Partyflock

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

 

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

door , gepubliceerd op
Flockers (afbeelding)
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
OrganisatiePartyflock Site
Matrixx Site
Q-dance Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actie, gesloten
StadArnhem
Eindelijk was het dan zover de zaterdag was aangekomen en ik stond op het station te wachten op de trein van Zutphen naar Arnhem. Het leek echt uren te duren, maar eindelijk kwam de trein er aan. Ik stapte snel in en zocht mijn vriendin op die al in de trein zat.

In Arnhem aangekomen te zijn snel naar de bussen gelopen en voor een kleine 2 euro een kaartje gekocht. Dat viel me weer reuze mee :D.

Na een korte rit zijn we dan bij het Gelderdome. Snel een kluisje halen en merken dat het wel erg koud is zonder jas zo. Dit was meteen het grootste nadeel van Flockers. Binnen aangekomen viel me meteen op hoeveel snacktenten. Honger krijgen op flockers viel er niet bij. Na wat munten te hebben gehaald en het eerste biertje te hebben gedronken zijn we de zalen in gegaan. WAT EEN HERRIE! Op het moment van binnenkomst was Bas & Ram bezig met de zaal aan het oppeppen. Het was nog vrij rustig, maar de sfeer zat er al in. Na een half uur genoten te hebben van Bas & Ram kwam Darkraver een paar platen spinnen. Het viel me op dat het een heel stuk drukker was geworden.

Snel nog even paar bier naar achter slaan, want anders was het straks niet meer te doen.

Nog nagenietend van zany en showtek zijn we maar even een stoel gaan opzoeken om de benen de rust te geven. Na 10min zitten kregen we al honger dus maar even een rij met munten uitgeven aan broodjes kroket. Wat waren die dingen lekker :D.

Het viel me toen wel op hoe rustig het was in de overige zaaltjes. Beetje zielig vond ik het voor ze.

Tegen 5 uur zijn naar beneden gegaan om de benen weer flink te verzuren op een hardcore beat. Helaas viel dit even tegen. 1 plaat kwam wel 3x in 1 set voor en zo leuk was die plaat nu ook niet. Het was me een beetje te veel draaiorgel hardcore en weinig harde beuk hardcore. We zijn toen maar naar Secret Cinema gegaan en hier op flink wezen feesten. Vooral toen Miss DJax en Rude Awakening gingen draaien kon het niet meer stuk. Gewoon flink knallen met brute hardtek en schranz terwijl in de andere zaal gewoon bagger hardcore plaatjes werden gedraait op een snellere pitch. Teleurstelling was dat. Had echt meer verwacht van Partyraiser en Neophyte die allebei grote namen zijn in de hardcore/terror scene. Toch moet ik zeggen IK HEB HELEMAAL GEEN MICROFOON NODIG, HOOR MAAR! een heerlijke afsluiter was!

Helaas stonden de kluisjes buiten waardoor we met een bezweet lichaam naar buiten moesten. Ben maandag tot woensdag flink ziek geweest hierdoor.

Plusjes!
- Mooie verlichting
- Weinig gehoor van de andere zaal
- Leuke sfeer
- Mooie aankleding
- Leuke manier van DJ aankondiging
- ETEN! DRANK! in overvloed.

Minnetjes
- kluisjes buiten
- Dronken turken/marokanen die ruzie zochten

Voor jullie eerste feest! echt een topfeest! Mag van mij elk jaar komen :)
pagina laatst gewijzigd op

6 opmerkingen

- Dronken turken/marokanen die ruzie zochten

Kunnen ze ook niet tegen
:loser:
turken en marrokanen mogen geen alcohol van hun gloof toch?
verwijderd
niet elke turk en marokaan is een moslim:O
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 maart 2007 om 17:25:
niet elke turk en marokaan is een moslim

Idd :lol:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 maart 2007 om 17:25:
niet elke turk en marokaan is

Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 maart 2007 om 17:25:
slim

idd