Partyflock
 
Verslagen · juli 2012
­ Nederland
Pathfinderfestival
28 juli 2012
Het festivalseizoen is inmiddels al een tijdje bezig, maar voor mij was dit pas het eerste buitenfeestje dit jaar. Ik keek er dus erg naar uit om buiten wat danspasjes te verrichten. Overigens weer eens wat anders dan de gebruikelijke hardcore en aanverwanten, want deze keer kwamen we voor een portie lekkere house en techno.

Na een reis van 2 uur kwamen we rond 14.25 aan in Zutphen. Na de gebruikelijke controle, kluisje regelen, muntjes halen, etc.

Luukyeye, 29 juli 2012 15:47
Dominator
21 juli 2012
Waar mijn laatste verslagje van Harmony of Hardcore was vind ik het weer eens tijd voor een verslagje. Een verslag van mijn 2de Dominator, vorig jaar dit feest voor het eerst bezocht en het was me zeker goed bevallen! Daarom al vrij snel een kaartje aangeschaft en het wachten kon beginnen.
Afgelopen zaterdag was het dus zover en kon ik samen met ong.

, 23 juli 2012 21:42
Dominator
21 juli 2012
DOMINATOR!

Ondanks dat Hardcore niet mijn voorkeur heeft qua muziekstijlen, had ik mezelf voorgenomen om sowieso aanwezig te zijn op Dominator, een van de grootste Hardcore-festivals van Nederland! Ook wist ik van vorig jaar dat er een Hardstyle-area zou zijn, waar mijn voorkeur dus naar uitgaat!

Mar-Q-o, 23 juli 2012 16:58
Dominator
21 juli 2012
21-07-12
Zaterdag de 21 ik word wakker met een heerlijk gevoel , een feest waar ik alweer tijden naar uitkeek was vandaag! Binnen 5 minuten stond ik al in mn trainings kloffie klaar , eten en drinken gepakt en toen op de fiets richting het station want we hadden busstickets geboekt met event travel en die bus zou al om 08:15 gaan.

ThemcQ, 23 juli 2012 11:57
Dominator
21 juli 2012
Een goede middag, het is helaas weer over. Na een jaar gewacht te hebben schoot deze dag als een pijl uit een boog voorbij. Hierbij mijn verslag van dominator!

Rond een uur of half 12 zijn we met de trein vanuit helmond vertrokken naar Eindhoven, na hier een half uurtje te hebben gewacht zijn we met de pendelbus naar Eersel vertrokken. De reis duurde korter dan vorig jaar, dit jaar hadden we immers ook geen file en na 30 minuten waren we er.

karstenhardcore, 22 juli 2012 18:52
Wat is er nou beter dan op een zondagmiddag lekker in het Bloemendaals zonnetje van je favoriete DJ's te genieten ?
Het zou inderdaad nog beter zijn als we op Ibiza zaten, maar voor de achterblijvers is Bloemendaal een perfect alternatief !

Het door Veronica magazine georganiseerde Fiësta Summersounds stond vandaag op het programma. Voor mij was het een leuke afterparty van Turn Up The Beach, waar ik gisteren nog was.

D2W, 16 juli 2012 21:26
Turn up the Beach
14 juli 2012
Na lang twijfelen vanwege slechte weersvoorspellingen, die er al de hele week even slecht uitzagen, heb ik toch maar besloten om te gaan. Ook al zag het er zelfs een paar uur van te voren nog naar uit of Turn Up The Beach helemaal in het water zou lopen. Het was alsof de goden er mee speelden, want het zonnetje brak door op het moment dat de eerste beats over het strand van IJmuiden klonken.

Sandro Silva gaf de aftrap om 13:00 uur, en eerlijk gezegd deed hij dit heerlijk.

D2W, 16 juli 2012 21:17
Extrema Outdoor
14 juli 2012
Wil dit ook wel een keertje gaan doen!

Mijn oordeel:
Weer: 2 (tot 5 uur af en aan geregend, daarna af en toe een miezertje. De zon 2 minuten gezien)

Sfeer: 9 (ondanks de regen werd er vooral leuk mee gedaan met mee zingen, moshen, toch de natte dansvloer trotseren)

Eten en drinken: 8 blijft duur zo'n flesje 2cl cola voor 2,50 maar ja zijn we wel gewend. Friet was wel te doen voor 3,75

Organisatie: 9 Erg veel lof voor de organisatie met maar twee/drie min puntjes.

trymeonforsize, 15 juli 2012 20:41
Extrema Outdoor
14 juli 2012
Ondanks de regen die met bakken uit de hemel viel, heb ik erg genoten.

