Partyflock
 
Verslagen · januari 2007
­ Nederland
H2O

zo was ff een lastige keus: of ZANY of H2O. toch maar voor t laatste gekozen en meteen verjaardag van een vriend van ons geviert:D
Leek wel of we kinderfeestje hadden zo van neem je zwembroek mee maar we zeggen niet wat we gaan doen,haha!
Eenmaal binnen kwam de heerlijke suptropische warmte ons tegemoet. mmmm,snel snel hokje zoeken en de dikke jas uit.

*Elke*, 31 januari 2007 15:32
Wild Romance

Jah. Waar zal ik beginnen.

Het was in een woord een ‘Super’ Feest! Voor mij was het de eerste keer dat ik naar een erotisch getint feest ging.
Maar ik heb me zeker vermaakt.

Als eerste mijn complimenten aan de meiden en Miss Teddy die een geweldige show hebben neer gezet. Het was heerlijk om er naar te kijken! Ook erg leuk dat een van de dames iemand uit het publiek trok om mee te doen aan haar stripact.

-Crazy Sexy Angel-, 31 januari 2007 10:30
Een verslag hierover? We zouden om 07u30 vertrekken vanaan het station Brugge(West-Vlaanderen,België)met de Car van reizen Lauwers uit Antwerpen(België).We waren met 3 personen: Mijn moeder,zus en ik.Een keer aangekomen aan het station in Brugge. Geen Car te zien om 07u30.Er komt een man naar ons toe en vraagt: "Zijn jullie voor reizen Lauwers?"Wij antwoorden natuurlijk: "Ja.

, 30 januari 2007 16:19
Wasteland

hoi hoi, voor ons de 1e keer naar outland.nl
schitterende lokatie , goede parkeergelegenheid, waanzinnige shows, er waren 3 verschillende soorten muziek, volgens mij was alles ondanks aparte dj's, in de kelder , 1e en 2e etage, en de topverdieping, overal techno-achtig,en dat was jammer.
wij houden persoonlijk van trance en house helaas nergens werd dit gedraaid, we zijn er van 23 - 2.30 uur geweest dus wat later gedraaid werd kunnen we niet over oordelen.

fLiRt RoTtErDaM, 29 januari 2007 20:28
Wild Romance

Als dragqueen krijg ik normaal nooit een eerlijk beeld van de sfeer op een feest. Wanneer ik me ergens namelijk onder het publiek begeef, krijg ik van mensen vaak een net iets vrolijker beeld gepresenteerd dan ze werkelijk voelen. Je hoort me er niet over klagen, want het komt hun, maar zeker ook mijn avond ten goede als iedereen zich een aantal keren per avond eventjes helemaal uitleeft met me.

, 29 januari 2007 17:27
Reverze

Na lang wachten was het dan eindelijk 27 januari, de dag dat we naar het Sportpaleis Antwerpen zouden reizen om een echt Belgisch jumpfeest op z'n kop te zetten!

En of het een feest was! Het was weer héérlijk! :D

http://album.partyflock.nl/5006541.jpg

Na een frapante heenreis aangekomen in het Sportpaleis Antwerpen: waar een niet tolerante drugscontrole zou moeten zijn, werden wij niet eens gefouilleerd en zelfs tassen werden niet gecontroleerd.

BLISSEY, 29 januari 2007 14:57
Reverze

naja nu ik alle 21 pagina's gelezen heb maar ff mijn samenvattingkje:

om kwart voor 7 met de auto naar Eeklo, daar had ik om 19:15 de trein toen moest ik nog een half uur wachten in Gent-Dampoort op de trein naar antwerpen centraal toen ik in de trein zat stapte Lovely_Jenti in (dezelfde coupe als mij nog zelfs) die ontmoette ik rond half 10 buiten het station (nadat ze de helft van de weg achter mij had gelopen en de andere helft naast mij :lol:)

Ze moest toen een peukie doen daarna naar.

Roene, 29 januari 2007 14:44
H2O

Onze eerste ervaring met een waterfeestje.

