Partyflock
 
Verslagen · juni 2002
­ Nederland
Impulz Outdoor
29 juni 2002
Jaaaaaaa laat ik maar es keertje verslag doen!

Ik zou eigenlijk niet gaan. maarja iedereen van ons had van die kaarte gewonnen dus ging toch maar mee, maar het was echt super! Ik en royson waren om half 9 al binnen haha. alles is perfect verlopen want we gingen heen met de trein. pendelbussen ook relaxed geregeld relaxte buschauffeur!nergens geen problemen gehad ofzo en ik had ephedra mee en die mocht gewoon naar binnen. me andere shit liet ik maar niet zien. uhh ja.

, 30 juni 2002 16:39
Impulz Outdoor
29 juni 2002
Nou, ik kom net thuis aanschijten en d8 maar ff meteen een verslagje te typen over dit n8elijke outdoorfeest.

Het was eigenlijk niet m'n bedoeling om hierheen te gaan, want ik had al op de eerste dag van de vvk een kaartje voor de Q-Base Summerspecial gehaald.
Maar omdat er niemand van m'n vrienden meeging (die wilden allemaal naar Impulz), omdat ik gratis kaartjes had en er op het laatste moment nog 2 bijwon, besloot ik toch maar mee naar Bussloo te gaan.

, 30 juni 2002 09:42
Yellow Dance Event
29 juni 2002
Laat ik het zó zeggen. op de een of andere manier is een kaasfabriek niet echt de ideale sponsor voor een housefeest. Er klopte eigenlijk een heleboel niet. en tóch heb ik het eigenlijk best naar mijn zin gehad, wat maar weer bewijst: een écht feestje zit in jezélf.

, 30 juni 2002 04:31
D-Boy Invasion
7 juni 2002
Tis meschien al een tijdje geleden maar ik had dit toevallig op me computer staan en dacht van laat ik het er eens lekker bijzettuh ! we waren vaN plan de trein van 19:40 te nemen richting den haag om van daaruit naar amsterdam te gaan en een beetje op tijd daarzo te zijn . Maarja er is altijd wel wat en dit keer waren roy en jordy(kabouterskunk) niet optijd enzo en moesten ze weer bier halen enzo.

Snollipop, 27 juni 2002 17:01
Hard Bass
22 juni 2002
Hardbass @ Tropicana Rotterdam
22-06-02

Op 22 juni was het weer zover, de derde Hardbass van dit jaar zou weer plaatsvinden in Tropicana (of course;)), ofwel het was weer tijd om helemaal los te gaan! :D Aangezien het in het begin nog niet zo druk was, was je in notime binnen en had je je jas opgehangen.

Bas&Ram waren er blijkbaar nog niet, want DJ Paul Elstak (die later op de avond in de oldstyle zaal moest draaien) was in plaats daarvan behind the wheels of steel.

Vu, 25 juni 2002 22:22
Birdland
21 juni 2002
Ehmz. was zekah vaag en kickuh!

Af en toe te veel Hardcore aanhangers net als ik die t ff niet trokken om naar hardhouse te luiseren, maar jah boeiuh!

Wij kwamen heel vroeg aan omdat mijn moppie moest draaiuh (LOF U HellraisOr). Het mooie daaraan zijn de konsumptiebonnen 4 free. dus dan kan je alvast voorverwarmen op Ton z'n kosten.

, 24 juni 2002 21:52
Oxygene
22 juni 2002
Ok hier dan ook maar ff een verslagje van Oxygene. Na een dag hard werken kwam ik om kwart voor 9 thuis aan en stond techno_angel al voor mijn deur te wachten want ik was weer eens veel te laat. maar goed na mij even klaargemaakt te hebben om weg te gaan zijn we dan op weg gegaan naar haarlem. (en natuurlijk kon ik het weer niet vinden uit mezelf). Maar goed eenmaal bij de deur aangekomen ging het lekker vlot naar binnen want om iets van half 11 was het nog niet druk.

