Partyflock

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

 

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

door verwijderd, gepubliceerd op
afbeelding Flockers
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
OrganisatiePartyflock Site
Matrixx Site
Q-dance Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actie, gesloten
StadArnhem
De dag begon al goed. Op naar Rotterdam om de party outfit te kopen, te eten, op te maken en met de auto richting Arnhem te gaan waar het die avond moest gaan gebeuren.
Ik verwachtte niet al te veel van het feest, omdat het tenslotte het eerste feest was wat Partyflock zal organiseren & ik heel stiekem liever naar Scumworld wilde maar ondanks al het gezeur en gejammer van vrienden het toch Flockers was geworden. 'Ja gezellig met alle mafkezen bij elkaar' werd er gemeld, en geloof mij dat het mafkezen waren.

Half Nederland door gereden om Arnhem te bezoeken. De weg niet kunnen vinden en uiteindelijk om half 2 binnen zijn. De jas in de aanwezige kluisjes gegooit, die btw op een rot plaats stonden. Half bevroren kwam ik binnen & was direct al stap maatje kwijt. Leuk, het eerste feest dat ik met me vriend bezoek & direct was ik hem al kwijt. Daar stond ik dan met me goede gedrag, zonder geld en zonder mobiel.

Vooruit, het zij zo; gefeest moet er worden. De aankleding zag er mager uit, en in de house zaal waren de bewegingen minimaal. Dus door naar de hardere zaal waar het lekker op elkaar stond de ouwe hoeren. Nou voetjes van de vloer op Deepack, en dat klonk zeer goed, voor een binnenkomertje.

Praatje hier gemaakt, praatje daar. Ogen uit gekeken op zoek naar bekenden & jawel wie zag ik daar uit zijn dak gaan? Ja het was Hardcore Dragon (http://partyflock.nl/user/369318.html) praatje mee gemaakt, dansje mee gedaan en maar op zoek gegaan naar Ro de Hakkuhbijler (http://partyflock.nl/user/96684.html). 20x De trap op gelopen en in een vak gezocht waar hij zogenaamd zal zitten, maar geen enkel spoor. Het feest ging gewoon door en ik wilde de avond niet laten verpesten dus ging ik maar weer de dansvloer op.

Pavo achter de draai tafel & zoals gewoonlijks zette hij weer een stampende set neer waarop de zaal helemaal los ging. De lasers verlichtte de zaal & zwetende lichamen sprongen op en neer. Tik tik tik voelde ik op me rug & geïriteerd van dat ik net lekker aan het dansen was & gestoord werd, stond Ro achter me!

­[img]http://img409.imageshack.us/img409/7668/6389273cy6.jpg[/img]

Vloog hem om de hals, meldde iedereen die rond me stond dat ik hem eindelijk weer gevonden had & mensen keken me een beetje vreemd aan. Hahaha. Genoeg gelult, kan gebeuren & op naar voren, want we hadden de smaak te pakken!

Tha Playah & The Viper waren zo langzamerhand aan de beurt en jezus, wat een geweldige set was dat. Als ik er nu aan terug denk, krijg ik er nog kippenvel van. Dat was echt mijn hoogte punt van de avond. Dat de zaal daar uit zijn dak ging. De een in kippenpak ('ja want we hebben carnaval gemist, en vieren het nu'), de ander in zijn bikini, en weer een ander met ontbloot boven lichaam. Helemaal lijp. Zulke geweldige mensen.

Rond half 7 nadat Neophyte een tegenvallende set had neergezet vonden we het wel genoeg worden & begonnen de oogleden ook al een beetje te gaan hangen. De auto snel weer terug gevonden, en weer op naar Rotterdam.

Al bij al vond ik het zeeeeeeeeeeeer gezellig. Heb geen één vecht partij meegemaakt, en waren al de Flockers helemaal geweldig. Drankjes & ijsjes werden eerlijk gedeelt & werd er samen flink gestampt en gehakt.
Water vond ik wel aan de dure kant, zelfs de alcohol was goedkoper, maar je werd wel behoorlijk snel geholpen.

Lieve Flockers die ik heb ontmoet; Jullie zijn GEWELDIG! :hug:

Dus Partyflock, wanneer komt de volgende editie?
pagina laatst gewijzigd op

10 opmerkingen

verwijderd
hahaha leuk verslag blij dat je me gezien heb;)
verwijderd
hehehe..thanks Rudy(Y) als je me nie in de goeie richting had geduwd had ik dr nooit gevonden:D
verwijderd
leuk verslag, maar vanaf half 2 is wel zonde zeg van je geld, maar ja daarna ging het ook pas echt goed los.­
verwijderd
Ik ben blij dat het allemaal goed gekomen is .... xxxx (K)
verwijderd
zeker leuk verslag meid echt cool (K)(K)(K)
permanent verbannen
Leuk verslagje!

Volgende keer weer op mijn nek?
verwijderd
jaja ik hoop je nog eens te ontmoeten op een feest ik von het heel gezellig met je!!

(K)
verwijderd
Dank jullie wel voor de leuke reacties! Hopelijk komen we elkaar de volgende keer weer allemaal tegen!
(K) Jullie zijn geweldig!
verwijderd
jij bent ook geweldig:jaja: blij dat je in het echt niet zo lastpak bent;)
Wel een leuk verslag (Y)
laatste aanpassing