Partyflock
 

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

door , gepubliceerd op
Flockers
19 december 2006
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actiegesloten
LocatieGelreDome Site
Aangezien ik zeer weinig verslagen heb gelezen over Flockers 2 (de house/techno kant), zal ik maar een bijdrage leveren…

Rond 23:00 uur kwamen we in Arnhem aan. Voordat we geparkeerd hadden, onze jassen in een kluisje gepleurd hadden, en door de poortjes heen waren, was het inmiddels 23:30. De rij bij de ingang leek zeer lang, maar viel achteraf gelukkig best mee. Gelukkig regende het ook niet, anders had ik coupe 'fucked up' gehad. Eenmaal binnen vervolgden we onze weg naar Flockers 2, waar Housequake nog aan het draaien waren.

Jip Deluxe, Baggi Begovic en Luciën Foort niet meegemaakt.

23:00 – 00:00 -> Housequake
Ik heb ze hooguit een half uur meegemaakt, maar ik vond het niet echt fascinerend. Leuk DJ-duo, Erick E en Roog, maar deze set vond ik niet echt vet. Ook niet echt tot een climax toegewerkt.

00:00 – 01:00 -> Laidback Luke
Leuk setje, maar daar is dan ook mee gezegd. Veel oude nummers gehoord, wat op zich niet verkeerd is, maar je kunt te ver gaan, haha…

01:00 – 02:00 -> Sidney Samson vs. Gregor Salto
Het spijt me zeer, ik vind beide meestal lekker draaien, maar dit keer viel het mij echt een beetje tegen. Het leek alsof het samen niet lekker liep, ook weer veel oude platen gehoord en de set miste gewoon die boost.

02:00 – 03:00 -> Don Diablo
Don Diablo heeft meestal wel z’n eigen stijl, ook vaak rock-achtig. Dit keer weinig van te merken, het leek in mijn ogen alsof hij het op safe speelde. Want ook dit keer weer veel (commerciëlere) oude platen uit de kast gehaald. Het einde van z’n set was ook anti-climax!

03:00 – 04:00 -> Benny Rodrigues
Thank God for Benny! Deze man blijft lekker z’n eigen stijl en sound houden en dat waardeer ik heel erg. Ik kon zowat niet meer op m’n benen staan van vermoeidheid, maar voor Benny waag ik me heel graag weer op de dansvloer!

04:00 – 05:15 -> 2000 and One vs. Bart Skils
Lekkere set, niks van te zeggen. Helaas kreeg ik even een vermoeidheidsdipje en moest ik ff chillen.

05:15 – 06:00 -> Secret Cinema
Ooh wat houd ik van Secret Cinema. Hij knalde ook weer gewoon keihard in z’n set, heerlijk! Schande dat hij maar 3 kwartier draaide trouwens. Maar jammer genoeg wilden meine Freunde in het midden van z'n set richting huis, dus ik heb Secret Cinema’s set niet tot het eind kunnen horen.

06:00 – 07:00 -> Miss Djax vs. Rude Awakening
Jammer dat ik dit duo niet heb kunnen meemaken, ik ben er van overtuigd dat ze Flockers naar een heerlijk eind hebben geknald.

Conclusie:
Sfeer: 6½Veel stilstaande mensen, kom op man het was gewoon vet!
Aankleding: 7½Heel leuk dat decor in de Partyflock-site stijl, en genoeg tv-schermpjes links en rechts
Muziek: 8½ De laatste vier dj’s die ik heb meegemaakt maakten veel goed
Airconditioning: 7 Niet te heet of te koud gehad
Drank en eten: 7Niet veel keus, en waar slaat het op dat je 4½ munt krijgt voor 10 euro. Waarom niet gewoon 5 muntjes voor 10 euro. zeikerds :P
Kluisjes: 7½Geen problemen mee gehad, niet hoeven te wachten o.i.d.
Parkeren: 610 euro? Zware anti-climax… Mochten ze ook wel ff op de site vermelden.

Natuurlijk kun je blijven bitchen over dit en dat, maar er is niks ernstigs gebeurd, wij hebben niet fucking lang in de rij hoeven te staan of iets dergelijks… Ik heb me zeer vermaakt en het was gewoon een vet feestje!

5 opmerkingen

 
leuk om ook een verslag van de andere zaal te lezen, maar was niet mijn stijl.

toch :respect: voor je verslag
benny de king!
ha ha heb nog blaren op mijn voeten van het dansen op zijn beats! wat een heerlijke sound heeft die man toch!
Idd Benny the King 8)
 
leuk om een verslag van de andere zaal te lezen.. ben er zelf twee keer heel ff geweest.. maar vond de andere kant toch echt wel veel lekker.. wel jammer dat t verschil tussen beide zo groot was..

xxx
Denk er precies tzelfde over.

Vanaf Benny begon het pas echt leuk te worden..
Maar daarvoor stond het volume ook wel erg laag!