Partyflock
 

Verslag van Controlled Panic, 15 mei 2004

door , gepubliceerd op
flyer Controlled Panic
:P Lekker wazig een verslagje van Controlled Panic Part 2. met daglicht getypt met door de ramen helder daglicht & Bryan Fury _ Blood in Blood Out uit de speakers :P

Maar ik was opweg naar de 013 & ben eigenlijk nog (nuchter). Zat om 20.00 nog achter deze plek Soulseek te checken op vette beats:9 Naar de D.­P.­P fietsen, ff langs de vetkeet en bij Dalunacy opknouwen met een lekker koud :bier: tje & Barney tegen Fitton te volgen vanuit de relexstand:D Toen Vennekes eindelijk klaar was en ons bier hadden opgezopen konden we eindelijk aanfietsen met een lekkere :smoke:

Eenmaal aangekomen bij de 013, nadat we menig T-Town hebben doorkruist om Vennekes te laten pinnen, om heerlijke :bier: jes aan te schaffen:D waren we eindelijk aangekomen bij de nuldertien.

Geen Rij :O Vorige X was 't om 23.30uur al uitverkocht & nu ik kon zowat naar binnen lopen zonder kaartje :@ Ho denk, ik heb niet voor nix een kaartje aangeschaft, maar nee hoor er kwam een gogem met een oortje in z'n bakkes aanlopen om 'mn kaartje te checken.PFfffff Gelukkig hek'm toch niet voor niks gehaald.

Wat €'s in die automaat te hebben gestopt was het tijd voor een lekkere 1/2 :bier en lekker beats :yes:

Garong was aan het draaien toen ik mijn 1ste pilske naar binnen stond te hakken, en na menig stampgevaar op de dansvloer was het tijd voor een :smoke: te rollen, maar wat hoorde ik daar toen die :smoke: gedachte door m'n hoofd rolde>>>>> :respect: Ritchie Gambino :respect: behind the wheels of Steel. Voor mij de held van de avond :yes: Lekkere Hellfish dreunde door de speakers :K en werd meesterlijk ingemixt met Manu Le Malin :K

Ritchie (D.) bouwde lekker op met Deathchant, Bloc46 & draaide daarna ie :kots: Alles Kapot! :kots: . Ook niet helemaal bij elkaar passend.
Maar voor de verdere rest nix aan te merken op de set van Ritchie G.
:bier: :bier: :bier: :bier: :bier: :bier: :bier: :bier: :bier: :bier:

Tussendoor de Batcave bezoeken is/was ook niet verkeerd! Visitor staat daar ff 't hoge gras flink kort te maaien ­ (Y). ­ . Nawat geterror't te hebben en wat fototjes te hebben geschoten voor Dalunacy.­tk was het onderhand wel weer = tijd voor een 1/2 ltr :bier: want ik had onderhadn wel dorst gekregen van de Visitor.

Ók Terror is lekker op z'n tijd :yes: maar wel met maten, dus ff naar de "Kleine Zaal" via het relexte balkon om lekker los te gaan op de dansvloer met Negative A. KLonk erg lkker :yes: een lekkere :smoke: in m'n ene hand een 1/2 ltr :bier: in m'n andere hand [ekker [img]http://membe­rs.­lycos.­n­l/zattemongo­ol/smilies/7­3hardcore.­g­if[/img] op de 013 vloer die ondertussen goed was gevult!

http://members.lycos.nl/zattemongool/smilies/73hardcore.gif{dangerous link} . :bier: . http://members.lycos.nl/zattemongool/smilies/73hardcore.gif{dangerous link}. :smoke:

Wat ik er daarna nog van weet dat ik nog menige :smoke: ies meester heb gemaakt met fr s heb gerolt en volle gas heb staan http://members.lycos.nl/zattemongool/smilies/73hardcore.gif{dangerous link} n op lekker beats die mij er dede bewegen om 't ritme van de muziek op te volgen maar wees gerust mijn hard had geen moeite om 'het ritme op te volgen.

