Partyflock
 
Verslagen · december 2002
­ Nederland
2 Fast 4 Trance

Go(e)dendag Lieve Menschen,

Op de valreep van het jaar 2002 nog even een verslag van HET feest van 28 december jongstleden, 2Fast4Trance. Om half twaalf betraden wij het pand en het was nog lekker rustig gelukkig. Heb namelijk altijd een beetje moeite om erin te komen.

L-inda-Mix, 31 december 2002 13:59
Palladium Reunie

Bij deze begin ik maar een verslag want niemand hier had er echt zin in (denk ik,kan nergens vinden namelijk)

KERST (oftewel verplichte familie dagen en eet-zoveel-je-kunt-dagen)
Gelukkig was Palladium er om al je vele eten even goed te kunnen verteren!

Om tien uur met wat vrienden bij ons afgesproken om dan gelijk weg te kunnen gaan,wat nooit lukt want iedereen moet dan weer van alles doen:geld pinnen,sigaretten halen,hasj en wiet halen enz.enz.

*KAKA*, 29 december 2002 21:02
Qlubtempo #13

Okee mijn verslag van QT #13:

Rond 10 uur reden we met 3 auto's richting de Hemkade. De sfeer zat er in de auto al goed in en voordat ik 't in de gaten hadden stonden we geparkeerd bij de Hemkade. Er stond een kleine rij maar dat stelde gelukkig niet al te veel voor. Nadat we de jassen hadden opgehangen gingen we meteen de grote zaal in. Er werd al lekker gedraaid en de sfeer was goed!
Het geluid was zoals normaal lekker te noemen en ook aan de decoratie was weer gedacht.

M@thys, 29 december 2002 20:53
Qlubtempo #13

QlubTempo 13

Ik moest en zou naar QlubTempo 13, omdat Super Marco May kwam, en omdat ik ook al wat van Activator had gehoord, wat mij erg fijn in de oren klonk.

De heenweg ging lekker vlotjes, behalve dan dat we door een weiland met schapen moesten omdat we een kortere route door het industrieterrein namen.

, 29 december 2002 16:56
Qlubtempo #13

Qlubtempo #13

Het was voor mij de eerste keer Qlubtempo in de Fun na dat geode met de Q-base enzo dus dat beloofde wat te worden :D rond half elf vertrokken martine Ilovetechno en nog een paar ander vrienden vanuit nieuwkoop richting zaandam en een goede driekwartier later stonden we bij de fun voor de deur. Er stond daar inmiddels al een aardig rijtje dus dat werd wachten . dit duurde ongeveer een kwartiertje dus dat viel nog mee.

Magic J, 29 december 2002 10:14
Worldcenter Kleve

Hoi Hoi
na een dagje van wikken en wegen waar we heen zouden gaan was het uiteindelijk maar eens een x wordlcenter kleve geworden. technoboy en lars sea draaide daar.

, 29 december 2002 06:30
Hardcore 2003

zjow zjow zjow, net me nest uit :P

maar anyhoe dit was me wel een feesie weer hoor, al duurde die voor mij wat kort, we besloten om 8 uur 's avonds maar weer es ff spontaan om een 3 uur duurende tocht naar t zuideh des lands te nemeh :S. nah wat fijn gediscusiert te hebben kregen we uiteindelijk de koppies dezelfdeh kant op en gingeh we rond elf uur richting heerlen :D.

nah wat gekloowjoow met het vinden van de peppermill:s kwamen we r uiteindelijk rond een uurtjeh of 2 aan.

, 28 december 2002 17:11
High Quality

nou na al een half jaar aangemeld te zijn bij PF en geen reet gedaan te hebben met mijn profiel toch maar mijn eerste verslagje op de PF site.
Ik hoop dat ik er wat van bak HAHAHA

Het was weer de laatste vrijdag van de maand en tevens het laatste weekend van het jaar dus ook weer een extra reden om te gaan stappen.