rd, 23 juni 2002 21:29
High Quality
21 juni 2002
Tot mn grote verrassing kon ik dankzij Marijn79 nog naar HQ, omdat hij niet meer kon, en 2 gastenlijstkaartjes overhad. Dit was om 22:30 of zo, dus ik op zoek naar een medepartyganger om gratis te feesten. Dat viel nog vies tegen, de een moest werken, de ander geen geld, de 3e stond in zn ochtendjas. Uiteindelijk kwam Maggy online en zij had er wel oren naar, gezien 4 vrienden van haar (Bouncingboy, Crasherkid, Kimst*r en een meisje dat zich moet aanmelden, Lotte).

, 23 juni 2002 20:18
Normaal ben ik niet zo echt zo een report schrijfster. Maar nadat ik net heb gedroomd dat ik een report schreef, zit het zo in mijn hoofd dat ik er toch maar is een keer aan begin.

Gister was het dus tijd voor Chesterfield de Gold edtion. Na lang twijfelen tussen Chesterfield en Multigroove toch maar voor de eerste gekozen. Zeker omdat op de laatste Multi zoveel Hardstyle werd gedraaid, en ik toch wel erg Hardstyle moe ben.

Mixie, 23 juni 2002 13:16
Nou het is alweer zondag en ik dacht laat ik maar eens een verslagje schrijven van afgelopen vrijdagnacht want die was super gewoon.

's-Middags had ik afgesproken in Rotterdam met WhiskyGirl. Na een ritjuh met de trein en de metro was ik aangekomen in Rotterdam. De whisky had ik al de dag ervoren gehaald en de eerst 2 biertjes had ik alweer op. Bij aankomst was er thuis niemand aanwezig dus ik dacht dan maar ff wat te eten halen en dan ff een belletje geven.

, 23 juni 2002 11:31
Hard Bass
22 juni 2002
Ik ben net terug van hardbass en het was echt vet. S middags om 4 uur afgereisd van Arnhem naar Rotterdam met The renegade master en Jan (vriend van mij) en daar ongeveer half 6 aangekomen.

Ff een sprongetje want daar is nix over te melden. We kwamen aan in Tropicana en zagen gelijk dat de locatie er prachtig uitzag met al die palmbomen enz.

Over de Dj's geen kwaad woord.

M :bounce:, 23 juni 2002 07:02
Hard Bass
22 juni 2002
Goed,. daar gaan we dan. om 23.00 op Rotterdam CS aangekomen en ontmoet met degene waarmee ik naar Hard-Bass ging. vervolgens met de metro naar Oostplein en op naar Tropicana.

Eenmaal binnengekomen om +/- 23.30, m'n jas afgegeven bij de balie en toen naar binnen en even de zaal verkend (ik was er nog nooit geweest) en toen kon het stampen beginnen (dachten we) maar het begon allemaal heel soft, ook in de zaal boven waar we ook zijn gaan kijken.

laurensdekoning, 23 juni 2002 06:46
Birdland
21 juni 2002
na ja wat een rare verjaardag gister.
eigenlijk zijn we nog helemaal niet uitgefeest maar dat vertel ik nu stiekem aan jullie,. dus niet door vertellen he.
de vrijdag beon vaag, was vager, en is nu op zijn vaagst ofzo ofzo.

onderweg naar drugsland (birdland) werden de plannen weer eens totaal gewijzigd.
het was lekker weer dus besloten om te gaan chillen bij het uitgeester meer.
dit weerhield ons er niet van om natuurlijk zoals altijd lekker vaagjes te worden.

, 22 juni 2002 07:30
verslag van; Extreme Invasion vs Masters Of Hardcore in Italy in Aquabell-Rimini

hehe eindelijk was het dan vrijdag(was er al vroeg bij want ik moest nog naar de kapper en naar beverwijk TAFFNE)ik had er al flink veel zin in en na al het nodige genutigd te hebben werd het alleen maar leuker whehehe _______ end of line.

