Partyflock
 
Verslagen · september 2006
­ Nederland
Zak

zak 23 september 2006 luna &pavo

het is weer zover
de hele week naar uitgekeken
luna, pavo, bobby v, oftewel het is weer tyd voor zak's mega nite! rond een uur of 12 rijden ik en blondy richting zak op naar en super gezellige avond!
binnen komend zien we al dat het goed vol loopt.
op naar de grote zaal in waar het ook al goed druk is kan ook niet anders met toppers als luna en pavo.
het was blondy haar eerste x in zak dus eerst maar een rondleiding door de hele discotheek.

, 28 september 2006 19:18
Chakra

Afgelopen zondag vierde Chakra zijn 1ste jubileum. Op zich is dat voor deze tijd al een hele mijlpaal. Gezien het aanbod wat er tegenwoordig is op de zondag. Nou is Chakra natuurlijk niet zo maar een feest. Chakra is een belevenis. Chakra onderscheid zich met andere feesten op vele punten. Qua aankleding, muziek en vooral de spirituele ambiance.

:bounce: Don Leo :bounce:, 26 september 2006 20:10
Chakra

Zooooooooooooooooooo! Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. Het 1 jarig bestaan van Chakraparty. Met knikkende knieen van de zenuwen begon ik aan het weekend. Zo zenuwachtig al voor deze zondag, want dit moest en zou HET gewoon worden. Zaterdagavond lekker thuis op de bank, zodat ik zondag heerlijk fris en fruitig aan dit feest kon beginnen.
Ik persoonlijk weet hoeveel tijd en energie de organisatie elke keer weer in het feest stopt.

, 26 september 2006 19:48
The Ruffneck Alliance

't is alweer ff geleden dat ik een verslag geschreven heb dus nu mag het wel weer eens een keertje. :)
Oh. en het kan trouwens zijn dat een aantal titels bij de verkeerde DJ staan, maar dat komt omdat ik flink van de kaart was, maar ik doe m'n best. ;)

Voor 't feest:
Heerlijk dagje gehad samen met m'n meissie!
Eerst lekker uitgeslapen, Utrecht ingegaan, naar de Kamasutrabeurs geweest die lekker in de buurt was in de Jaarbeurs, uit eten geweest en daarna naar 't feest gegaan.

, 25 september 2006 20:53
The Ruffneck Alliance

The Ruffneck Alliance was geweldig zoals vanouds.
Voordat er promoberichten werden vestuurd dat je met 2 man op een kaartje binnen mochten komen had ik al twee kaartjes bij de Ticketsbox gehaald voor mij en maar aangezien iedereen al een kaartje hadden, hadden wij nog een kaartje over. Gelukkig was het op Zaterdag verkocht aan diegene die er ook was.

, 24 september 2006 18:49
Come with me

Na een X-Aantal Hardstyle feestjes te hebben afgestampt werd ik op Q-Base tijdens een lieve bui geinspireerd door wat softere muziek. een maatje van me raadde me aan om naar sanchez te gaan. Dus ik de stoute schoenen aan en richting The Sand vetrokken. Na een fijne zoektocht wegens gebrek aan borden vond ik dankzij mijn henkhenk uiteindelijk de plaats van bestemming en vol goede moed liep ik onder het genot van een blik bier (godzijdank) richting de ingang.

Eromoods, 24 september 2006 17:18
The Ruffneck Alliance

Het was voor mij eerst nog een overweging of ik wel of niet naar The Ruffneck Alliance zou gaan. Dit omdat mijn beste maat andere plannen voor de zaterdag had. In zo'n geval ga ik meestal met wat vrienden naar de kroeg, maar die hadden ook al andere dingen te doen.

Nou ja als dat dan geen hint is om naar The Ruffneck Alliance te gaan dan weet ik het ook niet meer. Op dat moment werden er ook gratis kaarten uitgedeeld.

Erwin_1975, 24 september 2006 16:51
Club Kathedraal

Goed.

Ik ben ook naar dit feest geweest, en ik moet zeggen dat het anders was dan ik had verwacht.

