Partyflock
 
Sonne Mond Sterne
7 augustus 2010
“De vakantie van volgend jaar is inmiddels ook alweer zo goed als zeker”, eindigde ik mee in het verslag van vorig jaar. Sonne Mond Sterne 2009 had mooi weer en tal van vette optredens (The Prodigy!) en DJ gigs. Een top sfeertje en weer heel wat gekkigheid op de zondag. Een groot succes dus, en dat smaakte weer naar meer. Met de steeds dichterbij naderende editie van 2010 begon ik maanden van te voren al met vrij te regelen van werk.

MarijN, 20 augustus 2010 23:39
Sonne Mond Sterne
8 augustus 2009
Terwijl ik bandjes van andere festivals lang geleden al heb afgeknipt draag ik de festivalbandjes van Sonne Mond Sterne '06, '07 en '08 vandaag de dag nog steeds om mijn pols. Ranzig? Nah, ze gaan ook gewoon mee onder de douche. Ieder bandje is verbonden aan tal van bijzondere herinneringen aan geweldige muziek; geniale uitspraken en de meest uiteenlopende hilarische acties. Dit jaar kwam daar nog een vierde bandje bij, uiteraard weer met kersverse herinneringen aan memorabele belevenissen.

MarijN, 21 augustus 2009 09:49
In het jaar van de kredietcrisis lijken de festivals sneller uitverkocht dan ooit tevoren. Met de toevoeging van een zesde area is Awakenings Festival 2009 nog een stukje groter dan de editie van vorig jaar, maar ook dit jaar was het festival al weken van te voren steevast uitverkocht.

MarijN, 2 juli 2009 12:36
Sonne Mond Sterne
9 augustus 2008
Sonne Mond Sterne. Twee keer eerder ging ik naar dit grandioze festival in Oost Duitsland, en twee keer eerder schreef ik een verslag over mijn belevenissen. Mijn verslag van vorig jaar eindigde met de woorden ‘To be continued. ’, maar lang twijfelde ik of ik inderdaad voor een derde keer naar SMS zou gaan. Toen de complete line-up van SMS 2008 eenmaal bekend was gemaakt met o.a.

MarijN, 19 augustus 2008 20:37
Extrema Outdoor
19 juli 2008
Een M-NUS area op Extrema met alle grote namen, dat mocht ik gewoon niet missen. verplichte kost. Ik had er geen probleem mee om daarvoor Melt! (een meerdaags festival in Duitsland dat ook dit weekend was) dit jaar over te slaan. Dit verslag gaat dan ook meer over M-NUS dan over Extrema Outdoor. maar lees vooral door!

Dankzij een heftig festival, vorig weekend gevolgd door een actieve werkweek van een inspannend bijbaantje had ik al spierpijn voor ik überhaupt de deur uit ging.

MarijN, 20 juli 2008 06:31
Free Your Mind, Blauersee, Awakenings, Love Family Park. jep, het festivalseizoen is weer begonnen. Eigenlijk zou ik dit weekend de hele nacht werken op BLACK in de Amsterdam ArenA, maar aangezien ik net ben afgestudeerd en Source er toch wel heel erg leuk uit zag heb ik toch maar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om werk af te zeggen.

MarijN, 13 juli 2008 13:27
Awakenings
28 juni 2008
Awakenings festival 2008, festival editie numero vijf voor mij inmiddels alweer. Na vier jaar lang min of meer dezelfde opstelling te hebben gezien was AWFS dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. De line-up van dit jaar was met namen als Adam Beyer, Dave Clarke, Derrick May, Richie Hawtin en Frank Kvitta zowel gevarieerd als indrukwekkend te noemen. Awakenings festival 2008 was dan ook al enkele weken uitverkocht. Uiteraard lag mijn kaartje al een tijdje klaar.

Begin van de dag.

MarijN, 2 juli 2008 16:30
GZG Matinée
9 maart 2008
Feestjes zoals dit hebben eigenlijk helemaal geen pagina's aan lange verslagen nodig, en eigenlijk is één woord ook meer dan genoeg om deze zondag te omschrijven (GEWELDIG). Toch is tegelijkertijd ieder woord extra het schrijven méér dan waard, en na uitgebreide verslagen over feesten zoals Awakenings, Sonne Mond Sterne en natuurlijk Time Warp vond ik het wel eens tijd worden om ook over dit feest wat woorden op (digitaal) papier te schrijven.

