Partyflock
 
Nitro-gen
5 november 2005
Verslag Nitro-Gen

Na een lange voorbereidingstijd kwam dan eindelijk het weekend van 5 November in zicht, en we wisten dat het een ZEER druk weekend zou worden.

We hadden als thema 'Retro-horror' genomen, en wilde het concept zo veel mogelijk eer aandoen dmv decorstukken, shows en danseressen. Dat dit veel werk met zich mee zou brengen wisten we, maar we hadden er ons toch op verkeken dat het ZO veel werk zou zijn.

Maar goed.

DJ Ogre, 7 november 2005 11:06
Underground Reaction
8 januari 2005
Verslag Underground reaction – Cityhall Utrecht

Jazeker, vandaag was het dan eindelijk zover. Het feest waar we met z’n allen al zo lang naar hadden uitgekeken (ook omdat het al een keer was verzet). Om een uurtje of 8 gingen we met de BSHVN-clan vanuit Weert en Nederweert met een aantal auto’s richting Utrecht. Na een gezellige rit van zo’n 2 uur (ja dat krijg je als je een paar keer verkeerd rijdt) kwamen we dan toch aan bij de Jaarbeurs.

DJ Ogre, 10 januari 2005 10:08
The Sphere
8 november 2003
Sooooow, lekker uitgeslapen en weer fris gewassen. WAT EEN FEEST GISTERAVOND ZEG! De bus waarmee oonze groep gekomen waren stonden om half 8 klaar, en we vertrokken met een dikke 70 man richting Asten. Eenmaal aangekomen mocht de rest nog een half uurtje wachten. was toch niet koud. :$

Ik mocht openen om half 9, hierover mogen anderen oordelen. Na mij pakte dj Xrazz het roer over, ondersteund door MC D.

DJ Ogre, 9 november 2003 14:26
Carte Blanche
25 oktober 2003
Soow wat een feestje! Ik kwam rond half 11 aan @ Carte Blanche, voor de deur stond geen rij. dus ik wist niet psies wat ik moest verwachten. Er was immers Thunderdome in Utrecht en dat kon nog wel eens een serieuze concurrent worden. Eenmaal binnen aangekomen bleek dit toch geheel onterecht! Het was al lekker druk aanut worden, ff wat bekenden gesproken en me spulletjes weggezet.

DJ Ogre, 26 oktober 2003 21:17
Decibel
30 augustus 2003
Soow we zijn weer fris en monter, mijn eerste Decibel zit erop! Kmoe zeggen dat ik me uitstekend heb vermaakt, op een paar kleine puntjes na…

We kwamen vanuit Weert (down in the south) en hebben er gewoon 4 uur over gedaan om in Rotterdam te komen….bij Dordrecht was het 1 grote chaos omdat iemand zich voor de trein had gegooid, en de taxibedrijven konden de grote toestroom van mensen niet aan.

DJ Ogre, 31 augustus 2003 17:30
FeestDatumAuteurPublicatie
Nitro-genDJ Ogre
Underground ReactionDJ Ogre
The SphereDJ Ogre
Carte BlancheDJ Ogre
DecibelDJ Ogre