Partyflock

Verslag van Hardshock Festival, 14 april 2012

 

Verslag van Hardshock Festival, 14 april 2012

door , gepubliceerd op
Hardshock Festival (flyer)
Omdat ik dit feest maar al te graag wou meemaken, ben ik o.a gaan helpen met de organisatie.

Maar, zaterdag wou ik gewoon knallen! mijn eerste festival moet gewoon direct goed zijn!

Sochtends alles afgemaakt, en 12 uur het terrein opgegaan, muntjes gekocht en de RAW ingegaan.
Stond een blonde vrouw zeer matig te draaien, ben naar de main ffkes geweest omdat daar iemand stond die ik kende op het terrein, alles was nog redelijk rustig. toen even de terror ingegaan, en toen kwam ik los! hakken begon toen al een beetje.
Kwart voor 1 ging ik toch nog even naar de RAW definition en wat stond die blonde vrouw, toch echt heerlijk te draaien! toen begon voor mij echt het hele feest! na 2 blikjes energy had ik genoeg power om te gaan, dus ben ik naar de industrial gegaan, en het leek me al vet om daar naar toe te gaan, en niks bleek minder waar, keiharde muziek en lekker draaien! tussen 1 en 2.

Toen dacht ik maar eens, het word tijd voor een biertje, en ondertussen met 2 partypeople gemeet en zijn we de hele dag onderweggegaan.
Van terror, tot industrial, kwamen we helaas, een groep tegen waar we een tijd mee hebben gestaan, en die wouden vaak bij de Oldschool staan. dit was naderhand toch niet mijn muziek, kwam echt niet los.
Tussen 2 en 3 was ik simpelweg aangeschoten en kon ik gewoon keihard hakken op alle muziek, en daarna dr peacock met een o zo geweldige live set! ik heb hem altijd al eens willen zien na een paar mixjes van hem gehoord te hebben, o.a beter kom je niet.
Dat ik op frenchcore/terror ging hakken had ik nooit gedacht :D
Toen nog even gekeken bij de raw, maar toch even gehangen bij de oldschool nog, op de bult lekker van het zonnige uitzicht genieten wat we helaas de afgelopen weken niet vaak zagen, maar het weer was prachtig!

om 6 uur moest ik gewoon evil activities zien, en hoorde van veel mensen dat hij niet meer lekker draait.
Maar ik heb echt zo erg genoten van hem, echt het toppunt van de avond! als hij van 12 rot 00:00 had gestaan had ik mijzelf geen betere dag kunnen wensen! Coming home altijd al een keer live willen horen, hard meegezongen :D
En de anthem was goed, zoals altijd, alleen dan zou je juist op het podium iets extra's moeten doen aan verlichting ofzo, nee, helaas niet, net als alle andere nummers :( had juist verwacht dat ze er voor gingen zorgen dat de anthem echt keihard knalde! :D

Daarna ben ik gewoon rondgedwaald en uitgekomen bij de main om 22:00, en moest ik om 23:00 naar de raw, b-front, jou moest ik zien!
Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen, ik was compleet kapot, maar jij! hebt mij compleet los laten gaan, zooo goed draaide jij!

wij dachten, laten we 23:30 maar naar de main gaan, misschien iets van een harde afsluiter, maar zo een harde afsluiter, heb ik nog nooit meegemaakt, wat zullen alle mensen die om de wijthmenerplas wonen echt last ervan gehad hebben :D boeide mij niks, ondanks dat ik wel flinke spierpijn had :P

Het was voor mij, echt een top feest! ik had niks anders kunnen wensen, de organisatie zat op de dag prima in elkaar, alleen die 3 mannen met die stropdassen, vooral met die rooie stropdas, zag ik al 3-4 uur compleet mensen lastigvallen, hoorde dat ze pas rond 6-8 uur van het terrein waren gehaald. dit was het enigste minpunt :( die verpeste in mijn ogen echt de sfeer.

Alleen door die gasten, kan het sfeertje natuurlijk niet verpest worden, de sfeer was prima, iedereen ging naar de klote. en iedereen heeft in mijn ogen zich vermaakt :D

Daarom ook dit verslag, leek me leuk om mijn ervaring te delen :D
pagina laatst gewijzigd op

4 opmerkingen

STRAFF
Werkzaam bij MK-Events
Artiest Straff
Idd topfeest, mede door de mannen met de stropdassen, jij zegt lastigvallen????(Jij hebt geen idee wat lastigvallen is) Ze maken gezellig een praatje, bieden je een drankje, of een rokertje aan, en verder goed los zoals het hoort op een feest.­
Heb van deze gabbers genoten.­
De mannen met stropdas, verdienen nog een ere lintje, en een gouden dasspeld!!

Ik zeg Straff!!
Hahaha ja inderdaad, ons vielen ze in ieder geval lastig op de bult.­
Wie heeft wie lastiggevallen, ik heb niks gezien, gemerkt of wat dan ook! Topdagje!