Ik ging rond een uur of half 12 van huis weg, en merkte al gauw dat het verkeer me goed meezat. Klasse (y)
Bij het treinstation in vlaardingen moest ik wel ff zoeken waar het was, maar dat was geen drama.

Ik kwam binnen en hoorde gelijk het meesterlijke nummer Big Bang met Elixir _O_ !
De feeling zat er al best goed in voor mij.

Pithune/Mass Vibrant, 24 september 2006 15:00
Erotic sensitive

Toen ik de flyer van dit feest zeg wist ik meteen: hier MOET ik bij zijn! Eindelijk eens een andere line-up dan de standaard op alle feesten. Eindelijk een feest waarvan ik van te voren zeker wist dat de muziek waanzinnig zou zijn.

Zaterdagavond 23 september 20006

Rond 22:30 kwamen we aan bij Happy Dayzz Venue. Er stond een kleine rij, maar wij hadden VIP en konden zo doorlopen. Ideaal! Bij binnenkomst viel me meteen op dat de tent er netjes verzorgd uit zag, dat beloofte veel goeds.

, 24 september 2006 10:35
Come with me

Hoi,

Het is diep triest dat ik nu al thuis zit van een veel belovend feest. De link zag er goed uit ook de website van The Sand. Wij 3 vriendinnen dachten dat het een heerlijk nieuwe locatie vinden nadat de Kingdom veneu/ Marcantie is weg gevallen.

Het begon al dat slecht aangegeven was waar het was. Ik woon toch wel lang genoeg in Amsterdam om te weten waar alles beetje ligt. Maar we konden het met ze drieen niet vinden. Heb uur rond sloterdijk rond gereden.

The Goddess Lady Purple, 24 september 2006 04:58
Neophyte world tour 2006

We schrijven vrijdag 22 september 2006, de dag dat de Neophyte World Tour haar intrede doet in Limburg, namelijk de altijd gezellige discotheek de Peppermill te Heerlen.

Behalve een verplicht toneelstukje had ik die dag vrij van school, en was ik al de hele dag in de mood om te gaan. Helaas voor mij ging onze voetbaltrainer iets langer door dan gewenst, maar dat mocht de pret niet drukken.

Foltergeist, 23 september 2006 21:10
Beats, bass and melodies

22 sept 2006. @ Outflow. het is half 9 en de meeste mensen verzamelen zich bij De ingang van OutFlow. nadat het 20.45 konden de mensen naar binnen.
het werd ons jammer genoeg medengedeeld dat de deuren pas open gingen om 21.00 uur. achjaa wat maakt het ook uit, het was gezellig in de foyer en iedereen schudde weer elkaars handen.
opeens zegt een medewerker rond 21.00 uur dat we naar binnen mochten.
wie waren de eerste die naar binnen gingen? jaaA Roy en stef.

Mijn Sleutel :jaja:, 23 september 2006 16:20
The Stars

Yep gistere was het mijn verjaardagsfeestje in The Stars en wat voor een :-) Ik had gewoon de opening weer van 22.00 tot 00.00 . Dat was wel plezant maar daar ga ik niet te ver over uitwijden want er waren wel plezantere momenten die avond :-) Na mij was het de beurt aan Lethal MG die wegens te veel boekingen op een redelijk vroeg uur stond . Hij ging er al goed tegenaan en dat vond het volk zeker niet slecht.

SoniQske, 23 september 2006 11:47
Kinky Dreams

Mooi en gezellig feestje was het weer deze editie van Kinky Dreams. Onze vijfde inmiddels, maar tot op heden was de sfeer nog nooit zo chill geweest ondr de mensen.

DE Main van de oude vertrouwde Lex was al goed gevuld bij ons aantreden om 23 uur.
Ten opzichte van de eerste edities weinig echte Freaks. (sorry vr die zich aangesproken voelt)
Maar gezellige mensen die iets openhartiger zijn in hun manier van leven dan anderen.

