Partyflock

I Love Kinky - "A Kinky Fairytale"
verslag van I Love Kinky, 23 april 2016

I Love Kinky - "A Kinky Fairytale"
verslag van I Love Kinky, 23 april 2016

door , gepubliceerd op
FeestI Love Kinky · A Kinky Fairytale
OrganisatieI Love Kinky Site
AB2U-Events
LocatieDe Ster Site
Datumzaterdag 23 april 2016
WinactieI Love Kinky actie, gesloten
StadNieuwkuijk
⭐⭐⭐💎 BEDANKT ALLEMAAL! 💎⭐⭐⭐
Nog diep onder de indruk van alles, jullie lovende woorden en lieve complimenten, maar vooral van de fantastische sfeer, gaan wij toch een poging doen om iedereen te bedanken voor een geweldige 4e editie van I LOVE KINKY!

★ Allereerst willen wij de Ster en haar medewerkers, onze nieuwe en zeer geslaagde lokatie in Nieuwkuijk, enorm bedanken.­ De ambiance van deze club is zo mooi, uniek en sfeervol.­ Het personeel was van de eerste tot de laatste minuut allemaal even bereidwillig, behulpzaam en vriendelijk.­ Het lekkere fruit en heerlijkste luxe hapjes en fruitspiesjes voor onze VIP bezoekers tot in de puntjes verzorgd.­ In één woord GEWELDIG! ★ En waar is een feest zonder bezoekers? Ondanks de overstap naar de nieuwe lokatie zijn we echt enorm trots op de opkomst en het vertrouwen van onze bezoekers.­ Het meest gehoorde compliment, dat de sfeer voelde als één grote familie, is het grootste compliment wat jullie ons hebben kunnen geven! We gaan dit gevoel uiteraard zeker vasthouden!

★ Onze top dj’s knalden stuk voor stuk van het podium en zorgden met hun sounds samen met de MC en ons entertainment voor een onvergetelijke vibe.­ Geweldig om onze bezoekers zo te zien genieten, daar doen we het tenslotte allemaal voor! Bedankt Dennis Italiander, Mario Rivano, Maus Jansen, Emiel Roché, Des Santos, Da Dominator, Miss 4Play, Geoffrey Tess, Pornfreaks de Luxe Thomas Döring en crew en Preadator Jeffrey!

★ De dames (en heer) van onze sponsor LiveBetter hebben onze bezoekers heerlijk verwend met cadeautjes en ingesmeerd lekkere olie of knetterschuim.­ Ook zorgden zij voor de prachtige koffer goodiebags voor onze VIP bezoekers.­ Hartelijk bedankt voor jullie verwennerijen, betrokkenheid en enthousiasme!

★ Ook willen wij onze grote dank uitspreken naar de aanwezige standhouders E-Dreamz en RH Bodyart met hun mooie assortiment, Paul en Yvonne met hun prachtige slangen, de fotograven Karin Sloots en Giovanni Alvares, onze filmer Toine Goossens, Bodypainter Marco, doorbitches Maria en Anita en onze masseurs!

★ Tot slot willen wij de crew van I LOVE KINKY enorm bedanken voor hun tomeloze inzet.­ Er is vanaf vrijdagochtend vroeg echt enorm veel werk verricht aan al het decor van “A KINKY FAIRYTALE”! Wij kunnen jullie hiervoor niet genoeg bedanken.­ Jullie hebben hiermee gezorgd voor de kers op de taart!

Met heel veel plezier zijn we achter de schermen al weer volop bezig aan onze 5e editie: I LOVE KINKY “VENI VIDI VICI” op 27 augustus.­ Heel graag tot dan!
💖 Veel liefs , team ILK!
pagina laatst gewijzigd op