Nick, 20 juni 2002 00:53
Zo, ik maak eigenlijk nooit meer partyreportjes, maar voor dit feest wil ik natuurlijk een uitzondering maken. Voor me kinderen voor later ;)

Vrijdag
Nou, na me koffers te hebben gepakt stapte ik in de trein naar Utrecht. Daar aangekomen was het ff wachten tot de rest aankwam vanuit de rest van NL. Toen D-Noize, Wappie Mr.Sossa en nog een paar andere die ik nog niet kende der waren, was het ff wachten op StefanH, want die lul was natuurlijk weer te laat.

Damien, 19 juni 2002 16:22
nou dan hier het feest verslag, voor de reis moet je bij wappie's verslag zijn.
er was ook een verzoek om aliniea's dus die probeer ik er ook tussen te Qnallen.

Bij het feesie aan gekomen was de rei spoorloos en stroomde onze groep, ZONDER GEFOULIEERD Of ANDERE CONTROLE'S (wij waren toch drugs dealers en nazi's als NLer?)door naar binnen buiten.
ja het feest was op een buiten locatie.

het was nog rustig en erg licht, dus was alles goed te over zien.

[SF] 0251 Bal HHH :bier: AFCA, 18 juni 2002 14:00
Homelands
1 juni 2002
HOMELANDS

Saturday June 1st 2002
The Bowl, Matterley Estate, Near Winchester, Hampshire
England

Eindelijk was het zover, het was 1 juni ofwel het megafestival Homelands zou plaatsvinden aan de andere kant van de Noordzee, het eilandje genaamd. Engeland.

Vu, 18 juni 2002 03:14
heyyy!

het is alweer maandag, en er is nog niet eens een klein verslagje geschreven over het strandfeest in zeewolde. terwijl dit feest toch echt wel een verslag waard was!

ik weet niet precies hoelaat alles begon, volgens mij om een uurtje of 10 sochtends. ik was er in ieder geval om 3 uur smiddags en toen werd er wel een beetje matig gedraaid. :( het was ook nog heeel rustig! maar een beetje met zn allen zitten en het sfeertje kwam er al weer snel in.

Kim", 17 juni 2002 10:34
Club Q-Base
15 juni 2002
Dit was dus m`n 1e Q-base, maar zekers ook niet m`n laatste. We gingen rond half 11 uit Wijk bij Duurstede weg (vlakbij Utrecht). De vriendin van een maat van mij die reed, en wat een ervaring was dat. Ik was blij toen we er eenmaal waren.

Rond half twaalf waren we bij Q-base, de rij viel mee. In het begin al gelijk veel PFers gezien, en mede door de PFers heb ik weer een top avond gehad.

Toen we binnen kwamen draaide Pila, en die draaide wel lekker.

Fritzsie, 16 juni 2002 14:04
Club Q-Base
15 juni 2002
Het is zaterdagavond,

Ik en mij vriendin fanny gaan naar het station beverwijk om op qlassix te wachten met de auto.

Ik onmoeten daar danoz,deniese,, joyce en senorita
Hun ging met de trein en wij met de auto.

eenmaal bij de fun , zag het er rustig uiten paar bekenden.

!Snowy!, 16 juni 2002 07:23
Future
14 juni 2002
Been there DoNe that, Basement, was ME warm, niet te filmen. De muziek was ME hard!, ha ha Bass moet je voelen zeggen ze. Nou, die voelde je wel.
Prijzen waren schitterend. 2 Euro voor 1 glas lauw water! voor de rest was het feest leuk, er werdt goed gedraaid. Alleen vond ik de ruimte aan de kleine kant. Publiek was "lekker" :) waar het vrouwenvolk was overduidelijk minder aanwezig. dat was wel een beetje jammer. Aan de andere kant. Het vrouwenvolk wat er rond liep, deed er niet voor onder.