Het begon met de aanschaf van tickets, wel of niet doen, normaal kopen wij nooit van tevoren tickets, vaak verander je van idee naar wel feest je wilt op dat moment, maar in dit geval toch maar in de voorverkoop aangeschaft.
En wat zien we vlak tevoren: Tal van leuke feesten dat weekend in de Hemkade, Culemborg en Woerden, verdorie, zie je wel, nou moeten we wel naar H2O en misssen we die andere leuke feesten.

, 29 januari 2007 00:17
Hardstarz

Ik zou dit weekend eigenlijk helemaal niet weg.FF een keertje lekker ouderwets bankhangen ,zat in de planning ,tot ik mn mail checkte.:9

Heeejjj ik heb ,samen met DaniQ ,kaartjes gewonnen voor Hardstarz in Nijkerkerveen :cheer:
DJ LUNA :bounce:

Had er eigenlijk niet meer aan gedacht en zeker niet verwacht dat Wij ze zou krijgen hahahaha(Y)

Dus gelijk ff afgesproken met DaniQ waar ik haar op zou pikken en hoe laat we heen zouden.

Ik dacht dat het tot 02.

Kerstgek, 28 januari 2007 20:22
Reverze

Zo dit wordt mijn eerste verslag, eens even kijken hoe ik de avond ga weergeven.

Ik had al zeker 4 a 5 maanden mijn kaartje in de pocket, dus dit was toch echt wel een feest waar ik naartoe heb geleefd.

Eerst was het de bedoeling dat we om 8 uur al aanwezig zouden zijn. Gelukkig dat ik wat slimmer was en zijn we wat later vertrokken. Rond kwart over 8 reden we door want ik verwachte dat we namelijk wel even in de rij moesten staan voordat we naar binnen konden gaan.

, 28 januari 2007 19:29
X-Qlusive

http://partyflock.nl/images/upload/82848_regular.jpg

XQ - ZANY 27-01-2007

Ongeveer anderhalve maand geleden werd de knoop dan doorgehakt, werd het XQ of Reverze. We kozen voor XQ en laat ik jullie nu alvast zeggen, dat was
een keuze om nooit meer te vergeten. Dit was wat het beloofde een knal avond.

Laat ik dan maar beginnen bij het begin. Het was 20.

Robvanbeers, 28 januari 2007 19:29
Reverze

Reverze 2007

tja het begon allemaal goed en ver van te voren al kaartjes gehaald (wat maar goed was ook want de voorverkoop ging als een razende trein).

Ghostje, 28 januari 2007 15:23
Reverze

27 January, 22:30 tijd om naar Reverze te gaan. Met 11 man sterk reden we naar het Sportpaleis in Antwerpen. Daar de auto snel weggezet en naar de ingang gelopen. Het eerste wat me opviel was de wel erg milde controle, of beter gezegd: Geen controle. Kaartje laten zien, identiteitskaart laten zien en we waren binnen. Er werd volgens mij dus alleen naar leeftijd gecontroleerd waarbij iedereen moest legitimeren.

Robjah, 28 januari 2007 15:09
X-Qlusive

Hallo Allemaal! :bye:

Zo, na een tijd geen verslagen geschreven te hebben, had ik me gister al voorgenomen dat dit feest echt een verslagje waard is! http://www.hondenhuys.nl/forumsmilies/s43.gif

X-Qlusive Zany! http://partyflock.nl/images/upload/82848_regular.

, 28 januari 2007 14:38
X-Qlusive

P.S. De foto’s zijn gemaakt door Snackyman en zijn te vinden in de PF-gallery! :)

Een bijzonder goedemorgen deze zondag-de-28e-januari-morgen lieve Partyflock-kindertjes!

Hier zittende, op mijn door m'n katten compleet vernielde keiharde keukenstoel, die mijn kapotgeragde onderstel. ach zeg, dat klinkt wel een beetje ranzig eigenlijk, dat doen we over.

Wackiejacky, 28 januari 2007 11:27
[ Vooraf ]
25e verslag, dat is natuurlijk wel een klein beetje een jubileum verslag! Ik zal zo goed mogelijk proberen te omschrijven wat er zich heeft voorgedaan gisteravond. en waarom ik nu zo kapot ben! het feestje waar het allemaal over ging:

The Guardian presents: His wicked wedding hardcore party!

Rudy en Tessa op 12 januari 2007 met elkaar in de echt verbonden.

