Partyflock
 
Verslagen · juni 2006
­ Nederland
Hellraiser vs. Megarave. georganiseerd door Rige Entertainment

zaterdag 24 juni 2006
22:00 - 07:00
Beursgebouw
Eindhoven

Voorverkoop: € 37 ,50
VIP: € 40 ,-

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Wat vond je van het feest? GEWEDLIG

. Line-up & Timetable. 22:00 - 22:45: Lunatic vs. Miss Hysteria vs. Reflect
22:45 - 23:30: Darkcontroller vs.

Mike' D, 28 juni 2006 18:13
Link

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Tiefschwarz en James Holden in de Patronaat te Haarlem! Samen met 2 andere electro/techfreax, Ditty en Albert, zouden we afreizen naar wat liefkozend ook wel de Paradiso van Haarlem wordt genoemd. Geroemd om haar goede akoestiek en sfeer waardoor vele grote buiten- en binnenlandse acts/dj’s/bands de locatie al hebben aangedaan om hun kunsten te vertonen.

, 27 juni 2006 12:25
Dit wordt niet een verslag van de party, meer een commentaar op wat ik heb gelezen en heb gehoord/gezien

Ter vooraf. We hadden een meeting vanaf 18 oo uur en deze was bijzonder geslaagd (zie foto's album op mijn profiel), maar dit terzijde

Op naar het VIP gedeelte, wat zwaar tegenviel. Beursgebouw was geheel anders aangekleed dan vorige edities. Normaal was ik gewend om naast het podium de trap op te gaan en meer boven achter het podium te zitten met veel minder mensen dan nu.

, 26 juni 2006 13:01
Hellraiser vs. Megarave

http://partyflock.nl/images/upload/49519_regular.jpg

Inleiding
Was al weer een tijdje geleden dat ik naar een groter feest was geweest, 12 maart 2006 om precies te zijn. Dezelfde locatie
als nu was toen ook de hardcore tempel. Ik verheugde me ook enorm op dit feest omdat ik nog nooit een hellraiser of megarave had
meegemaakt. Veel mensen hadden mij dan ook verteld dat dit een knalfeest zou worden, dus ik was enorm gespannen de laatste dagen.

Marc.P, 26 juni 2006 12:39
Vaagheid heerst

Zaterdag 24 april. De dag waarin ondergetekende niet langer meer aan de verduringen van de universiteit zal worden blootgesteld. Met een goed gemoed en vooral heel veel zin om eindelijk weer eens los te gaan, vertrok ik omstreeks 19u. Om deze heugelijke dag een extra dimensie te geven, trok ik dan ook voor de eerst maal mijn stoute zwarte stampschoenen en de stijfselstrakke spijkerbroek. Het voelde een beetje vreemd aan om zo te gaan feesten, maar het bleek best geil uit te draaien.

, 26 juni 2006 10:21
Rond de klok van 23.15 uur bij de ingang van de Asta aangekomen kregen wij te horen dat we de eerste twee bezoekers waren. Dat de komkommertijd voor de clubs is aangebroken dat is de laatste twee weken wel duidelijk. Vakantieperiodes breken aan, het WK voetbal is over de helft en er is zo veel meer te doen in de zomerperiode dat de bezoekers het laten afweten in de clubs. Voor mij persoonlijk vind ik dat in zijn geheel niet erg.

:bounce: Don Leo :bounce:, 26 juni 2006 08:40
Offensive warriors

Wegens omstandigheden had ik enorm veel zin om een boel frustraties weg te hakken en daarom besloot ik de avond van te voren dat ik meer zin had om naar een feest te gaan dan dat ik naar een feestje van een vriend van mij wilde.
Dus afgesproken met Willem dat hij met mij mee zou rijden.
Na mijn werk ben ik gelijk naar hem toe gereden om zo vroeg mogelijk in Rotterdam aan te komen.

[023] PimRitsel, 26 juni 2006 00:23
Futuristic

:cheer: Futuristic :bounce: (f)

Ten eeste wil ik Pim, Emma, Erik,bedanken voor het meeryden vanaf Zwolle naar Utrecht was gezelli met jullie in trein (y).

