Partyflock

Verslag van Mayhem, 7 februari 2004

 

Verslag van Mayhem, 7 februari 2004

door , gepubliceerd op
Mayhem (afbeelding)
Gisteravond kwam we aan tegen 0.15, eenmaal binnen merkte ik al dat het een topavondje zou worden.

Bij de gaderobe jas ophangen, en ik hoorde de snoeiharde bass al vanaf de zaal trillen.
Het leuke aan mayhem vind ik altijd, dat de locatie niet al te groot is maar het ronduit gezellig is! Ik vind kleine locaties wel wat hebben.

Het is altijd ff een keer lekker anders dan die massale housepartys waar duizenden mensen op afkomen (wat natuurlijk ook wel wat heeft).

Een ander voordeel vind ik, de entree prijs. Voor nog geen 15 euro dat vind ik echt geen geld heb je een geweldig feest en ook nog eens Top DJ`s als:

Brainiac

Catscan

JDA

Nolt

Outblast

The Wishmaster

Endonyx

Angerfist

Met deze Line-Up, is voor mij al reden genoeg om naar Mayhem toe te gaan. Dan weet je gewoon dat het goed zit!

De sfeer over de gehele avond was na mijn doen perfect. Iedereen ging compleet uit zn dak, en je zag gewoon dat iedereen volop aan het genieten was van het muziek.

Het geluidsniveau was perfect, zodanig dat je de bass echt letterlijk door je lichaam voelde trillen. Enigste wat ik heb overgehouden aan de avond, is een verrekte spier kan niet eens fatsoenlijk meer trap lopen hahah :D maar jah boeie! Beetje te hard gegaan denk ik . Ik ben volgende keer zeker weer van de partij, en hoop jullie ook! GreeetzzzZzzz paradox
pagina laatst gewijzigd op

7 opmerkingen

toppie hellemaal mee eens !
Kijk Paradox...­da's nog s een verslag! hehehe
In Huizemaas heb ik tot nu toe echt alleen nog maar toppiefeesten meegemaakt!..­ >misschien de volgende x iets meer toelichting op de muziek en de dj's etc in zo'n verslagje...­??
Heb echt genoten van oa.­ The Wishmaster, Catscan (lekker wazig afgesloten met zo'n oude plaat....­) en natuurlijk Angerfist, respect to NOLT en OGP en de rest...­
klopt, bedankt voor de tip Brainiac zal volgende keer idd wat meer over de DJ`s en de muziek toelichten. En mijn volgende verslag waarmee ik dat gelijk kan doen, zal Hellraiser worden :D :D
en de wc s waren alleen de nadeel soms ma ging gewoon dan na buiten!!! voor de rest top feessie!!! oja de terug weg was klote weer zag haast niks anders dan die klote sneeuw!!!
paradox now you talking en respect to brainiac and ogp