Techno Dr, 19 september 2006 17:00
Illusion

Illusion ¡V 16 September 2006-09-17

Zaterdag 16 september j.l. was het dan weer zo ver, na 9 maanden geen Illusion en dik 2 maanden voorbereiding stond er eindelijk weer een nieuwe editie op stapel. De dj¡¦s die deze avond hun opwachting zouden maken:
TAB, ShadowPhaxx, THE PROPHET, Trickles en Speedvitamine in een b2b set met Ear-Splitter.

Oorsplijtend, 19 september 2006 14:31
Kinky dreams

Zaterdag 13 mei was het dan zover. Gehuld in onze rubberen en metalen pakjes gingen we richting de Lexion.

Rond tien uur ging de Lexion open, omdat we net als altijd niets wilden missen waren wij er al vrij vroeg, een half uurtje na openingstijd.

Na grondige inspectie van de beveiligingsmedewerkers gingen we naar binnen.

Autje, 19 september 2006 14:05
7th Heaven

Dit weekend had ik besloten het rustig aan te doen. Maar toen ik de flyer van 7th heaven, the sunday afternoon party in de tripple XXX zag begon het toch te kriebelen. Op naar Woerden dus!

Afternoonparty zegt het al, een feest met fijne tijden: van 3 uur 's middags tot 11 uur 's avonds, lig je zeker op tijd in je bedje!

Wegens de drukte op de weg kwamen we helaas later aan dan gepland, rond een uur of 5. De vele auto's op het parkeerterrein verklapten al dat het druk was binnen.

Autje, 19 september 2006 14:00
Lunapark

Dag lieve mensen,

Lunapark stond al een aantal weken in mijn agenda, en keek er ook echt naar uit omdat het wel weer es tijd werdt voor een park dat luna heet. Om half 8 's middags ging ik met mijn maten richting het park dat luna heet. Eenmaal aangekomen bij de deur, liepen we door het deurgat heen.
Wat ik hier aantrof overviel mijn gevoel wat ik de laatste weken had opgebouwd.

, 19 september 2006 00:08
Intoxicated

intoxicated, ik zag wat posters hangen en dacht hier wil ik wel heen.
dus kaarten gekocht voor mij en dr. ugs

zaterdag avond op weg het feest, om kwart voor 10 de trein gepakt richting amsterdam amstel
daar aangekomen de metro genomen en een stukkie lopen, maar het probleem was dat ik al de hele dag door aan het smoken was dus zat ik zwaar te gapen en zowat :| te slapen in de trein.

Dr. Struggle :harry-uf:, 18 september 2006 12:19
Headliner

Het is zaterdag 16 September. De dag van Headliner. Ik had er al 2 weken naar uit gekeken en uiteindelijk was het zover. We gingen om 20:45 uit schijndel met de bus naar Eindhoven. Rond 21:45 kwame we aan en we gingen meteen naar de ingang waar we helemaal niet hoefden te wachtten.
We gingen eerst onze jas ophangen en daarna meteen naar beneden om te beginnen met stampen.

Tony vs Sunny D (5)

draaide echt als een inkomer.

Maasje!, 18 september 2006 10:45
goed, laat ik dan ook maar eens een verslag van dit maken.

Ik weet nog goed, dat een vriend van me tegen me zei: joo man, we gaan naar noisekick!
Ik zei: man das speedcore! ik vind dat herrie. Hij reageerde daarop: ja is het ook, maar wel vette herrie ouwe!

Wat kan het mij ook schelen dacht ik, ik heb er wel zin in. dus kaartje gehaalt, ( prijs viel mee ) en hoppa naar culemborg.

, 17 september 2006 15:11
Beter kom je niet

Nou, We zijn net wakker, ik en hardcore infinity, en we dachten laten wij ook maar eens een verslag schrijven, voor ons toch een zeer geslaagde beter kom je niet! Voor het eerst met de auto naar de hemkade gereden, onder het genot van de verkeerde muziek, daar danken wij hardcore infinity erg voor :P Maargoed eenmaal binnen om 12 uur aangekomen!

Eerst maar ff muntjes gehaald, en alle zalen verkend, want hemkade was toch voor de eerste keer!

