Partyflock
 
X-Qlusive Baas-Front
X-Qlusive,
Wat een godsgruwelijk vet feest zeg. Deze staat denk ik voor mij op 1 van al m'n hardstyle feesten in 8 jaar tijd. Er komt geen geluid meer uit m'n keel en ik moet weer opnieuw leren lopen. Wat een sfeer! Wat gingen er veel mensen los!

AukeV, 1 februari 2016 14:55
Puur genieten
Thrillogy,
Wat was dit een belachelijk vet feest! Eerste wat ik deed toen ik thuis kwam was meteen op die geweldig knop beuken hier op PartyFlock.

Heb nagenoeg de hele avond in de Frequencerz zaal gestaan, op een wandelingetje tijdens Outbreak, het begin van JoS en Digital Punk na. En natuurlijk naar Partyraiser, want RR doet me sowieso niets.

AukeV, 26 oktober 2014 18:12
Hard Bass

Hardbass 2011. Vorig jaar was geweldig dus het zou nog een hele klus worden voor b2s om er wat van te maken. De show was gewoon goed :D Lasers waren weer vet en de hele constructie van de DJ booth als kubus vond ik leuk gedaan.
Het geluid was (voor het gelredome) loepzuiver, niet heel hard maar ook niet té zacht :) Gewoon goed, geen piep nu, heerlijk :)

Maar wat was het druk :o Er liepen meer mensen door het publiek dan er stilstonden, en dat waren er ook al heel veel.

AukeV, 13 februari 2011 17:03
Core vs Style

Verslagje van de Hardstyle:

Bij binnenkomst, 0:00, werd er al lekker stevig gedraaid :) Het was ook al best druk en echt losgaan zonder constant de klok rond te worden gebeukt/geduwd was gewoon onmogelijk :( Waren paar fanatieke mensen bij, die maakten het nog gezellig, maar ook flink wat ongezellige mensen gezien die beter thuis hadden kunnen blijven.

Het was toch meteen weer duidelijk dat Club Puur absoluut geen locatie is voor zulke feesten.

AukeV, 25 december 2010 05:05
FeestDatumAuteurPublicatie
X-Qlusive Baas-FrontAukeV1 feb 2016
Puur genietenAukeV26 okt 2014
Hard BassAukeV13 feb 2011
Core vs StyleAukeV25 dec 2010