Partyflock

Verslag van Decibel Outdoor, 16 augustus 2014

 

Verslag van Decibel Outdoor, 16 augustus 2014

door , gepubliceerd op
Decibel Outdoor (flyer)
Decibel 2014 Weekend

Vrijdag vroeg in de middag. 2 vrienden opgehaald in Gestel en Rosmalen, boodschappen gedaan en rii Hilvarenbeek.
Toen we Hilvarenbeek inreden, zagen we al veel auto´s die richting Decibel gingen. Doordat we de eerste afslag richting de parkeerplaats hadden gemist dacht we kut zooi, echter gingen pakte we de volgende afslag waardoor we de lange rij ontliepen en zo aan konden sluiten aan de andere kant waar maar 4 auto's stonden. Dit was een groot voordeel ook omdat ik een vriend sprak die ongeveer een uur daar in de rij stond.
Eenmaal op het terrein tentje opgezet, wat gegeten en beetje lopen ouwehoeren met de buren. Toen het begon te regenen hadden we net onze tent opgezet dus dat was een groot voordeel.
Na een bbq gingen we richting de pre party, veel zin en na een stukje lopen kwamen we bij de pre party aan.
We hoorde het laatste nummer van Max Enforcer - It Must Be. Gelukkige waren we dus net op tijd voor Noisecontrollers. Noisecontrollers zeker mijn favoriete mainstream artiesten en het was zeker ook een lekkere set. Natuurlijk draaide hij lekkere platen van zn album All Around. Het was een lekker setje om mee in te komen. Ook kwamen we veel bekende tegen en hebben we onder genot van een biertje en lekkere beats dansjes gedaan en gelachen.
Na Noisecontrollers kwam Zatox en ook dit was weer een set om diarree van te krijgen man man man elke keer weer. Openen met NBR, dan kan het daarna alleen maar naar beneden gaan. Enige hoogtepunt van zn set was Chronic Disorder. Ik snap nog steeds niet dat deze man op elke mainstage staat. Echt wat een trieste bedoeling en altijd dezelfde saai POING kick en zelfde sounds.
Daarna Crypsis. Was een lekkere set waarbij lekker het tempo omhoog ging. Lekkere nummers gehoord zoals Men Of Steel, Red Kill, Resonant, Mf Psycho, Trapped en afgesloten met wat verbazend Seven. Had toch wel iets meer verwacht van Crypsis maar het was wel oke.
Hardcore vind ik niks net zoals de rest bij ons dus zijn we naar de camping gegaan. Nog even wat gegeten bij de tent en lekker me nest in. Helaas pas rond 4 uur kunnen slapen omdat er ergens weer lekker hard frenchcore opstond. Heel fijn natuurlijk.

Zaterdag:
10:15 wakker. Helaas hebben we de helft van de zaterdag moeten missen omdat we naar een crematie moesten. Hierdoor waren we pas rond 17:00 terug op het terrein. We kwamen binnen aan het eind van Adaros set in de Loudness. Het was niet te doen om door het publiek te lopen, we hadden net een goed plekje toen B-front begon te draaien. Gelukkig loep het wel wat meer leeg tijdens B-front set zodat er nog wel ruimte was om los te gaan.
Heerlijke binnenkomer van onze Bob. De man heeft het publiek altijd mee door zn energie en zn platen.
Bijna alle b-freqz platen gehoord alleen The End niet:(. Ook lekker zn eigen tracks zoals Blackness, Undiscovered, Tornmented, Inner Creativity. Lekker ook Chemical en Neophobia gedraaid. Had alleen nog gehoopt op Scary Noises en Sleepwalker. Dat zijn toch wel platen die je verwacht wanneer hij in de Loudness tent draait.

Na B-front kwam Titanomachy. Ik had eerlijk gezegd geen verwachtingen van zn set maar hij heeft me zeker verrast. Het ging er hard aan toe en zeker toen Delete de stage op kwam. WAAAAUW die collab ging echt heerlijk hard. Ook nog tracks gehoord als. My angel(edit), Necropsy, Hooked, Clap you.
Het was boven mijn verwachting en heb genoten tijdens zn set

Degos & Re-done
Hier had ik denk wel meest zin in en wauw wat een set, platenkeuze en mixwerk. Openen met Never Come Close wat voor mij tot nu toe beste plaat van het jaar is en vervolgens Different Kind Of Therapy. Het klapte er goed op en heerlijk wat een ruimte dat er was. Ook lekkere mix van oudere platen en nieuwere platen. Oudere platen zoals Do you want Heavy, Shiverz, DONKEY, Busted. En natuurlijk eigen knallers, And there was Chaos, This Mind, Dark Times, Demon In Me, Connected en ook lekker Within Each of Us. Dit zijn ongeveer de tracks die ik kan herinneren.

Radical Redemption
Aan het eind van Degos & Re-done kwam de hypetrein eraan. Want Radical kwam. Ineens stond de Loudness tent bomvol, buiten dat hing er wel een lekkere sfeer en was het wel lekker setje zonder breaks. Platen gehoord zoals. Gods Child, Resurrected Soul, DFWTR, Black Demon remix, I Spit on You, Prostitute, Daylight anthem. Accumulated Filth(eindelijk weer) Ook lekker de collab met frontliner die ook echt overheerlijk is. Ook lekker paar oudere platen zoals Darkness is Calling eindelijk weer keer en Annihilate. Ook 2 Minus Militia tracks gehoord. Prima setje van de radical.