, 27 januari 2007 12:13
Siberia

In2Siberia

Het was het weekje wel. Storm, dakpannen en een leuk feestje in het vooruitzicht.

Dus op zaterdag onze trouwe huisvriend opgehaald en met z’n drietjes op naar Utrecht. Na wat omzwervingen, parkeren blijft een ramp, toch een plekje gevonden op loopafstand. Wel balen dat je nu in Utrecht tot 01:00 uur moet betalen maar altijd beter dan een parkeergarage op een grotere afstand dan dit plekje.

Funnyhappyviper, 26 januari 2007 17:00
Exxellent Brasil

Wat een fantastisch thema weer gekozen door de Matrixx. Al helemaal in de stemming op een soort Braziliaans Samba, Merengue en Salsa gebeuren waarbij je heerlijk kunt dansen.

Helaas, er was geen ruimte om te dansen. Het was echt te druk dit keer bij de Matrixx. Ook was ik wat laat aangekomen om 1 uur, ik moest toch tot half 2 wachten voordat ik binnen mocht. De giga drukke rij voor de deur met allerlei kindjes en ongelegitimeerbaarde rakkers was vervelend om door te lopen.

! ! ! S-T-Fan ! ! !, 25 januari 2007 00:20
UW-XP

Zaterdag de 20ste wa­s het zover het 5 jarig jubileum van UW-XP. Gezien­ we helemaal dol zijn op deze feestjes mochten we ­dit feest niet missen.

Om half 11 kwamen we aan in­ Culemborg. Nog snel ff wat make-up en een geurtje­ op doen en we waren er klaar voor!

Voor de deu­r stond al een lange rij, maar gelukkig niet heel ­lang daarna waren we binnen. De dresscode was bleu­ jeans, wit en of rose.

, 24 januari 2007 18:44
Wild Romance

Wild Romance zal het Noorden van Nederland doen veranderen in 2007, vele fans van dance-parties vanuit de Noordelijke provincies kunnen zich benzinegeld en reisuren besparen. Want Wild Romance staat op! Met deze zinnen werd het nieuwe concept Wild Romance naar buiten gebracht. Eindelijk eens een organisaties die het aandurft een erotisch feest te organiseren in het Noorden.

We mochten dit feest dus echt niet missen, onze reistijd zal nu slechts 5 minuten in beslag nemen in plaats van 1.

Daan-83, 23 januari 2007 11:57
4 Free

De style van 4Free

Voor het eerst in 2007 is er een 4Free. Een feest met aandacht voor de hardere stijlen binnen de dance. De eerste editie in het nieuwe jaar kent enige vernieuwing. Niet een kleine en een grote zaal, maar een boven en benedenzaal. In de bovenzaal klinkt de hardcore. In de benedenzaal gaat de muziek meer richting hardstyle en jump.

groove, 23 januari 2007 11:21
Siberia

hallo hier een verslag van joop en yvonne over siberia in utrecht,aller eerst het parkeren is een ramp ben je zomaar een uur mee bezig.en als je dan eenmaal binnen ben in de arena is er totaal geen ruimte om jezelf om te kleden dus dan maar in de gang bij de garderobe,waar het personeel trouwens wel heel vriendelijk was en behulpzaam.
dan de party ruimtes waren heel minimaal aangekleed met rode lappen stof dat gaf een heel rommelige indruk.

Privatdancers, 22 januari 2007 14:33
Wild Romance

Where to go on a sunday? Naar GRONINGEN! :) Want sinds gister is bewezen dat een super line up, mooie dames en mooie shows niet enkel op zondag in de randstad te vinden is maar ook in het noorden van het land :)

Ben zelf net terug en wat me het eerste opviel was de enorme gastvrijheid van de mensen. En ik kon iedereen verstaan ondanks de accenten :)

Heb ook verschillende mensen gesproken uit brabant, limburg en zeeland.

AJ (www.xplicitmedia.com), 22 januari 2007 03:48
Wild Romance

Zondag 21 januari 2007 was de eerste editie van Wild Romance in Huize Maas te Groningen, georganiseerd door Junior Dance Events. De line-up voor dit 21+ feest loog er niet om:
- Tomster
- Michael Dieters
- Joop!
- Eric van Kleef
- Randy Katana

De acts waren van byzondere kwaliteit. Top-danseressen, een geweldige vuurspuwer, de europees kampioen paaldansen en nog veel meer.