aic, 15 juni 2002 05:06
Qlubtempo
1 juni 2002
Hallo Partypeople,

Hat was dan eindelijk zover. Qlubtempo ging beginnen. Samen met 2 vrienden van me (Holmen & MasterMorky) ging ik erheen. In de trein (klote eind van Arnhem naar Amsterdam) zaten we ons er al zwaar op te verheugen. We waren vrij vroeg binnen en gingen eerst de HMH maar ff checken. We gingen eerst maar eens kijken hoe Bas & Ram bezig waren in Zaal 2. Nou ja zaal? Het begin viel een beetje tegen en ook Kai Tracid vond ik een beetje tegenvallen.

esnelders, 13 juni 2002 17:57
4 Elements
25 mei 2002
Juist het was weer eens tijd voor een feestje ! :-)
Eerste keer 4 elements voor mij. maar goed 10 minuutjes van mijn huis dus why not ! Geheel onverwachts ging ik er ook heen. dezelfde dag snel om half 5 naar R'dam gereden om een kaartje te kopen. Met een groep van 15 vrienden gingen we erheen!
Rond half half 10 zijn we de auto ingestapt. Na een uur lang twijfelen wat aan te doen.

Shameless-C, 12 juni 2002 12:40
MatriXX
8 juni 2002
MatriXX CD Release-party

Alweer veelste lang heeft het geduurd. Dus moest het er maar weer eens van komen. De Matrixx stond weer eens op het programma. Waar we vroeger op een feestloze zaterdag altijd naar de Marcanti of Now & Wow gingen hebben we deze nu ingeruild voor de Matrixx. Veel ouwe lullen betichtten mij ervan dat ik te commercieel ben geworden. Ik noem het horizon verbreding.

Sam, 11 juni 2002 16:12
EmoTionZ
8 juni 2002
Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww . Blaat enzooowww.

, 10 juni 2002 19:45
Phase 2
8 juni 2002
Zo eindelijk een beetje wakker dus dacht laten we eens een verslag schrijven over het gruwelijke feestje van vanacht! Ok nou na eerst de hele fucking avond te hebben gewerkt en nog flink naar de klotuh te zijn van d-boy invasion, gingen speedy joe en ik dan richting de bus, de trein volgde erna. Wat een reis nog zeg echt ruim 2 uur maar ja we hadden het er uiteindelijk wel voor over.

Wicked-Wild, 9 juni 2002 17:28
Phase 2
8 juni 2002
Wat was dit een verdiende avond! ik was er 's middags al (jurgen had me uitgenodigd) dus na 1,5 uur rondlopen in de buurt had ik het gevonden.

het licht was al bijna opgehangen, soundcheck werd gedaan, alle laatste paniek nog effe wegwerken, en gaan met die banaan. Eve, strak setje, die mij (zeker het laatste kwartier) verschrikkelijk heeft weggevoerd (volgens mij heeft olaf dit ook nog gefilmd.

*Stamplaaf, 9 juni 2002 14:56
Phase 2
8 juni 2002
Hallo mensen!

Effies een kort partyreport van Peter!

Phase 2. Wat konden we ervan vervachten? Ik had iig geen voorstelling ervan in de nieuwe lokatie. Eerst daarvoor maar even gewerkt, samen met Nicoloos en toen effies gechilled bij Koentje om daarna te vertrekken zonder enige verwachting.

Eenmaal aangekomen om half 12 ongeveer wist ik niet wat ik zag. Het was geen 2-dance meer. eerst 4 uitsmuiters. In de Deel hadden ze er 1, en wat voor 1 :S ;).

, 9 juni 2002 13:20
Techno @ Item
8 juni 2002
na de Pro danceparade besloot ik toch nog even af te reizen naar de ITem om hier nog eens lekker te beuken gezien het feit dat ze deze tent binnenkort gaan omtoveren in een R&B tent of stripclub. :C :C :S

Protocol bestaat niet meer dus geen bas en ram meer en voor de deur aangekomen zag ik dat er vanavond techno op het programma stond. Niet echt mijn muziek maar misschien ook wel omdat deze stijl nog vrij onbekend voor me is.

, 9 juni 2002 06:25
Nou daar gaan we dan. Wij met de auto om half elf weg uit zeist, om vervolgens om 11 uur bij de get down aan te komen. Je kon zo doorlopen, geen irri rijen, alleen nog heeeeeeeel errug rustig natuurlijk.