Pigmans, 17 september 2006 14:36
Hard trip

A Hard Trip

LINE UP
Mainstage "Mainstream/Industrial Hardcore"
00:00 - 00:00: MC: D
22:00 - 23:00: Reload-R
23:00 - 00:30: Sjek
00:30 - 01:30: Miss Zelda
01:30 - 02:30: Sceletor
02:30 - 03:00: Angerfist
03:00 - 04:00: D-Passion
03:00 - 04:00: D-Spirit

2nd Stage "Oldschool/Early Rave"
00:00 - 00:00: MC: Rems
23:00 - 01:00: Tango & Cash
01:00 - 02:00: Bountyhunter
02:00 - 03:00: Buzz Fuzz
03:00 - 04:00: Bass-D

Talent Stage "Mixed"
22:00 - 00:00: Fre.

* Zahne, 17 september 2006 13:42
Dit was de affiche:
Tiësto - in search of sunrise 4

Tiësto - in search of sunrise 4

Wat valt er nog te zeggen over de nummer 1 dj van de wereld die op bijna alle denkbare plekken in de wereld duizenden mensen in vervoering heeft gebracht met zijn muziek. Het volgende…dat Tiësto zich zeer bewust is van het feit dat alles begonnen is in ons kleine kikkerlandje.

, 15 september 2006 00:25
TDK Time Warp

Zondagochtend, ongeveer 11:30 zaal 4, Andre Galluzzi:
Ik neem een slok appelsap die qua smaak meer weg heeft van een volkstuintje dan van appels. Gatver wat smerig! Denk dat ik ervan moet overgeven Laat ik dat dan maar snel even buiten doen, hier binnen staan wel heel veel mensen en als ze dat allemaal zien is dat voor mij en voor hen niet zo prettig

Ik ben altijd al een kotsertje geweest, dus dit is niets nieuws voor mij. Ik handel dan ook snel en routineus.

Sjorz, 14 september 2006 15:22
Berlin underground

Zaterdagavond/zondagochtend 9 sptember, NDSM, uurtje of 2:
Het begint al lekker vol te lopen in de zaal en ik sta met een gezellig groepje mensen vooraan te dansen. Hoewel dansen, daar is het op het moment even te druk voor.

Sjorz, 14 september 2006 15:19
Q-BASE

Q-base 2006

Om te beginnen ik heb het helemaal super gehad! Zaterdag 16:00 uur had ik afgesproken met mijn vriendin om nog even te gaan pinnen en sigaretten in te slaan voor de avond. We zouden namelijk om half 6 opgehaald voor van haar huis. Jaja ze was de gelukkige winnares van een vip reis en nam mij mee :D.

Aangezien dit een van mijn eerste grote feesten was wist ik niet wat me te wachten stond en had me op het ergste voorbereid.

Chiiara, 13 september 2006 00:27
Q-BASE

Q-base
09-09-2006
Airport Weeze
Germany

Beste mensen ,

Veel plezier met het lezen van de onderstaande tekst , deze tekst is bedoeld voor mensen die een impressie van het feest Q-base willen krijgen. Roken is dodelijk – einde bericht.

Rond de klok van 6 uur vertrokken (2 Gasten + 2 Dames , namen onbelangrijk) we uit het mooie Amsterdam om richting Duitsland te vertrekken voor een avond vol plezier en vertier.

EnerGies, 12 september 2006 19:58
Q-BASE

we zijn dus vertrokken met de bus vanuit Rijsel(met alle babaorum Dj's)om 15h voor een traject van 4h45 lang in de bus was het kalm maar het is eens iets anders in Gent eerste file niet lang maar goed erna in Nederland nog een file van een half uur: geen probleem maar goed werkte al beetje op de zenuwen van sommige . bij het aankomen van Q-Basis kon men de muziek al van Kilometers horen : goede ontvangst.

Dim3nsion, 11 september 2006 16:34
Q-BASE

Sorry for the english but since it`s a international party. it has to be this way.

This party was without a doubt for me the most LEGENDARY party I have ever been to.

