Partyflock
 
Soms heb je zo'n feestje . waar je eigenlijk ieder jaar wel naartoe wilt. en ook al had ik tot 1 maand geleden kaartjes voor dance to eden outdoor festival. , gisteren ( zaterdag 1 juni 2013 ) zijn mijn vriend en ik alsnog naar Limburg afgereisd om een van mijn favoriete festival te bezoeken . ALCATRAZ, editie 2013. De reden voor het verkopen van ons kaartje voor the Eden rave was vooral de behoefte aan gezelligheid.

sweetdreamsss, 2 juni 2013 08:39
Dream Village

Voor mij het een na laatste festival van deze zomer, volgende week nog afreizen naar Belgie, maar gisteren een feestje bij mij om de hoek. DreamVillage van Eye4Dance.
Aangezien het zo dichtbij was en ik deze keer zelf niet hoefde te BOB-en was het feestje voor mij al een doorslaand succes voor ik er ook maar was, tel daar het prachtige weer bij op, een meer dan aardige line-up, goed gezelschap en een zonnig humeur en het feest kon niet meer stuk.
We verlieten om 12.

sweetdreamsss, 16 september 2012 08:57
Intents Festival

Mijn vierde editie van Intents, niet zo goed als vorig jaar ( 2011 ) , veel beter dan twee jaar geleden ( 2010) en minder goed dan in 2009 ( wat in mijn ogen de beste editie tot nu toe was ! ), kortom een heerlijk feestje. INTENTS 2012 !
Als we P.P., mevrouw van Leur, mevrouw Ribberink en kornuiten hadden moeten geloven, had gisteren de temperatuur niet boven de 12 graden uitgekomen en had er toch regelmatig wat nattigheid uit de hemel moeten vallen.

sweetdreamsss, 3 juni 2012 13:06
House of Revolution

Weer echt zo'n feestje waar je zonder verwachtingen naartoe gaat. Een feest waarvoor de organisatie het nodig vond om misschien wel duizenden gratis kaartjes weg te geven aan de hoogste bieders van ,,Vakantieveilingen,, die voor twee kaartjes al zeker niet meer dan 10 euro neergeteld hadden.
Voor mij hield dit in ; 4 kaartjes voor een totaal van 8 euro en in ruil hiervoor moest je dan HAPPY naar Eindhoven komen.

sweetdreamsss, 24 december 2011 11:38
Super 90's Party

Daar zit ik dan op zaterdagochtend met een barstende koppijn ( waar deze vandaan komt, geen idee want ik was de BOB en heb geen druppel alcohol genuttigd ), maar met een geweldige herinnering aan een verrassend geweldig feestje van gisterenavond. The Super 90's party in het Klokgebouw te Eindhoven. Van tevoren had ik me voorbereid op een gezellige ,, night out ,, met mijn dinnies, en me niet al teveel voorgesteld van de kwaliteit van het feest op zich.

sweetdreamsss, 8 oktober 2011 11:35
Pussy Lounge

Gisteren, zaterdag 18 juni 2011 heb ik wederom een van de betere feestjes van het afgelopen jaar bezocht. een nieuwe editie van Pussy Lounge.
B2S had deze keer geen genoegen genomen met een aparte area op een ander groot feest of een gesloten ruimte, maar Pussy lounge sloeg gisteren zijn vleugels uit en verhuisde naar buiten. kortom Pussy Lounge ,,At the park,,.

sweetdreamsss, 19 juni 2011 13:26
Deze afgelopen maand stond voor mij in het teken van Festivals, Bassrulers, Alcatraz, vorige week Intents en dan gisteren Harmony of Hardcore festival. Alle vier de festivals waren super, maar Harmony of Hardcore sprong er op zijn eigen manier uit. Met gebundelde krachten van

X-Factor Events , Par-T Events en Noculan Music BV is het gelukt deze editie van harmony of hardcore direct door te laten stromen naar mijn lijstje met beste feesten.

sweetdreamsss, 12 juni 2011 09:31
Intents Festival

Gisteren heb ik weer een van mijn jaarlijks terugkerende festivals bezocht. Intents Festival, the harder styles.
Intents 2010 was voor mij een tegenvallende editie van dit Brabants spektakel, terwijl Intents 2009 voor mij juist een van de beste feesten ooit was.
De wederom uitverkochte Intents 2011 ging ik in met open vizier om teleurstelling of te hoge verwachtingen tegen te gaan.