Dark Pact vs Warface
Als laatste setje Dark Pact vs warface. Dit hebben we voor de helft meegemaakt omdat we toch wel even de mainstage wilden zien met de eindshow.
Wat ik hoorde van de set was lekker. Tracks zoals NBR, Schizophrenics, crucifix, Mf Psycho, Son of torture, Chaos Reign.
Eindshow gezien was niet heel spectaculair maar was wel oke.

Nightparty Radical wat lekker was om af te sluiten

Zondag
Lamme dag en veel rust gepakt, pas bij Ran D naar afterparty
Ran D draaide lekker wat ik niet had verwacht. Goede platenkeuze en ging best hard aan toe. Nog Delete gesproken tijdens deze set en zei dat hij weer de stage op kwam met Titan.

Frequencerz met warface ook lekkere set en leuke verrassing. Alleen waarom waarom waarom in de wereld Godcore voor de climax uitmixen voor Bitch hardkeur versie. DIKKE -punt

Titan was lekker weer en daarna nog lekkerder met Delete High Voltage en Deetox. Klapte er goed op alleen jammer dat ik Loudness Tool niet had gehoord waar ik zin in had. Maar zeker lekkere set.
Daarna naar huis gegaan omdat we geen zin hadden in de kinder muziek vna Paul Elstak & panic

+ Sfeer Loudness tijdens Degos & Re-done, Radical redemption
+ Alle setjes die ik zaterdag zag
+ Sfeer pre en afterparty

- Stinkende wcs op camping om van te kotsen
- frenchore op de camping in de nacht
pagina laatst gewijzigd op

10 opmerkingen

Uitspraak van Deactivator op dinsdag 19 augustus 2014 om 18:33:
Alleen het aantal graf idioten op de camping was te hoog.­ Beetje jammer

In welke opzicht?
Uitspraak van toerist op dinsdag 19 augustus 2014 om 22:17:
In welke opzicht?

Dat een aantal mensen niet snappen dat sommige feestgangers ook rust en slaap nodig hebben om 3 dagen feesten te overleven
Uitspraak van Deactivator op dinsdag 19 augustus 2014 om 23:53:
Dat een aantal mensen niet snappen dat sommige feestgangers ook rust en slaap nodig hebben om 3 dagen feesten te overleven

daarom vind ik één dag eigenlijk wel genoeg, omdat er van slapen toch niets terecht komt.
Uitspraak van toerist op woensdag 20 augustus 2014 om 01:56:
daarom vind ik één dag eigenlijk wel genoeg, omdat er van slapen toch niets terecht komt.­

Ik ga al 4 jaar een weekend. Voorheen altijd vakantie park gedaan. Dat was prima te doen. Kwam daar na de feestjes prima tot rust. Dit jaar voor het eerst Safaricamp. op de meeste plekken was het vooral rustig, maar op ons veldje was het natuurlijk juist terreur. Beetje jammer dat de beveiliging niet in greep...
Uitspraak van Deactivator op woensdag 20 augustus 2014 om 11:41:
Ik ga al 4 jaar een weekend.­ Voorheen altijd vakantie park gedaan.­ Dat was prima te doen.­ Kwam daar na de feestjes prima tot rust.­ Dit jaar voor het eerst Safaricamp.­ op de meeste plekken was het vooral rustig, maar op ons veldje was het natuurlijk juist terreur.­ Beetje jammer dat de beveiliging niet in greep...­

ja eyz sorry hoor maar een festival ga je niet heen om een beetje laf uit te rusten.
Uitspraak van JSKI op woensdag 20 augustus 2014 om 18:36:
ja eyz sorry hoor maar een festival ga je niet heen om een beetje laf uit te rusten.­

Tot rust komen wil niet gelijk zeggen acht uur slapen, maar even een paar uurtjes vast slapen is wel nodig om er zaterdags een beetje fris bij te lopen.
Uitspraak van toerist op woensdag 20 augustus 2014 om 20:06:
Tot rust komen wil niet gelijk zeggen acht uur slapen, maar even een paar uurtjes vast slapen is wel nodig om er zaterdags een beetje fris bij te lopen.­

Ik hoef indd niet 8 uur te slapen. Muziek hoort er ook gewoon bij. Als ik een paar uurtjes slaap ben ik tevreden. Maar ik hoef niet vanaf het moment dat ik me bed in ga tot dat ik naar het festival ga 200 bpm te horen! ;-)
Tuurlijk mag er gefeest worden! Maar beetje rust is ook wel gewenst!
Uitspraak van Deactivator op woensdag 20 augustus 2014 om 22:23:
Maar ik hoef niet vanaf het moment dat ik me bed in ga tot dat ik naar het festival ga 200 bpm te horen!

Beetje opbouwen hea :)

Zowiezo eerst hardstyle op het feest zelf, dan hardcore. Niet andersom. Anders valt hardstyle best tegen
Uitspraak van Deactivator op woensdag 20 augustus 2014 om 22:23:
Ik hoef indd niet 8 uur te slapen. Muziek hoort er ook gewoon bij. Als ik een paar uurtjes slaap ben ik tevreden. Maar ik hoef niet vanaf het moment dat ik me bed in ga tot dat ik naar het festival ga 200 bpm te horen! ;-)
Tuurlijk mag er gefeest worden! Maar beetje rust is ook wel gewenst!

Drink de volgende keer wat meer, oordoppen mee en een benzotje, dan slaap je zo ;)