Partyflock

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

 

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

door , gepubliceerd op
Flockers (flyer)
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
OrganisatiePartyflock Site
Matrixx Site
Q-dance Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actie, gesloten
StadArnhem
Voor mij was Flockers niet iets waar ik al maanden naar uitkeek, zoals voor zovelen. Een maandje terug ongeveer vond ik het wel eer eens tijd om naar een groot feest te gaan (doe ik niet zovaak, 1x per jaar ofzo) dus keek ik als "passief lid" van partyflock zullen we het maar noemen, maar weer eens op deze site, en de Flockers banner trok mijn aandacht. Aangezien ik 10 minuten fietsen van Gelredome af woon was de beslissing snel genomen. De lineup zag er goed uit. Ik ben vooral technoliefhebber, maar ook lekker hardstyle-stampen gaat er bij mij goed in.
Toen ik las dat ze gelredome in 2 delen gingen splitsen had ik er een beetje een hard hoofd in, was erg benieuwd hoe ze dat fatsoenlijk gingen doen.

Ik vertrok met m'n kleine broertje (zn eerste grote feest:P) iets na 11 uur richting gelredome.
We moesten toch nog wel ruim een half uur in de rij staan, de controle was behoorlijk streng, jammer dat dat nodig is. En zo waren we kwart voor 12 binnen. Ik zag dat ik net de set van Darkraver had gemist dus ik ben blij dat ik nog in de rij stond. Wie nodigd die man toch steeds uit? :P

We begonnen met eens rustig een rondje te lopen om te kijken wat er allemaal te beleven was. De DJ try-outs waren erg leuk, ook werd hier best goed gedraaid, ik denk dat er zeker wel wat talent tussen zit.
Ik vond het lang duren voordat de muziek harder ging, pas na de opening van 1 uur (beetje vuurwerk en filmpje).
De zaalsplitsing bleek toch best goed geregeld. Ik zag pas later dat er 3 doeken hingen i.p.v. 1 (zo leek het op de opbouw foto's) dus er was best over nagedacht. Je hoorde af en toe wel muziek van de andere kant, vooral als je aan de techno-kant stond, maar over het algemeen viel het erg mee.
De aankleding van beide zalen was erg leuk bedacht: ze hadden de dark-side(hardstyle-zaal) en de light-site(techno-zaal) van de partyflock site opgebouwd, met in het midden een overigens behoorlijk dikke beamer. Daaromheen een hoop LCD schermen en natuurlijk een hoop lichten. Het lichtspektakel was over het algemeen best in orde, al heb ik wel beter gezien ook op kleinere feesten. Ze hadden wel wat meer laz0rz mogen ophangen :)

De catering was ook prima in orde, er was genoeg te krijgen, al was de wachtrij bij de drank vaak wel aan de kant kant. De laatste keer dat ik in het gelredome was, was alweer eent tijdje terug, bij DJ tiesto. Toen heb ik me behoorlijk geergerd aan de geluidskwaliteit (afgezien van het feit dat het eigenlijk niet zo mijn muziekstijl is maargoed). Dat was nu gelukkig anders. Het geluid was goed hard(na 1 uur) en toch lekker zuiver, de bass overheerste op de juiste manier :D

Anyway, het belangrijkste: de muziek :)
Het eerste deel van de avond hebben we vooral aan de hardstyle kant gestaan. De sets van Zany en Showteck waren best lekker. Toen zijn we even bij de techno gaan kijken. Was lekker, maar nog een beetje slapjes. Een set waar ik toch wel een beetje naar uitkeek was die van 25% dreamteam(Buzz Fuzz) vs. Pavo. Het was een goeie set, lekker hard, maar ik had stiekum gehoopt op wat meer old-skool. We hebben de set niet helemaal afgeluisterd, rond 4.15 gingen we naar de set van Bart Skilzz aan de light-side. En oh wat klonk er toen lekkere techno. Meesterlijk goeie set (vond ik dan), we konden niet meer stilstaan. Ook de daarop volgende set van secret cinema was heerlijk. Om 6 uur was het tijd voor miss Djax vs rude Awakening om de avond af te sluiten aan de light-side. Die begon de set met een heerlijke (volgens mij) Highland beats plaat, en dat knalde zo maar door. Ook nog even een kwartiertje wezen kijken naar de afsluiter aan de Dark-side: Neophyte en Partyraiser. Die bliezen letterlijk de avond snoeihard uit :) Maar daar waren we toch een beetje te moe voor (of ik word oud :P ) Dus het laatste kwartiertje was voor miss Djax.