Om even op te warmen en de poncho goed aan te doen voor het Quartz Area geweest. Was goed druk, Paul Kalkbrenner heeft me zeer blij gemaakt.

Toen toch naar buiten waar we zijn begonnen bij de Crystal stage, Michael Mendoza heeft de voeten zeker wel van de vloer gekregen. Want toen we daar aankwamen waren er alleen maar blije en blijere mensen.

, 15 juli 2012 11:56
Was me het feestje wel weer! :)

We kwamen om ongeveer 01:00 aan. Al bij het uitstappen klonk de muziek al beter dan gebruikelijk, dus dat beloofde wat.

Binnen eerst even al mijn zakgeld omtoveren in muntjes en daarna direct de kleine zaal ingedoken. Muziek was eindelijk weer eens rechttoe rechtaan, in tegenstelling tot veel nieuwe hardcore (die zweverige deuntjes e.d. verneuken nog wel eens de zin om te springen, althans bij mij.

Mannetje, 15 juli 2012 06:41
Outlands, het was facking vet. ik heb dik gefeest, veel mensen leren kennen en ben ook nog heel vaak gefilmd door mensen die ik niet kon haha. trouwens die filmpjes wil ik eigenlijk wel eens zien, dus als iemand er een heeft van mij stuur die dan eens door aub! ik had zwart-blauwe vans aan, een groen-witte korte broek en heb steeds zonder shirt gelopen. het weer was ook super. mijn voorhoofd en schouders zijn helemaal verbrand dus dat zegt wel wat. maja iedereen ging helemaal los.

Hardcoreschijf, 13 juli 2012 00:22
Icon
7 juli 2012
Nadat Frantic Freak in februari van dit jaar zijn eigen Icon had gekregen, was dit keer Dr. Peacock aan de beurt. Vorige keer was werkelijk geniaal; van de sfeer, tot de locatie en (natuurlijk) een muzikaal perfecte avond. De verwachtingen waren dus weer hoog gespannen voor deze editie.

Rond de klok van 22.00 liepen we op het station Amsterdam Bijlmer ArenA, waar één grote witte volksverhuizing bezig was. Sensation stond dus ook op het punt van beginnen. Maargoed, wij kwamen voor Icon.

Luukyeye, 9 juli 2012 17:19
Na vorige week WISH Outdoor als ‘preparty’ gehad te hebben was het nu tijd voor de finale : Dreamfields! Ik zet express preparty tussen haakjes omdat het ik het absoluut geen slecht feest vond, maar ik wist nu al dat Dreamfields WISH in alles zou gaan overtreffen. Dat goede gevoel kwam meer dan uit! Alleen al als je de Xxlerator Raw line-up kijkt, 1 woord wauw (L). Echt een bazen line-up! Echt heel vet gedaan dat deze allemaal samen in de Raw-tent stonden:D.

D-O-M-O, 9 juli 2012 16:18
Sensation
7 juli 2012
Als doorgewinterde partyganger loop ik toch al heel lang mee.
Struin van het onbekende tot de commerciele feesten heel wat af.
Dit jaar met mijn liefje en 2 hele goeie vrienden besloten om weer eens terug naar Sensation te gaan.
Zij waren nog nooit geweest en ik had voor de laatste x in 2007 voet in de Arena gezet voor Sensation.
Het is te verwachten dat je voor zo'n groot feest in de rij moet staan als je weet dat 40.000 gelijkgestemden mee komen.

Wild_at_Heart, 9 juli 2012 10:31
Sensation
7 juli 2012
Vorig jaar voor het eerst naar sensation geweest en een geweldige avond gehad! Wat een ongelooflijke show was dat met geweldige muziek. We besloten de groep van vorig jaar te vergroten met nog wat Sensation "groentjes". Na onze verhalen van vorig jaar waren de verwachtingen enorm hoog uiteraard. Helaas werden deze verwachtingen dit jaar niet geheel waargemaakt. Show was top! Het was meer de muziek wat de ervaring minder maakte.