Na een zware werkdag achter de rug te hebben was het weekend voor mij aangebroken.We zouden vanavond naar HQ gaan in de melkweg.

tjappie, 28 december 2002 16:53
Oldschool Madness

Oldschool madness X-mas Party

Area 1 - Hardcore
Line up: Nosferatu, Endymion, Catscan, Vinyljunk & MC Syco, Rudeboy vs. Da Violator, Tomcat, Planet X & DNS

Live on stage: Dome Crusher

Location: Condor City

Hey iedereen hoestie.
Wij zijn om 4 uur weggegaan uit eibergen. Naar oldschool madness heen jaja erg vroeg maar moesten op de fiets. Dus dan kan het niet anders. Onderweg naar Enschede toe vet gelachen want we waren met zijn tweeën beetje ouwehoeren.

, 25 december 2002 14:34
Oxygene

nou ik begin maar ffkes thuis bij ons kerstdinee ik was dus klaar met vreten(en mijn familie:bah: ) ik heb gewoon een nutteloze ruzie over computers gehad wat het standaard gesprekstof is op elke verjaardag of feestdag en toen heb ik impulsief maar besloten naar oxygen te gaan want ik was het thuis al helemaal zat:P:P

eenmaal aangekomen bleek alles dus al uitverkocht te zijn en heb ik eigenlijk een uur lang alleen maar lol staan trappen voor de deur in de hoop dat er iemand uitgezet werd of d.

, 25 december 2002 05:50
Innercity

Innercity 2002

Eindelijk was het dan zover om 22.00 op zaterdag 21 december 2002 gingen wij (Mascha en Patrick) naar Innercity in de RAI Amsterdam. We werden luxe gebracht en gehaald met de auto, dat heeft Patrick kunnen regelen. Thnx poepie voor dat (k) voor jou;p

We waren al snel binnen, en de toiletten waren ook dicht in de buurt. We haalden meteen ff coupons voor drank en eten. We kregen een hele strip te veel, dat was ook weer eens mazzel.

, 24 december 2002 22:12
High Energy

HigH EnergY

HeNNiE (1), G-ebbie en HeNNiE (2) hadden dit jaar niet zown zin in IC te gaan omdat ze niet van 1-richtingsverkeer houden. (KinG HeNNiE was daar overigens wel). Dus, op naar HigH EnergY. Toevallig stonden HeNNiE en G-ebbie op de gastenlijst… maar HeNNiE (2) zou geen HeNNiE zijn als zij niet onder een andere naam naar binnen zou sneaken.

Binnen raakten we gelijk aan de praat met een stel (bejaarden). Ze waren al 22 jaar met elkaar getrouwd.

, 24 december 2002 00:33
Innercity

Nederland heeft als een van de innovatiefste landen op het gebied van house een naam hoog te houden. Enkele jaren geleden begon ID&T met een concept. Innercity, wat uiterst succesvol bleek. Zaterdag 21 december konden we zelf (wederom) proeven van de verschillende smaken op het gebied van, de inmiddels, volwassen dancemuziek in Amsterdam.

ID&T had voor dit evenement in de RAI zoals altijd een thema gekozen.

, 22 december 2002 22:12
The Bridge

Nou, hierbij mijn eerste verslagje op partyflock! We kwamen aan bij the bridge rond 1 uur. Nja taxi betaald en naar binnen gegaan. Daar aangekomen jas opgehangen etc. Nja toen maar even wat drinken gehaald. Nou rond 13:30 was dr dus een meeting. Stelde niet enorm veel voor, even snel hoi hoi zeggen en weer verder stampen :bounce: :D Kan ook zijn dat er niet meer zo bij was met mn hoofd. :|

Nou, toen kwam Pavo. tja, verder zo'n beetje de hele avond op de dansvloer staan stampen.

AppelsapMeneer, 22 december 2002 19:38
Innercity

Innercity - 21 december 2002

Na 2 maanden niet meer gefeest te hebben wegens een reis door China, kon het dan nu eindelijk weer: Innercity 2002, met als thema “Communisme” of Rusland. ID&T had het weer voor elkaar gekregen om de RAI uitverkocht te laten raken met 50.000 man.

