Partyflock
 
Verslagen · september 2009
­ Nederland
Project Hardcore

Ik vind het wel tijd geworden voor me tweede verslag na dit feest waar ik enorm van heb genoten!

Project Hardcore!

We waren binnen rond een uurtje of 00:00 en het viel me op dat het nog vrij rustig was qua drukte! Ik vond de zaal eigenlijk best klein vergeleken met masters enzo. Maar het houdt wel de mensen bij elkaar. zodat er niet 3 verschillende zalen zijn. Of dat de ene naar SRB wil en de ander naar Mad Dog (bijvoorbeeld).
Er waren wel tribune's waar ik 2x gebruik van heb gemaakt.

[D] a v i d, 28 september 2009 19:56
Kinky on the Beach

Voor de eerste keer bij een Kinky on the beach feest geweest en hebben daar zeker geen spijt van.
Als je aan komt rijden en ziet dat het feest in een manege plaatsvindt heb je in eerste instantie iets van ‘waar komen we nu terecht’. Maar direct valt op dat het parkeren goed geregeld is met vriendelijk personeel wat direct een vertrouwd gevoel geeft.
Als je dan vervolgens via de rode loper, een ervaring die overigens zwaar overschat wordt, het pand betreed valt direct de gemoedelijke sfeer op.

pedrodoricy (K), 28 september 2009 12:25
7th Heaven

Na een heerlijk relax weekendje thuis met m’n dochters, die mij afgelopen vrijdag super hebben verwend door nog voor m’n verjaardag van afgelopen donderdag een héérlijk diner voor te bereiden en als verassing een uurtje “wand-klimmen” in Amsterdam hadden besproken, was het zondag tijd voor dit heerlijke feest in Almere-city!

, 28 september 2009 04:29
Defqon.1 Festival

Zo dan, eindelijk was het zaterdag 19 september. Sinds januari ben ik al aan het reizen in Australie en had mijn trip zo gepland dat ik een week voor Defqon in Sydney zou aankomen.
Hier in Australie is Hardstyle natuurlijk niet zo groot als het in NL is. Sommige nite clubs hier geven wel eens een hardstyle feest maar zoals het in NL is is het hier nog lang niet. Vanaf de eerste Defqon in 2003 ben ik er elk jaar bij geweest en baalde dus dat ik de laatste in juni niet mee kon pakken.

Wiebe, 28 september 2009 04:13
Hard Nature

http://www.youtube.com/user/onwijsthijs

26 September 2009
Feest: Hard Nature
Locatie: Effenaar, Eindhoven
Organisatie: Par-T Event

Line-up:
http://album.partyflock.nl/71815904.jpghttp://album.partyflock.nl/71816184.

Thijsonwijs, 27 september 2009 18:35
Project Hardcore

Zaterdag ochtend,

het eerste wat er door me hoofdspookt was vanavond project hardcore :woop:
had me er de hele week al op verheugt.
ik dacht ik moet nu toch weer eens naar een feest toe want mij laatste feest was vorig jaar feb :X

maar goed genoeg over mij.

22.30 na een stuk verkeerd gereden te zijn kwamen we aan op de parkeerplaats bij het silverdome.
het was nog best rustig dus we hadden genoeg plek om te parkeren :cheer:

22.

[D]ave, 27 september 2009 15:58
Lekker Belangrijk

Rond uurtje of half 11 aangekomen bij de Meester, waar de nicotinejunks voor de deur hingen. Begrijpelijk, de 'rookruimte' binnen is ook niet te harden. :X

Zoals gewoonlijk hing er weer een relaxte sfeer, ookal waren er meer onbekenden dan normaal. Logisch, het is ook de Birthday Party van Negative A. :woeptidoe:

Er werd ontzettend lekker gedraaid, duister & hard. zou een voorbeeld aan genomen moeten worden voor de volgende edities. O:) Niet echt goed opgelet wie wanneer draaide.