Daantje^^, 25 juni 2006 18:25
Turntable Junkies

Hey feestbeesten,

Daar zijn we weer :yes: Tijd voor een verslagje van @ The

We zijn de avond begonnen met een feestje bij Wouter, daarna richting
Het was niet erg druk in , maar dat gaf niets.
Eerst natuurlijk de jassen opgehangen en munten gehaald.

Wij zijn gelijk naar boven gelopen want daar draaide wederom weer erg lekker! Na dit lekkere begin hebben we ons verplaatst naar de beneden zaal.

ModeRa, 25 juni 2006 17:46
Xtra Large meets Infinity but also a new DJ at the mainstage!

11 elf. hehe. de deuren gingen open, gigantisch druk voor de deur. dus we dachten dat beloofd wat!
Eenmaal binnen, geen oponthoud bij de garderobe, want welke leipo heeft met dit weer nou een jas aan! dusssss. Ik trok de deuren open van de grote zaal.

, 25 juni 2006 13:31
Net terug van hellraiser vs Megarave.

http://www.mijnalbum.nl/Foto=N3RFRXFI
Het begon allemaal vrijdag toen ik hoorde dat ik met harry meekon gaan. Rond 9 uur waren we vertrokken en waren om 10voor10 binne. Waar miss hysteria al en leuk setje aan het draaien was. Ondertussen waren me vrienden ook binnen gekomen, met hun heb ik zon beetje hele avond gestaan. Behalve de laatse 2 uurtjes omdat ze geen zin meer hadden :(.

Chris:), 25 juni 2006 08:40
Sunday High

Afgelopen zondag zondag was het zover. Na toch al een geslaagd weekend zouden we met 4 man naar de Happydayzz gaan naar Sunday High om dit weekend af te sluiten.
De Happydayzz is toch bij mij in de buurt dus hadde we afgesproken om lekker op de fiets te gaan.

Na wat rond gebeld te hebben of dat iedereen nog wel zou komen bleek dat er 2 mense helaas nie konde(schoolverplichtingen volgende dag), dus was ik maar met een vriendin gegaan.

wiliamo, 20 juni 2006 12:33
Defqon.1 Festival

http://img125.imageshack.us/img125/423/img59709vl.jpg

Eindelijk was het zover 17 juni, tijd voor Defqon 1 2006 :D

6 uur ging de wekker dus maar opgestaan, YES eindelijk Defqon :cheer:
na een frisse douche alles helemaal klaargelegd, camera, blikjes drinken, de buskaartjes, mijn entreekaartje natuurlijk :p
en wat ook handig is, een dopje van een ½ liter flesje, aangezien je die niet meekrijgt vanaf de bar.

A-ver :bounce:, 19 juni 2006 22:11
UW-XP

Dit was de laaste UwXp,van dit seizoen,en het is er weer 1 om niet te vergeten.

Ik sta iedere keer weer versteld,hoe mooi het ingericht is.
We kwamen rond 23.00 binnen en werden weer vriendelijk ontvangen en kregen een bloemen slinger omgehangen.
Eenmaal in de grote zaal,viel het mij op dat het weer zo mooi versierd was,moest echt ff de moeite nemem om al dit moois in mij op te nemen.
Het was een vrolijk en zomers gevoel,en ook het club gevoel.

Irma la Douche, 19 juni 2006 21:33
Om 21:30 uur aangekomen met vier DJ’s (Don Leo’s DJ taxi) die deze avond moesten draaien was het inderdaad een valse start toen we te horen kregen dat de toko pas om 23 uur open zou gaan. Maar niet getreurd om 23 uur mocht DJ E-Manual dan haar debuut maken in de Main zaal tijdens Xtra Large. In het begin van haar set liet de techniek het een beetje afweten maar ze wist daarmee professioneel mee om te gaan en zette een heerlijke progressive set neer.

:bounce: Don Leo :bounce:, 19 juni 2006 20:52
Defqon.1 Festival

Eindelijk was het zover. het feest waar toch velen naar uitkeken stond op de agenda! met een veelbelovende line-up en met veel bekenden moest dit haast wel weer een superfeest worden.

rond een uurtje of 11 vanuit emmeloord vertrokken, werden we bij almere gigantisch omgeleid :@

Uiteindelijk toch iets na 12en daar aangekomen, snel munten gehaald en toen maar even het terrein verkend.

