kon de volgende dag niet echt goeiedag van af. We waren alweer op tijd wakker omdat de vliegtuigen weer in polonaise de lucht in gingen. Gelukkig hebben we alle tijd gehad om op te ruimen omdat we pas om 18:00 uur van de camping af moesten zijn. BR heeft eigenlijk heel veel alleen moeten doen, haringen eruit trekken, tentstokken eruit enz. Hij had meer energie als Nique, PartyMarty en ik bij elkaar :lol:
Na een bezoekje aan de mc donalds zijn we naar huis gereden. Thuis nog wat gedronken en toen ook afscheid genomen van Nique en PartyMarty.

Voor ons was dit een super geslaagd weekend! Het is werkelijk waar voorbij gevlogen! Hoe het volgend jaar wordt zien we dan wel weer. Ik hoop dat het festival zijn intimiteit houdt en dat wij terug blijven komen. Iedereen die ik heb gezien: bedankt voor de gezelligheid! Mede door jullie is dit een fantastisch feest geworden.

30 opmerkingen

Amen! :D
Wooooow je hebt wel de tijd genomen voor dit epistel :o Mooi dat jullie genoten hebben, het was ook het vetste buitenfeestje van het jaar :-)
Goed verslag, leuk om te lezen hoe jullie zo naar een feest kunnen toeleven (herkenbaar)!
laatste aanpassing
Mooi verhaal en het leest lekker weg. Leuk om te lezen dat jullie zo veel genoten hebben!
Leuk verslag! Rechts voor bij M.I.K.E. Push kon je inderdaad goed staat. En wat lekker draaide die! :D
Top geschreven meisjezondernaam.

Hahaha vooral de zin Thecla en de 2 mannen met wie ze was... ;)
Wat een fuif was het!! (zou Paul absoluut hebben gezegd! ;).

Potver ik geniet nog steeds na!
 
Uitspraak van Thecla op dinsdag 26 juli 2016 om 00:14:
Hahaha vooral de zin Thecla en de 2 mannen met wie ze was...


ben de namen vergeten :lol:
Daar was ik al bang voor toen ze zich voor gingen stellen :lol:
 
Uitspraak van Dano1974 op maandag 25 juli 2016 om 22:08:
Wooooow je hebt wel de tijd genomen voor dit epistel


haha ja he? Het zat nu nog vers in mn hoofd dus ik dacht: knal het even op partyflock! :D Heb je niet gezien dit keer!


Uitspraak van deejeedee op maandag 25 juli 2016 om 22:49:
Goed verslag,


thanks! Jij was er niet toch?

Uitspraak van Sunblade op dinsdag 26 juli 2016 om 00:07:
Rechts voor bij M.I.K.E. Push kon je inderdaad goed staat


Stond je ook rechts vooraan? :)
Hij draaide inderdaad super! Heb het niet helemaal mee gekregen omdat mijn voetjes even protesteerden :lol: Kwam dus wat later binnen


Uitspraak van Thijs92 op maandag 25 juli 2016 om 23:56:
Mooi verhaal en het leest lekker weg. Leuk om te lezen dat jullie zo veel genoten hebben!


thanks! Heb jij ook genoten?

Uitspraak van Nique op dinsdag 26 juli 2016 om 04:53:
Potver ik geniet nog steeds na!


me 2!
Leuk verslag! Nog bedankt voor het lenen van het WC papier hahaha :)
Volgende keer doe ik wel een drankje mee ;)
 
Uitspraak van Protector op dinsdag 26 juli 2016 om 11:14:
Leuk verslag! Nog bedankt voor het lenen van het WC papier hahaha :)
Volgende keer doe ik wel een drankje mee ;)


Je woont ook echt vlakbij ja! Leek :O
Lijkt me leuk je nog eens te treffen :) Hoe laat zijn jullie zondag vertrokken?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 26 juli 2016 om 10:39:
ben de namen vergeten :lol:


Dennis en JP ;)
 
Uitspraak van Thecla op dinsdag 26 juli 2016 om 11:26:
Dennis en JP ;)


ow ja :lol:
Die zitten niet op pf toch?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 26 juli 2016 om 11:30:
Die zitten niet op pf toch?