EL-Roy, 8 juli 2012 21:00
WiSH Outdoor 2012
30 juni 2012
Het parkeren was een chaos toen wij aankwamen, je moest ook nog 10 euro betalen voor een parkeerplaats ( daar wisten wij niks van af). Verder moest je volgensmij zowat door heel beek en donk heen rijden en werd omgeleid naar een rotonde waar het niet echt duidelijk was welke kant je op moest, een politie agent zei dat we rechtdoor moesten maar we zijn gewoon terug gereden en via de andere kant de afslag in gegaan.

Egbie!, 2 juli 2012 22:36
Defqon.1 festival
23 juni 2012
Voor mij begon het hele Defqon.1-avontuur op 7 april, 13:00. Via de reguliere verkoop had ik twee kaartjes weten te bemachtigen. Om er vervolgens een week later alsnog Event Travel-tickets bij te kopen. Maargoed, ik ging naar Defqon, daar gaat het om.

Fast-forward naar zaterdag 23 juni:
Al om 6u ofzo wakker. maar de zon scheen wel. Om iets voor 11 stapten we uit de bus, om aan te sluiten in de rij voor het VEELS te kleine poortje.

omgwtfbbq, 1 juli 2012 20:39
WiSH Outdoor 2012
30 juni 2012
Tom kwam afgelopen donderdag met het idee om naar WISH Outdoor te gaan. Zelf had ik nergens rekening mee gehouden. De line-up was meer dan prima in The Dungeon, alleen volgende week zou ik al naar Dreamfields gaan. Ik had zelf al een afspraak staan voor vandaag, alleen die heb ik weten te verzetten naar afgelopen woensdag, kortom een win-win situatie!
Stiekem ben ik heel blij dat ik gegaan ben, dit was voor mij een soort geniale pre-party voor volgende week op Dreamfields.

D-O-M-O, 1 juli 2012 20:09
Electronic Family
30 juni 2012
Je kent het vast wel: die min of meer verplichte familiefeestjes waar je zo nu en dan naar toe moet. Van die bijeenkomsten met mensen die je slechts een paar keer per jaar ziet, omdat het moet, maar waar je eigenlijk maar heel weinig mee gemeen hebt.

Wat dat betreft bestaat is er een leukere familie. Het is misschien geen bloed, maar verbonden met elkaar zijn we wel degelijk; door de muziek en onze liefde ervoor.

D2W, 1 juli 2012 14:49
WiSH Outdoor 2012
30 juni 2012
Met 2 maten naar Wish geweest met wie ik eigenlijk nooit ga. Resultaat was een festival op een heel andere manier beleven, maar wel gaaf! Waren om 3 uur binnen ofzo, 1e DJ die ik wilde zien was Mind.Illusion, dus we besloten een uurtje op te warmen bij de indianentooi. Funkmaster B was lekker funky aan het draaien (ik denk electro-house ofzo, ik heb niet echt verstand van housemuziek. het klonk in ieder geval errug lekker)

Toen Mind.Illusion.

The Skribbler, 1 juli 2012 14:40
Electronic Family
30 juni 2012
Hallo allen,

Hier mijn verslag van mijn dag van gisteren.

Na een treinreisje van Helmond naar Den Bosch, waar ik door een trancefan opgehaald werd in een cabrio, heerlijk met de kap open naar het terrein gereden. Even waren we (ik had verkeerd gekeken denk ik) de weg een beetje kwijt. Maar dat kon de pret niet drukken. We zijn er uiteindelijk gekomen en hebben de auto op Schiphol-Oost neergezet. Klein stukje lopen, dat is ook niet verkeerd na een redelijk lange autorit.

Thecla, 1 juli 2012 12:04
FeestDatumAuteurPublicatie
PathfinderfestivalLuukyeye
Dominator
DominatorMar-Q-o
DominatorThemcQ
Dominatorkarstenhardcore
Fiesta SummersoundsD2W
Turn up the BeachD2W
Extrema Outdoortrymeonforsize
Extrema Outdoor
Noisekick's OntbindingsdrangMannetje
Outlands Open AirHardcoreschijf
IconLuukyeye
Dreamfields FestivalD-O-M-O
SensationWild_at_Heart
SensationEL-Roy
WiSH Outdoor 2012Egbie!
Defqon.1 festivalomgwtfbbq
WiSH Outdoor 2012D-O-M-O
Electronic FamilyD2W
WiSH Outdoor 2012The Skribbler
Electronic FamilyThecla