DirQie, 19 juni 2006 15:51
Defqon.1 Festival

Haleejkes Mensen, na een goed uitgerust weekend is het tijd voor mijn verslag van mijn 1ste jaar DEFQON.1 Festival, khad er veel van gehoord, dus was het voor mij uitkijken naar de datum van het jaar 17 juni 2006. Uiteindelijk was het dan zover
de dag was aangebroken! Om 7 uur s'morgens liep de wekker al af met zon teringherrie worde wel wkkr dus verslapen zouk me zeker niet.

:bounce:MySterY_CoYoTe:bounce:, 19 juni 2006 13:31
Defqon.1 Festival

Toen ik hoorde dat de voorverkoop van Defqon 15 april was om 18:00 ben ik gelijk na me werk gaan bestellen (18:15). Ik had gelukkig snel me kaartje!

2 maanden heb ik er naar uit zitten kijken en me helemaal zitten verlekkeren bij de line up, ik kon niet wachten.

en uiteindelijk was het zover. Ik zou opgehaald worden door een vriendin en eenmaal toen zij er was zijn we alvast een beetje in de stemming gekomen door wat hardcore in de auto te draaien.

Ingol de pingol :hyper:, 19 juni 2006 12:03
Defqon.1 Festival

Na weken voorbereiden, en vooral steeds meer zin krijgen, was het dan eindelijk zo ver. 17 juni 2006 was aangebroken. De dag van defqon 1!

Dit is mijn 2de feest na reverze in januari. Dat was al fantastisch maar dit zou nog veel grootser en vetter worden!

Om half 10 verzamelt bij de plaatselijke stamkroeg, toen was het alleen nog wachten op de bus die ons naar almere strand zou vervoeren.

'Luuk, 19 juni 2006 01:45
Defqon.1 Festival

We namen om 2 voor 11 de trein vanuit Heiloo naar almere. Vanaf het moment dat we instapte was het al een feest. Allemaal mensen in de coupé die ook naar Defqon gingen, dus de sfeer zat er al goed in.
Na overgestapt te zijn in Weesp, was het nog maar 6 minuten naar Almere strand. Vanuit de trein was het terrein al goed te zien, dus iedereen zat al tegen de ramen geplakt. Dit was mijn 1e keer, ik had er veel van gehoord, maar dat het zo groot zou zijn had ik ook weer niet verwacht.

Xane, 18 juni 2006 22:30
Defqon.1 Festival

Defqon. 1

06:30

De dag voor mij begon al goed. verslapen! gaat er dan door je hoofd: kut. N het weer is bewolkt neej toch. :S
Maar jah niets aan te doen gewoon iets sneller alles doen dan komt alles wel goed. 07:45

Verzameling in emmen klaar voor vertrek. Maar natuurlijk als gewoonlijk is het wachten op bepaalde mensen :P. 08:45

Vertrek dus niet om 8 uur ma iets later boeie. sfeer zit er goed in.

, 18 juni 2006 20:56
Defqon.1 Festival

Defqon 1 Festival 2006.

Zaterdag om kwart voor 9 sochtends. We stappen in de auto met 4 man en gaan richting Doetinchem om vervolgens met de trein richting Almere strand te gaan. Daar was de trein, die al gevuld was met een aantal groepen die ook naar Defqon zouden gaan. Treinreis duurde zo’n 2,5 uur… dus dat werd een beetje vervelen in de trein… 3 keer over moeten stappen. Verder niet boeiend.

Maar na 2,5 uur waren we dan eindelijk op Almere strand aanbeland.

Rob-Edd, 18 juni 2006 17:12
Defqon.1 Festival

17 juni 2006 De DEFQON DAG! :D

Ik zie dat er al 10 verslagen geschreven zijn, maar ik heb toch zin om nog even een verslag te schrijven!

Ik ben met Chanine naar Defqon gereden met de auto. Veel Nijverdallers gingen met de bus, maar ik ging liever met de auto. Later kwam dit goed uit omdat ik vrijdagavond nacht nog moest werken. (wel een slaapdienst hoor;) ). Rond half 12 kwam Chanine bij mij en zijn we even langs een supermarkt gegaan om wat redbull te kopen.

