Partyflock
 
Nou nu een keer een verslag van HR, tis dat ik niets te doen heb. Ed en ik hebben eerst even bij Chiel wat biertjes gedronken en daarna zijn we naar amsterdam gereden. Onderweg vrolijk verder gaan met indrinken en een beetje ouwehoeren. Bij de HMH zagen we Wout en nog wat andere gekken met wie we hadden afgesproken en toen zijn we maar naar binnen gegaan. Binnen nog ff met de zka rondgeweest en toen lekker gaan hakkuh.

PeterX, 11 augustus 2003 18:37
Defqon.1 Festival

ZO hier issie dan eindelijk! Om kwart voor 8 was het zover, ik stond op en strompelde naar de douche, ff snel alle spullen bij elkaar zoeken, aankleden en al die shit, en daar kwam joost al binnenlopen.

Dus rond 8 uur de auto in en samen met joost en leonie gingen we thijs en bos ophalen. Onderweg gingen we bij de Mac in Duiven al even wachten op de rest van het volk, Roel en Bas kwamen al snel, Toen kwamen Dhympy en Chantal ook en konden we dus gaan.

PeterX, 18 juni 2003 23:42
Volgens mij reden we ergens rond half 9 weg omdat ik weer eens te laat was, Na weer 3 stops voor mijn pispauzes inc 'spookpis' waren we rond half 11 in Amsterdam. Gelijk toen ik binnen kwam *inslag*, Volgens mij was Deepack vs Charlie Lownoise erg goed. Beetje rondgestuiterd, met bekenden geouwehoert, met onbekenden geouwehoert, de rest van de tijd was het BeuQen.

PeterX, 3 juni 2003 22:47
FeestDatumAuteurPublicatie
Hardcore ResurrectionPeterX11 aug 2003
Defqon.1 FestivalPeterX18 jun 2003
X-Qlusive HollandPeterX3 jun 2003