Op 't laatst stond ik nog ff op het podium bij Garong die zijn laatste plaat erin mixte, nogmaals wat pics geschoten voor [url name=Dalunacy.tk[/url] daarna werd het hoogtijd om de "Kleine Zaal" te verlaten en de jas te zoeken op sterk aandringen van de "uitsmijter met ham & kaas met bruin brood" :D

Eenmaal buiten was het weer lekker :smoke: & een stel A.D.H.D kids die zonodig een R&B poster eraf moeten rellen en de openbare orde te verstoren met een niet al te stevig tuinstoel & voetenbankje! Vakwerk mannen! hehe. Tijd om te fietsen want we waren op dat moment al 3 :smoke: s verder en nog steeds niet dichter bij M-Town, maar op de route ligt de ge :respect: eerde BP 24hrs open of the day (Y) :9 . Daar flink wat Wrap bacon/ei naar binnen ge­, souveniers waren weer verzameld dus konden we onze weg vervolgen op onze 2 wielige vervoersmiddelen die we met onze eigen fysiek kracht op moesten wekken om voorruit te komen.

Vliegt 't fiadukt af ff tussen door Ron van zijn fiets af, knokkels & kin bloeie als een rund, (bril licht op grond), ik te hulpschietend met mijn 2 wielig vervoersmiddel richting het bijns levenloze lichaam van Ron>> rijd ik voor de verandering met mijn 2 wielig vervoersmiddel over z'n bril heen. >. Glas kapot, montuur zo scheen als ik weet niet wat. Ondanks 't ernstig bloede kwam M-Town dicht bij om te fietsen met een gewonden en bijna visueel gehanicapte die ook nog eens flink wazig was.

Was weer een lekker avondje @013 in de "Batvave" & "kleine Zaal"

18 opmerkingen

"vakwerk mannen"
haha stelletje zotjes! die stoel bijna op ron zn bek :P
ik weet wel dat ik gruwelijke koppent heb:P
maar was wel een goei feessie alleen het begin was maar bagger
ronnie wanneer neemde gij nou 's een sportmontuur meej touwkes ;)
jah ron wa hoor ik allemaal, nog meer :bier: zuipen dan gek :p volgende x toch maar zorgen dat je gewoon vervoer hebt ofzo?? want viaducten zijn lastig als je bier op hebtb he :p
 
volgende keer benk er wel hoor :$
was te dronken :P:9

rielekst verslag cornee :yes:
ehj die site van http://www.­dalunacy.­tk doet ut nie eens joh! (bij mij dan)
ricky.. http://members.lycos.nl/dalunacy dan :yes:
hahahah mooi verslag!! En ron op zijn bakkes gegaan ;)
Wij hadden buiten 013 nog bijna ruzie gekregen met de "ongenodigde gasten" die naarbinnen kwamen en 10 minutjes later alweer weg gingen.

Verders was het weer een mooi fiske
't was weer flinke zatheid inderdaad :bier:

en achteraf buiten ook weer flink gelachen :P
wou net zeggen corne whehehe, je was niet al te zuiver toen je dit aan het schrijven was zeker :p
laatste aanpassing
Was helemaal zuiver, alleen wel verrekes wazig v.d plaat :yes:
mooi verslagje gast was een relaxed avondje ;)
Hahaha altijd lache onderweg met je zatte en van de kaarte kop :smoke:(y):bier: Hahaha

Goed verslagje cornetto (Y)
laatste aanpassing
 
Heb je weer goed gedaan Corné-tjuh :yes:
Alles doet zeer :P
Viaducten zijn levensgevaarlijk :yes:

Was wel een goei feessie. En zware zatheid natuurlijk :p

als www.­dalunacy.­tk het niet doet moet je http://members.lycos.nl/dalunacy maar pakken, die doet ut wel. Heeft te maken met het .tk adres. Maar de foto's staan er nog nie op. Ga ik zometeen fixen. Ik kan weer een beetje typen, ook al zit mun hand helemaal vol met pleisters :p
laatste aanpassing
Ik zou Bossy de schuld geven ;P ;)

Je lichaam (evenwichtscontrole) is gewoon niet gesteld op de hele avond :bier: @ 013 & daarna nog fietsen...Hehe...
 
Was wel een gezellig feessie :D
Er staan ook foto's op www.nipa-events.tk :D
laatste aanpassing
zatheid op zuh top,
en de foto's zijn wel heel errug ron ;)
ksta r errug op iig ;)