, 27 september 2009 13:50
Q-BASE

Het is 17.00, zaterdag 12 september. Tijd om naar het Duitse Weeze te rijden om te zien wat organisator Qdance van hun afsluiter van het festivalseizoen heeft gemaakt. Tijd voor Qbase!

Na een uur rijden arriveren we op de parkeerplaats van het festivalterrein. Meteen worden we gegroet door een zwarte Humvee waar de eerste beats vanaf blazen. Dat is nou een warm onthaal! Op naar de entree.

Oliver Grey | Sound Interference, 24 september 2009 20:35
Evolution

Al maanden werden we via Radio538 erop gewezen dat er op 19 september in de TT Hal in Assen iets groots stond te gebeuren. Veel marketing via radio en andere media werd over ons uitgestort. Fijn is dan ook altijd dat je dan uitgenodigd wordt om hiervan verslag te doen. Dus restte ons niets anders te doen dan goede zin en veel plezier in de auto te stoppen en naar Assen te vertrekken.

Toen wij rond 23.00 uur de TT hal binnenkwamen schrok ik wel een beetje. Het feest was al vanaf 21.

Funnyhappyviper, 22 september 2009 17:03
Evolution

Zaterdag 19 september stond al heel lang in mijn agenda om op deze dag Evolution te bezoeken. Een thuiswedstrijd, want het is slechts een half uur rijden bij ons vandaan. De kaarten had ik dan ook vanaf de eerste advertentie in de krant al binnen. Met o.a. Tiesto in de line-up was de keuze niet moeilijk. Hier moest ik heen!

Eindelijk was het dan zover, na een lange week werken, was het zaterdag mijn avond om helemaal los te gaan.

eteuben, 22 september 2009 00:07
Trancelicious

Zaterdag 19 september 20.00 uur
De deur van de club kan open, om de gasten binnen te laten, om weer te genieten van de 8ste editie van TRANCELICIOUS.
Er stonden bezoekers reeds voor de deur, zij waren met de camper en caravan, gekomen om in ieder geval verzekerd te zijn van entree.
Ondertussen heeft de bekende magisch wereld van de leren kleding, haar stand "MAGIC-CREATIONS geinstalleerd.

Theo en Suze, 21 september 2009 19:49
Reloaded...Festival

Na een zomer met festivals als Fusion of Dance, Riverdance, Dance Valley, Decibel en Mysteryland kwam er vandaag een eind aan het festivalseizoen 2009! Maar niet voordat ik dit seizoen in stijl zou afsluiten op het festival genaamd Reloaded! Een nieuw concept uit de keuken van de Matrixx.

Na met de bus aangekomen op de muntweg liepen we richting de ingang, helaas bleken we net de verkeerde kant te hebben gekozen en hebben we eerst nog een hele wandeling door het Goffertpark gemaakt.

Jos Feestbook, 21 september 2009 12:57
Morning Mission

Wat heb ik weer heerlijk genoten op deze MM :banana: het was weer ouderwets gezellig druk en de line up was weer om van te smullen. Als binnenkomer DJ Richard :banana: en opvolgend The tag team. DJ Die-Vito.

, 21 september 2009 11:47
Race to the birthday bash

Eigenlijk toch nog onverwacht naar dit gezellige feestje van Pauline en Aart gegaan!Lieve Pauline heeft zoveel moeten doorstaan m.b.t. haar gezondheid de laatste maanden en de laatste operaties waren gedaan…bovendien is deze kanjer bijna jarig!Redenen genoeg om een feestje te geven, toch? En omdat het gegeven werd in de Organza, mijn favoriete cluppie, was de keuze toch nog snel gemaakt…deze zaterdagavond ging het dit feestje worden….