sweetdreamsss, 5 juni 2011 11:05
Fucking Bastards

De afgelopen tijd vond ik feestjes niet bijzonder / speciaal genoeg meer om een verslag voor te schrijven, blijkbaar raak ik gewoon verwend want vroeguhhhh schreef ik steevast elke zondagochtend een verslag.
Ik kan ook bij voorbaat al melden dat dit verslag niet erg lang gaat worden want op zowel de organisatie, aankleding, geluid,line- up, als op de plaatkeus was erg weinig aan te merken.
Een feest waarbij de organisatie zo goed was verdiend een verslag, dus bij deze.

sweetdreamsss, 1 januari 2011 15:03
Mijn allereerste Nightmare was in 1992 en vond plaats in de Energiehal te Rotterdam, nu ruim 18 jaar later ben ik bij de recentste Nightmare geweest.
Als ik zo op die 18 jaar terug kijk zie ik pas in hoe snel alles eigenlijk gaat, maar toch bestaat Hardcore nog steeds. Zelfs het hardcore volkje is niets veranderd en hierbij blijven zowel de kale koppen als de Aussi's en Cavello's een heuse trend. 18 jaar geleden had ik niet durven dromen dat de Hardcore in 2010 nog steeds zou leven.

sweetdreamsss, 10 mei 2010 09:19
The Real Revolution

Normaal gesproken schrijf ik lange verslagen over feesten, maar de laatste tijd schiet de tijd zowel als het verslag er nogal eens bij in.
Echter het feest van gisterenavond kan ik niet zonder report voorbij laten gaan al is het alleen al puur om mijn respect te betonen aan de mensen achter het feest The real revolution.

Koninginnennacht 2010 zou eigenlijk de avond van Shadowlands worden in het beursgebouw te Eindhoven.

sweetdreamsss, 30 april 2010 09:21
Zo'n Vijftien jaar geleden begon voor mij het Hardcore / Rave tijdperk en ik behoor tot een van de gelukkige die het van zo ongeveer het begin tot het heden heeft meegemaakt. Het begon voor mij Toen ik 15 jaar was (1992) allemaal in Parkzicht en was destijds De Stijl, het tempo en het ritme anders . de hardcore was geboren.

sweetdreamsss, 7 maart 2010 17:00
Harmony of Hardcore

Vorige week nog, kapte ik een feestje vroegtijdig af vanwege het geluid, dit weekend is dat dubbel en dwars goed gemaakt.
Vrijdag de 13e november. HARMONY OF HARDCORE in wat mij betreft de mooiste discotheek ofwel de mooiste uitgaansgelegenheid van Nederland genoemd mag worden. de TIME OUT in Gemert ( Brabant ).

De rit ernaartoe was ons vanuit Rijen niet onbekend, aangezien we al twee jaar achter elkaar Harmony of Hardcore outdoors bezoeken.

sweetdreamsss, 14 november 2009 12:24
Ansarat Festival 2009

Dit wordt een kort verslag van een feest waar ik ook eerlijk gezegd maar kort geweest ben. ANSARAT bij onze zuiderbuurkes. kortom een feestje vlak over de grens in Belgie ( Oosthoven of te wel Oud Turnhout ).
Al een week had ik me voorbereid op dit feest, wat al flink wat edities gehad heeft en ook een redelijk groot publiek trekt. Het viel me vooral op tijdens de beoordelingen van voorgaande edities, dat er vooral over het geluid en de enorme verkeersdrukte geklaagd werd.

sweetdreamsss, 8 november 2009 01:54
Distorted Hardcore

Vrijdagavond, 30 oktober 2009. een nieuwe party in mijn staparchief. DISTOTERTED HARDCORE ! Een hardcore event georganiseerd door Confusion events met in de line-up alleen maar de allerbeste dj's die Nederland ons op dit moment te bieden heeft. Endymion, J.D.A., Tommyknocker, Angerfist, Mad Dog, Anime, Outblast, Partyraiser, Art of Fighters en The Beat Controller.