Half 9 vertrokken uit Apeldoorn, rond 10 uur waren we bij de RAI. Het was nog redelijk rustig, waardoor we erg snel binnen waren. De hal bij binnenkomst zag er oke uit; veel ruimte, veel kraampjes.

SnuggLe, 22 december 2002 16:36
Innercity

okee mijn verslag :)

Om 22:00 van huis vertrokken.
om 22:30 in de rai mezelf bij de mensen gevoegd met wie ik had afgesproken en onze jassen ingeleverd. (hierover verderop meer)

tot 01:00 wat rondgehuppeld en m'n stampmaatje opgehaald, toen naar de meeting toe even hoi gezegd en toen de techno ingedoken die TE druk was.

Demon Discord, 22 december 2002 15:46
Earthquake 2002

earthquake 20-12-2002

Om 18.45 reed ik van brummen (waar ik woon) eerst naar driebergen om mijn stampmaat op te halen! om 20.

JaapJekel, 22 december 2002 01:27
Earthquake 2002

Zo dan ook maar mijn verslagje. Vanaf Leiden naar Duivendrecht met de trein, daar aangekomen even een half uurtje wachten op Stefan, toen hij er was konden we naar het perron om daar nog effe 10 minuutjes te wachten op de trein, Fubar kwam nog even snel langs en nadat we hem de hand hadden geschud stapten wij de trein in op naar Arnhem.

, 21 december 2002 18:00
Earthquake 2002

K@NKERHARD JEZUS CHRISTUS! we gingen met de auto naar ons verzamelpunt in arnhem. kalluf red girl lady saha? en desiree dus. aldaar de grote dwaas melvin opgepakt. na zeer lang w8ten op de limburgse brigade konden we eindelijk gegen deutschland fahren.

kalluf!, 21 december 2002 15:48
Mindcontroller

DIKKE HARDCORE @ DE HEMKADE! Na lang twijfelen toch nog een verslagje.

Het was 21.50 ik kom aan met me fordje @ de hemkade, het was al aardig druk en uit verschillende auto's hoorde je diverse hardcore platen KNALLEN;). Ff snel 2 kaartjes verkopen aan de deur en snel naar binnen.
Rond 22.

Mindcontroller

Wat eraan vooraf ging: Boeda een maatje van mij uit Goes zou jarig zijn op de twaalfde en aangezien we laats in de Fun bij Multi een poster zagen hangen met zo´n vette line-up wisten we wat ons te doen stond: naar Mind-Controler om weer eens lekker ouderwets te beuken in de Fun. Boeda een kaartje gegeven voor z´n verjaardag en met een groep afgesproken om ´s middags al bij m´n vriendin af te spreken en dan al een feestje te bouwen.

Henna :smoke:, 17 december 2002 12:58
Mindcontroller

Mindcontroller was echt een top feest!
In preciepe ben ik niet zo'n hardcore mens maar dit was echt geweldig.
Vooral lady dana en gizmo waren mijn favo dj's die avond.
Ik ging echt uit me bilnaat samen met Paul(vermeulen19)kan jullie vertellen ben nog nooit zo uit me dak gegaan.
Ik ben er ook nog achter gekomen dat hemkade 4 zalen had in plaats van 3(dom dom dom)en ik kom er heel vaak;)nou ja ik heb me meesterlijk vermaakt tussen al die kaale koppies en stuiterend mensen.

partymuisje :woepwoep:, 16 december 2002 20:29
Mindcontroller

Aangezien dat alles nog vers in het geheugen licht en een barstende koppijn heb. ben ik ff gaan typen wat ik over mindcontroller vond.

Nou nou wat had ik een zin om na mindcontroller te gaan tijd geleden dat ik na zo'n hakkeuh gabber feest ben geweest,me mooiste kleertjes aangetrokken schoentjes aan. en om economische redenen heb ik nog ff voor gedronken :bier:
aangekomen bij de fun. kwam ik de nodige personen al weer tegen.