, 21 september 2009 10:06
Intoxicated

Intoxicated, 19 september 2009

Nadat het feest al maanden van tevoren bekend gemaakt werd, hadden we 1 feest alweer in de agenda gezet voor na het lange festivalseizoen. Intoxicated was vorig jaar een topfeest, in een legendarische locatie, die ik van tevoren nooit heb kunnen bezoeken, de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Waar vorig jaar vooral de sets van Lenny Dee, Predator en Leviathan geweldig waren, viel dit jaar op dat deze heren allemaal ontbraken.

Foltergeist, 20 september 2009 23:22
Evolution

Op zaterdagavond met een vriend met de auto naar Assen en we kwamen om half twaalf aan. We zijn wat later gegaan want die Chuckie geloof ik wel. Vijf euro voor het parkeren dus dat viel mee. Alleen kaartcontrole duurde erg lang met fouilleren waren ze nogal streng. We troffen een fraai aangeklede zaal aan ik verwachtte meer een aankleding zoals op Armada feesten, maar het was necommit.htmlt zo mooi als Trance Energy met grote LED schermen en full color lasers.

Save Planet Exit, 20 september 2009 10:44
Erotic Ink

Op de site is vandaag gepubliceerd:

Erotic Ink 12-09-2009

De ‘zomerstop’ was voorbij en het eerste wat weer in de planning stond, was ik super benieuwd naar: Erotic Ink! Een spannende party op een authentiek schip met goede DJ’s en mooie optredens van getatoeëerde dames. Daar moest ik uiteraard bij zijn!

Nelis en Constance van GoGoTattoo entertainment kennen veel mensen al van de geweldige shows met de mooiste getatoeëerde mensen op diverse (erotische) party’s.

Bramosia, 18 september 2009 19:07
Thunderdome

de stellages als half colloseum zo hoog dat je die grote bol erboven bijna kon aanraken
vanaf de 2de ring op alles neer kijken
3x kwartier muziek uit ivm deuren open voor de warmte en dan 1 kwartier afscheid van Weirdo en andere 2 kwartier iedereen gewoon hardcore nrs zingen
Intro Boris Valeo
Buzz Fuzz
3 steps ahead
om half 7 de wc binnen lopen en in de spiegel zien dat me witte cavello jasje helemaal zwart gedruppeld was van het condens van het dak
pas paar dagen later écht realis.

Bart :banana:, 17 september 2009 13:02
Q-BASE

Q-BASE 2009

Na tomorrowland en the qontinent was het tijd om de zomer af te sluiten met Q-BASE! Nieuwsgierig of het inderdaad zo goed is als dat ze zeggen vertrokken we vanuit N-Limburg rond half 4 met een bus bekenden richting Weeze.

Stijn'', 15 september 2009 14:08
Q-BASE

Na een klein maandje was het weer tijd voor het volgende grote feestje : Q-base !

Om 3 uur zou de bus vertrekken maar echter had de bus een beetje vertraging en gingen we 15 a 30 min later weg dan gepland. In sfeer in de bus was top en we waren voor mijn gevoel zeer snel op de parkeerplaats.

Eenmaal aangekomen konden we achter in de rij aansluiten waar het ook weer reuze gezellig was. nog een hele tijd met een kerel uit Frankrijk staan praten.

Mark.A, 15 september 2009 00:09
Q-BASE

Nou laat ik maar meteen met de deur in huis vallen . voor mij staat nu al vast dat Q-base 2009 HET feest van het jaar was en dit wellicht ook wel zo zal blijven; dit was gewoonweg GE-NI-AAL.
Maar goed genoeg ode aan het feest die de meeste mensen reeds nu al met weemoed laat terugvliegen naar dat geweldige feest van indertijd . zo een 2-tal dagen geleden.
Ik zal op komende lijntjes zo een beknopt mogelijk verslagje proberen neer te pennen over hoe ik het feest zoal ervaren heb.

pimpieboy, 14 september 2009 23:55
B-Licious

In 1 woord >> Geweldig. Derde party die door MBF Dance Events , Justincontrol & Mitch B werd georganiseerd in club Organza in Breukelen. Deze organisatie staat garant voor Top- feesten.