Het deurbeleid en de dresscode waren waren strikt.

Sop, 22 januari 2007 02:37
Trainspotters

De Schoudermantel leeft weer! Tien uur, gooi maar open die deuren! Hier en daar een beetje gezonde spanning bij de organisatie, wat zou de avond brengen? Aan de voorbereiding zou het in iedergeval niet liggen, ook de aankleding en het licht zag er super uit. Meteen druppelde de eerste mensen binnen, rond twaalf uur stroomde de tent echt vol.

Lady MIR, 21 januari 2007 19:27
Mindcontroller

Hoi mensen!
Eigenlijk zou ik dit weekend helemaal niks doen, maar ja ach een mens verveelt zich.
Op het laatst toch nog een kaart bemachigd samen met mn maatjes rooie, erik en schizo.
Rond een uur of tien van huis vertrokken, alle spullen gepakt en netjes opgeborgen.
Rond een uur of elf kwamen we dan eindelijk aan bij ZAANDAM !
Het is daar zo’n heldenlocatie, echt het gevoel van vroeger dat bij mij terug komt. Alle maten bij elkaar en zo veel goeide dj’s.

[NL]TRAUMEN :bier: [NL], 21 januari 2007 06:14
Integrate

hay luitjes
was ook echt een top feessie
vond de sfeer ook erg gezellig,
portiers verveelde zich met de handen in hun zakken
ik heb mar zelde mee gemaakt dat ik de portiers heb zien lache, en relexed bleven.
ik had zn feessie nog niet veel eerder gezien.
hardcore feesies zijn toch wel ff anders.
daar is aan het eind van het liedje knokke rellen enzo. hier ging iedereeen uit zn dak op hun eigenmanier.

Stamper-Jopie, 20 januari 2007 07:46
Tiësto in Concert

De magie van een dancefeest.

Wat is de aantrekkingskracht waardoor zoveel mensen wekelijks naar allerlei feesten door het hele land trekken? Kosten nog moeite wordt gespaard, maar waarom eigenlijk?

Ik kan me nog als de dag van vandaag herinneren hoe mijn eerste, echte dancefeest was. Bij toeval raakte ik er verzeild. Mijn zus belde mij op donderdag op, of ik zaterdag al plannen had, dit was niet het geval.

, 17 januari 2007 15:40
I Love Housemusic

De derde editie is wederom goed verlopen. Nadat Afrojack de warming up voor zijn rekening had genomen en de mensen binnen kwamen zat de sfeer er gelijk al goed in. Afrojack draaide wat je van hem kunt verwachten dit talent ga je zeker vaker tegenkomen en zal waarschijnlijk snel terugkeren op een van de volgende edities. De Thalia was extra aangekleed en op de video walls kon de VJ zijn kunsten tonen. Marc MacRowland begon zijn 2 uur set rond half 1 een direct stond de thalia niet meer stil.

Kjellray, 16 januari 2007 15:12
ALRT

Anthony Rother in de Effenaar! Whaahhhh toen ik dat 2 maanden geleden hoorde sprong ik een gat in de lucht. Het was alweer een tijdje geleden dat ik hem had zien optreden maar daarnaast vond ik het geweldig dat hij eindelijk es lekker dicht bij huis draaide. Bovendien is de effenaar nou eenmaal een zwaar relaxe tent.

Anyway. zaterdag avond half 12. eindelijk was het dan zo ver! We liepen vanuit mijn huis richting Effenaar en voor we het wisten stonden we binnen.

i(L)techno, 15 januari 2007 11:26
Speedrazor

ik d8 laat ik es een verslag schrijven over dit feesie

de lokatie was goed te bereiken vanaf het station.

, 15 januari 2007 10:18
Kinky Dreams

Kinky Dreams was de naam die mij bewoog om maar eens te gaan kijken, want dit was tenslotte nog een van de weinige feetjes waar ik niet naar toe ben geweest.

Omdat ik graag volop wil genieten van de avond was ik op tijd aanwezig en dat betekende dat ik op de standhouders en organisatie na ongeveer als eerste binnen was. Maar bij binnenkomst had ik al snel een warm en prettig gevoel omdat iedereen van de organisatie vriendelijk, normaal en zich open opstelde.