A.D.HeiDie, 18 juni 2006 14:12
Defqon.1 Festival

Gezien:

- Francois
- Ed Real
- Ruthless
- Tha playah
- Gizmo
- Pavo
- Headhunterz
- StraightOn Dj Team
- Zatox
- Activator
- Technoboy

Het was de eerste keer dat, toen mijn wekker om negen uur ging, ik ook daadwerkelijk meteen vol goede zin naast mijn bed stond. Snel aangekleed, gegeten en naar het station gegaan. Om half 11 kon de reis vanaf Koog aan de Zaan beginnen. Duurde gelukkig niet zo lang en om half 12 waren we bij Defqon.

Tim, 18 juni 2006 14:01
Defqon.1 Festival

http://events.q-dance.nl/2006-06_17-juni_defqon1/timetable/image/timetable.jpg

Eindelijk was t 17 juni dus weer tijd voor ! De week vooraf vaaak naar allerlei weersites gekeken omdat de vrees voor slecht weer hoog was en uiteindelijk ou t dan max 22 graden worden met 30% zonkans. Maar de praktijd was toch stukken beter! :D Echt zooo'n relax weertje weer :)

Toen we rond half 10 ariveerde voor op de bus te stappen was deze er alleen niet haha. Hij had enige vertraging.

GhansCore, 18 juni 2006 12:32
Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas! Heineken Speakertas!

, 16 juni 2006 16:11
Raving Nightmare

raving was weer eens ouderwets stampuh! was echt goeie alleen ENDYMION. tja. altijd het zelfde wat ze draaien. 1 nieuwe plaat en de rest was gewoon hetzelfde als op project hardcore. en naar een paar feesten gaat dat echt wel vervelen. tijd voor iets nieuws bart! Ook bliezen ze de boxen bijna op. waar ben je dan mee bezig vraag ik me af, ga dan niet harder als het niet gaat.
accepteer dat en draai dan gewoon rustiger door met een paar lekkere nieuwe platen i.p.v.

, 16 juni 2006 13:17
Xtra Hard

Xtra Hard · Impact meets XRcist

http://partyflock.nl/images/upload/60525_regular.

Little-J, 13 juni 2006 11:31
Club r_AW

Het is 23 April 2004 als The Third Movement voor het eerst voet zet in de P60 te Amstelveen.
Na een succesvolle avond met prima sfeer, goeie muziek en en een line up die uit de kunst was, moest en zou er een vervolg gegeven worden.
En zo verwelkomde de P60, in September van dat jaar, opnieuw de TTM crew.
Veel mensen hadden gehoord van de eerste editie en waren toch benieuwd naar dit nieuwe maar nu al beruchte concept, en kwamen eens een keer mee met mensen om een kijkje te nemen.

, 11 juni 2006 21:16
Apocalypse Never

't is weer eens hoog tijd voor een nieuw verslagje :)
Dit keer van Apocalypse Never, een van de betere feesten @ Amigo's waar ik ben geweest vind ik zelf.

De heenreis + aankomst:
Vroeg in de middag was 'k al vertrokken, nog ff Rotterdam ingegaan met 'n maatje, en daarna door naar Dordrecht-Zuid met z'n 3en, nog ff bij iemand thuis gezeten, en daarna meteen richting de Amigo's gelopen.

, 11 juni 2006 17:37
Apocalypse Never

LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK LEUK

Dit was me oude verslag;)

Line-up

Hardcore & Darkcore 1

00:00 - 00:00: MC: Syco
21:00 - 22:00: Hamunaptra
22:00 - 23:00: Darkcontroller
23:00 - 00:00: COREporation
00:00 - 01:00: Armageddon Project
01:00 - 02:00: D-Spirit
01:00 - 02:00: Stalker
02:00 - 03:00: Noize Suppressor
03:00 - 04:00: Radium
04:00 - 05.

~~ARMIN~~, 11 juni 2006 12:13
Room service

Er werd heel leuk gedraaid in de Speeltuin, deze avond. Met o.a die ubergeile plaat van Alter Ego. Rocker! Jep, is een cliché plaatje geworden, maar blijft toch altijd lekker zo af en toe tussendoor. Brings back a lot of party-memories, zeg maar :P.

Alleen was de opkomst tot 1.30 errug laag. Waarschijnlijk door het mooie weer, waardoor iedereen langer op het terras bleef zitten dan gepland. Bij binnenkomst vrijwel geen bekenden.