, 8 juni 2002 17:10
Index
7 juni 2002
Ben net wakker na een avondje index, en moet toch maar eens een verslaggie schrijven!

na een dagje werken, was het voor mij eens een keer tijd om te rijden, aangezien index een uurtje rijden van hier is was dat niet zo'n probleem, vond het juist wel cool (net 2 weekies mn rybewys) :)
Om 12 uur reden we weg, en na 2 meisjes uit hengelo opgehaald te hebben, reden we door naar schuttorf.

Totally addicted to Bass, 8 juni 2002 16:34
D-Boy Invasion
7 juni 2002
ik me vet verheugd op een feesie vantevoren had ik er vet veel zin in . eindelijk weer een keertje een groot feest. had met allerlei mensen afgesproken maar dat liep natuurlijk weer eens helemaal mis. mensen die ineens al in de rij bleken te staan. mensen die veel later kwamen. maare we zijn binnengekomen en daar gaat ut om. Geluid was echt beter. goeie nummers. lekkere sfeer. wel errug warm alleen. om een uur nog de 1e pf meeting gemist.

, 8 juni 2002 10:53
D-Boy Invasion
7 juni 2002
nou wij afgesproken op roterdam cs.
wilde de trein van 21:01 nemen naar amsterdam, maar niet iedereen was er, dus gingen we voor die van 21:15, nog niet iedereen was er, eindelijk de trein van 21:31, iedereen scheen aanwezig te zijn.
we muziek bij ons dus in de trein begon het voorfeesten al. allemaal super gezellie.
komen aan in amsterdam en ondanks de routebeschrijving wordt het toch effe zoeken.

, 8 juni 2002 09:04
Forgotten Sounds
7 juni 2002
Forgotten Sounds - The Return, Tilburg! Rond 23:00 stond Alex ( Bacardi26 ) aan mun bel te rammelen , en konden we op weg naar Tilburg, maar eerst nog ffe een tussen stop om Shyamel ( Gab-Star) op te halen! Daarna vol gas richting Tilburg! 23:30 aangekomen bij de Return,
Toen we binnen kwamen wist ik meteen dat het een goed feesie zou worden! Paul was aan het draaien en gooide de ene naar de andere super classic erin! Iedereen was goed los!

Nosfera7u, 8 juni 2002 05:35
Sixpack
6 juni 2002
nou hier men eerste verslag, en wel van 6pack

een studenten feest in central studios. we(marty mc fly, kaduq, eric-d, chepter) waren er rond 23:00 en het begon langszaam aan vol te lopen. toen we binnen kwamen was de eerste verassing dat niet Marco V maar Eric-e kwam. yeah,, yipee, zucht. :(
, nou ja fuck-it dachten we, feesten maar. eerst ff muntjes halen, die dus bijna 2 keer zo duur waren als vorig jaar :(.

Chepter, 7 juni 2002 19:32
Qlubtempo
1 juni 2002
Hey luitjes,
Het is maandagavond en weer de hoogste tijd voor een verslagje. (grote kans dat ik de helft al vergeten ben. ) En aangezien er nog bijna niemand eentje over Qlubtempo heeft geschreven, dacht ik, laat ik dat maar s doen!

Na een super relaxte dag op het strand, (ik ben in 1 dag Bakkum bruiner geworden dan 2 weken Indonesie) gingen we savonds eindelijk naar Qlubtempo! Daar hebben we zeker een half jaar op moeten wachten.

Stampertje, 3 juni 2002 23:51
Homelands
1 juni 2002
Hee partyflockers,

Homelands was een ervaring om nooit te vergeten!
Na een lange busreis van 9 uur kwamen we om 16.30 op het festival aan.
Het lag in een vallei, een soort van Dance Valley, maar dan kleiner en gezelliger.
Het zonnetje scheen en het was 25 graden.
De sfeer was uitermate goed!
Er waren 11 mega tenten en 1 buiten mainstage, waar Judge Jules een heftige set weg gaf.
De tenten stonden gelukkig dicht op elkaar, zodat je niet ver hoefde te lopen.