, 15 december 2002 15:45
Mindcontroller

nouw we kwameh binneh vanuit de xtremeh kouw :s maar nu lekker warm, eerst ff op iedereen w88 toen muntjez scoreh, niemand kon echt w88 op mekaar om dah de muziek al lekkah beukteh :D, dus binneh no time iedereen were kwijt, ik d8 ik ga ff lekkah bij t podium staan waar bass d al lekkah bezig was:P ik was nog nuchter en ik keek om me heen daar was iedereen weer :D vaaggeh shit, anyways we gingeh ff erges zitteh om te discusieren wat te doen.

, 15 december 2002 15:14
Impulz

Feest: Impulz Indoor
Datum: 07-12-2002
Locatie: Brabandhallen Den Bosch
Line-Up: Tom Harding, JP, Seb Fontaine, Marcello, Michel de Hey, Misstress Barbara, e.v.a.

Op het allerlaaste moment toch nog besloten om naar Impulz te gaan. Uiteindelijk toch nog wel een leuk feestje gehad, maar het begon werkelijk dramatisch.

Na voor de deur een kaartje te hebben gekocht, snel naar binnen. Nou niet dus. Aangezien het weer niet echt geweldig was, dacht ik van ik hang me jas daar binnen wel op.

, 14 december 2002 04:53
Illegal Vibes

Ik kwam pas laat aan in Harlingen, omdat ik eerst nog ff in`t vat had gekeken. Leuk feessie ook daar. Het verslaan daarvan laat ik aan iemand anders over.
De "Oostpoort" in harlingen was goed te vinden, stond allemaal strak aangegeven. Bij aankomst viel gelijk al op dat er wel wat gebeurd was: Aan de buitenkant van het gebouw was een vaag soort ronddraaiend licht. Leek uit de verte op een reuzenrad.

speedy_j666, 10 december 2002 09:12
PartygangersOnly

Wat een feest, wat een feest.

Uit een eerder geschreven verslag door een PF'er over het feest Eve of Destruction begreep ik dat er in De Heilige Zeug zeer slecht geluid aanwezig moest zijn vanwege een Limiter. Dit is een apparaat dat het aantal decibel meet en waarbij een limiet geconfigureerd staat. Dat wil zeggen dat wanneer er een bepaald aantal decibel bereikt wordt, de limiter het volume omlaag gooit. Behoorlijk klote dus.

NickieNonstop | XT3Radio, 10 december 2002 01:00
Impulz

Ok, een btje laat, ik weet 't maar bter te laat als nooit;)

Nou een vriendin van me en ik stapte om 21:58 in de trein vanaf a'dam naar Den Bosch.

ambs, 9 december 2002 20:17
2 Fast 4 Trance

Nou hier dan even maar even een party report van 2fast aangezien nog niemand het aandurfde om er 1 te schrijven (of komt het door dat niemand zich ook maar 1 klein detail kan herrineren van het feest in kwestie) Ook ik zal veel moeite moeten doen om er wat over te vertellen maar zal proberen om zoveel mogenlijk hier neer te klatten.

10.

, 9 december 2002 17:13
Impulz

Nou Impulz was wel weer een leuk feestje als 9de feestje heb k er al een aantal gezien maar moet toegeven heb me duidelijk vermaakt.

We kwamen om half 10 in DB aan ff rustig de bus gepakt en naar de brabanthallen toe.
Daar aangekomen viel het ( nog ) mee met de drukte dus konden zo overal doorlopen.
Eenmaal binnen 1st ff naar de WC en daarna meteen door naar de techno.

Techno LuuKoSs, 9 december 2002 11:20
Impulz

Happiness. Happiness. Niet verwacht en toch gekregen. De Sint was een paar dagen later dit jaar. Al weken lagen de kaarten voor Impulz (Brabanthallen, Den Bosch) klaar op het vaste plekkie bij de vensterbank. Voor mij werd het de eerste keer om zo'n eind uit de buurt te gaan feesten en was erg benieuwd.