To begin with, Saturday 4:30 we leave ALmere for Weeze. The Almere group once again headed to an other party. little did we know that this party would be the greatest ever.

Arrived there around 6:30 p.m.

Alex Moulas, 11 september 2006 15:29
Tranceformer

Hier komt een verslag van de eerste en gelijk ook een weergaloze editie van Tranceformer :D

Ik had om kwart voor 10 savonds afgesproken met ilan op het station. We zijn samen met de bus naar club Chez Be Be gegaan. In tegenstelling tot de vorige keer bij futuristic konden we de club nu gelijk vinden :D.

Eenmaal binnen was Blueshift al bezig met zijn set.

Trancepim, 10 september 2006 20:11
Q-BASE

woensdagochtend begon het, ik werd gebelt en lag nog te slapen, onbekend nummer dus ik denk ja dag ik ga niet opnemen spreek me voicemail maar in ofzo.
voicemail werd ingesproken en ik was natuurlijk toch wel nieuwsgierig naar wie het nou kon zijn.
mevrouw op de voicemail die mij verteld dat ze belt namens pepsi en q-dance, of ik zo snel mogelijk terug wilde bellen.

Elientje1986, 10 september 2006 19:10
Nightmare Outdoor

Eindelijk! het was tijd voor Nightmare Outdoor!

21.00 vertrek richting nightmare, we gingen er met 2 auto's heen en Luke reed voorop.
want hij wist de weg. ja tot rotterdam ong :p totdat we opeens opmerkte dat we hier al langs waren geweest :rot:
__________________________________________________
22.

[K]!m×, 10 september 2006 17:06
Nightmare Outdoor

om half tien in de auto gestapt, en na een 40 min.

wouws meisje da producer, 10 september 2006 16:36
Q-BASE

Jaja, daar gingen we dan. Op weg naar 16! uur lang non stop beuken, stampen of iets dat daar op leek :)

1e keer eventtravel en dat beviel me uitstekend moet ik zeggen! Krat bier mee, had zelf 3 cd'tjes gebrand die op gingen. Kon niet beter! Sfeer zat er goed in en iedereen had er duidelijk zin in!

Eenmaal aangekomen bleek dat we voor de vip ingang ongeveer het halve terrein om moesten lopen. Lekker geregeld zeg ik dan. Maja, daar laten we ons humeur niet door verpesten en hop, lopen maar.

Tim, 10 september 2006 14:16
Q-BASE

Ondanks dat ik niet gepland had te gaan naar dit feest,en ook niemand wist van mijn plannen om te gaan,besloot ik om mysterieuze redenen toch te gaan. (kan ik niet vertellen :D)

Woensdag zat ik al heel enthousiast te kijken naar de timetable voor elke bunker,en te rekenen hoe ik al die geweldige artiesten kon zien.

Makewablief, 10 september 2006 12:48
Q-BASE

Hmm zat net een reply te tikken, maar ’t werd zo lang. kan er beter ff een verslagje van bouwen. :)

Goed. heb de marathon overleefd! :P

We gingen om 15.00 van huis en kwamen om ongeveer 16.00 aan bij de parkeerplaats. lekker op tijd. Na ff ingechecked te hebben bij de guest list, konden we het terrein gaan verkennen. We wilden eerst ff muntjes gaan pinnen, maar dat ging niet door aangezien de pinautomaten het niet deden. Achja komt later wel dan.

chrizzle, 10 september 2006 11:10
Q-BASE

Q-BASE · 16 hour day & night

Zo ben net thuis van weer een heerlijk feestje.

* Zahne, 10 september 2006 09:16
Darkness

Top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top Top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top Top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top Top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top Top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top Top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top.

, 9 september 2006 20:19
SuperSized

Supersized Summerspecial

Zaterdag 26 augustus, het laatste weekend voordat de zomervakantie weer voorbij was. Deze dag leek ons toch wel een leuke afsluiter! Net terug van vakantie, nog in topstemming en zo dan ook besloten om met nog een vakantievriendin richting Outland te gaan. Daar aangekomen bleek dat ons Supersized pasje niet geldig zou zijn deze avond. Hmm, beetje raar, want hierdoor kregen we geen korting en werd hij ook niet bij onze avonden geteld,dus was raar geregeld.

