Partyflock

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

 

Verslag van Flockers, 24 februari 2007

door , gepubliceerd op
Flockers (flyer)
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
OrganisatiePartyflock Site
Matrixx Site
Q-dance Site
LocatieGelreDome Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actie, gesloten
StadArnhem
Stadion vol houselustigen: Flockers!

Een site die zijn 5-jarige verjaardag viert; wat moet internettend-Nederland daar nu van denken? “Hoe kan een site nou een stadion als het Gelredome vol krijgen?” was één van de reactie die vaak naar boven kwam. Maar wie zich op de site van Partyflock bevindt en zich aangemeld heeft met een uniek IP-adres weet wel beter! Een community-site als Partyflock kan met behulp van de Matrixx en Q-dance zeker wel een stadion vol internetgekken volkrijgen. Zo ook ik. Sinds 2003 een fanatieke partyflocker, en dus al 4 jaar actief als ‘one of them’. Wie ben ik om dit evenement niet toe te juichen? Dus toen de line-up bekend werd was het voor mij al snel duidelijk en zijn er direct kaarten gekocht voor dit ‘verjaardagsfeest’. Mart’n, RB, Nanc en ik moesten en zouden dit feest aanwezig zijn in het Gelredome. Voordat we het wisten was het zover.

Voor ons een hele belevenis, omdat de meeste feesten in de Randstad worden gehouden en waar wij dus geen hele afstanden voor hoeven te overbruggen. Deze keer had men ook aan de mensen aan de andere kant van het land gedacht en dus besloten het Gelredome op z’n kop te zetten. Dus om 20:00 uur ’s avonds vol goede moed op weg naar Nijmegen, waar we eerst nog even bij Maaike zijn gaan zitten. Om 11 uur hebben we het er op gewaagd en zijn we richting het Gelredome gereden. Maar MIJN GOD, daar reden we natuurlijk meteen de file in om te parkeren; hadden we de auto dus toch beter in een buitenwijk kunnen zetten. Na een kwartier optrekken, remmen, optrekken, remmen (en dat keer 100) konden we eindelijk onze voetjes van de vloer liften, dachten we…. Het eerste poortje was geen probleem, maar daarna…. Was je nog steeds buiten! Men moest eerst de jassen uittrekken en in kluisjes doen, voordat je de volgende poortjes mocht betreden. Dit duurde gelukkig maar drie kwartier, dus we hadden nog het geluk dat het niet sneeuwde, want dan had dit feest direct Vlokkers geheten (zoals Zwemporium). De sfeer in de rijen was niet optimaal, er waren veel mensen die er wel van hielden om in de achterzakken te neuzen met hun stonede kop. Eenmaal door de poortjes (met kippenvel van drie kwartier) drugscontrole met honden waar we uiteraard gewoon door konden lopen. Nu kon het dan echt beginnen na een vrij stroef begin.

Eerst een kijkje genomen in Flockers.2, en na het publiek gecheckt te hebben, direct doorgegaan naar Flockers.1, waar Zany de beats de zaal al in beukte! Kwamen binnen halverwege ASYS – Cheers. Daarna volgde direct SilverBullet, dus mijn avond, als verslaafde Donkeyrollers fan, kon zeker al niet meer stuk. Eerste half uur lekker op de tribune zitten genieten van Zany die veel nieuwe nummers aan het publiek bracht. Om 02:00 was het dan tijd voor Showtek live; waar ik erg veel van verwachte. Heerlijke melodieën, maar dan: de bass, gevolg: geen melodie te bekennen. Door een technische mankementje bleek de bass niet lekker te zijn afgesteld en vond dit echt een smet op de set (:D). Heb helaas maar 20 minuten van deze set meegekregen door een bijkomstigheid, maar geloof niet dat er echt iets gemist is. Wat mij vanaf het begin eigenlijk al opviel, was dat de totaal verschillende feestgangers met elkaar door één deur konden (hoewel ze gelukkig wel twee deuren hadden voor de verschillende zalen ;)). Deepack werd bijgestaan door Villain wat zeer aangenaam klonk in mijn oren. Vond persoonlijk dat Deepack een erg leuk setje wegzette, met als eindklapper de nieuwe Stylo (van horen zeggen ;)), die hard ging!