-=|Robster|=-, 9 december 2002 11:15
Naam: Housenation presents Platinum
Datum: 7 december 2002

http://www.p60.nl/images/17290002-flyerplatindec.jpg

Line-up:

Mainstage
- Idger vs Aurelio
- Coldfusion
- Baba
- Luna
- Technoboy

Second floor
- Dollé
- Leev
- e.a.

Na de laatste Platinum en Dreambase was dit voor mij de derde keer dat ik naar P60 ging, een discotheek in Amstelveen, niet ver van mijn huis vandaan. Het feest begon om 22.

, 8 december 2002 21:05
Impulz

nou ik kom net mijn bed uitgerold:)
lekker vanaf een uur of 9 mijn bedje ingekroepen en weer heerlijk liggen slapen
maar dat is niet wat jullie willen horen:) hier dus mijn verslagjuh over impulz

OM half 9 moesten we francien ophalen een vriendin van mij op CS-Tilburg en daarna konden wij (ik,nootje, hardstyle arjan) en ook francien vertrekken naar den bosch.
we waren er rond 9 uur ofzoww. eenmaal binnen werden we gefouileerd. dit ging vrij vlug en waren overal snel doorheen.

Nicole... :flower:, 8 december 2002 14:31
Impulz

Zo ben net thuis van Impulz en het was me wel weer een goed feest.

We reden om half 9 bij mij thuis weg toen hebben we eerst lala opgehaald en toen door naar de Brabanthallen. Ik was allang blij dat we de auto op de parkeerplaats konden neerzetten, dus het was ff koud lijden tot dat we binnenwaren.

Toen we binnen waren zijn we gelijk door gegaan naar de hardhouse.

Fritzsie, 8 december 2002 07:49
Nadat we met twee vrienden in Amstelveen hadden afgesproken, besloten we met de metro die kant op te gaan. Toevallig kwamen we die twee vrienden in de metro al tegen.

Toen we met de metro in Amstelveen aankwamen, drukte ik per ongeluk op de verkeerde knop. Hierdoor gingen de deuren te snel dicht en bleef de rest v/d groep in de metro achter.Nadat we met twee vrienden in Amstelveen hadden afgesproken, besloten we met de metro die kant op te gaan.

, 8 december 2002 06:40
Warehouse Classix

Zow, de eerste keer Techno voor mij op deze nieuwe locatie in Breda: de Mezz. Hoogtepunt van de avond moesten de Acid Junkies worden. Daarvoor en d'r na kwamen een paar andere dj's die eigenlijk dermate slecht waren dat ze nu geen woord aandacht verdienen.

Wij waren er al om 22u00 (als het vroeg afgelopen is, moet je er ook vroeg zijn ;)), dus we hebben zelfs een vaag persoon gezien die gewoon vanaf discmans stond te draaien.

Helsie, 7 december 2002 19:34
Reactor

GEWELDIG! Dat is wat ik dus dacht nadat ik de Now & Wow weer uitliep. Mn eerste Reactor in Rotterdam na de 3 edities in de Powerzone te hebben meegemaakt.

Na veel gebel en gevraag had ik uiteindelijk toch nog wat vrienden kunnen overhalen om de reis naar Rotterdam af te leggen. Ik zou in eerste instantie met Eralda (DieZel) meegaan dus. Maar gelukkig is me het reizen met het openbaar vervoer bespaard. Om een uurtje of 23:00 hebben we haar bij haar huis opgepikt en richting Rotterdam.

Verdine, 7 december 2002 17:26
Hard FX

giteren naar hard fx geweest in de oude marcanti,ik had 2 gastenlijst plaatsen gewonnen dus gebruik maken maar dacht ik van die kaarten.

Mr.Qlubtempo, 7 december 2002 14:07
Zo, dat was weer een bruut feessie in Budel. Nadat ik een zooitje Tilburgers ;p in Eindhoven van het station had gehaald, reden we naar Budel. Toen we bij de (voormalige) Donkey Palace aankwamen waren de deuren nog dicht, omdat de extra security nog moest arriveren. Dus ging het pas tegen tien voor half tien open, en in verband met de snerpende kou was dit niet leuk.