Boelie, 11 juni 2006 11:15
Backoff

Dit is dus het eerste feest waar Richard nu als (voorheen Da Phantom) CUMSHOT ROY draait.
Zijn draaitafels staan al een paar weken bij mij in de woonkamer en hij heeft dus al een paar keer een priveparty gedraait voor mij en nog wat gelukkigen.

Bart :banana:, 10 juni 2006 15:07
Neophyte world tour 2006

22:00 - 23:00 Dazzler
23:00 - 00:00 Evil Activities
00:00 - 01:00 Neophyte
01:00 - 02:15 Tha Playah
02:15 - 02:45 Masters of Ceremony
02:45 - 04:00 Panic
04:00 - 05:00 Paul Elstak
Mc Mike Redman

22:00 - 00.00 Sjek
00:00 - 01.00 Teaser
01:00 - 02.00 Sceletor
02:00 - 03.00 Highlander
03:00 - 04.00 Affix
04:00 - 05.00 Sjek & teaser

Om 21.30 kwam Sjek mij ophalen om aan te rijden naar de Time Out. Hij moest al om 22.

* Zahne, 10 juni 2006 14:52
Dominatrix

Cosmic-events was na het uiteenvallen van de B.I.T.C.H. organisatie al een poos bezig met het organiseren van een nieuw groot fetish-event in Nederland. Naast het succesvolle ‘In to Siberia’ en Het grote fetish feest van meerdere dagen in Duitsland, Fetish Evolution, heeft Cosmic-events vanavond de primeur met I could be a PERVERT, I may be a BITCH, I am a Dominatrix. Dominatrix - limited edition.

Funnyhappyviper, 9 juni 2006 17:55
Audio Attack

is een feessie van een tydje geleden maar ik wou er toch nog effies een verslag over schryfen was namelijk een toppertje nog zo een feesie met een sfeertje van vroegah en die zijn zeer zeldzaam. werd gebeld door een vriendin van me die vroeg of ik mee wou gaan naar de fun aka hemkade om naar audioattack te gaan. date. 3 sept 2005. tuurlijk zei ik ja:) altyd leuk toch. dus ik pakte het treintje op station uitgeest (uhk cbu coda semp pp draz sonez oldscool! ):P.

, 9 juni 2006 17:14
Hardcore d-day

hallo allemaal, hier maar weer een kort verslagje van mij. niemand neemt de moeite dus doe ik het maar weer.

na de hele middag op de dancetoer in breda aanwezig te zijn geweest hebben we rond een uur of tien de trein terug naar tilburg gepakt en zijn naar de zino gaan om hardcore d-day mee te maken. ik had er enorm veel zin an. na de voor mij softe muziek in breda, was de zino een waar genoegen om te horen.

, 8 juni 2006 21:40
Dancetour 2006

Weer heel erg gelachen deze dag. Maar Breda probeerde andermaal aan te tonen dat er niks mis is met stilstaan. Maar dat wijd ik deels aan de verkeerde muziekkeuze. Waarom zou Breda zo trance-gek zijn? Vanwege Tiësto? kom op! Die simpele slappe meuk? Als dancetour in Volendam zou komen, boeken ze dan ook Jantje Smit als MC of zo? Volgend jaar gewoon lekker wat meer andere stijlen toevoegen!

Wat ook een reden was: de gezelligheid.

Boelie, 7 juni 2006 02:55
Pussy lounge

Een tijd terug was ik naar een Pussy Lounge in de Matrixx geweest, en die beviel eigenlijk zo goed dat we ons hadden voorgenomen snel weer te gaan, alleen keer op keer kwam het er niet van. Nu, eindelijk op 4 juni, dan toch wel. Samen met 4 vriend(inn)en stapte ik tegen 9 uur in de auto richting Rotterdam, na nog wat technische probleempjes met de radio zaten we dan toch om kwart voor 10 op de snelweg van Maastricht naar Rotterdam.

Cassiej, 7 juni 2006 01:22
G.o.d.

THE HOUSE OF. http://img287.imageshack.us/img287/8408/95letg6ps.gif.http://img287.imageshack.us/img287/8907/95leto8gx.gif.http://img228.imageshack.us/img228/7488/95letd5wj.gif.