sweetdreamsss, 31 oktober 2009 11:25
The Eden Rave

Werd vorig jaar THE EDEN RAVE nog gegeven in de vervallen ( positief! ) Vechtsebanen in utrecht. De organisatie DANCE TO EDEN maakte vroeg in het jaar al bekend dat de volgende editie van THE EDEN RAVE weer terugkeerde naar een vroegere locatie. De Central studios in Utrecht is EEN van de legendarische locaties waar de indoor hardcore feesten van start gingen en nu in 2009 gaat The eden rave . BACK TO IT"S ROOTS.

sweetdreamsss, 18 oktober 2009 13:15
FFWD

Gisteren, 8 augustus 2009, een dag die voor mij geheel in het teken stond van de FFWD Danceparade. Rotterdam is al jaren bezig zijn imago te veranderen in vooral een levende, bruisende, jonge stad.

sweetdreamsss, 9 augustus 2009 13:04
FFWD Festival

Gisteren, 8 augustus 2009, een dag die voor mij geheel in het teken stond van de FFWD Danceparade. Rotterdam is al jaren bezig zijn imago te veranderen in vooral een levende, bruisende, jonge stad.

sweetdreamsss, 9 augustus 2009 13:02
Dance Boulevard

Ook voor de provincies onder de rivieren is gelukkig de zomervakantie van start gegaan, en ook al zijn de dagen weer aan het korten. de zomerkriebels zijn goed voelbaar.
Het grillige Nederlandse weer laat zich al een aantal weken van zijn goede kant zien.
Zo ook gisteren, zondag 2 augustus 2009.
Na de gehele ochtend te hebben geregend, lukte het zonnetje het om de donkere wolken te verdrijven.
Een heerlijke dag voor een heerlijk buitenfeestje. de tweede editie van.

sweetdreamsss, 3 augustus 2009 10:01
Dominator

Dominator 2009, wat mij betreft een van de best georganiseerde feesten van Nederland.
Een klein optelsommetje,. elk jaar een perfecte locatie, een supersound, alle mogelijke soorten Hardcore, dj's in alle hardcore genres, vele drank en food bars.
en iets wat de organisatie helaas niet zelf in de hand heeft. ook bij editie 2009 ontzettend mooi weer.

Een nieuwe locatie is voor de organisatie ook een nieuwe uitdaging, maar voor Q-Dance en Art of dance lijkt het maar een kleinigheidje.

sweetdreamsss, 26 juli 2009 16:22
Ground Zero 2009, een koud nachtelijk feestje op recreatiegebied Bussloo ergens in de buurt van Zutphen, Deventer en Apeldoorn.
Een feest waarvoor we een goede anderhalf uur in de auto moesten doorbrengen, luisterend naar keiharde Hardcore beukend uit de autospeekers.
Na een kleine omweg door het centrum van Apeldoorn en een plaspauze tussen de kerstbomen bereikten we recreatiegebied Bussloo.

sweetdreamsss, 5 juli 2009 13:12
Laatsten 4 3 2 1
FeestDatumAuteurPublicatie
Alcatrazz Festivalsweetdreamsss2 jun 2013
Dream Villagesweetdreamsss16 sep 2012
Intents Festivalsweetdreamsss3 jun 2012
House of Revolutionsweetdreamsss24 dec 2011
Super 90's Partysweetdreamsss8 okt 2011
Pussy Loungesweetdreamsss19 jun 2011
Harmony of hardcoresweetdreamsss12 jun 2011
Intents Festivalsweetdreamsss5 jun 2011
Fucking Bastardssweetdreamsss1 jan 2011
Nightmare Outdoorsweetdreamsss10 mei 2010
The Real Revolutionsweetdreamsss30 apr 2010
Masters of Hardcoresweetdreamsss7 mrt 2010
Harmony of Hardcoresweetdreamsss14 nov 2009
Ansarat Festival 2009sweetdreamsss8 nov 2009
Distorted Hardcoresweetdreamsss31 okt 2009
The Eden Ravesweetdreamsss18 okt 2009
FFWDsweetdreamsss9 aug 2009
FFWD Festivalsweetdreamsss9 aug 2009
Dance Boulevardsweetdreamsss3 aug 2009
Dominatorsweetdreamsss26 jul 2009
Ground Zero Festivalsweetdreamsss5 jul 2009