, 7 december 2002 12:18
Hardcore4Life

We vertrokken zo rond 10 uur met de auto uit Woerden dit was maar goed ook want net toen wij in een nog wat rustige rij gingen staan werd het onwijs druk.
Na ongeveer een half uur binnen te zijn kon dan het feest beginnen.
Toen we de hoofdzaal binnen kwamen viel mij gelijk op dat het niet zo gek groot was. Maar toen had ik de kelder en de zaal bovenin nog niet gezien.
Er werd prima gedraaid en vooral Dana en Neophyte staken er wat mij betreft boven uit.

R€mko, 5 december 2002 19:33
Hardcore4Life

Het begon allemaal zeer kut, eerst moesten we op station heemstede ongeveer 3 kwartier wachten op de bus, de trein kon niet rijen omdat er in vogelezang (waar ik overigens woon) iemand voor de trein was gesprongen. Na een lange reis waren we eindelijk in Rotterdam, wij dachten dat het wel tijd was om flink te feesten maar helaas. Maar liefs anderhalf uur stonden wij in de rij! En dit is geen minuut overdreven! Eindelijk binnen ging het redelijk snel allemaal.

rups, 4 december 2002 13:28
Deaz D invites Technoboy 29 November 2002 te Locomotion Zoetermeer.

Eindelijk was het zover de eerste Deaz D invites YOU!
Een maandelijks terug kerend concept, waarin Deaz D een bekende Dj uitnodigt.
Het concept is dat het een Dj kan zijn uit elke muziek stroming.
Dus de ene keer kan het Hardstyle zijn de andere keer club/trance enz.
Dit keer was het de eer aan Technoboy om samen met Deaz D Locomotion op zijn kop te zetten.
Wij waren rond een uur of 23.00 bij Locomotion.

, 3 december 2002 00:22
Teqnology

Zo goeden morgen/middag/avond

Hier een verslag van
Teqnology

Het was zaterdag avond 21:45 en we gingen vanuit Hoorn op weg naar de HMH voor een 2de editie van Teqnology.

Daar om 23:00 aangekomen ging alles vlot, ingangs contole de jassen en het muntjes halen.

Toen maar gelijk naar de main zaal gegaan om de eerste klanken van Joel Mull op te vangen.
Klonk lekker groovy, goed begin dus.
Vond het alleen nog erg licht in de zaal, maar gelukkig kwam daar snel verandering in.

MARCOS, 2 december 2002 11:07
Teqnology

Mogguhh iedereen, na heerlijk uitgeslapen te zijn, zal ik dan nu maar verslag doen van Teqnology.

Wat een tyfus vet feest, niet normaal. Dik lopen :bounce: Om 23.00 kwamen Joost en ik aan in de HMH. Ja Stampers UTD. was een beetje schraal vertegenwoordigd op Teqnology en bovendien verdeeld, want Danny en Dominique waren naar Hard Bass. Daar aangekomen bekeken we even snel de zaal en vonden dat Q-dance het er mooi uit had laten zien. Toen 2 vrienden van ons opgezocht nl.

, 2 december 2002 10:35
Convertible

Goed, Wij waren naar Convertible geweest waren er rond een uur of 12 binnen. Binnenkomst ging supersnel dus niet zoals bij Trance Energy e.d. Toen met de Roltrap naar boven en effe wat munten halen voor de nodige drankvoorziening. DJ Marnix was toen aan het draaien en draaide heftige clubmuziek. Qua inrichting zag het er fraai uit allemaal bomen die ze zo uit de jungle hebben gehaald.

*Andre®*, 1 december 2002 17:55
Teqnology

Ja, het was weer rete-gezellig! :D :D :D

Eigenlijk was ik helemaal niet in een feeststemming :(.