Thema was dit keer >> Hot & Steamy met dresscode zwart en/of goud.

Voor ons doen waren we al vroeg onderweg naar Organza, nl om half tien reden we weg, terwijl we normaal niet als eerste naar binnen willen. Bij binnenkomst werden we verwelkomt door 2 dames, die een glaasje bubbles aanboden.

dutza, 14 september 2009 22:21
Armada Night

El Sandro begon op zich wel goed. Heb mezelf suf zitten piekeren over 'Moments'. Ik gokte op het moment zelf op een verdwaalde Shah productie. Het begin van zijn 2e uur vond ik wel goed, maar naar het einde zakte het weer wat in. Dat zag ik ook wel een beetje aan het publiek. Zijn afsluiting met 'Mindcircus' was ook wel erg gaaf!

Josh Gabriel draaide naar mijn mening wel iets betere tracks. Met als hoogepunt 'Deep Down'! Vond het wel jammer dat 'ie o.a.

, 14 september 2009 15:41
Erotic Ink

Je zit met vijftig, honderd man op een boot en dobbert met de cruisecontrol op 100 decibel per uur over rivieren en havens. Langs Rotterdamse woonflats, waar om drie uur 's nachts nog in enkele appartementen licht brandt en de TV aanstaat. Door de Rotterdamse haven, waar hard gewerkt wordt en grote industrie je horizon vormt. Vooral ook de door Biesbosch, waar je boven je hoofd donkere profielen van loofbossen ziet aftekenen tegen een nóg donkerder nazomerlucht.

, 14 september 2009 08:39
Q-BASE

Yes, It Did happen! Al sinds mijn 1e bezoek aan Defqon 1 stond Q-Base boven aan mijn lijstje. Inmiddels 3 bezoeken aan Defqon, een geslaagde editie van Decibel Outdoor en vele indoor feesten later werd het toch tijd af te reizen naar Airport Weeze om naar schaamteloos zonder geluidslimieten los te gaan.

Rond kwart over 12 was het tijd om met Alwin wat eten en drinken in te slaan bij de locale supermarkt.

Embedded, 13 september 2009 22:13
Q-BASE

Het feest waar we het meest naar uitgekeken hadden de afgelopen tijd, was uiteraard Q.BASE. De avond voor het feest voelde ik me echter niet bijster goed, en hoopte daarom dat ik wakker zou worden met een beter gevoel!
Gelukkig was dat het geval, en vertrok ik in een zonovergoten Bodegraven naar de Albert heijn, om zoals gewoonlijk wat inkopen te doen voor de reis.

PaperPlanes, 13 september 2009 20:54
Q-BASE

Nou, hier gaan we dan. 2de x q-base voor mij!

Half 6 opgehaald met de auto, 6 uur zijn we aangekomen. Eerst dat wel bekende maisveld door waar de autootjes met audio-instalaties weer lekker aan het knallen staan. Flink wat alcohol flessen op de grond, dus het begon al goed!

Bij de gate werden we grondig doorgrond of we niks bij hadden wat niet mocht. Ik plaatse me portemonee, mijn mobiel en mijn geliefde dopjes voor de flesjes water.

, 13 september 2009 20:25
Q-BASE

Q-Base, leuk feessie man! Op de parkeerplaats was al een barbeque aan de gang geweest, en toen we binnenkwamen zagen we als eerste een vliegtuig opstijgen. Leuk op zo'n vliegveldje. Verderop stonden hekken die volgens de bordjes bewaakt werden door de RAF, beetje Oost-Duits gevoeltje krijg je daarvan. Als eerste naar area 4 de quarantine zone , lekkere really oldschool-beat. Leuk om in de stemming te komen.