Zorba, 14 januari 2007 22:27
Het begon al 's ochtends, had meteen al zin om te gaan, dus dan weet je dat het goed gaat komen. Onderweg ernaartoe, met z'n drieën al helemaal los in de auto. 2 keer verkeerd gereden op de ring, maar blijven lachen en grapjes maken. Nog een alcoholcontrole gehad, ik die agent duidelijk gemaakt (ik was niet de bob) dat hij beter vannacht kon gaan controleren, aangezien we op de heenweg waren

Vervolgens kwamen we aan rond 12 uur, nog redelijk rustig in Complex.

Poltek, 14 januari 2007 16:57
Brainconfusion 2

KNALLEN IN NIJLAND ! Dat wilde ik niet missen natuurlijk :9
Lekker dichtbij ,maar 8 minuten rijden en de prijs helemaal top (Y)
Decibelle ging er ook heen dus zou ik niet helemaal Remi daar zijn.:9

Op het laatste moment nog ff op PF gekeken en maar goed ook ,want DaniQ had me berichtje gestuurd dat ze ook heen ging,dus konden we mooi afspreken waar we elkaar zouden treffen :yes:

Het weer begon steeds stormachtiger te worden ,maar dat mocht de pret niet drukken.

Kerstgek, 14 januari 2007 12:32
The Freaks Final

The Freaks Final

Date: 13 Januari 2007

Lokatie: Happy Dayzz Culemborg

http://www.dancetraffic.com/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=45202&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=cc83e3f5c3dc0181ee53e8985962a341

http://www.dancetraffic.com/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=45205&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=cc83e3f5c3dc0181ee53e8985962a341

Voorbereidingen:

Het gonsde al maanden in het uitgaanscircuit.

Nickelson35, 14 januari 2007 08:03
BigBass

Het was dan eindelijk zover: 12 januari, BigBass! Het feest met de (tot nu toe) dikste line-up van onze 4 feesten. Hopend op een knaller met een lekkere volle zaal zijn we druk bezig geweest met promoten (het kan altijd beter, dat weten we) en we kregen het gevoel dat het publiek er echt zin in had!

We sloten de avond echter af met gemengde gevoelens. Om te beginnen zal ik vanuit mijzelf vertellen, en dan begin ik met dat ik de halve avond gemist heb wegens andere verplichtingen.

, 13 januari 2007 18:09
Get up!

In vele jaren maak je vele feesten mee,neem als voorbeeld een Mysteryland in De Jaarbeurs in Utrecht,outdoor in het Lingebos,Diverse krakersfeestjes door heel Nederland,een redelijk aantal Club r_AW's om maar de hoogtepunten te noemen.

Nu sta ik zelf elke dag achter de draaitafels,en maak zo door mn passie verschillende vrienden in de muziek.

Makewablief, 13 januari 2007 17:00
X-mas sparkling edition

Einde van het jaar is nabij, waar is er een feest in nederland, genoeg zou je zeggen, maar kwaliteit,wil, ook wel eens, verloren gaan, daarom, hebben wij gekozen, voor het feest, van DECISSIONS, want de goeie muziek (line up),lokatie enz, worden door DECISSIONS gegarandeerd. Eindelijk is het dan zover, we mogen zaterdag, de klerenkast opengetrekken, geprobeerd, op ons best te verschijnen.

Theo en Suze, 10 januari 2007 17:19
New Years party

Nou mensen het zit er weer op

het eerste feest van 2007 voor W & W -- Party-crew

ik mag tog wel zeggen dat het weer zeer geslaagd is. Het duurde even voor de drukte kwam maar na afloop hadden we niets te klagen. (100+)

DJ Arie heeft het feest geopend en begon gelijk met lekkere muziek welke niet meer gestopt is.