Al met al een zeer geslaagd feestje! Ik geef Flockers een 8.
pagina laatst gewijzigd op

15 opmerkingen

Leuk feest, wel erg druk (vooral bij de bar!)en leuk die extra dansruimte's boven.­ Een pluim voor de (beginnende) DJ's die de contest hadden gewonnen en boven bij de hardstyle aant draaien waren, ik vond de sfeer daar het leukst mede doordat je daar lekker uit je plaat kon gaan zonder dat je een ander een elleboogstoot geeft of tenen aant plat stampen bent(of andersom) cijfer een 8!
Tot slot een p.­s.­voor de beveiliging...­We stonden lang genoeg te wachten voordat we binnen waren dus check de volgende x ook of mensen nitraatbomme mee naar binne nemen (twijfelde eerst nog of het niet een verdwaalde vuurpijl was??) want dat was egt nie normaal om dat midden op de dansvloer af te steken,waar het tegen mijn laars aan ontplofte en ik, en anderen met mij met een flinke piep in de oren elkaar verbaasd aan stonden te kijken, laten we die (piep) eer gewoon voor de stampende beat houden de volgende keer!

De groetjes allemaal!
verwijderd
Ik zag dat ik net de set van Darkraver had gemist dus ik ben blij dat ik nog in de rij stond.­ Wie nodigd die man toch steeds uit?haha idd!!!
kut feestje kut
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 februari 2007 om 16:58:
Ik zag dat ik net de set van Darkraver had gemist dus ik ben blij dat ik nog in de rij stond.­ Wie nodigd die man toch steeds uit?

man die gast is een legende, alleen was zijn set niet echt geweldig en zie ik hem liever echt draaien op een early feestje.
haha over darkraver heb je 100% gelijk :D
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 februari 2007 om 17:02:
man die gast is een legende, alleen was zijn set niet echt geweldig en zie ik hem liever echt draaien op een early feestje.­

Begrijp me niet verkeerd hoor, 5 jaar geleden vond ik Darkraver ook geweldig, maar das echt niet meer :)
leuk verslag, alleen het stuje met kleine broertje bevalt mij niet zo :P.

goed feestje verder, vooral laatste 2 uurtjes in zaal 2, lekkere techno
Ook nog even een kwartiertje wezen kijken naar de afsluiter aan de Dark-side: Neophyte en Partyraiser. Die bliezen letterlijk de avond snoeihard uit :)

daar had ik dus de hele avond op gewacht! maar was wel geweldig :P
Bart Skils vond ik ook heerlijk daaien btw!
verwijderd
grappig dat je met je kleine broertje bent gegaan..­ en wel slim dat je maar een keer per jaar naar een groot feest gaat..­ ik merk wel dat ik toch echt naar te veel grote feesten ben gegaan..­ wordt nu echt zo'n zeikwijf..­ desondanks heb ik me prima vermaakt..­ nu maar weer bedenken wat de volgende vette party gaat worden..­

xxx
kut feest, dark-side? tot 4uur gewacht op een beetje knallen..­
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 februari 2007 om 16:58:
Ik zag dat ik net de set van Darkraver had gemist dus ik ben blij dat ik nog in de rij stond.­ Wie nodigd die man toch steeds uit?

dat is echt een domme uitspraak!
ik denk dat omdat darkraver zo een imago als 'party-animal' heb , dat mensen vergeten dat hij qua skills nog altijd tot de absolute top hoort!
iedereen ziet em maar als de bad-boy van de industry en begint een beetje te vergeten wat hij voor alle hardere muziekstijlen betekent heeft.
als die vent een los begint te gaan achter die tafels doet hij dingen waar menig dj nog van ka leren hoor

desalnietemin ben ik het met je eens dat hij niet op elk feest super geweldig draait.
maar als je net als hij 5a6 keer per week draait dan is het logisch dat je set niet altijd even geweldig is.
maar draaien kan ie nog steed als de beste geloff me...
verwijderd
Uitspraak van technobrie op maandag 26 februari 2007 om 16:23:
Tot slot een p.­s.­voor de beveiliging...­We stonden lang genoeg te wachten voordat we binnen waren dus check de volgende x ook of mensen nitraatbomme mee naar binne nemen (twijfelde eerst nog of het niet een verdwaalde vuurpijl was??) want dat was egt nie normaal om dat midden op de dansvloer af te steken,waar het tegen mijn laars aan ontplofte en ik, en anderen met mij met een flinke piep in de oren elkaar verbaasd aan stonden te kijken, laten we die (piep) eer gewoon voor de stampende beat houden de volgende keer!

Inderdaad, dat was echt niet normaal meer. Ik stond er een 1 meter vanaf en had inderdaad ff oorpijn :P Maar goed het was wel een topfeest!