, 13 september 2009 16:29
Machines in motion

CENOBITE - DE MACHINES OP VOLLE TOEREN

http://www.cenobite.nl/flyers/FLYER.jpg

In de Noord-Hollandse discotheek Bob’s te Uitgeest presenteerde Cenobite op 4 september de fonkelnieuwe dubbelaar ‘Machines In Motion 2’. De verzamelde 53 tracks - in totaal 25 artiesten - is de langverwachte opvolger van het klassieke eerste deel ‘Machines In Motion’. Klaassen & co creëerden destijds zo’n beetje eigenhandig een subgenre binnen de hardcore en zijn helemaal klaar voor het komende decennium.

Vleugels, 11 september 2009 21:11
Megarave

Nadat 2 vrienden promotickets hadden gekregen, besloten mijn vriend en ik om ook te gaan.

We gingen rond half 1 weg uit Almere, waarna wij rond 2 uur bij het terrein 'De Heerlijkheid' aankwamen. Dit gebeurde niet vlekkeloos. de TomTom wees ons naar een parkeerplaats naast een manege :rot:, achteraf zaten we wel in de goede straat maar had de politie blijkbaar een hele 'calamiteitenroute' afgezet waardoor wij niet in de buurt konden komen van het terrein.

, 11 september 2009 11:59
Salinas on Tour

Beach club vroeger is toch voor dit soort feesten een ideale locatie.
Wat wij miste bij binnenkomst waren de lokkers. De wind had de dagen ervoor het pad naar de
beachclub voorzien van een dikke laag zand. Maar dat zijn dan ook de enige punten van kritiek.
Verder een heerlijk relaxte sfeer. Een goede organisatie en een afwisselende line-up.

Hadden niet gelet op de indeling van de dj’s dus hebben helaas de heerlijke beat van Alberto V
gemist.

pedrodoricy (K), 8 september 2009 16:42
Beach Vibezz

Een party van YOUR SECRET DREAMS staat na Beach Vibezz bij ons absoluut in de agenda.
Deze nieuwe party organisatie weet niet alleen bij ons maar bij een hele grote groep party
people precies de juiste snaar te raken. Nét dat beetje meer, een super line-up met heel
veel aansprekende namen en ruimte voor nieuw aanstormend talent (zoals Michael Saint).

Het was een heerlijke échte danceparty met een leuk thema voor een groot publiek toegankelijk.

pedrodoricy (K), 8 september 2009 15:53
Naar dit feest hebben een heleboel party peepz al maanden uitgekeken….en eindelijk was het zover….PARTY-TIME in de Organza! Als ‘n écht PF junkie zag ik onder de opmerkingen dat er veel feestgangers tóch nog probeerde een kaartje te kopen van anderen die helaas door omstandigheden niet mee konden komen feesten. Zo nu en dan kon je lezen dat er toch nog feestneusjes erg blij werden gemaakt omdat ze ook een kaartje hebben kunnen bemachtigen. Deze Frenckel editie was in no time uitverkocht….

, 7 september 2009 22:03
Full House Festival

Het lijkt wel of het geluk geheel op de hand is van de feestgangers dit jaar. Het weer was tot nu toe slechts 1x maal nat, en toen was het zo lekker weer dat de buitjes juist extra sfeer gaven.

Dit weekend was een van de laatste open-air festivals van het jaar. De locatie was, weliswaar nog net, in Arnhem. Het decor bestond uit het recreatieterrein Rijkerswoerdseplassen m.a.w. zand, gras, bomen en water. "Zou er ook zon zijn?" was de grote vraag.

Lainfan, 7 september 2009 16:58
S.W.A.T.

Altijd weer een mooi ding, hoe zal ik eens beginnen.
Zal ik er een limerick van maken of een sprookje.

Het word een sprookje…

Lang lang geleden, 3 dagen om precies te zijn
Waren er 3 lelijke Apies die op het idee waren gekomen om een feestje te vieren met Scantraxx.
Ik had mijn wagen volgeladen – Hé dat klinkt als een liedje – met oude Herrie van Thierry.
Onderweg kon eindelijk iemand mijn mondegreen oplossen dat er op Her Voice (HHZ remix) Niet HEINEKEN maar Hi Again word gezegd.