, 1 december 2002 16:29
Teqnology

Aangezien ik op dit moment toch nog niet echt kan slapen ga ik maar weer eens een verslagje typen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, zodat jullie niet eerst het hele stukje door hoeven te lezen, het was extreem relxt :)

Voor het eerst ging ik eens vroeg naar een feest, dus ik stond samen met mijn gangster vrienden al om kwart over 21 voor de HMH. Daar moesten we nog ff wachten, want het feest begon pas om half 22.

, 1 december 2002 12:58
Teqnology

JAJA, na een avondje snoeiharde technogeluidjes kan ik toch wel zeker zeggen dat dit weer goede muziek was. Niet te zacht maar ook niet te hard qua volume.
Wel zonde dat sommige mensen schijnbaar komen om stil te staan, ook niet echt een succes als je het mij vraagt.
Billy Nasty draaide overheerlijk en datzelfde geldt ook zeker voor Ben Sims. Marco Carola ging ook hard van start en later in zijn set deed ie een stapje terug. Om de voetjes ff wat rust te geven denk ik zo.

Tom™, 1 december 2002 09:58
Hardcore Heaven

Nadat we in eerste instantie nie zouden gaan besloten we Zaterdag middag om tog s'avonds naar Scheveningen af te reizen om het feest HARDCORE HEAVEN te bezoeken ieder1 die zou gaan had er zin en het beloofde dus van te voren al een top feest te worden.

:xPePPeRiCk AkA KeRMiT*NL:x, 1 december 2002 08:20
Teqnology

WAZIG, Goede muziek.

D'r is niks gelogen over de locatie! Goeie muziek, Perfecte sfeer! TOPPIE

Oja mijn eerste bericht.

vexz, 1 december 2002 04:04
FeestDatumAuteurPublicatie
2 Fast 4 TranceL-inda-Mix31 dec 2002
Palladium Reunie*KAKA*29 dec 2002
Qlubtempo #13M@thys29 dec 2002
Qlubtempo #1329 dec 2002
Qlubtempo #13Magic J29 dec 2002
Worldcenter Kleve29 dec 2002
Hardcore 200328 dec 2002
High Qualitytjappie28 dec 2002
Oldschool Madness25 dec 2002
Oxygene25 dec 2002
Innercity24 dec 2002
High Energy24 dec 2002
Innercity22 dec 2002
The BridgeAppelsapMeneer22 dec 2002
InnercitySnuggLe22 dec 2002
InnercityDemon Discord22 dec 2002
Earthquake 2002JaapJekel22 dec 2002
Earthquake 200221 dec 2002
Earthquake 2002kalluf!21 dec 2002
Mindcontrollerbob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]19 dec 2002
MindcontrollerHenna :smoke:17 dec 2002
Mindcontrollerpartymuisje :woepwoep:16 dec 2002
Mindcontroller15 dec 2002
Mindcontroller15 dec 2002
Impulz14 dec 2002
Illegal Vibesspeedy_j66610 dec 2002
PartygangersOnlyNickieNonstop | XT3Radio10 dec 2002
Impulzambs9 dec 2002
2 Fast 4 Trance9 dec 2002
ImpulzTechno LuuKoSs9 dec 2002
Impulz-=|Robster|=-9 dec 2002
HouseNation vs Platinum8 dec 2002
ImpulzNicole... :flower:8 dec 2002
ImpulzFritzsie8 dec 2002
HouseNation vs Platinum8 dec 2002
Warehouse ClassixHelsie7 dec 2002
ReactorVerdine7 dec 2002
Hard FXMr.Qlubtempo7 dec 2002
Raving Nightmare on tour7 dec 2002
Hardcore4LifeR€mko5 dec 2002
Hardcore4Liferups4 dec 2002
Deaz D invites...... YOU!3 dec 2002
TeqnologyMARCOS2 dec 2002
Teqnology2 dec 2002
Convertible*Andre®*1 dec 2002
Teqnology1 dec 2002
Teqnology1 dec 2002
TeqnologyTom™1 dec 2002
Hardcore Heaven:xPePPeRiCk AkA KeRMiT*NL:x1 dec 2002
Teqnologyvexz1 dec 2002