Dennis wel, die heet Scream hier.
JP niet
Ja woon vlakbij :)
Oh ja ik wil na mn vakantie wel langskomen, of je mag bij mij op bezoek komen :)
We zijn rond 12 uur vetrokken en toen Amsterdam nog ingeweest.
 
Uitspraak van Protector op dinsdag 26 juli 2016 om 12:08:
Ja woon vlakbij :)
Oh ja ik wil na mn vakantie wel langskomen, of je mag bij mij op bezoek komen :)


Leuk! Gaan we een keertje doen :) Misschien treffen we je per ongeluk wel een keer in een winkel in Leek ;) Doen er wel eens boodschappen.

Uitspraak van Protector op dinsdag 26 juli 2016 om 12:08:
We zijn rond 12 uur vetrokken en toen Amsterdam nog ingeweest.


oké! Ik dacht dat jullie nog wel even gedag zouden komen zeggen ;)
Oh ja waar dan? Ik woon 1 km van t centrum.

Uhh ja hmm had nogal een vol programma met een rondvaart en savonds een BBQ :D
 
Uitspraak van Protector op dinsdag 26 juli 2016 om 16:20:
Oh ja waar dan? Ik woon 1 km van t centrum.


Lidl, en gewoon het centrum. (y)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 26 juli 2016 om 10:43:
Stond je ook rechts vooraan? :)
Hij draaide inderdaad super! Heb het niet helemaal mee gekregen omdat mijn voetjes even protesteerden :lol: Kwam dus wat later binnen


Jahzeker mooi tegen het hek aan bij die waaier. Van begin tot het einde gestaan. Voor mij toch wel het hoogte punt van de dag. Keek erg uit naar zijn set nadat ik de liveset van ASOT 750 van hem had geluisterd. Helaas had ik hem toen niet gezien. Kan classics toch wel erg waarderen ook al hoor ik bij de jongere mensen van het feest. (ben 24)
Heb mijn profielfoto verandert in de foto van waar ik stond bij Mike Push :P Denk dat we dan sowieso wel bij elkaar hebben gestaan. Als je iemand zag met een Roze spacebril dan was ik dat of 1 van me vrienden :P

10 september ga ik al naar Q-Base voor de eerste keer. Mijn vrienden groep houdt vooral van hardstyle en mijn 4 neven zijn helemaal van de trance samen met hun vrienden, en ik houdt van beide haha. Dus zo is het altijd een beetje kijken of ik naar Trance of Hardstyle ga. Heb net in iedergeval mijn kaartje voor ASOT binnen :P
Ik zit in de andere stijlen qua muziek maar begreep je verslag helemaal. Zelf ook 2 Kids, tijd van maximaal feesten is geweest maar als er dan een mooie komt :D
Leuk om te lezen, hoe jullie het feest en alles er om heen hebben ervaren!
 
Uitspraak van Marissa op woensdag 27 juli 2016 om 19:25:
Leuk om te lezen, hoe jullie het feest en alles er om heen hebben ervaren!


Jammer dat je er niet bij was. Je had het vast erg leuk gevonden! Tot 10 september! :)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Protector op dinsdag 26 juli 2016 om 11:14:
! Nog bedankt voor het lenen van het WC papier


Graag gedaan, ik hoef het ook niet meer terug, schenken het aan je, alleen al de vraag in het toiletgebouw om wc papier en de nood in je ogen vond ik al geweldig :lol:
Ach we vergeten allemaal wel eens wat, zo stond ik me tanden te poetsen met tandpasta die al 3 jaar over datum was nieuw uit de verpakking :X: :lol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Protector op dinsdag 26 juli 2016 om 12:08:
Oh ja ik wil na mn vakantie wel langskomen, of je mag bij mij op bezoek komen :)


Lijkt me erg gezellig maar vertrekken nu op vakantie dus zal daarna worden, we laten het wel weer weten als we terug zijn. :-D
leuk verslag :D leuke fotos ook :D was weer super :D
Mooi verslag! Was een top dag met jullie;)