MarijN, 10 maart 2008 03:25
Svens Birthday Bash
26 oktober 2007
Een bezoekje aan de Cocoon Club met het verjaardagsfeestje van Sven Väth, en dan ook nog Richie Hawtin erbij in de lineup. drie in één klap toch? Mijn oproep op Partyflock voor een plekje in een auto werd verassend snel beantwoord, en al gauw was de Cocoon package boeking een feit. Een tweepersoons kamer in een Ibis Hotel en kaartje voor het feest voor +/- €60,- p.p.

MarijN, 30 oktober 2007 11:54
Awakenings
29 september 2007
Op Sonne Mond Sterne liep ik dit jaar meer bekenden tegen het lijf dan op menig feestje hier in Nederland. Nu al kijk ik uit naar de urenlange busreis opweg naar het beste indoor feest Time Warp. en vorige week beleefde ik op een doordeweekse dag een geweldige en lange (het ging tot 11:30 door! ) nacht in het Bootshaus (in Keulen) met o.a. Tobi Neumann, Onur Özer en Karotte.

MarijN, 13 oktober 2007 09:04
Sonne Mond Sterne
11 augustus 2007
Nature One: een open-air mainstage, een zeer grote circustent en een x-aantal lange tunnelachtige bunkers vol met keiharde hardcore en rauwe techno. het klinkt aardig heftig. maar met een eindtijd van 6:00 (! ) de eerste nacht, en slechts 9:00 de tweede nacht valt het allemaal wel reuze mee.

MarijN, 25 augustus 2007 07:27
Sonne Mond Sterne
11 augustus 2006
Awakenings festival, Love Family Park, Ruhr in Love. het waren echt alle drie geweldige festivals deze zomer waar ik mij uitermate vermaakt heb. De ervaring van mijn bezoek Sonne Mond Sterne knalde hier echter zo hard overheen. damn, ik kan nog steeds maar moeilijk geloven hoe vet het was. Een week later, is SMS nog het enige waar ik aan kan denken en verkeer ik nog in een constante euforische stemming. Dit verslag is dan ook mijn nieuwe middel tegen eventuele toekomstige depressies.

MarijN, 24 augustus 2006 22:48
TDK Time Warp
8 april 2006
Na al de goede verhalen over Time Warp 2005 heb ik min of meer een jaar lang spijt gehad dat ik niet was gegaan. Dit jaar moest ik er dan ook zeker bij zijn, en zo keek ik al maanden van te voren uit naar deze trip naar het Duitse Mannheim. Na een busreis van zo'n 6 uur met de gezellige dope express kwamen we rond een uur of 22:00 aan op plaats van bestemming. Niet veel later ben ik samen met de fouillering gepasseerd en lopen we de Maimarkthalle binnen.

MarijN, 10 april 2006 16:20
Pandemonium
25 maart 2006
De vorige Pandemonium kreeg van mij al de 'geweldig' beoordeling (zie verslag), en deze editie beloofde zelfs nog beter te gaan worden. het stond dan ook vanaf de eerste aankondiging vast dat ik weer aanwezig zou zijn. Aanwezig was ik zeker en het was inderdaad nog beter dan de vorige.

Binnenkomst
Rond een uur of 23:30 kwamen we dan aan bij de Amsterdam Studio's. Charly Lownois en Mental Theo waren dus net klaar met draaien en hadden we dus helaas gemist.

MarijN, 26 maart 2006 18:36
Awakenings
11 februari 2006
Voorgaande edities van Awakenings kriebelde het steeds al lang van te voren voor een lang weekendje uit in de Gashouder. De lineup van dit eerste weekend van 2006 deed mij om eerlijk te zijn in eerste instantie niet zo gek veel. Zeker geen slechte lineup, maar gewoon niet zo speciaal als de Drumcode editie van afgelopen november. Althans, zo waren mijn verwachtingen.

Remy
Aan Remy de eer om te openen.

