Partyflock
 

Verslag van Hardbeat Café, 19 oktober 2002

door , gepubliceerd op
Eindelijk was het dan zover!
Na weken van hard werken en promoten was gisteren de opening van Hardbeat Cafe in Rotterdam. en het was gelukkig een zeer geslaagde avond :)

Om 22.00 zou de deur open gaan, maar met nog wat kleine dingen die geregeld moesten worden werd dit 22.20. Buiten stond al een groep mensen geduldig te wachten. Eenmaal open was het sfeertje gelijk goed met wat hapjes en champagne. Even na 23.00 werd door Jan van Back2School de officiele opening verricht en kon iedereen naar de danszaal toe.
Stanton opende met een 'Hardbeat' nummer gevolgt door Public Energy met Three 'O' Three. De sfeer zat er gelijk in :) Ook vanwege de goede reacties van het publiek (de gehele avond) en het aanwezig zijn van een hoop pffers. Stanton en Genius draaide zoals verwacht werd lekkere stevige hardhouse afgewisseld met goede classics. Tussendoor was het de beurt voor gast DJ Rob samen met MC Joe. Zoals we van ze gewend zijn hebben ze een lekkere set neergezet waardoor het inmiddels volle Hardbeat Cafe volledig aan het :bounce: was. Na Rob & Joe maakten Stanton en Genius de tijd vol tot 6.00.

Samengevat een hele geslaagde avond. De reacties uit het publiek waren niks anders dan positiviteit ('hier zat rotterdam op te wachten', 'dit wordt onze vaste stapplaats','volgende week moeten onze vrienden hier ook gewoon heen'). Ik deel deze mening en ben er cker bij de komende keren als Panic, Lars, Darkraver als guest DJ's komen draaien.

Ook alle niet, nieuwe en oude pffers bedankt voor het maken van deze geslaagde avond. En iedereen van de organisatie en van de bar/kassa/garderobe/wc en veel succes in de toekomst (y)

20 opmerkingen

 
Nou ik kom binnenkort echt wel een kijkje nemen hoor!

enne leuk verslagje :kusje:
 
Werkzaam bij Underground Alert
Als ik dit zo hoor is het de trip naar Rotterdam dus wel waard!!
zeker AZo! hey marsel, alles lekker? was weer gek zaterdag, helemaal top!
we krijgen weer goeie tijde daaro,
tjoptjop
O moeten we dan ook maar een keer komen kijken hoor ik dus :D

Als jij zegt dat het goed was Mars, dan vertrouw ik er op :D

Kom cker dus wel kijken een keer, moet alleen ff kijken waarneer...
Mijn Broer had het erg naar zijn zin !
Word zijn vaste uitgaansplek zei hij....­

Kom binnenkort ook een kijkje nemen !
 
we moeten gewoon met een groepje een datum prikken om er een keertje naartoe te gaan met ze allen! :D
Waar blijven de foto's????
 
Heeey Mars!! Leuk verslagje!! Lijkt me echt een toffe tent:D Kom zeker snel kijken. Vrijdag weet ik nog niet zeker of ik kan... maar dat hoor je nog wel
 
Binnenkort ook ff kijken, heb een stapeltje vrijkaarten gehad :P
Heeey die marcel :) Was ckur weten een geslaagde avond .. helaas waren we er te erg aan toe na Pussy Lounge en moesten we vroegtijdig vertrekken :s Aankomende vrijdag ben ik der ckur weer .. dit is ideaal om op een vrijdag te PreParty-en en zaterdag voledig los te gaan :) Leuk ingericht en top gedraait .. muziek kon na mijn smaak ietsjes harder maar dat mocht de pret nie drukken :) dikke 8 voor HBC Greetzz Ron
Het was zeker gezellig daaro!! Heb me prima vermaakt, zeer relaxte sfeer en zal er zeker vaker gaan komen!!! Lekkerrrr STAMPEN in een cafe!!
DJ Genius staat ook op http://www.­dutchdjs.­nl bekijk zijn profiel effe
Was lekker los zeg...
Heel de avond :bounce: alleen altijd klote dat je muntjes moet halen om je :mixje: te halen...
 
hardbeat -> mijn nieuwe buurthuisje :D
Vanavanond ff los op the sounds of DJ Panic, dus zoals a homeboy, a hippy &­ a funky dred zeggen: START THE PANIC
 
Ben er ws ook bij!!

:bounce:
 
hier ga ik zeker een keertje kijken.­