GirlonMission, 3 juni 2002 22:43
Qlubtempo
1 juni 2002
Qlubtempo was weer super. om 20.30 gingen we met de trein vanuit wehl na arnhem. omdat een vriend de trein had gemist moesten we een half uur wachten. eindelijk konden we in de trein na Amsterdam. Was erg rustig in de trein dus nog een echt feest gevoel hadden we nog niet. Om 23.00 kwamen we eindelijk bij de heineken music hal. Er stond geen rij dus zo ff door lopen. Eenmaal binnen kreeg ik een goed gevoel.

, 3 juni 2002 20:08
Qlubtempo
1 juni 2002
zow. eindelijk Qlubtempo. na eerst het gezeur van vrienden en vriendinnen aangehoord te hebben over hoe en hoelaat naar de HMH te gaan heb ik besloten om alleen samen met een maat van erheen te gaan en niet op de rest te wachten, zien we daar wel, ja toch. En ik wilde Kai Tracid wel weer een keer horen draaien. (viel een beetje tegen vond ik)

anders blijf je maar wachten en zo. dus vetrokken vanaf Den Haag.

Mr Mindsynth, 3 juni 2002 18:06
Qlubtempo
1 juni 2002
ik zal niet opschrijven wat ik de hele avond heb gedaan, want anders dan dansen,feesten,springen heb ik niet gedaan! het was een zwaar goed feest! kai tracid draaide niet hard genoeg, maar Derb daarentegen in het kleine kutzaaltje wel heel hard! Hij had echt in de grote zaal moeten staan.

Dana draaide goed en Pavo ook, maar die heb ik al zo vaak horen draaien!
Technoboy blijft voor mij de beste, ik ben zijn stijl gewend en stond zwaar uit mijn dak te gaan.

, 3 juni 2002 15:55
Qlubtempo
1 juni 2002
Dit was mijn eerste keer bij zo'n feest en zeker niet de laatste keer. Ik ben helemaal los gegaan op dat feest. Niet normaal! Wilde dat het nu nog voor de boeg stond. 18:00 inpilsen bij een lokaal snookercentrum waar ik heel vaak zit. 21:30 opweg gegaan naar de hmh. Lekker vlot doorgereden en we waren om een uurtje of 22:30 bij de hekken

22:30 door de hekken heen. Stond bijna niemand en was snel binnen. ff muntjes halen. Daarna naar de kleine zaal halve liter bier gehaald.

Derckie, 3 juni 2002 09:37
Qlubtempo
1 juni 2002
heheheh k ga geen heel verhaal neerzetten was me eerste party en ik was gewoonnnnnnnnnnn kenkerrrwhausssssssssss ik heb in me hele leven niet zo hard gestampt heheheh maar ja het was echt een knaller 22 juni hard bass ff kijken hoe dat is .

, 3 juni 2002 02:26
Qlubtempo
1 juni 2002
Okè hier is mijn vervolg op mijn begin :P
Ff excuses, ik was erg lam dat ik thuis kwam zat met mij breezer een verslag te typen. En in een keer had ik zin om te slapen :Z

Nu ben ik alleen nog een beetje gaar, en heb bijna geen stem meer over, en barst van de pijn in mijn kopf. Luister ouwe! Nee ff een beetje serieus.

[SF] Brychael.., 2 juni 2002 21:14
Qlubtempo
1 juni 2002
Nou nou nou nou nou! het was me toch een avond nie normaal! echt gewoon een avond om heeeeele maal los te gaan.

Nicole... :flower:, 2 juni 2002 16:24
Club Q
1 juni 2002
Zaterdag was het weer zover, Club Q in The Q in Zwolle! Mijn vaste stapmaatje Saskia ging voor de first time mee, en geloof me ze (en ik ook ofcourse) ging uit haar dak.
Het was wel een stukkie rijden van Lelystad naar Zwolle, maar als je lekker doorrijdt ben je erin een half uur/drie kwartier.