SanZ, 9 september 2006 13:44
Megarave

nou ik ben zo klaar met mn verslg:

Ik had dr zin in , dat hele Megarave. eindelijk was het dan zover, en de ene na de andere teleurstelling kwam ik tegen. en ik ga al sinds 2001 naar de megarave's en vond dit gewoon de zwaaaaar slechste dr uit, ten 1e vanwege de muziek, tog werd veelal ouwe muziek gedraaid en voor dal RTC PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF zwaaaaar minders van hun en hun optreden.

, 7 september 2006 04:46
Summer spirit festival

Ein Weiterweekend!

Ik begin even met een GODVERDOMME:roflol: haha ik had dit hele verhaal getypt en vergeten dat ik op een gegeven moment word uitgelogd(n) Hup verhaal weg erg irritant, maar ik ga weer een poging wagen8)

Vrijdag: Om 6.00u opgestaan en vol goede moed naar mijn werk, per slot van rekening ging ik toch om 15.30u weg dus ik dacht dat moet makkelijk te doen zijn! Nou dat viel allemaal erg tegen ik had zoveel zin om te gaan… Uiteindelijk is t toch 15.

Flo'tje, 6 september 2006 12:16
Koloso

Op 2 september ging het langverwachte Koloso open. Iets waar wij fervente Cherrygangers al een tijdje naar uitkijken. Al was het maar om nog eens in dat gebouw te kunnen zijn, te kunnen proeven welke nachten we daar vroeger beleefd hadden.

Om kwart voor tien kwamen we aan de steenweg aan, er stond redelijk veel man aan de straatkant te wachten, het luidde: alleen genodigden mogen al binnen. Alvast wachten aan het portaal leek me alleszinds niet voor genodigden.

Simain?, 4 september 2006 23:51
Trancesetterz

Hallo allemaal,

Al woon ik in Rotterdam,lopend 10 minuten van Outland af, ik was nog nooit in Outland geweest. Ik had het idee, dat er niet veel mensen van boven de 30 naar toegingen.
Dat Bas en Ram daar weer hun feestje gaven, was dan ook een aanleiding om Outland maar eens van binnen te bekijken.
In Happydayzz, onze favo uitgaansgelegenheid, waren een hoop kaartjes uitgedeeld, dus ik verwachte wel een aantal bekende gezichten!
Over de muziek zat ik niet in. de line up was geweldig.

:)As, 4 september 2006 14:50
Hardcore vs terror

Hoppa, eigenlyk op het laatste moment besloten om naar Hardcore Vs. Terror te gaan, aangezien het onzeker was of en hóe het door zou gaan.
Best blij dat het in HappyDayzz gehouden werd, vind het een onwijs leuke locatie.

Met stel vrienden rond uurtje of half 10 de trein gepakt vanuit Almere, onderweg naar Culemborg. Gezelligheid sloeg al toe in de trein, paar biertjes etc. je weet het wel.

, 3 september 2006 15:43
Mayhem outdoor

Heb me uitstekend vermaakt (Y)

Waren er al om 13:00, omdat ik met Bart Hard meewas. Tot een uurjte of 16:00 / 17:00 was het erg rustig, maar daarna liep het wel wat voller, maar echt DRUK werd het niet.

Tha Clown, 3 september 2006 10:57
Vir4Z

muziek was wel goed maar was erg benauwd binnen geen ramen open, door de rookmachine werd het nog benauwder en het ligt was gevaarlijk want scheen recht in je ogen. door dat gezeik is een goeie maat van me 20 min out geweest. de uitsmijters hebben er schijt aan. mocht nie bij hem wezuh. want de uitsmijter zei tegen mij niks mee te maken.

hardcore speedy, 3 september 2006 06:20
Tornado

http://www.realnews247.com/anatomy_of_terror_files/aot02.jpg

Naar goede gewoonte haakte het reisgezelschap op het laatste nippertje af en zo ging het om 21u mit der Zug nach Turnhout. Daar werd kennis gemaakt met gabber Oreste en nog een top gozer die vergezeld was van enkele typische Vlaamse gabbers. Om 23u20 hield de bus halt voor the Wall en konden we onmiddelijk, zonder fouillage, naar binnen.

