Partyflock

Verslag van Infected, 12 maart 2004

Verslag van Infected, 12 maart 2004

door , gepubliceerd op
Infected (flyer)
Infected 12 maart 2004, Time-out Nieuwegein

Ik was al ruim van tevoren aanwezig. Nog een soundcheck gehoord. Het geluid was top. Eindelijk 21.00 uur. Tijd om te beginnen. Tribbezz opende in de Techno. Dit omdat Spilly er helaas niet bij kon zijn. Gelukkig klonk de set van Tribbezz lekker. Goed om te beginnen. Lekker minimal om in te komen.
Kamykaza opende in de Hardstyle / hardcore. Klonk ook niet verkeerd. Toen de crew geholpen.
Ik kwam weer terug toen Tribbezz B2B ging met Lex Hollart. Die gingen lekker in elkaar op. ik heb me er heerlijk op vermaakt. Daarna kwam Invite. Die gaf wederom een lekkere set weg. Ben tijdens die set ook nog in de Hardcore zaal wezen kijken. Wat een geluk dat daar nog een extra koeling stond. Het was er in ieder geval beter uit te houden zo. Daar draaide Sander Oldhouse. Klonk best wel lekker. Weer eens een keer betere hardcore :D

Op de helft van die set moest ik de volgende DJ ontvangen. Dit was niemand minder dan Greg Martini. Heb nog even met hem staan praten. Echt een relaxste man. Daarna natuurlijk ook van zijn set genoten. Ik moest en zou Perpetrator horen. Eerst een paar oudere platen om te laten horen wie hij was. Daarna de Pre-release. Er zaten heerlijke platen tussen :yes:.

Om de avond af tot een goed af te sluiten, had de Techno zaal niemand minder Marvin La Rose. Dit was echt super :D. En wie sloot er af in de Hardcore zaal. ? Ik was de hele tijd bij Marvin blijven hangen.

Zelf vond ik het lekker lopen allemaal. De foto’s die gemaakt zijn komen op infected te staan
pagina laatst gewijzigd op

6 opmerkingen

as usual!! :D
T was wel heftig helemaal gek :xtc: :P
maar 2 april in de shaker is t zeker weten beter :D:D

(K)(K)(K) Sabine :kusje: :hug:
eg een balle fees gewoonweg klote niks aan ga tog eens naar een echte rave :@
goeie verslaggie, jammer dat ik r niet bij was..... maar weet nu wat ik toen niet wist...snappie
xxx Dani