Headhunterz stond lucky as he was, on primetime en kon hiervan flink profiteren. Draaide redelijk commercieel, maar was zeker niet vervelend om naar te luisteren. Na een flink uurtje stampen waarin ik veel mensen tegen ben gekomen (pris, iteq, quipers, an o.a.) was het tijd om af te druipen nl: Pavo (leuk) vs. Buzzfuzz (minder). Pavo, normaliter toch wel één van mijn favorieten met BuzzFuzz. Wist niet wat ik daar te zoeken had, maar toen de eerste beats de zaal binnenknalde was het voor mij een reden om toch nog even niet naar huis te gaan (Én de bob natuurlijk :D). Voor mij veel onbekende nummers gehoord, maar wel heeerlijk uit mn dak staan gaan! Om half 5 toch de gok genomen en zijn lekker richting huis gegaan om zo toch nog op tijd in mn bedje te liggen. Was een geslaagd feestje en naar mijn idee een uniek concept, 20.000 internetters die op dit feest hun profiel een gezicht kunnen geven. Uiteraard zijn er plus- en minpunten, maar van kritiek kan het alleen maar beter worden.

Pluspunten:
- bar (supersnel aan de beurt!)
- wc’s (schoon, rustig)
- eetbarretjes (6 broodjes voor 3 muntjes ;))
- aankleding (op z’n partyflocks!)

Minpunten:
- geluid (veel technische mankementjes)
- ingang (DRAMATISCH)
- trappen langs tribune (drama, drama, net een trechter!)
pagina laatst gewijzigd op

14 opmerkingen

ik vind t echt gaaf om te lezen dat jij wel snel aan de beurt kwam bij de bar, ik zelf kwam namelijk ook super snel aan de beurt...­ maar in alle verslagen die ik tot nu toe heb gelezen zegt iedereen dat het een hel was om wat te drinken te gaan halen...­

maar mooi verslag verder hoor...­
Hahaha blijkbaar heb ik niet zoveel gemist Sen.­

Op naar Hardbass!
tuurlijk;) ik help zo snel als ik kan achter die bar:P
half 5 naar huis toen was et net begonne
Uitspraak van Taylor op maandag 26 februari 2007 om 13:30:
half 5 naar huis toen was et net begonne

Ja als je van hardcore houdt wel ja, maar das niet mijn muziekstijl, plus dat we nog 2 uur moesten rijden..
kut feest vooral bewaking
verwijderd
Uitspraak van SanZ op maandag 26 februari 2007 om 14:00:
Uitspraak van SUPPER TUUPS op maandag 26 februari 2007 om 13:30:
half 5 naar huis toen was et net begonne

Ja als je van hardcore houdt wel ja, maar das niet mijn muziekstijl, plus dat we nog 2 uur moesten rijden..­

dan nog is half 5 vroeg. dan begint het pas net en zeker ervan uitgaande dat jullie pas om een uur of half 12 of later binnen waren. dat is nog geen 5 uur voor een feest van zeg maar 40 euro. dat is 5 euro per uur.

ook al hield je niet van hardcore dan kon je je nog wel vermaken denk ik zo. er was zat te beleven en de sfeer was top

vind dit niet zon goed verslag
Snel aan de beurt bij de bar??? na 1 uur heb ik dr haast een kwartier staan w88en johh!
Maar ik kon bij binnenkomst meteen doorlopen :)
dus heb gelukkig niet lang in de kou hoeven staan ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van moessie op maandag 26 februari 2007 om 17:02:
kut feest

ga dus nooooit meer naar zo'n feest, t begin was niet aan te horen, veels te zacht,

playah viper neophyte partyraiser waren top en moc had moeten komen
laatste aanpassing
verwijderd
leuk verlsag..­ en zeker leuk om te lezen hoe iedereen anders over dit feest denkt..­

xxx
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 februari 2007 om 17:10:
vind dit niet zon goed verslag

Doe t lekker zelf dan
Ik vond vet verslag:bounce:
helemaal niet lang te w88 bij de bar, ingang ook niet! Heb eigenlijk nix aan te merken op het feest, behalve iets te vroeg hardcore, van 5 tot 7 was lang genoeg geweest
verteld ze niet eens dat ze de held van de avond was.­