, 2 september 2006 22:15
Hilversum on air madness

Ik keek op donderdag eens in de agenda van een van m'n vrienden hier op partyflock en daar stond Hilversum on air Madness op.

Hmm, ok. Eens kijken. Line-up was klein maar fijn en hilversum is goed te doen vanuit zaandam en met OV gratis dus besloot om mee te gaan om eens te kijken hoe dit zou zijn.

Eenmaal aangekomen bij t station was de muziek al hoorbaar in de hal van het station. Mooi zo! :)
We zagen al snel dat het niet zo groot was en eenmaal aangekomen bleek dat ook.

Tim, 2 september 2006 14:43
Excited

Mijn ervaring van Excited. Aangekomen om om 21.50 mocht ik niet verder met de auto. We werden opgehaald met een busje, op zich al goed verzorgt.

aangekomen bij de ingang krijg ik keurig een hanger met daarop de tekst "Excited DJ-contest> Mijn vriendin kreeg ook keurig een polsbandje. tot nu toe liep alles vlekkeloos. Diezelfde avond nog zag op op PF dat DJ - Diabolic(uit Harlingen geloof ik, neem me niet kwalijk als dat niet zo is :P) geen vervoer meer had.

VREESTYLE, 2 september 2006 10:53
FeestDatumAuteurPublicatie
Zak28 sep 2006
Chakra:bounce: Don Leo :bounce:26 sep 2006
Chakra26 sep 2006
The Ruffneck Alliance25 sep 2006
The Ruffneck Alliance24 sep 2006
Come with meEromoods24 sep 2006
The Ruffneck AllianceErwin_197524 sep 2006
Club KathedraalPithune/Mass Vibrant24 sep 2006
Erotic sensitive24 sep 2006
Come with meThe Goddess Lady Purple24 sep 2006
Neophyte world tour 2006Foltergeist23 sep 2006
Beats, bass and melodiesMijn Sleutel :jaja:23 sep 2006
The StarsSoniQske23 sep 2006
Kinky DreamsTechno Dr19 sep 2006
IllusionOorsplijtend19 sep 2006
Kinky dreamsAutje19 sep 2006
7th HeavenAutje19 sep 2006
Lunapark19 sep 2006
IntoxicatedDr. Struggle :harry-uf:18 sep 2006
HeadlinerMaasje!18 sep 2006
Noisekick's verouderingsproces17 sep 2006
Beter kom je nietPigmans17 sep 2006
Hard trip* Zahne17 sep 2006
Crazy Wednesday feat. Tiesto15 sep 2006
TDK Time WarpSjorz14 sep 2006
Berlin undergroundSjorz14 sep 2006
Q-BASEChiiara13 sep 2006
Q-BASEEnerGies12 sep 2006
Q-BASEDim3nsion11 sep 2006
Q-BASEAlex Moulas11 sep 2006
TranceformerTrancepim10 sep 2006
Q-BASEElientje198610 sep 2006
Nightmare Outdoor[K]!m×10 sep 2006
Nightmare Outdoorwouws meisje da producer10 sep 2006
Q-BASETim10 sep 2006
Q-BASEMakewablief10 sep 2006
Q-BASEchrizzle10 sep 2006
Q-BASE* Zahne10 sep 2006
Darkness9 sep 2006
SuperSizedSanZ9 sep 2006
Megarave7 sep 2006
Summer spirit festivalFlo'tje6 sep 2006
KolosoSimain?4 sep 2006
Trancesetterz:)As4 sep 2006
Hardcore vs terror3 sep 2006
Mayhem outdoorTha Clown3 sep 2006
Vir4Zhardcore speedy3 sep 2006
Tornado2 sep 2006
Hilversum on air madnessTim2 sep 2006
ExcitedVREESTYLE2 sep 2006