MarijN, 12 februari 2006 22:36
Poema's nieuwjaars
7 januari 2006
Twee keer eerder was ik in de Poema geweest; het 1 jarige bestaan met onder andere Ben Sims en Dynamix DJ's met Ben Sims, Regis en Surgeon. Hoewel het verschil in de bezoekers aantallen erg uiteen liep en het met Dynamix DJ's helaas vrij leeg was, hadden beide dagen wel een ding in gemeen; een nachtje heerlijke techno. Precies om die reden reisde ik in het eerste weekend van 2006 opnieuw af naar Utrecht. Bart Skils, Estroe, Charlton en Spaanse held Oscar Mulero. en dat voor 10 euro.

MarijN, 13 januari 2006 09:52
I Love Techno
12 november 2005
Als techno liefhebber moet je eigenlijk toch minstens een keer op I Love Techno geweest zijn. Dit jaar zou het een bijzondere editie worden omdat het alweer het 10e jaar I Love Techno is. een mooie gelegenheid dus voor mijn I Love Techno ontmaagding.

Heenreis
Rond 17:15 vertrok de bus van 2-dance van het Jaarbeursplein te Utrecht en begon de busreis richting de Flanders Expo.

MarijN, 6 december 2005 00:20
Awakenings
26 november 2005
Na de erg hard knallende vrijdag editie met Kne`deep en een halfje dagje bijkomen stond ik alweer rond 23:30 voor de deur van de Westergas. Helemaal uitgerust en met vollop zin in een nachtje 'echte' techno. En daarvoor zit je bij de heren van Drumcode natuurlijk aan het juiste adres. als er iets onder techno valt dan is het wel het geluid van Adam Beyer en Cari LekeBusch. Dit zou een legendarische editie gaan worden.

MarijN, 28 november 2005 21:15
Pandemonium
5 november 2005
Het is 19:00 als ik dan uiteindelijk toch thuis kom van een handje helpen met opruimen en een lange after bij iemand thuis. Voor het geval de goede herinneringen de afgelopen 12 uur alweer een beetje vervaagd waren zijn er altijd nog benen die echt helemaal nergens meer zin in hebben om een eventuele twijfel over de 'geweldig' beoordeling weg te nemen. Zelfs rechtop blijven staan in de douche heb ik moeite mee, die DJ's moeten dus duidelijk iets goed gedaan hebben.

MarijN, 7 november 2005 13:16
Awakenings
8 oktober 2005
Na een fysiek uitputtende, zeer geslaagde vrijdag editie en een paar uur slaap stond ik de volgende dag alweer vroeg op de stoep van de Gashouder voor het vervolg met de veel belovende zaterdag editie.

Aankleding
Awakenings is altijd dubbel dik in orde wat betreft aankleding en elke editie lijkt de vorige weer te overtreffen. Waar houd het op zul je je misschien net als mij afvragen? In ieder geval niet bij dit weekend, want wat werden we weer verwend.

MarijN, 10 oktober 2005 17:57
Multigroove
27 augustus 2005
Wederom was de MS Stubnitz de thuishaven van mijn ideale 'afterparty'. ditmaal na eerst op Mysteryland geweest te zijn. Na het werken tijdens de laatste uurtjes van Mysteryland zag ik er eigenlijk een beetje tegenop om ook nog eens naar Multigroove te gaan. Aangezien ik al een kaartje had, dat ik moeilijk nog kon verkopen, en de grote kans om spijt te krijgen een leuk feestje gemist te hebben pakte ik - gelukkig - om 0:45 toch de laatste pont naar de NDSM haven.

MarijN, 26 september 2005 12:08
Laatsten 2 1
FeestDatumAuteurPublicatie
Sonne Mond SterneMarijN
Sonne Mond SterneMarijN
Awakenings FestivalMarijN
Sonne Mond SterneMarijN
Extrema OutdoorMarijN
Source Festival 2008MarijN
AwakeningsMarijN
GZG MatinéeMarijN
Svens Birthday BashMarijN
AwakeningsMarijN
Sonne Mond SterneMarijN
Sonne Mond SterneMarijN
TDK Time WarpMarijN
PandemoniumMarijN
AwakeningsMarijN
Poema's nieuwjaarsMarijN
I Love TechnoMarijN
AwakeningsMarijN
PandemoniumMarijN
AwakeningsMarijN
MultigrooveMarijN