G.O.D. allemachtig wat een feest ! :respect: Om 22.30 gooide de Rodenburg zijn deuren weer open voor een geheel nieuw concept georganiseerd door Chakraparty. We present u G.O.D . Good Old Days en dat hebben we geweten ook. Daar hoorde zij Engelen zingen.

DeeB, 6 juni 2006 20:49
Dit verslag zal voornamelijk over de Republic of MTV Stage gaan, aangezien ik daar co-stagemanager was en dus niet veel tijd had om te genieten van het andere housespektakel wat FYM aanbood.

Een half uur na officiele openingstijd (Anthony Rother had zijn soundcheck tijd nodig) verzorgde Carlos Valdes de openings set, lekker langzaam en minimaal. Uiteraard niet veel spektakel aangezien de zaal nog vrijwel leeg was en het de eerste set was.

Thomas Laurén, 6 juni 2006 20:47
J&E goes

J & E Goes flirtcity:

Het feest:

We kwamen rond half twaalf binnen en het viel meteen op dat het erg druk was. Das altijd mooi natuurlijk. Na een rondje door beide zalen was mijn eerste indruk erg goed. Het zag er allemaal weer gelikt uit. Geluid was in beide zalen erg goed en de sfeer was prima. Het was wel wat warm, maar dat komt meestal wel met zo'n drukte. Na zo'n beetje alle bekenden gegroet te hebben even in de hal gaan staan om af te koelen.

, 5 juni 2006 19:01
The Erotique Pinkster Vibe

Date: 4 juni 2006

Lokatie: Happy Dayzz Culemborg

Voorbereidingen:

Voor dit feest heb ik eigelijk helemaal geen voorbereidingen getroffen. Natuurlijk moesten de batterijen opgeladen worden, en de lenzen van de camera goed schoongemaakt.

Zondag: Pinkstervibe Sunday

Tegen de klok van vieren had ik met marinda afgesproken bij het station Ede. Natuurlijk was ik weer eens te laat.

Nickelson35, 5 juni 2006 11:52
Dancetour 2006

Aangezien ik met pinksteren altijd weg was. En eindelijk eens van het weekend eens thuis bleef was het de uitgelezen mogelijkheid om naar de Dance Tour te gaan. Voor mij werd het dus de eerste keer. Het kon met geen r**t schelen of het nou trance was. Ik wilde het gewoon een keertje proberen. Ok ik ben meer zo'n jongen net als de rest van onze groep die van de hardere stijlen van de dance houdt. Maar als het gratis is én het is nog dichtbij dan ga ik geen nee zeggen.

Budi, 5 juni 2006 11:29
http://partyflock.nl/images/upload/58559_regular.jpghttp://partyflock.nl/images/upload/58560_regular.jpg
Feest: Hoe Gaar Dan – Presents dj Freeze the Battles!
Datum: 2 juni 2006
Tijd: 20.00 – 02.

>> ** Mr.Nice ** <<, 4 juni 2006 20:16
Mobster

Nou Nou, Eindelijk werd de zaak weer eens in gebruik genomen, en ik vond het zeer geslaagd.
22.45 stonden we al voor de deur, we waren iets te vroeg, maar het ging ook te laat open:S:S
Binnengekomen, ging alles vrij snel:D

Ze hadden zaal 2 in gebruik genomen voor ongeveer 400 man, en het was nog niet druk, maar wel al gezellig.

Q Mike, 4 juni 2006 18:59
Raving Nightmare

Omstreeks 21.30 vertrokken we met de trein richting Leuven voor een treinritje van een klein uur een half.
Aangekomen aan het station bleek dat we nog van de weinige waren die nog niet naar binnen waren want het busperon was gewoon leeg.

, 4 juni 2006 18:21
X-Qlusive

Line-up

Holland:
Luna
Isaac
Pavo
Showtek
Deepack

Italy:
Activator
Super Marco May
Technoboy
Vortex
Tatanka

MC: Renegade
MC: Ruffian

XQ HOLLANDvsITLAY was echt een tegekke avond.
Eigenlijk niet geplant omdat ik dit feest over zou slaan maar zomaar spontaan een ticket kreeg van mijn lieverd :flower: die wist dat ik er toch graag heen wilde gaan. Ik kan je er nog voor zoenen schat.

