Partyflock
 

Verslag van Hardbeat Café, 1 november 2002

door , gepubliceerd op
FeestHardbeat Café · Darkraver
Datumvrijdag 1 november 2002
LocatieCoyotes
Zo we zijn weer thuis na een extreem heerlijk avondje in Hardbeat Cafe!
Na wat voor te hebben gedronken en wat lekker mixen zijn we (Codename"Lampie", Cidinha, Susanne, Loos, Maddqz en Illes (geen PF, schaam je! )) nadat Davo aka Gavo ook uit zijn werk aan was gekomen om 23.30 vertrokken naar naar HBCafe.
Daar aangekomen was het al goed druk en waren er al weer een hoop bekenden zoals whiskygirl, mc jo&, mafkaan, marsha, PaRDiEj QuEeNiEj (verrassend (Y)), mc excess en maiky. Later kwam ik o.a. Panic, Sarah-Suave, Lars en Wendytjuh (ook verrassend, was erg gezellig met je groepje) ook nog tegen.
Genius stond al te draaien en gelukkig werd het opbouwen van de muziek niet zo letterlijk genomen en was het al goed beukend en dansbaar :bounce::bounce:. Daarna was het de beurt van Stanton die ook heerlijk draaide met zga alle lekkere hardstyle klappers.
Om half 3/3 uur was het de beurt van Darkraver en ook hij zette een heerlijke set weg die aan the old days deed denken. Heb een hoop ouwe stampers gehoord wat iedereen zeer kon waarderen. Stanton en Genius hebben de avond tot 6 uur volgemaakt met succes want zelfs op het eind was het nog redelijk druk.
Over het algemeen dus een wereldavond. En gezien de reacties in het publiek, dat weer met grote getale was gekomen, kunnen we de komende weken op meer van dit soort avondjes rekenen! iedereen weer bedankt voor de gezelligheid (Y)(Y)

Foto's komen gedeeltelijk op PF te staan. niet geplaatste foto's komen binnenkort (probeer vandaag, maar uiterlijk maandagavond) op mijn site te staan. klik daarvoor HIER!

9 opmerkingen

Elke week zelfde tent mars, wordt dat niet 1 tonig ????
 
was idd weer gezellig ja,gelukkig wel drukker dan vorige week...­op naar volgende week vrijdag....­
Ik zou eigenlijk ook gaan, maar de auto zat vol:(
 
het was echt zwaaaaaaaaar de top !! helemaal geweldig die tent! :bounce:
:S Waarom was ik nou zo ziek? :S
 
Het was weer Supergezellig!
Zomaar noem je mijn naam niet in je speech...­weeeeh!