Partyflock
 
Deze editie kon je mee doen om als trouw stelletje verkleed te gaan om een VIP treatment te winnen. Met dat in onze achterhoofd gingen wij dus ook verkleed naar OSM.

We kwamen binnen met de set van DNS en Cixx als ik me niet vergis. Het was absoluut geen main, maar wel zeer lekkere minimal etc. Aantal zeer goede nummers voorbij horen komen!(Y)

Vervolgens gingen we even rondlopen en bekenden opzoeken want het was nog akelig rustig in de zaal.

ManUmaX, 2 september 2007 13:49
Hardcore gladiators

Op de zelfde dag hoorde is s'middags pas dat het voor mij door ging, dus mijn dag kon gelijk al niet meer stuk!

We vertrokken rond half, kwart voor tien in Hengelo . Na een pauze gemaakt te hebben om eten en drinken in te slaan voor de reis, gingen we in de buurt van nijmegen een rookpauze houden. Nu is ons iets overkomen wat de gemiddelde persoon niet graag meemaakt. We zitten dus rustig een XXL sigaret te roken, stoppen in 1 keer 8 grote tourbussen op de parkeerplaats.

ManUmaX, 22 april 2006 16:18
Oldschool Madness

Old School Madness. s'Avonds rond 9 uur waren we compleet met z'n allen en gingen we nog even verder met ons vol gooien met alcohol, wat naar mijn mening al te veel was voordat ik binnen was, maar ok!

We reden zo tien over tien richting Go Planet, en we waren ongeveer om half elf binnen.

ManUmaX, 22 januari 2006 13:50
Happy hardcore vibes

Pas op vrijdag avond erachter gekomen dat er een feestje bij Metropool was. Van te voren eerst ff een goed aantal hoeveelheden drank achterover gewerkt en de nodige rookwaar meegenomen:) Toen we ong half 12 binnen kwamen, klonk het muziek al gelijk goed in de oren, en de DJ's deden hun naam eer aan door goede en zeer lekkere early rave te draaien.

ManUmaX, 14 januari 2006 04:06
Megarave

Na weer een nacht niet geslapen te hebben vanwege het niet kunnen wachten op Megarave ( + het geknal van de patronen en carbit), was het dan eindelijk 31 December, HET dag van het jaar!

Rond half 8 waren we binnen via het artiesten ingang en na het terrein een beetje verkent te hebben, gingen we om half 9 luisteren naar de heren van Cemon Victa.

ManUmaX, 1 januari 2006 17:32
We reden weg vanaf Hengelo rond 19:00. Na onderweg een plas en rook pauze te hebben gehad kwamen we aan in Terneuzen. Eerst nog even de MCDonalds bezocht8) en daarna richting het centrum gegaan. Na 4x rondje Terneuzen gereden hebben en 4x een bezoekje aan het plattegrondsbord gemaakt te hebben, hadden we het eindelijk gevonden.

Eénmaal binnen zag het er gezellig uit. Kleiner dan verwacht maar ok. We kwamen binnen met het laatste kwartier van E-Noid.

ManUmaX, 17 december 2005 10:32
FeestDatumAuteurPublicatie
Oldschool Madness - Married with VinylManUmaX2 sep 2007
Hardcore gladiatorsManUmaX22 apr 2006
Oldschool MadnessManUmaX22 jan 2006
Happy hardcore vibesManUmaX14 jan 2006
MegaraveManUmaX1 jan 2006
29 years of pure mental insanityManUmaX17 dec 2005