Tyc, 7 september 2009 13:09
Confusion

zo jah das alweer een tijdje geleden dus ff denke hoor ,hmmm oja hahah zijn vertrokke met de bus zo rond uurtje of11 uur ofzo vanuit vlissingen. nou en toen kwame we dus aan daarzo jah hooi is wel gezellig altijd of jah voor iedereen anders natuurlijk . . . . . maar was weer toffe avond om t zo te zegge! en eenmaal binnegekome ware dr er wel aardig wat luitjes /bekende/voorbijgangers /vriende enz enz dan ff altijd in het begin hoi ,alles goed je kent t wel en dan lossss.

*C*, 7 september 2009 11:09
Elementz Festival

Ik zal eens een verhaaltje gaan vertellen dat een dagje Elementz Festival heet.

Er was eens een god die zich heel erg verveelde en besloot de aarde te maken in 7 dag. Wat zeg je. OH F*ck! Wrong Story :S My Bad :aai:

Hier het werkelijke verhaal van Elementz.

Het was al vroeg dag toen ik op stond om mij klaar te maken voor de rit naar emmen toe, want tja. als je 100 km van emmen vandaan bent moet je eenmaal vroeg eruit voor de auto rit :P

Anyhoe.

Dj SiarnaQ / Gluttony, 6 september 2009 17:50
Mystery Land

Mysteryland 2009

Na een geslaagde 1ste bezoek aan Mysteryland vorig jaar, besloot ik dit jaar maar weer naar dit festival te gaan! Gelijk op zaterdag 9 mei toen de kaarten in de verkoop gingen mijn kaartje gehaald en het aftellen was begonnen!
Op 29 augustus 2009 was het dan eindelijk zover, Mysteryland 2009! Om 10 uur vertrok ik thuis om via de tram, trein en pendelbus rond 12 uur bij het terrein van Mysteryland aan te komen.

Jos Feestbook, 1 september 2009 23:09
FeestDatumAuteurPublicatie
Project Hardcore[D] a v i d28 sep 2009
Kinky on the Beachpedrodoricy (K)28 sep 2009
7th Heaven28 sep 2009
Defqon.1 FestivalWiebe28 sep 2009
Hard NatureThijsonwijs27 sep 2009
Project Hardcore[D]ave27 sep 2009
Lekker Belangrijk27 sep 2009
Q-BASEOliver Grey | Sound Interference24 sep 2009
EvolutionFunnyhappyviper22 sep 2009
Evolutioneteuben22 sep 2009
TranceliciousTheo en Suze21 sep 2009
Reloaded...FestivalJos Feestbook21 sep 2009
Morning Mission21 sep 2009
Race to the birthday bash21 sep 2009
IntoxicatedFoltergeist20 sep 2009
EvolutionSave Planet Exit20 sep 2009
Erotic InkBramosia18 sep 2009
ThunderdomeBart :banana:17 sep 2009
Q-BASEStijn''15 sep 2009
Q-BASEMark.A15 sep 2009
Q-BASEpimpieboy14 sep 2009
B-Liciousdutza14 sep 2009
Armada Night14 sep 2009
Erotic Ink14 sep 2009
Q-BASEEmbedded13 sep 2009
Q-BASEPaperPlanes13 sep 2009
Q-BASE13 sep 2009
Q-BASE13 sep 2009
Machines in motionVleugels11 sep 2009
Megarave11 sep 2009
Salinas on Tourpedrodoricy (K)8 sep 2009
Beach Vibezzpedrodoricy (K)8 sep 2009
Just Frenckel and special guests7 sep 2009
Full House FestivalLainfan7 sep 2009
S.W.A.T.Tyc7 sep 2009
Confusion*C*7 sep 2009
Elementz FestivalDj SiarnaQ / Gluttony6 sep 2009
Mystery LandJos Feestbook1 sep 2009