Partyflock
 

Verslag van Lexion Bigtime, 1 juni 2002

door , gepubliceerd op
Wat eigenlijk niet in de planning zat, is er toch van gekomen. EL-G gaat naar een Lexionfeest ipv een lekker :bounce: feessie (-> QT, maar spreekt voor zich)

Was ook eigenlijks de bedoeling om naar QT te gaan, maar helaas deed Q-Dance op het laatst een beetje moeilijk qua gastenlijst en dergelijke. En dus kon ik geen foto's nemen voor Dancelinx.com op QT! :( Balen, want had met zo verheugd hierop!

Als troost gaven ze me een vrijkaartje voor LexionBigtime. Mmmmmm een feessie nog een beetje in de trant van de ouwe Lexion, de beruchte en beroemde tent die bekend stond (en vanaf December weer staat) om zijn geweldige afterparties.

Dus ging ik gisteravond met gemengde gevoelens naar Nieuwegein. Al daar aangekomen stonden andere PF-ers Tash-D, Lady Dana & Esmania op ons te wachten. Er waren wat problemen bij hun rondom de kaartjes! Terwijl hun buiten bleven wachten zijn wij vast naar binnen gegaan. De entree was goed geregeld! Fouilleren stelde bij iig geen ene reet voor.

Eenmaal binnen werd mijn voorgevoel langzaam maar zekere werkelijkheid! De ene "klerenkast" na de andere liep voorbij; Typisch Lexion dacht ik! Inmiddels waren Tash-D en consorten ook binnen en kon het dansen beginnen. Toen we Area 1 binnen liepen kwamen de klanken van DJ Stephen ons tegemoet. Wat gelijk op viel was de 'happy' sfeer in de zaal. Iedereen was vrolijk en blij en stond lekker te dansen. Vanaf nu had ik me ook voorgenomen om niet meer ana Qt te denken en gewoon een lekker "Lex-avondje" te beleven! Stephen werd afgewisseld door Jose. Deze gooide gelijk wat lekkere bekende deuntjes erin waar het publiek weer enthousiast op reageerde.

Het was tijd om ff in Area 2 te gaan kijken. Hier draaide ze lekkere groovy clubmuziek. Iets wat ik best wel lekker vond eigenlijks. Inmiddels hadden we de eerste PF-er gezien; Lange. Na wat 'wilde' fotootjes te hebben geschoten liepen weer ff terug naar die andere zaal. Jose was bezig met het einde van zijn set en werd opgevolgd door de liveset van G-Spott (over happy deuntjes gesproken ;)) Tuurlijk deed ie ook het vrolijke deuntje "N-R-G" en wederom ging het publiek weer lekker uit z'n bol! Ook presenteerde hij de nieuwe single van Jose vs. G-Spott. De titel is me ff onschoten. het nummer had wel iets weg van "Fucking Society" van Reeloop maar dan iets sneller.

G-Spott werd afgewisseld door Dj Jurgen. Vond hem niet zo heel errug boeiend draaien, dus maar weer ff een kijkie genomen in de andere zaal! Hier was inmiddels Mark van Dale achter de "wheels of steels" gaan staan. Ook hij draaide wel lekkere groovy muziek. Tegen 05.30 zijn we nog ff terug gegaan naar de mainzaal waar Rank 1 bezig was de avond aan het afsluiten. Hoorde ook nog "Ong-dinge-dong" van Essential Dj Team voorbij komen dus heb nog wel ff kunnen :bounce: (heel klein beetje dan;))

Tegen 06.15 zijn we richting auto gelopen en maar weer richting huis gegaan.

Terugkijkend was het best wel een geslaagd avond, ondanks dat ik nog een beetje met QT in mijn achterhoofd zat. Het was weer eens wat anders dan al die Hardstyle feestje met Dana en Pavo die toch al zoveel op elkaar lijken en waar elke week wel eentje van word gehouden! Heb trouwens op Tash-D & Lange na geen enkele PF-er gezien! Jammerrrrr :C

6 opmerkingen

owja, thanks 2 people of Dancelinx.com (No Strezz productions) voor de free tickets!!! :D
Ik vond het een best lekker feestje, heb me er czek vermaakt. Het publiek was idd erg Lexion, ben ook veel mensen uit de Lex tegengekomen :-). Allemaal blije, lieve mensen (weer eens wat anders dan opgefokte kleuters). De sfeer was erg relaxed. Vond alleen de locatie wel wat groot, het miste de knusheid van de Lex, maar ja je kan niet alles hebben. Licht en aankleding waren erg goed, wel heeeeeeeeeeel warm daar binnen :-S. Vond alleen de muziek nog wel wat rustig, 't dak ging er niet echt af. Had graag nog wat harder gehuppeld op de Lexion-huppel-house :-D

Dikke vette smile op m'n gezicht als ik aan Bigtime terug denk :-)
Ach ja, toch fijn om te zien dat de contacten met Q-dance dusdanig goed zijn dat ze nadat alles al geregeld was mij nog vroegen of ik mijn aanvraag al wel ingedien had ;)

En natuurlijk voor Lexion BigTime ook alles geregeld was, en Overload niet te vergeten :)
2 Electra: Volgens mij hadden de mensen van NoStrezz aanvraag te laat ingediend (ook omdat ik het te laat melde!) dus heeft niks te maken de goede contacten en dergelijke.­
 
D'r liepen wel meer mensen van PF rond, heb ze ook niet allemaal gezien, helaas.­ Was trouwens jammer dat het in Area 2 zo rustig bleef, hier werd tenminste echt lekkere muziek gedraaid.­
 
Ja ik was er ook weer bij en heb me erg vermaakt en ook weer veel bekende tegengekomen.­