, 2 juni 2002 13:59
Qlubtempo
1 juni 2002
Zoooo nou het was ontzettend tof (voor m'n eerste hardstyle party :P) en ik ben nu nog aan het bijkomen, m'n benen zijn echt helemaal verrot van het stampen,. maargoed om bij het begin te beginnen

's avonds 19.30 vanuit Waddinxveen met de trein vertrokken (met o.a. AgRiX/Mr.Lee/bassbazz) toen eenmaal op Gouda aangekomen moesten we nog eventjes wachten en toen snel een paar red-bulltjes gaan halen om alvast wat energie op te wekken voor later.

laurensdekoning, 2 juni 2002 13:54
Lexion Bigtime
1 juni 2002
Wat eigenlijk niet in de planning zat, is er toch van gekomen. EL-G gaat naar een Lexionfeest ipv een lekker :bounce: feessie (-> QT, maar spreekt voor zich)

Was ook eigenlijks de bedoeling om naar QT te gaan, maar helaas deed Q-Dance op het laatst een beetje moeilijk qua gastenlijst en dergelijke. En dus kon ik geen foto's nemen voor Dancelinx.com op QT! :( Balen, want had met zo verheugd hierop!

Als troost gaven ze me een vrijkaartje voor LexionBigtime.

EL-G, 2 juni 2002 13:40
Qlubtempo
1 juni 2002
Zo het is nu 13:00 ik ben net uit mun nest en heb een gruwelijke kater ( Heineken )

22:30 vertrokken richting Amsterdam waar me ongeveer om 23:15 aankwamen , ffe de auto dumpen en op naar de HMH :D

Toen we binnenkwamen eerst ffe richting de WC's en daarna de boel verkennen. Na heel ffe op het balkon te hebben gestaan zijn we naar de kleine zaal gegaan want daar knalde het er een stuk harder op los (AlphaTwins):bounce:.

Nosfera7u, 2 juni 2002 13:40
Qlubtempo
1 juni 2002
Luister ouwe :P

Nee ff een beetje serieus. Ik ga ff een nuttig verslagje proberen te typen met mijn lamme harses :P

Het was met mij eigenlijk al een beetje bij Dinsdag begonnen, ik heb zoals de meeste al weten gewerkt bij de Family :(.

[SF] Brychael.., 2 juni 2002 10:53
FeestDatumAuteurPublicatie
Impulz Outdoor
Impulz Outdoor
Yellow Dance Event
D-Boy InvasionSnollipop
Hard BassVu
Birdland
Oxygenerd
High Quality
Chesterfield LabellandMixie
Hardcore to the Bone
Hard BassM :bounce:
Hard Basslaurensdekoning
Birdland
Extreme Invasion vs Masters Of HardcoreNick
Extreme Invasion vs Masters Of HardcoreDamien
Extreme Invasion vs Masters Of Hardcore[SF] 0251 Bal HHH :bier: AFCA
HomelandsVu
GIX 'audio violence' outdoor festivalKim"
Club Q-BaseFritzsie
Club Q-Base!Snowy!
Futureaic
Qlubtempoesnelders
4 ElementsShameless-C
MatriXXSam
EmoTionZ
Phase 2Wicked-Wild
Phase 2*Stamplaaf
Phase 2
Techno @ Item
Dance 2 Eden - House Classics
IndexTotally addicted to Bass
D-Boy Invasion
D-Boy Invasion
Forgotten SoundsNosfera7u
SixpackChepter
QlubtempoStampertje
HomelandsGirlonMission
Qlubtempo
QlubtempoMr Mindsynth
Qlubtempo
QlubtempoDerckie
Qlubtempo
Qlubtempo[SF] Brychael..
QlubtempoNicole... :flower:
Club Q
Qlubtempolaurensdekoning
Lexion BigtimeEL-G
QlubtempoNosfera7u
Qlubtempo[SF] Brychael..