DJjeroenB, 8 januari 2007 15:12
QrimeTime

zo daar waren we weer Qrimetime:), de afsluiter van het jaar, een mooiere afsluiter kan een Q-dance fan Zich niet wensen, het was weer een topfeest met een hoop goede sets en mooi vuurwerk (voor binnen dan): P, en dan de kippenvel die om 12 uur over je hele lichaam verdeelde ik heb het erg naar mn zin gehad, en ik denk ieder ander ook, eerst waren er wat uitspraken over de line-up maar daar heb ik me echt niet aan gestoord, ik vond het juist wel een lekkere line-up.

projim, 8 januari 2007 11:19
2007 the New Episode

Zo dan 6 dagen na Qrime time besloten wij tog nog maar ff langs de starlight te gaan om ff te bekijken hoe Dana en Pavo draaien in de Starlight.

Ik moet zeggen er werd heerlijk gedraait alleen hoorde ik best wel vaak hetzelfde nummer langskomen, niet dat dat de pret mocht verspillen want het waren wel erg lekkere nummers moet ik zeggen, maar tog hou ik wel van een beetje variatie.

Franky-D, 7 januari 2007 04:15
I Love jumpstyle

Vrijdag 5 Januari 2007. 22.00u. Voor meeste het eerste feestje van 2007 en beginnen gelijk met een klapper in Zalinaz. http://partyflock.nl/party/77555.html

Rond een uur of 10 ben ik richting Zalinaz gegaan, alwaar ik de rest van de groep zou treffen. Bij Zalinaz aangekomen stond er een redelijke rij, maar kon gelukkig ergens halverwege bij de groep tussen kruipen. Na 5 min had ik mijn jas opgehangen, en muntjes gehaald.

Don B. B), 6 januari 2007 14:34
Down Under

Lekker feesie hoor! Kwam binnen was erg gezellig gelijk
was alleen minder blij met het geld dat ik uitgegeven heb! maar voor een goed feest heb ik dat wel over! En inderdaad het was zeker een goed feest! kwasw nog niet binnen of stond al gelijk weeer op de foto :D:D Vind het neit erg hoor op zoon feest moet je gewoon even gek doen! Verder geen opstootjes gezien alleen een paar boze gezichten van meiden onder elkaar! Marja dat hou je toch overal!

, 6 januari 2007 01:33
Extrema NYE

Okeeeeeeeeeeee dan! 31 December, de dag dat we extrema outdoor een vervolg gaan geven en het nieuwe jaar inluiden! Dit keer geen busreis vanuit het zonnige zuid-limburg maar een gezellige treinreis richting Eindhoven! Rond half 9 kwamen we aan in Eindhoven, khad eigenlijk gehoopt dat de NS zo slim was geweest om nog een aantal treinen naar beukenlaan te laten rijden, maar helaas! Met 2 taxi's maar naar het klokgebouw!

Rond iets voor 9 waren we dan daar.

Digitalism!, 5 januari 2007 13:31
QrimeTime

ik heb eerst me eerst 3 urr alleen moeten vermaken gechilt op het balkon, omdat mijn schatje nog geen kaartje had die kreeg hij laterdus om 2 min over 12 heb ik hem pas gelukkig nieuwjaar kunnen wensen. snik maar het feest daarna was super echt SUPER! vooral technoboy die had de hele zaal plat! leuk om te zien was dat.

, 2 januari 2007 21:04
Club Extravaganza

Ieder jaar weer het dilemma, wat gaan we doen met Oud en Nieuw?

Dit jaar echter niet. Al weken voor 31-12-2006 was bekent dat Club Extravaganza weer sinds tijden een feest zou geven en dat op oudejaarsavond!

ClubExtravaganza is één van de oudste organisaties in Nijmegen op het gebied van House feesten. Ooit gestart in de Paraplufabriek, door naar O42 en De Vereeniging. De eerdere editie was al eens in de Vasim.

Funnyhappyviper, 2 januari 2007 19:39
Club Rixy

SLAPEN IS ZOOOO 2006

Voordat ik het vergeten ben. Een geweldig smerig 2007 allemaal. Dat ie maar veel geluk brengt. Tja, geluk moet je afdwingen maar goed. Doe jullie best! tJEEEEZUSSSS. Wat een weekend. Lang geleden dat ik weer eens als eerste ergens binnen kwam, ben me maar meteen gaan verkleden, Daniel had de pruik en ik de zwartepietenmuts. (stonden best goed na een avondje doorhalen) Iedereen heb ik zien binnenkomen, een vooral smerig nieuwjaar gewenst.