Ik was al vroeg van de partij,
om 21.

|| Leskovitch ||, 4 juni 2006 14:00
Pinksterpar-T | Harmony of Hardcore

DJ's die ik heb gehoord
14.30 - 15.30 SJEK
15.30 - 15.45 RELOAD-R
15.45 - 18.00 ERNESTO vs TAA
18.00 - 18.30 TANGO & CASH
18.30 - 19.00 SHADOWLANDS TERRORIST live
19.00 - 19.30 TANGO & CASH
19.30 - 20.30 VINCE
20.30 - 22.00 PANIC vs DR.RUDE
22.00 - 22.30 BUZZ FUZZ vs BASS-D
22.30 - 00.00 PAUL ELSTAK & MC RUFFIAN
00.00 - 01.00 ROB & MC JOE

Vorig jaar was het nog van 18.00 tot 00.00 (als ik me niet vergis) in één tentje, wat al super was.

* Zahne, 4 juni 2006 13:16
Index

Jaja de beachparty op 27 mei in Index is alweer voorbij.
Alles was echt super aangekleed. Maar liefst 6 of 7 (oops vergeten) zalen.

overal zand, luchtbedden, bikini's, strandstoelen, wat danseressjes enz. Soms werd het beachgevoel iedereen te veel. al dat klote zand in je schoenen! maargoed dat moet je maar voor lief nemen.

Helaas werkte het weer niet echt mee! regen regen en nog eens regen.

Chantal is lief!, 1 juni 2006 23:44
FeestDatumAuteurPublicatie
Hellraiser vs MegaraveMike' D28 jun 2006
Link27 jun 2006
Hellraiser vs Megarave26 jun 2006
Hellraiser vs MegaraveMarc.P26 jun 2006
Vaagheid heerst26 jun 2006
Black Hole Recordings night:bounce: Don Leo :bounce:26 jun 2006
Offensive warriors[023] PimRitsel26 jun 2006
FuturisticDaantje^^25 jun 2006
Turntable JunkiesModeRa25 jun 2006
Xtra Large meets Infinity25 jun 2006
Hellraiser vs MegaraveChris:)25 jun 2006
Sunday Highwiliamo20 jun 2006
Defqon.1 FestivalA-ver :bounce:19 jun 2006
UW-XPIrma la Douche19 jun 2006
Xtra Large meets Chakra:bounce: Don Leo :bounce:19 jun 2006
Defqon.1 FestivalDirQie19 jun 2006
Defqon.1 Festival:bounce:MySterY_CoYoTe:bounce:19 jun 2006
Defqon.1 FestivalIngol de pingol :hyper:19 jun 2006
Defqon.1 Festival'Luuk19 jun 2006
Defqon.1 FestivalXane18 jun 2006
Defqon.1 Festival18 jun 2006
Defqon.1 FestivalRob-Edd18 jun 2006
Defqon.1 FestivalA.D.HeiDie18 jun 2006
Defqon.1 FestivalTim18 jun 2006
Defqon.1 FestivalGhansCore18 jun 2006
Indian Summer Festival 200616 jun 2006
Raving Nightmare16 jun 2006
Xtra HardLittle-J13 jun 2006
Club r_AW11 jun 2006
Apocalypse Never11 jun 2006
Apocalypse Never~~ARMIN~~11 jun 2006
Room serviceBoelie11 jun 2006
BackoffBart :banana:10 jun 2006
Neophyte world tour 2006* Zahne10 jun 2006
DominatrixFunnyhappyviper9 jun 2006
Audio Attack9 jun 2006
Hardcore d-day8 jun 2006
Dancetour 2006Boelie7 jun 2006
Pussy loungeCassiej7 jun 2006
G.o.d.DeeB6 jun 2006
Free your mind festivalThomas Laurén6 jun 2006
J&E goes5 jun 2006
Erotic Pinkster vibeNickelson355 jun 2006
Dancetour 2006Budi5 jun 2006
Hoe gaar dan presents DJ Freeze>> ** Mr.Nice ** <<4 jun 2006
MobsterQ Mike4 jun 2006
Raving Nightmare4 jun 2006
X-Qlusive|| Leskovitch ||4 jun 2006
Pinksterpar-t Outdoor* Zahne4 jun 2006
IndexChantal is lief!1 jun 2006