, 2 januari 2007 15:01
Arrival '07

http://partyflock.nl/images/upload/85804_original.jpg

Eindelijk was het dan zover. 31 december 2006.

Het begon na drie ochtenddiensten voor mij hier in Capelle aan den IJssel.
Deze avond/nacht wou ik toch wel met een borreltje vieren, maw liet ik de auto maar staan en zocht de trein op.
Station is overigens op nog geen 5 min loopafstand van mijn woning (Y).

Het feeste waarvoor ik gekozen had was Arrival`07 in Amsterdam.

Mark Laurens, 2 januari 2007 07:09
Club Extravaganza

Het is altijd moeilijk om iets te vinden voor oud en nieuw dat iedereen leuk vind. Ik ga meestal met een grote groep lekker feesten en dit jaar zag ik de Extravaganza flyer in de winkel liggen. Omdat ik geen zin had in een of andere krappe drukke kroeg waar je eigenlijk elke week al komt, heb ik dit idee voor gelegd aan de groep. Gelijk groot enthousiasme aangezien het doormiddel van de locatie toch een beetje het ''underground'' gevoel uitstraalde.

, 1 januari 2007 19:25
New Year

00:00 Het vuurwerk vliegt de lucht in de dj's voor de avond in het trefpunt snellen zich naar hun DJ booth toe. Roowj begint met een paar lekkere Dark-e klappers, lekkere Hard-trance, opgevolgd door wat nieuwe nummers van Piedie. De zaal stroomt langzaam vol, om 2 uur is het al volle bak. Piedie en Roowj beginnen hun gast Dj in te leiden met wat vlottere nummers.

3:00 De gast DJ voor deze avond DJ M-ko bekent om zijn EIGEN STIJL, begint met zijn set. Deze slaat meteen aan.

, 1 januari 2007 13:33
FeestDatumAuteurPublicatie
H2O*Elke*31 jan 2007
Wild Romance-Crazy Sexy Angel-31 jan 2007
Opening Space Mountain Disneyland30 jan 2007
WastelandfLiRt RoTtErDaM29 jan 2007
Wild Romance29 jan 2007
ReverzeBLISSEY29 jan 2007
ReverzeRoene29 jan 2007
H2O29 jan 2007
HardstarzKerstgek28 jan 2007
Reverze28 jan 2007
X-QlusiveRobvanbeers28 jan 2007
ReverzeGhostje28 jan 2007
ReverzeRobjah28 jan 2007
X-Qlusive28 jan 2007
X-QlusiveWackiejacky28 jan 2007
The Guardian's wicked wedding hardcore party27 jan 2007
SiberiaFunnyhappyviper26 jan 2007
Exxellent Brasil! ! ! S-T-Fan ! ! !25 jan 2007
UW-XP24 jan 2007
Wild RomanceDaan-8323 jan 2007
4 Freegroove23 jan 2007
SiberiaPrivatdancers22 jan 2007
Wild RomanceAJ (www.xplicitmedia.com)22 jan 2007
Wild RomanceSop22 jan 2007
TrainspottersLady MIR21 jan 2007
Mindcontroller[NL]TRAUMEN :bier: [NL]21 jan 2007
IntegrateStamper-Jopie20 jan 2007
Tiësto in Concert17 jan 2007
I Love HousemusicKjellray16 jan 2007
ALRTi(L)techno15 jan 2007
Speedrazor15 jan 2007
Kinky DreamsZorba14 jan 2007
Q-IC Album Release PartyPoltek14 jan 2007
Brainconfusion 2Kerstgek14 jan 2007
The Freaks FinalNickelson3514 jan 2007
BigBass13 jan 2007
Get up!Makewablief13 jan 2007
X-mas sparkling editionTheo en Suze10 jan 2007
New Years partyDJjeroenB8 jan 2007
QrimeTimeprojim8 jan 2007
2007 the New EpisodeFranky-D7 jan 2007
I Love jumpstyleDon B. B)6 jan 2007
Down Under6 jan 2007
Extrema NYEDigitalism!5 jan 2007
QrimeTime2 jan 2007
Club ExtravaganzaFunnyhappyviper2 jan 2007
Club Rixy2 jan 2007
Arrival '07Mark Laurens2 jan 2007
Club Extravaganza1 jan 2007
New Year1 jan 2007